PRAMOGAUK SU 2018 PAVASARIS 2018

Size: px
Start display at page:

Download "PRAMOGAUK SU 2018 PAVASARIS 2018"

Transcription

1 PRAMOGAUK SU 2018 PAVASARIS 2018

2 INSTRUKCIJA Nuspręski vakarėlio scenarijų! Išsirinki labiausiai patinkantį šefą! Pasirinki gardžiausią pasaulio virtuvės meniu! Kreipkis priderinsime tinkamus gėrimus Palepinki visus papildomais užkandžiais ar edukatyvia degustacija! Áprastai virtuvës vakarëliui skiriamos 4 valandos. Standartiðkai gaminama 3 patiekalø vakarienë. Renginiaivyksta su ir be gamybos sesijos. Norite papildomos veiklos? Iðskirtinës pramogos ÈIOP ÈIOP renginiø SCENARIJAI bei DEGUSTACIJOS (teirautis papildomai). Jeigu ðventei jau turite iðsirinkæ vietà ÈIOP ÈIOP atvyks ir á jà.

3 EDGARAS RUTKAUSKAS Kantrus, uþsispyræs, no limits Edgaras tik pradëjæs vesti atvirus renginius savo talentu suþavëjo sveèius bei nepaliko abejingø. Jo virtuvë ypatinga ið paþiûros aiðkiai suprantama bei artima kiekvienam, o ið tiesø kupina kulinariniø paslapèiø. Tad su Edgaru galite iðmokti ir molekulinës virtuvës pagrindø. Edgaras kulinarijos mokësi Londone, dirbo Michellin þvaigþdutëmis paþymëtuose restoranuose. Edgaras Kauno studijos privaèiø vakarëliø pagrindinis ðefas. Ðiuo metu ir þinomo Kauno restorano DIA head chef. Virtuvės: Europietiðka, Moderni lietuviðka. Kalbos: lietuviø, anglø.

4 SMELLS SPRING* -- Starteris I: Laðiðos mi-cut / þirneliø kremas / artiðokai / upëtakio ikrai / pasiflorø padaþas; Starteris II : Jautienos tartare / baravykø kremas / pomidorø concase / rukola / pecorino romano ; Starteris III: Smidrai / serrano / balanda / raudonasis vynas; Pagrindinis patiekalas I: Jautienos atrekotas / pastarmokø kremas / kalafiorai / salsa verde / ðparaginës pupelës; Pagrindinis patiekalas II: Kukurûzinis viðèiukas / smidrai / grybai / jaunos bulvytës Pagrindinis patiekalas III: Menkë / bok-choy / sojø pupelës / artiðokai Desertas I : Rieðutø pyragaitis/ klevø sirupas/ uogos; Desertas II: Juodojo ðokolado crème brulle;

5 TOMAS MEIŠTININKAS Tai kas tikra, lietuviðka Tomas ypatingai vertina Lietuvoje uþaugintus, vietinius produktus. Jo gaminamuose patiekaluose atsiskleidþia subtilus paprastumas ir sezoniðkumas. Jis daug domisi ir bendrauja su vietiniais ûkininkais ir jø tiekiama produkcija. Tomas ðiuo metu yra pagrindinis vieðbuèio Daugirdas ðefas, o patirties sëmësi ávairiose skirtingose virtuvëse. Mokësi, bandë, eksperimentavo,- dabar nori viskuo pasidalinti ir su jumis! Virtuvės: Europietiðka, Moderni lietuviðka. Kalbos: lietuviø.

6 MODERNI KLASIKA Starteris: Burata sûris su vytintais pomidoriukais, pesto padaþu, rukola salota puta, vytintu kumpiu, èebatos traðkuèiu; Starteris: Rûkytas laðiðos Mi cuit su obuoliø èatniu, krapø ikriukais, marinuotu ridiku. Pagrindinis patiekalas: Brandinta katakutienos file su morkø-obuoliø kremy, jaunomis darþovëmis, laukiniais ryþiais; Pagrindinis patiekalas: Brandinta antienos file su bulgur kruopomis ir karamelizuotais, raudoname vyne virtais obuoliais; Desertas: Ricottos pyragaitis su azote ðaldytomis uogomis, ðokoladiniu putësiu.

7 MANTAS DOBRADZIEJUS Mantas baigæs kulinarijos mokyklà iðkart pateko á geriausias rankas Stebuklus (ðefas Martynas Praðkevièius). Kulinariniø inspiracijø sëmësi dirbdamas uþsienyje, ðefaujant sprivaèioms grupëms bei prie Vidurþemio jûros. Mantas taip pat dirbo G.vine, DIA, Sofa de Pancho, Piano Piano restoranuose. Jis prisidëjo prie naujo projekto viðtienos restorano PERI PERI atidarymo. Ir yra ÈIOP ÈIOP privaèiø renginiø ðefas. Virtuvės: Europietiðka, Lotynø Amerikos, Azijos. Kalbos: lietuviø, anglø.

8 ĮKVĖPTA ITALIJOS Starteris: Buratta salotos, vyðniniai pomidorai, Manto pesto, pinijos, ypaè tyras alyvuogiø aliejus ir bazilikai Pagrindinis patiekalas I: Ravioliai su krevetëmis, sviestinio moliûgo ir kimchi padaþas, acte marinuoti ðalotiniai svogûnai* Pagrindinis patiekalas II: Rizoto, Portabello grybai, antienos filë, petraþoliø aliejus, Parmezano sûris Pagrindinis patiekalas III: Aðtuonkojis, jaunos bulvytës, saulëje dþiovinti pomidorai, þalieji þirneliai su mëta ir kuminu, laimas, batatø ir moliûgø padaþas, smidrai, þirniø daigai, degintas sviestas Desertas: Matcha ir baltojo ðokolado pyragas, avietës *Ravioliai ruoðiami ðefo be gamybos sesijos

9 HOLA CHIQUITOS Starteris I: Tacos, karaliðkos krevetës, avokadø kremas, traðkios salotos, èili aliejus Starteris II: Midijos, dûminis padaþas, viskis, laimas, kalendra, traðki duonelë Pagrindinis patiekalas I: Sûrinis, kreminis jautienos Enchilada, masa harina, salsa de mesa, traðkios salotos, jogurtas Pagrindinis patiekalas II: Tostada, vytintø, keptø pomidorø salsa su kalendra, jelapenai, kaiuðinis virtas be lukðto, gvakamolë, viðtienos krûtinëlë, oþkos sûris, juodosios pupelës, chorizo deðra Desertas: Sopapilla, Agavø sirupas, cukraus pudra, grietinëlë, ðvieþios uogos

10 MARC D ERCEVILLE French food enthusiast that embrace Lithuanian seasonal ingredients Prancûzas Marc D Erceville seniausiai su ÈIOP ÈIOP dirbantis ðefas. Dirbæs Michelin þvaigþdutëmis paþymëtuose restoranuose Paryþiuje, Bretanëje ir Ðveicarijoje. Lietuvoje atidarë savo burgerinæ Le Butcher, romo barà Rhum Rhoom, prisidëjo prie keliø Vilniaus restoranø ir barø atnaujinimo. Marc dievina preciziðkà Prancûzijos virtuvæ ir jos lietuviðkà interpretacijà. Ir visai netikëtai ir visai neseniai atrado tà nuostabià trendy Karibø virtuvæ. Virtuvės: Prancûzijos, Karibø, Moderni lietuviðka. Kalbos: anglø, prancûzø. Svarbi informacija: Su Marc renginiai organizuojami tik savaitgaliais

11 FRENCH CARIBBEANS Starteris: Avocat feroce avokadai, menkë, laimas, èili. Pagrindinis patiekalas: Martinique colombo chicken viðèiukas ruoðtas kolumbietiðkai patiekiamas su basmati ryþiais Desertas: Kokosø ir pistacijø saldësis su burbono ir vanilës padaþu *Prancūzaitis Marc as jau keli metai pamilęs ir atsidavęs karibietiškų skonių paieškoms. Patiekaluose sujungiamas karibietiškas karštis su prancūziška elegancija ŽUVIS IR JŪROS GĖRYBĖS Starteris: Midijos, ðafrano sultinys, smulkiai pjaustytos darþovës Pagrindinis patiekalas: Starkio filë a la dieppoise su jûros gërybëmis, balto vyno padaþu bei pievagrybiais Desertas: Ðokoladiniai pyragëliai chocolate fondant, tamsaus romo padaþas, apelsinø þievelë

12 NIKITA KONEV Juk svarbiausia ryðkus skonis! Apie. Meilæ ir pagarbà maistui jam áskiepijo tëvai, kurie nuo pat maþø dienø já lepino gardþiais valgiais. Dar bûdamas paauglys Nikita suprato, jog ir pats nori taip skaniai valgyti visà gyvenimà bei gaminti kitiems, tad pasirinko virëjo profesijà. Baigæs mokslus jis kelis metus dirbo restorane Kitchen. Tuomet nemaþai laiko praleido vienoje virtuvëje kartu su Deivydu Praspaliausku tiek Lauro Lape, tiek Dublyje. Ðiuo metu jis dirba IDW Esperanza SPA & Resort, á ðià virtuvæ jis gráþo jau ne pirmà kartà. Mat ðefas labai vertina kokybæ ir profesionalø darbà. Nikita itin dievina ruoðti patiekalus ið jûros gërybiø! Skoniø deramumas ir sezoniðkumas yra tai, kas já ákvepia. Virtuvės: Skandinavø, Moderni lietuviðka, Italijos, Tailando, Maroko, Meksikos, Afrikos. Kalbos: lietuviø, rusø, anglø.

13 COOKING WITH A TWIST Starteris I: Foie gras su kriauðiø dþemu, ðvieþiomis figomis, kaparëliais, pistacijomis ir juodaisiais serbentais Starteris II: Keptos ðukutës, ðparagai, þali þirneliai, ðpinatai, olandiðkas padaþas, lazdynø rieðutai Starteris III: Laðiðos tartaras, avokadai, mangas, saulëje dþiovinti pomidorai, baltas sezamas Pagrindinis patiekalas I: Antiena su muskatine bulviø koðe, burokëliai, svogûnai, obuoliai ir kriauðës, Porto padaþas Pagrindinis patiekalas II: Jautienos steikas, topinambai, grybai, þoleliø sviestas ir pistacijos Pagrindinis patiekalas III: Menkë, artiðokai, kalafijorai, porai ir olandiðkas padaþas Desertas I: Sûrio pyragas su mëlynëmis Desertas II: Kriauðiø tarte tatin su èiobreliais ir vaniliniais ledais

14 RENAT BOREIKO Explore the world Renatas daug keliauja. Ragauja keliaudamas ir ðiuos skonius perteikia á savo lëkðtæ. Mano mokykla gyvenimo mokykla, - sako jis. Ryðkûs skoniai - jo vizitinë kortelë. Paskutinës lankytinos ðalys, kurios já ákvepia Tailandas, Kambodþa, Turkija, Arabø Emiratai, Rusija, Vokietija, Olandija, Danija. Ðiuo metu jis veda privaèius renginius ir yra ÈIOP ÈIOP ðefas. Kalbos: lietuviø, rusø, lenkø, anglø.

15 DANCE DANCE DANCE Starteris I: Tuno tartaras su avokadø tyre, ðvieþiais ridikais bei skrudinta duona Starteris II: Antienos krûtinëlës salotos su uogomis ir Porto padaþu Starteris III: Prancûziðkas viðtienos paðtetas troðkintas baltame vyne su maskarpone, pateikiamas su krutonais, miðko uogø tyre bei ðvieþiomis uogomis Pagrindinis patiekalas I: Antrekotas su grûstais þaliaisias þirneliais, kimchi, mëtomis bei cherry pomidoriukais Pagrindinis patiekalas II: Keptas otas, bulviø koðë su ðvieþiais ðpinatais ir trumø aliejumi, baravykø ir ðoninës padaþas, traðkûs svogûnø þiedai Desertas: Sûriotortas su ðvieþiomis uogomis bei vaisiø tyre *Renato aistra muzika. Tad per savo maisto vakarėlius jis taip pat kviečia šokti.

16 JONAS JONUŠAS Netradicinis kulinaras Ákvëpimo semiasi keliaudamas po pasaulá ir paþindamas skirtingas kultûras (Mongolijà, Peru, Kubà, Tobago, Curacao, Vietnamà, Kretà), gilinasi á jø specifinius patiekalus, jø derinius ir gamybos bûdus. Veda ávairius kursus ir privaèias gamybos sesijas, dalyvauja ávairiuose muzikos ir meno festivaliuose su kilnojamu restoranëliu, praktikuojasi su vietiniais maisto kultûros specialistais kelioniø metu. Savo virtuvæ apibûdina kaip world cuisine - tai bandymas perkelti autentiðkus patiekalus á lietuviðkà aplinkà. Virtuvės: Peru, Vidurþemio jûros regiono, Europietiðka, Vietnamo, Amerikietiðka. Kalbos: lietuviø, rusø, anglø.

17 RYTAI IR TREND ai Starteriai Poke: Havajietiðkas ryþiø dubenëlis su áv. priedais: avokadai, tunas (galima kita þuvis), marinuotas kokosø piene, darþovës, jûros dumbliai, sezamas Tataki: Trumpai kepta jautiena arba tunas (pasirinktinai) su wakame salotomis Wok ai Lo Mein Makaronai su áv. priedais I variantas: Teriyaki aðtuonkojis II variantas: jautiena austriø padaþe II variantas: Viðtiena, ananais ir grybais

18 Pagrindiniai patiekalai / egzotika Ca Kho To: Vietnamietiðka karamelizuota þuvis Rytai: Þuvistroðkinta sojos ir kokosø pieno padaþe Peru: Perujietiðka Lomo Saltado greitai kepta jautienos iðpjova su batatais Korma: Ðvelnus karis su troðkinta viðtiena, datulëmis ir migdolais Pagrindiniai patiekalai / classy Žuvis: Ðamo filë su ðparagais ir pastarnokais su trumø aliejumi Mėsa: Elnienosfilë steikai kepti su kadagio uogomis irðokolado padaþu Desertai Zabaglione: Prosecco ir braðkiø ðiltas desertas Mochi: Saldûs japoniðki ryþiø miltø pyragëliai su þalios arbatos arba ledø ádaru

19 BBQ PARTY Starteris I: Ðvieþiai ant grilio rûkyta laðiða su salotomis Starteris II: Jautienos grill tacos Starteris III: Balzaminiai grill ðparagai su romanesco padaþu Starteris III: Arbûzo salotos su fetos sûriu, alyvuogëmis ir bazilikais/ mëtomis; Pagrindinis patiekalas I: Ërienos ðonkauliukai Pagrindinis patiekalas II: Steikas (antrekotas arba iðpjova) su balzaminio acto ir garstyèiø padaþu Pagrindinis patiekalas III: Braziliðka viðtiena marinuota darþinëj urlijoj su ryþiais ir pupelëm Desertas: Kepti grill vaisiai (ananasai, bananai, kriauðës) medaus, sviesto ir laimo padaþe

20 IGNUTIS KLIMAVIČIUS Að dievinu italiðkà virtuvæ, - jis taip sako. Irtaip yra. Ignutis italiðkos virtuvës gurmanas. Visai neseniai jis buvo pagrindiniu Casa della Luna virtuvës ðefu. Jis taip pat dirbæs restorane Stebuklai, o jo mëgstamiausios italiðkos virtuvës pagrindø sëmësi restorane Da Antonio. Ignutis gamina nuo ankstyvos vaikystës ir ypaè vertina sezoniðkas gërybes, jas ir stengiasi integruoti á ruoðiamus patiekalus. Jo lëkðtëje ryðkiai jauèiama moderni italiðka virtuvë, kartais net su skandinaviðkais potëpiais. Virtuvės: Italijos, Moderni lietuviðka, Britø, Skandinavijos. Kalbos: lietuviø, anglø.

21 FROM ITALY WITH LOVE Starteris: Minestrone: Italiðka sezoniniø darþoviø sriuba su makaroniukais ir saulëgràþø Pesto padaþu Pagrinfinis: Gnocchi: Bulviø virtinukai, patiekiami smidrø, þirneliø, parmezano sûrio ir grietinëlës padaþe Desertas: Panna Cotta su avieèiø padaþu ir sezoninëmis uogomis

22 DEGUSTACIJOS PAÞINKITE GËRIMUS SU EKSPERTAIS: Vyno, ðampano degustacijos ir maisto derinimo sesijos Alaus degustacijos ir maisto derinimo sesijos Dþino POP UP baras Tekila Grapa Viskis Romas Kalvadosas VIENO KĄSNIO UŽKANDŽIAI Papildomai galite uþsisakyti uþkandþius vakarëlio pradþiai. Ar pabaigai... * Iðsamesnë informacija apie degustacijas bei uþkandþiø meniu teikiama individualiai

23 PAPILDOMAI ü Foto / Video ü Verslo ir asmeninës dovanos ü Desertai Saldus stalas ü Barmenas ü Dekoras ü Ledø kioskelis ü Food Truck as ü Primo griliai ü Vestuvës ü Kulinariniai kursai ü Vaikø gimtadieniai ir ðventës ü Pusryèiai, vakarienës á namus ü Gamybos sesija jûsø namuose ü Degustacinës vakarienës

24 MAŽŲJŲ KULINARINIAI GIMTADIENIAI ü Maisto ruoðimo pamokëlës ü Sausainiø dekoravimas ü Keksiukø kepyklëlë ü Italiðkos picos subtilybës ü Dekoracijø gamyba ü Kûrybiðkumà lavinantys uþsiëmimai ü Draugiðka ir nevarþamti aplinka ü Tik ðvieþi ir vaikams tinkami produktai KAINA: Nuo 26 eur. (priklauso nuo dalyvaujanèiø vaikø skaièiaus)

25 ĮMONĖMS Geriausiai komandai geriausios pramogos! ü Susitikimai su verslo klientais neutralioje aplinkoje ü Produktø pristatymai ar metiniai veiklos aptarimai; ü Atvira gamybos sesija su kolegomis ü Skirtingi komandos formavimo scenarijai ü Maisto tiekimas ámonës renginiui

26 KAINOS Žmonių sk. Kaina asm. 1* - 12 nuo 55 EUR/asm. + PVM nuo 48 EUR/asm. + PVM nuo 41 EUR/asm. + PVM > 30 nuo 35 EUR/asm. + PVM * Kainos nurodytos be PVM (21%) * Kainos nurodytos renginiui su trimis patiekalais (trukmë 4 val.) * Privatus renginys rengiamas nuo 350eur *Renginiui vykstant ne mûsø studijoje - papildomos transporto ir árangos iðlaidos

27 ČIOP ČIOP KOMANDA RENGINIØORGANIZAVIMAS, BENDRA INFOir KULINARINIØ KURSØ SPRENDIMAI Giedrë Lakickaitë El.p. Tel RENGINIØ ORGANIZAVIMAS ir VESTUVIØ SPRENDIMAI Ieva Marija Stauskytë El.p.marija@ciopciop.lt Tel ÈIOP ÈIOP Kaunas

/Leidinys vieðojo maitinimo ir pramogø srities specialistams/ /Interesting European Restaurants (2)/ /How to Improve the Qualification of Employees?

/Leidinys vieðojo maitinimo ir pramogø srities specialistams/ /Interesting European Restaurants (2)/ /How to Improve the Qualification of Employees? Nr. 6/2005 (10) /Leidinys vieðojo maitinimo ir pramogø srities specialistams/ /Magazine for HoReCa and Entertainment Professionals/ RESTAURANT BUSINESS Informacinis rëmëjas: VISOS LIETUVOS RESTORANAI,

More information

LIETUVOS ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ EKSPORTO RINKOS. Vida Dabkienė Lietuvos agrarinės ekonomikos institutas

LIETUVOS ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ EKSPORTO RINKOS. Vida Dabkienė Lietuvos agrarinės ekonomikos institutas LIETUVOS ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ EKSPORTO RINKOS Vida Dabkienė Lietuvos agrarinės ekonomikos institutas Straipsnyje analizuojama potencialių Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų eksporto plėtra

More information

Pasaulio virtuvės - Marokas Užsienio koncepcijos Naudingi sprendimai restoranų verslui Nr. 2/2011 (36)

Pasaulio virtuvės - Marokas Užsienio koncepcijos Naudingi sprendimai restoranų verslui Nr. 2/2011 (36) Nr. 2/2011 (36) Leidinys viešojo maitinimo, viešbučių, specializuotų parduotuvių, maisto pramonės ir pramogų srities specialistams, maisto mėgėjams ir entuziastams www.restoranuverslas.lt Leidinio kaina

More information

Parengė: Regina Rimkienė (Ugdymo inovacijų centro projektų koordinatorė) Regina Sabaliauskienė (Ugdymo inovacijų centro direktorė)

Parengė: Regina Rimkienė (Ugdymo inovacijų centro projektų koordinatorė) Regina Sabaliauskienė (Ugdymo inovacijų centro direktorė) Mažylio maitinimas Mažylio maitinimas Parengė: Regina Rimkienė (Ugdymo inovacijų centro projektų koordinatorė) Regina Sabaliauskienė (Ugdymo inovacijų centro direktorė) Kūdikio iki 1 metų maitinimas. Naujausi

More information

Nacionaliniai mobilumo konsorciumai Greta Nutautait

Nacionaliniai mobilumo konsorciumai Greta Nutautait Nacionaliniai mobilumo konsorciumai 2014-02-19 Greta Nutautait Nacionaliniai aukštojo mokslo mobilumo konsorciumai Konsorciumai kuriami mobilumo vykdymui; MSI gali teikti Erasmus mobilumo paraišką individualiai

More information

LIETUVOS GYVENTOJŲ MITYBOS ĮPROČIAI 2013 METAIS

LIETUVOS GYVENTOJŲ MITYBOS ĮPROČIAI 2013 METAIS 34 VISUOMENĖS SVEIKATA / PUBLIC HEALTH SVEIKATOS MOKSLAI / HEALTH SCIENCES ISSN 2335-867X 213, 23 tomas, Nr. 4, p. 34-41 doi:.52/sm-hs.213.89 LIETUVOS GYVENTOJŲ MITYBOS ĮPROČIAI 213 METAIS Valerij Dobrovolskij,

More information

RESTORANŲ NAUJIENOS. Vyno dienos Nr. 1/2010 (33)

RESTORANŲ NAUJIENOS. Vyno dienos Nr. 1/2010 (33) Nr. 1/2010 (33) Leidinys viešojo maitinimo, viešbučių ir pramogų srities specialistams www.restoranuverslas.lt Leidinio kaina 4.99 Lt ISSN 1822-3168 leidinio partneris: VISOS LIETUVOS RESTORANAI, KAVINĖS,

More information

SVEIKOS MITYBOS PATIEKALŲ GAMYBOS TECHNOLOGINIŲ KOMPETENCIJŲ TOBULINIMO PROGRAMOS MOKYMO MEDŽIAGA

SVEIKOS MITYBOS PATIEKALŲ GAMYBOS TECHNOLOGINIŲ KOMPETENCIJŲ TOBULINIMO PROGRAMOS MOKYMO MEDŽIAGA UGDYMO PLĖTOTĖS CENTRAS PROJEKTAS PROFESIJOS MOKYTOJŲ IR DĖSTYTOJŲ TECHNOLOGINIŲ KOMPETENCIJŲ TOBULINIMO SISTEMOS SUKŪRIMAS IR ĮDIEGIMAS (NR.: VP1-2.2-ŠMM-02-V-02-001) SVEIKOS MITYBOS PATIEKALŲ GAMYBOS

More information

Nutrition Information RB Menu Allergens. Saturated Fat Trans Fat. Cholesterol Sodium. Total Fat

Nutrition Information RB Menu Allergens. Saturated Fat Trans Fat. Cholesterol Sodium. Total Fat Nutrition Information RB Menu Allergens Starters & Shareables kcal g g g g g g g mg mg %DV %DV %DV %DV French Onion Soup 8 fl oz 270 13 20 1.0 5 14 8 0 36 1130 8 17 31 7 * * * * Chili Dusted Calamari 663

More information

Nutritional Information - U.S.

Nutritional Information - U.S. Fat Fat SHAREABLES Seared Tuna 2.93 83 110 35 4 1 0 25 450 2 1 3 16 Spring Roll 7.48 212 470 250 28 6 0 0 1700 49 4 5 6 Edamame 2.47 70 80 6438 3.5 0 0 0 4 4 2 1 8 Pineapple Cheese Wonton 4.76 135 300

More information

Priedas Nr. II-7. II-7 Dirbanc iu ju skurdo situacijos vertinimas

Priedas Nr. II-7. II-7 Dirbanc iu ju skurdo situacijos vertinimas lt Priedas Nr. II-7 II-7 Dirbanc iu ju skurdo situacijos vertinimas 7.1. Dirbančiųjų skurdo Lietuvoje empirinis vertinimas Individas yra laikomas skurstančiuoju dirbančiuoju, jeigu jis nurodo samdomą darbą

More information

Nutrition Information RB Menu Allergens. Saturated Fat Trans Fat. Cholesterol Sodium. Total Fat

Nutrition Information RB Menu Allergens. Saturated Fat Trans Fat. Cholesterol Sodium. Total Fat firkin group Nutrition Information RB Menu Allergens Get Started kcal g g g g g g g mg mg %DV %DV %DV %DV French Onion Soup 8fl oz 270 13 20 1.0 5 14 8 0 36 1130 8 17 31 7 * * * * Chorizo Totchos 1 serv

More information

Technical Occurrence Report Form pildymo instrukcijos

Technical Occurrence Report Form pildymo instrukcijos Šiose pildymo instrukcijose pateikiama informacija apie tai, kaip užpildyti Technical Occurrence Report Form d l pranešimų EASA apie techninius įvykius. Atsižvelgdami į informaciją, turimą pranešimo apie

More information

Page 1. Carbohydrates (g) Calories from Fat. Dietary Fibers (g) Sugars (g) Cholesterol (mg) Sodium (mg) Total. Total Calories (cal)

Page 1. Carbohydrates (g) Calories from Fat. Dietary Fibers (g) Sugars (g) Cholesterol (mg) Sodium (mg) Total. Total Calories (cal) STARTERS Chips & Guacamole 870 560 64 10 0 0 680 69 18 3 10 * Chips & Queso 860 520 60 16 0 45 1760 62 6 3 20 * * Chips & Queso with Beef 990 590 70 18 0 85 2180 63 7 3 33 * * * Chips & Queso with Chorizo

More information

-25 % * -50% 1,99 -45% Platus pasirinkimas. Tai, ko reikia 7,97. Nr l tik 1,46. Konservuotoms daržovėms, vaisiams ir uogienėms

-25 % * -50% 1,99 -45% Platus pasirinkimas. Tai, ko reikia 7,97. Nr l tik 1,46. Konservuotoms daržovėms, vaisiams ir uogienėms Tai, ko reikia Kainos galioja 2018 m. liepos 31 d. rugpjūčio 6 d. Nr. 31 Persikai (geltonu minkštimu) 0 89 0 55 Lietuviškos plautos morkos Šviežios VILNIAUS PAUKŠTYNO viščiukų broilerių blauzdelės be sąnario

More information

Audi 100 C4 Avant Manual

Audi 100 C4 Avant Manual Audi 100 C4 Avant Manual 4 Audi 100 (C4, 1990 1994) with a five-speed manual available by special order. Audi 5000 (1978-1983) likewise based on the Audi 100 Avant quattro. Aug 25, 2012 Mano audinuke,

More information

Golf. Golf, Golf Variant ir Golf Sportsvan 135 EUR* EUR 0,9 % Volkswagen Leasing. Dabar nuo. Mėnesinė įmoka nuo

Golf. Golf, Golf Variant ir Golf Sportsvan 135 EUR* EUR 0,9 % Volkswagen Leasing. Dabar nuo. Mėnesinė įmoka nuo Gof. Mėnesinė įmoka nuo 135 EUR* Dabar nuo 16 386 EUR Vokswagen Leasing 0,9 % Gof, Gof Variant ir Gof Sportsvan pasirengęs visiems gyvenimo iššūkiams. metinė kintama paūkanų norma + 6 mėn. EURIBOR Gof.

More information

The Informed Dining program is a voluntary nutrition information program developed by the Province of British Columbia. For more information, please visit www.informeddining.ca or call Dietitian Services

More information

ALEKSANDRO STULGINSKIO UNIVERSITETO EKONOMIKOS IR VADYBOS FAKULTETO EKONOMIKOS KATEDRA. Diana JASTREMSKIENĖ

ALEKSANDRO STULGINSKIO UNIVERSITETO EKONOMIKOS IR VADYBOS FAKULTETO EKONOMIKOS KATEDRA. Diana JASTREMSKIENĖ ALEKSANDRO STULGINSKIO UNIVERSITETO EKONOMIKOS IR VADYBOS FAKULTETO EKONOMIKOS KATEDRA Diana JASTREMSKIENĖ APRŪPINIMO MAISTU UŽTIKRINIMO PROBLEMA BESIVYSTANČIOSE ŠALYSE Magistrantūros studijų baigiamasis

More information

Calories from fat (fat. Total Calories (cal) Total Fat (g)

Calories from fat (fat. Total Calories (cal) Total Fat (g) Total Calories (cal) Calories from fat (fat cal) Weight (g) Burritos Bean and Cheese Burrito - Black Beans 278 720 330 37.0 20.0 0 75 980 62 4 1 34 Bean and Cheese Burrito - Carnitas & Black Beans 363

More information

DECISIONS MAKE INFORMED NUTRITIONAL FACTS ON YOUR KEG CRAVINGS

DECISIONS MAKE INFORMED NUTRITIONAL FACTS ON YOUR KEG CRAVINGS MAKE INFORMED DECISIONS NUTRITIONAL FACTS ON YOUR KEG CRAVINGS The Informed Dining program is a voluntary nutrition information program developed by the Province of British Columbia. For more information,

More information

KLUSA NAKTS Silent Night

KLUSA NAKTS Silent Night AGNETA KRILOVA - BĒRZIŅA KLUSA NAKTS Silent Night seh Mohr jauktajam korim / or mixed choir (SSAATTBB) w w w. musica bal tica. c o m KLUSA NAKTS Silent Night Tradiciona la s Ziemassve tku dziesmas "Klusa

More information

Loch Fyne A La Carte Menu Nutritional Information - Spring/ Summer 2018

Loch Fyne A La Carte Menu Nutritional Information - Spring/ Summer 2018 Loch Fyne A La Nutritional Information - Spring/ Summer 2018 Key & Interpreting Data The figures given below give the nutrition values for each complete dish as listed on the menu. The RI columns indicates

More information

DECISIONS MAKE INFORMED NUTRITIONAL FACTS ON YOUR KEG CRAVINGS

DECISIONS MAKE INFORMED NUTRITIONAL FACTS ON YOUR KEG CRAVINGS MAKE INFORMED DECISIONS NUTRITIONAL FACTS ON YOUR KEG CRAVINGS The Informed Dining program is a voluntary nutrition information program developed by the Province of British Columbia. For more information,

More information

GIMA PROCEDŪRINIAI IR MASAŽO STALAI

GIMA PROCEDŪRINIAI IR MASAŽO STALAI GIMA PROCEDŪRINIAI IR MASAŽO STALAI Eil. Nr. Aprašymas Vieneto kaina, (be PVM) 1. 27632 GIMA TREATMENT TABLE - any colour Sturdy and highly stable examination and treatment table. Adjustable by height

More information

DECISIONS MAKE INFORMED NUTRITIONAL FACTS ON YOUR KEG CRAVINGS

DECISIONS MAKE INFORMED NUTRITIONAL FACTS ON YOUR KEG CRAVINGS MAKE INFORMED DECISIONS NUTRITIONAL FACTS ON YOUR KEG CRAVINGS The Informed Dining program is a voluntary nutrition information program developed by the Province of British Columbia. For more information,

More information

Kancerogeniniai maisto priedai. Aleksandro Stulginskio universiteto studentas: Tadas Micius

Kancerogeniniai maisto priedai. Aleksandro Stulginskio universiteto studentas: Tadas Micius Kancerogeniniai maisto priedai Aleksandro Stulginskio universiteto studentas: Tadas Micius Kaunas 2014 Paskaitos uždaviniai Įvardinti pagrindines problemas dėl maisto priedų produktuose naudojimo; Supažindinti

More information

ŠEŠĖLINĖS EKONOMIKOS ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ RINKOJE ĮTAKA ŠALIES BIUDŽETUI

ŠEŠĖLINĖS EKONOMIKOS ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ RINKOJE ĮTAKA ŠALIES BIUDŽETUI ISSN 1822-6760. Management theory and studies for rural business and infrastructure development. 2010. Nr. 20 (1). Research papers. ŠEŠĖLINĖS EKONOMIKOS ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ RINKOJE ĮTAKA ŠALIES

More information

Carbohydrate (g) Fibre (g) Cholesterol (mg) Sodium (mg) Protein (g)

Carbohydrate (g) Fibre (g) Cholesterol (mg) Sodium (mg) Protein (g) STARTERS Korean Duck Wings 1280 55 34 0.7 240 2660 38 13 0 11 15 15 20 8 * * * Spinach Artichoke & Goat Cheese 1020 49 23 0.5 115 1520 21 87 4 5 17 9 10 12 * * * * Deep Fried Pickles 610 28 3.5 0 15 3310

More information

Lunch Nutrition Information High Schools

Lunch Nutrition Information High Schools Table Legend Kcal = lories Chol = Cholesterol = Total = Vitamin C Fat = Total Fat = Sodium = tein = lcium = Saturated Fat = rbohydrates = Vitamin A = Iron The information contained in this list is reported

More information

If you have any questions about the information, please contact one of our Guest Relation Representative at

If you have any questions about the information, please contact one of our Guest Relation Representative at Nutrition Guide Printed information is valid: December 4, 2017 March 4, 2018 The Capital Grille has made an effort to provide complete and current nutrition information. Due to the handcrafted nature of

More information

Lunch Nutrition Information High Schools

Lunch Nutrition Information High Schools Table Legend - Kcal = lories - = Sodium - Fat = Total Fat - = lcium - = Saturated Fat - = Vitamin A - = tein - = Iron - = rbohydrates - = Vitamin C - = Total The information contained in this list is reported

More information

LIETUVOS ŽEMĖS IR MAISTO ŪKIS

LIETUVOS ŽEMĖS IR MAISTO ŪKIS LIETUVOS AGRARINĖS EKONOMIKOS INSTITUTAS LITHUANIAN INSTITUTE OF AGRARIAN ECONOMICS LIETUVOS ŽEMĖS IR MAISTO ŪKIS 2016 AGRICULTURE AND FOOD SECTOR IN LITHUANIA VILNIUS, 2017 UDK 338.43(474.5) Li 334 Lietuvos

More information

COMPACT EASYTRONIC. Інструкція з експлуатації.

COMPACT EASYTRONIC. Інструкція з експлуатації. COMPACT EASYTRONIC Інструкція з експлуатації.hirlpool.com 1 PRIEŠ ATLIEKANT PRIJUNGIMĄ ĮRENGIMAS Krosnelę statykite atokiai nuo kitų šilumos šaltinių. Tam, kad būtų gera ventiliacija, virš krosnelės turi

More information

Wings To Go U.S. NUTRITIONAL INFORMATION UPDATED JUNE 2017

Wings To Go U.S. NUTRITIONAL INFORMATION UPDATED JUNE 2017 Kick-Offs Hot Dog 75 210 170 19 8 0 40 690 0 0 0 8 2 0 0 8 Mozzarella Sticks 85 220 80 9 5 0 30 900 22 0 2 14 6 0 30 2 Garlic Parm Sticks 150 720 535 59 16 0 35 1505 26 0 2 16 6 0 36 2 Jalapeno Cheddar

More information

October Breakfast Rotation

October Breakfast Rotation Allergen Key: (AV) Alcohol/Vinegar (D) Dairy Eggs (G) Gluten (N) Nuts (SH) Shellfish C osmopolitan Catering has become the premier food service company in the Bay Area through a singular focus of pleasing

More information

Bonefish Grill Nutrition Information

Bonefish Grill Nutrition Information Saturated Starters & Sharing Ahi Tuna Sashimi, Large 550 230 26 4 0 115 14 2210 3 5 66 Ahi Tuna Sashimi, Regular 300 120 13 2 0 55 11 2080 3 4 35 Bacon Wrapped Atlantic Sea Scallops (Regional) 370 170

More information

NUTRITIONAL INFORMATION

NUTRITIONAL INFORMATION NUTRITIONAL INFORMATION DAILY CALORIE AND SODIUM REQUIREMENTS Healthy adults should aim for 1,500 to 2,300 milligrams of sodium per day. Children and seniors need less. Healthy adults should aim for 2,000

More information

PASKIRSTYTOS GENERACIJOS INTEGRACIJA Į ELEKTROS ENERGETIKOS SISTEMĄ IR ĮTAKA ENERGIJOS TIEKIMO PATIKIMUMUI

PASKIRSTYTOS GENERACIJOS INTEGRACIJA Į ELEKTROS ENERGETIKOS SISTEMĄ IR ĮTAKA ENERGIJOS TIEKIMO PATIKIMUMUI Sutartis Nr. 8436/8-249 KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETAS Elektros ir valdymo inžinerijos fakultetas Elektros sistemų katedra PASKIRSTYTOS GENERACIJOS INTEGRACIJA Į ELEKTROS ENERGETIKOS SISTEMĄ IR ĮTAKA

More information

Lunch Nutrition Information High Schools

Lunch Nutrition Information High Schools Table Legend Kcal = lories Fat = Total Fat Chol = Cholesterol = Sodium = Total = tein = Vitamin C = lcium = Saturated Fat = ohydrates = Vitamin A = Iron The information contained in this list is reported

More information

SVEIKOS MITYBOS REKOMENDACIJOS

SVEIKOS MITYBOS REKOMENDACIJOS SVEIKATOS MOKYMO IR LIGŲ PREVENCIJOS CENTRAS VILNIAUS UNIVERSITETO MEDICINOS FAKULTETAS KAUNO MEDICINOS UNIVERSITETAS SVEIKOS MITYBOS REKOMENDACIJOS (Metodinės rekomendacijos) Vilnius, 2010 UDK 613.2(474.5)

More information

NUTRITION MENU. Good Earth Cafes Ltd. March Nutritional Guide

NUTRITION MENU. Good Earth Cafes Ltd. March Nutritional Guide NUTRITION MENU All nutritional information is produced though supplier data sheets and our nutritional data base. Stated weights may not reflect finished weights due to water loss in the baking and cooking

More information

SUAUGUSIŲ IR PAGYVENUSIŲ LIETUVOS GYVENTOJŲ FAKTINĖS MITYBOS IR MITYBOS ĮPROČIŲ TYRIMAS

SUAUGUSIŲ IR PAGYVENUSIŲ LIETUVOS GYVENTOJŲ FAKTINĖS MITYBOS IR MITYBOS ĮPROČIŲ TYRIMAS VISUOMENĖS SVEIKATA ORIGINALŪS STRAIPSNIAI SUAUGUSIŲ IR PAGYVENUSIŲ LIETUVOS GYVENTOJŲ FAKTINĖS MITYBOS IR MITYBOS ĮPROČIŲ TYRIMAS Albertas Barzda 1, 2, Roma Bartkevičiūtė 1, 2, Ignė Baltušytė 1, Rimantas

More information

Sertifikuota vartotojo instrukcija. Stoneridge Electronics techninės dokumentacijos komanda linki jums malonaus ir saugaus važinėjimo.

Sertifikuota vartotojo instrukcija. Stoneridge Electronics techninės dokumentacijos komanda linki jums malonaus ir saugaus važinėjimo. Sertifikuota vartotojo instrukcija G Ši vartotojo instrukcija yra išplėsta sertifikuotos vartotojo instrukcijos versija 9000-101587/01R06, ir buvo sukurta patenkinti klientų poreikius. Sertifikuotą versiją

More information

The Informed Dining program is a nutrition information program developed by the Province of British Columbia. For more information, please visit www.informeddining.ca or call Dietitian Services at HealthLink

More information

7BP programos projekto ENERCOM tyrimų rezultatai Lietuvoje

7BP programos projekto ENERCOM tyrimų rezultatai Lietuvoje 7BP programos projekto ENERCOM tyrimų rezultatai Lietuvoje Doc. dr. Irina Kliopova Kauno technologijos universitetas (KTU) Aplinkos inžinerijos institutas (APINI) VII metinis Diskusijų Forumas Atliekų

More information

TAURAGĖS REGIONE INDIVIDUALIOSE VALDOSE SUSIDARANČIŲ BIOLOGIŠKAI SKAIDŽIŲ ATLIEKŲ TVARKYMO GALIMYBIŲ STUDIJA

TAURAGĖS REGIONE INDIVIDUALIOSE VALDOSE SUSIDARANČIŲ BIOLOGIŠKAI SKAIDŽIŲ ATLIEKŲ TVARKYMO GALIMYBIŲ STUDIJA TAURAGĖS REGIONE INDIVIDUALIOSE VALDOSE SUSIDARANČIŲ BIOLOGIŠKAI SKAIDŽIŲ ATLIEKŲ TVARKYMO GALIMYBIŲ STUDIJA II dalis Namudinio kompostavimo eksperimentas KTU Aplinkos inžinerijos institutas (APINI) doc.

More information

Prekių ieškokite ir EUROVAISTINE.LT m. ŽIEMA nemokamas leidinys. Gerą savijautą dovanoti gera

Prekių ieškokite ir EUROVAISTINE.LT m. ŽIEMA nemokamas leidinys. Gerą savijautą dovanoti gera Prekių ieškokite ir EUROVAISTINE.LT 2017 m. ŽIEMA nemokamas leidinys Gerą savijautą dovanoti gera Ryškios šventės Kalėdų laukimas yra visada ypatingas ir su niekuo nesulyginamas: šiltos šypsenos, šventinis

More information

Modification of rapeseed oil with free fatty acids

Modification of rapeseed oil with free fatty acids 203 ISSN 1392-1207. MECHANIKA. 2011. 17(2): 203-207 Modification of rapeseed oil with free fatty acids J. Padgurskas*, R. Kreivaitis**, A. Kup inskas***, A. Žunda**** *Lithuanian University of Agriculture,

More information

SECURITIES MARKET m. II ketvirtis 2nd quarter 2003 STOCK EXCHANGE OF LITHUANIA

SECURITIES MARKET m. II ketvirtis 2nd quarter 2003 STOCK EXCHANGE OF LITHUANIA SECURITIES MARKET 2003 m. II ketvirtis 2nd quarter 2003 NATIONAL STOCK EXCHANGE OF LITHUANIA ES ðaliø domëjimasis Lietuvos vertybiniø popieriø rinka tampa aktyvesnis - jau keleri metai didëja ES ðaliø

More information

Tamil Nadu Public Service Commission

Tamil Nadu Public Service Commission ASSISTANT CONSERVATOR OF FORESTS DOE :02.12.2014 TO 09.12.2014 _ Subjcct:AGRICULTURE ~ Codc:ACFAG ~........ B X 41 AX 81 DX 121 o A 161 c l< 2 cy 42 CY' 82 Dy 122 13 x 162 B ~ J ox 4J c \ 83 D..( 123 c

More information

Useful information for participants. Naudinga informacija dalyviams. Aurum 1006 km lenktynės Palangoje 2018 m. liepos d.

Useful information for participants. Naudinga informacija dalyviams. Aurum 1006 km lenktynės Palangoje 2018 m. liepos d. Naudinga informacija dalyviams Aurum 1006 km lenktynės Palangoje 2018 m. liepos 18 21 d. Useful information for participants Aurum 1006 km race in Palanga on the 18-21th of July, 2018 Naudinga informacija

More information

STATE OF THE INDUSTRY

STATE OF THE INDUSTRY Africa Oil & Power 2018 STATE OF THE INDUSTRY Presented by H.E. Ezekiel Lol Gatkuoth Minister of Petroleum AT A GLANCE Unity oilfield discovered 1978 Pipeline to Red Sea completed 1999 Comprehensive Peace

More information

Socialinio ir aplinkosauginio atsakingumo ataskaitos gairės valstybės institucijoms

Socialinio ir aplinkosauginio atsakingumo ataskaitos gairės valstybės institucijoms Socialinio ir aplinkosauginio atsakingumo ataskaitos gairės valstybės institucijoms UAB Ekonominės konsultacijos ir tyrimai 2012 m. balandžio mėn. 20 d. 1 Turinys Santrumpų sąrašas... 3 Įžanga... 4 1.

More information

Nutritional Information

Nutritional Information Menu Item Size Cal. Fat. Cal. Fat Carbs. Sandwiches Chipotle Chicken Small 350 60 7 1 0 35 850 53 3 4 19 Chipotle Chicken Medium 530 80 9 1 0 65 1490 78 4 6 33 Chipotle Chicken Pick 2 265 40 4.5 0.5 0

More information

Vilniaus Gediminimo technikos universitetas, LT Vilnius, Sauletekio al. 11, Lietuva

Vilniaus Gediminimo technikos universitetas, LT Vilnius, Sauletekio al. 11, Lietuva ELEKTRONINIO VERSLO PLöTRA LIETUVOJE Audrius Mikalajūnas 1, Arnoldina Pabedinskait 2 Vilniaus Gediminimo technikos universitetas, LT-10223 Vilnius, Sauletekio al. 11, Lietuva E-mail: 1 audriukazzz@gmail.com,

More information

LIETUVOS SVEIKATOS MOKSLŲ UNIVERSITETAS VETERINARIJOS AKADEMIJA

LIETUVOS SVEIKATOS MOKSLŲ UNIVERSITETAS VETERINARIJOS AKADEMIJA LIETUVOS SVEIKATOS MOKSLŲ UNIVERSITETAS VETERINARIJOS AKADEMIJA Veterinarijos fakultetas Dovilė Stancevičienė Pagrindinių maisto alergenų ir laktozės tyrimai valgomuosiuose leduose Major food allergens

More information

All fruits and vegetables are listed in a separate Excel spreadsheet.

All fruits and vegetables are listed in a separate Excel spreadsheet. This Excel spreadsheet contains the nutrition information for all high school lunch entrees. The entrees are listed in their corresponding station tabs along the bottom. The cycle date for the menu item

More information

Nutrition Information

Nutrition Information Pizza Nutritional Info Cottage Inn Standard Pizza Lrg Slice w/ Cheese 240 11.5 31 1.5 3.6 7.9 3.5 18 503 TOPPINGS Anchovies 14 2 0 0 0 0.6 0.2 6 248 Artichoke Hearts 13 0.3 0.3 0.2 0 0.2 0 0 6 Bacon 39

More information

OLS sistema kalbos įvertinimui ir kalbos kursams internetu ATMINTINĖ

OLS sistema kalbos įvertinimui ir kalbos kursams internetu ATMINTINĖ OLS sistema kalbos įvertinimui ir kalbos kursams internetu ATMINTINĖ Dotacijų gavėjams Europos Komisijos Online Linguistic Support, trumpiau vadinama OLS sistema, padeda Erasmus+ programos auks tojo mokslo

More information

District 211 Menu Information Protein g

District 211 Menu Information Protein g Fat g. District 211 Menu Information 2014-2015 Protein g Carbs g. Fiber g Sodium Iron Calcium Vitamin A IU Vitamin C Calories Sat.Fat g Chol. Mg Yogurt & Muffins Yogurt Parfait with Granola 444 9.5 1.7

More information

VILNIAUS MIESTO VIEŠOJO TRANSPORTO KELEIVIŲ SRAUTŲ ANALIZĖS SISTEMOS SUKŪRIMAS ANALIZĖ

VILNIAUS MIESTO VIEŠOJO TRANSPORTO KELEIVIŲ SRAUTŲ ANALIZĖS SISTEMOS SUKŪRIMAS ANALIZĖ VILNIAUS MIESTO VIEŠOJO TRANSPORTO KELEIVIŲ SRAUTŲ ANALIZĖS SISTEMOS SUKŪRIMAS ANALIZĖ Vilnius, 2014 SUTRUMPINIMAI Sutrumpinimas AKSS DBVS ES KTP PĮ SĮSP VMS VMSA VT VTKS analizės dokumentas KPI Paaiškinimas

More information

WELCOME TO ŠIAULIAI UNIVERSITY

WELCOME TO ŠIAULIAI UNIVERSITY WELCOME TO ŠIAULIAI UNIVERSITY GENERAL INFORMATION Application Deadlines Autumn semester - June 1st Spring semester - November 1st Academic calendar Autumn: from September 1st to December 20th Spring:

More information

Nutritional Chart. Calories from Fat. Saturated Fat (g) Trans Fat (g) Total Fat (g)

Nutritional Chart. Calories from Fat. Saturated Fat (g) Trans Fat (g) Total Fat (g) MENU ITEMS Current Promotions: Single Sirloin Steak Taco SPARKLING LEMONADES: Prickly Pear Nutritional Chart 85 170 60 7 1.5 0 20 17 2 1 9 410 397 270 0 0 0 0 0 69 0 68 0 90 Watermelon 397 220 0 0 0 0

More information

Saturated Fat Trans Fat. Cholesterol Sodium. Total Fat

Saturated Fat Trans Fat. Cholesterol Sodium. Total Fat Nutritional Information Allergens kcal g g g g g g g mg mg %DV %DV %DV %DV Get Started french onion soup 8fl oz 270 5 20 1.0 5 14 8 0 36 1130 8 18 31 7 * * * * roasted vegetable naan 1 plate 690 15 76

More information

LIETUVOS SVEIKATOS MOKSLŲ UNIVERSITETAS MEDICINOS AKADEMIJA Visuomenės sveikatos fakultetas Aplinkos ir darbo medicinos katedra.

LIETUVOS SVEIKATOS MOKSLŲ UNIVERSITETAS MEDICINOS AKADEMIJA Visuomenės sveikatos fakultetas Aplinkos ir darbo medicinos katedra. 8 LIETUVOS SVEIKATOS MOKSLŲ UNIVERSITETAS MEDICINOS AKADEMIJA Visuomenės sveikatos fakultetas Aplinkos ir darbo medicinos katedra Rima Stasionytė KAUNO RAJONO VAIKŲ TĖVŲ NUOMONĖ APIE IKIMOKYKLINIO UGDYMO

More information

NUTRITION MENU. Good Earth Cafes Ltd. June Nutritional Guide

NUTRITION MENU. Good Earth Cafes Ltd. June Nutritional Guide NUTRITION MENU All nutritional information is produced though supplier data sheets and our nutritional data base. Stated weights may not reflect finished weights due to water loss in the baking and cooking

More information

TURINYS. Dokumentų aplankas ( ) Logotipas 4-5. Bloknotai (A4, A5) ( ) Logotipo struktūra. Plakato šablonas ( )

TURINYS. Dokumentų aplankas ( ) Logotipas 4-5. Bloknotai (A4, A5) ( ) Logotipo struktūra. Plakato šablonas ( ) STILIAUS GAIRĖS TURINYS Logotipas 4-5 Dokumentų aplankas (2014-2015) 24 Logotipo struktūra 6 Bloknotai (A4, A5) (2014-2015) 25 Logotipo atstumų struktūra 7-8 Plakato šablonas (2014-2015) 26 Logotipo minimalūs

More information

NUTRITION MENU

NUTRITION MENU The Informed Dining program is a nutrition information program developed by the Province of British Columbia. For more information, please visit www.informeddining.ca or call Dietitian Services at HealthLink

More information

SECURITIES MARKET m. I ketvirtis 1st quarter 2004

SECURITIES MARKET m. I ketvirtis 1st quarter 2004 SECURITIES MARKET 2004 m. I ketvirtis 1st quarter 2004 Prekybos birþoje rezultatai ð.m. pirmà ketvirtá pranoko daugelio finansø analitikø prognozes. Metø pradþia dþiugino ne tik naujienø gausa, nesilpstanèiu

More information

Energy world. Atominiai klystkeliai 4 Elektromobilių technologijos metų Lietuvos elektrifikavimui Nr. 1 (12) ISSN

Energy world. Atominiai klystkeliai 4 Elektromobilių technologijos metų Lietuvos elektrifikavimui Nr. 1 (12) ISSN Energy world 2012 Nr. 1 (12) Kaina 5 Lt ISSN 2029-3119 Atominiai klystkeliai 4 Elektromobilių technologijos 26 120 metų Lietuvos elektrifikavimui 42 Šaltinis www.enmin.lt Strateginiai energetikos projektai

More information

Lithuanian wind energy development trends

Lithuanian wind energy development trends Lithuanian wind energy development trends Stasys Paulauskas, Dr. Assoc. Prof. Innovations Company Eksponente June 04, 2008 www.eksponente.lt 1 Energy future trends June 04, 2008 www.eksponente.lt 2 The

More information

The Informed Dining program is a nutrition information program developed by the Province of British Columbia. For more information, please visit www.informeddining.ca or call Dietitian Services at HealthLink

More information

AUTOMOBILIŲ PREKYBOS RINKOS FORMAVIMOSI YPATUMAI LIETUVOJE

AUTOMOBILIŲ PREKYBOS RINKOS FORMAVIMOSI YPATUMAI LIETUVOJE P. Novakas II MAGISTRANTŪROS KURSAS BENDROJI GEOGRAFIJA IR KRAŠTOTVARKA AUTOMOBILIŲ PREKYBOS RINKOS FORMAVIMOSI YPATUMAI LIETUVOJE Vilnius 2006 1 VILNIAUS UNIVERSITETAS BENDROSIOS GEOGRAFIJOS KATEDRA Įvertinimas

More information

LAZERIO SU STRYPINIU IR PLOKŠČIUOJU LAZERINIU ELEMENTAIS SKAITMENINIS MODELIAVIMAS LASCAD PROGRAMŲ PAKETU

LAZERIO SU STRYPINIU IR PLOKŠČIUOJU LAZERINIU ELEMENTAIS SKAITMENINIS MODELIAVIMAS LASCAD PROGRAMŲ PAKETU Laboratorinis darbas KKL2 LAZERIO SU STRYPINIU IR PLOKŠČIUOJU LAZERINIU ELEMENTAIS SKAITMENINIS MODELIAVIMAS LASCAD PROGRAMŲ PAKETU 1. Darbo tikslai 1. Susipažinti ir išmokti modeliuoti naudojantis programine

More information

Legenda. Min. Baking time. Baking temperature (C ) Convection Oven. Product weight (gr) Product size (cm) Grill. Shelf-Life Product. Nr.

Legenda. Min. Baking time. Baking temperature (C ) Convection Oven. Product weight (gr) Product size (cm) Grill. Shelf-Life Product. Nr. A bread Story. Good smell, fresh taste of just baked warm bread and focaccias. Forno della Rotonda combines the taste of tradition and genuine ingredients carefully selected to ensure the highest quality

More information

Saturated Fat. Serving Size. Trans Fat. Total Fat. Energy

Saturated Fat. Serving Size. Trans Fat. Total Fat. Energy Serving Size Energy Total Fat Saturated Fat Trans Fat Cholesterol Sodium Carbohydrate Fibre Sugars Protein Vitamin A Vitamin C Calcium Iron Soups & Salads (g) (Cal) (g) (g) (g) (mg) (mg) (g) (g) (g) (g)

More information

BIODEGALAI. Part-financed by the European Union (European Regional Development Fund and European Neighbourhood and Partnership Instrument)

BIODEGALAI. Part-financed by the European Union (European Regional Development Fund and European Neighbourhood and Partnership Instrument) BIODEGALAI Part-financed by the European Union (European Regional Development Fund and European Neighbourhood and Partnership Instrument) Įžanga ES reikalavimai diegti ir plėtoti atsinaujinančių išteklių

More information

Get the Good Stuff Portion Size Calories Fat Saturated Fat Trans Fat Cholesterol Sodium Carbohydrates Dietary Fibre Sugars Protein Vitamin A Vitamin

Get the Good Stuff Portion Size Calories Fat Saturated Fat Trans Fat Cholesterol Sodium Carbohydrates Dietary Fibre Sugars Protein Vitamin A Vitamin Alfredo Farfalle & Sausage Casserole 242 grams 275 13 6 0 32 485 26 2 6 13 10 8 22 11 Aloo Gobi 118 ml 89 2 0 0 0 319 16 2 2 3 1 58 3 11 Ancho Succotash 120 grams 126 4 1 0 0 119 20 4 3 5 7 67 2 7 Asian

More information

APPETIZERS. Saturated fat (g) Trans fat (g) Total fat (g)

APPETIZERS. Saturated fat (g) Trans fat (g) Total fat (g) APPETIZERS Basket of Fries 880 420 48 10 0 22 16 1680 104 10 2 9 Basket of Fresh Sliced 1370 770 87 18 0 41 27 760 132 10 3 14 Potato Chips Buffalo Chicken Dip (No Hot 840 530 60 21 0 1.0 5 115 1670 180

More information

THE IMPACT OF MOTOR VEHICLE DRIVER BEHAVIOUR FACTORS ON TRAFFIC SAFETY

THE IMPACT OF MOTOR VEHICLE DRIVER BEHAVIOUR FACTORS ON TRAFFIC SAFETY VILNIUS GEDIMINAS TECHNICAL UNIVERSITY Jurijus ZARANKA THE IMPACT OF MOTOR VEHICLE DRIVER BEHAVIOUR FACTORS ON TRAFFIC SAFETY SUMMARY OF DOCTORAL DISSERTATION TECHNOLOGICAL SCIENCES, TRANSPORT ENGINEERING

More information

THE COMMONS at. Chino Hills SEC CHINO HILLS PKWY & RAMONA AVE

THE COMMONS at. Chino Hills SEC CHINO HILLS PKWY & RAMONA AVE THE COMMONS at Chino Hills SEC CHINO HILLS PKWY & RAMONA AVE 2 The Project Property Highlights HIGH IDENTITY, HIGH TRAFFIC LOCATION CHINO HILLS The Shoppes at Chino Hills Chino Spectrum»» The intersection

More information

FOOD NUTRITION GUIDE

FOOD NUTRITION GUIDE FOOD NUTRITION GUIDE Valid: July 3, 2018 - September 17, 2018 Seasons 52 has made an effort to provide complete and current nutrition information. Due to the handcrafted nature of our menu items and changes

More information

ES IR JAV TRANSATLANTINĖS PREKYBOS IR INVESTICIJŲ PARTNERYSTĖS SUSITARIMO POVEIKIO LIETUVOS ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ EKSPORTUI VERTINIMAS

ES IR JAV TRANSATLANTINĖS PREKYBOS IR INVESTICIJŲ PARTNERYSTĖS SUSITARIMO POVEIKIO LIETUVOS ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTŲ EKSPORTUI VERTINIMAS Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure Development ISSN 1822-6760 / eissn 2345-0355 2014. Vol. 36. No. 4: 784 793 doi: 10.15544/mts.2014.073 ES IR JAV TRANSATLANTINĖS PREKYBOS

More information

p.12 p.30 p.4 Šalies hidrotechnikos perspektyvos Energijos kaupimas poreikiai ir idėjos Variacijos branduoline tema 2011 Nr. 3 (10) Energy world

p.12 p.30 p.4 Šalies hidrotechnikos perspektyvos Energijos kaupimas poreikiai ir idėjos Variacijos branduoline tema 2011 Nr. 3 (10) Energy world 2011 Nr. 3 (10) Energy world leidinys energetikos, automatizacijos, elek trotechnikos, šildymo, vėdinimo, elektronikos, valdymo sistemų IR žinių ekonomikos technologijų specialistams Šalies hidrotechnikos

More information

Cholesterol (mg) Saturated Fat (g) Trans Fat (g) Sodium (mg)

Cholesterol (mg) Saturated Fat (g) Trans Fat (g) Sodium (mg) from Fat Saturated Trans SHAREABLES & SMALL PLATES Signature Chicken Lettuce Wraps 810 420 46 9 0 30 2540 66 7 21 34 X X X Lettuce Wrap Sauce (2oz) 60 25 3 0 0 0 2280 3 1 1 3 X X Vegetable Spring Rolls

More information

Curriculim Vitae. 5. Kalbų mokėjimas: įvertinti lygį pagal 5 balų sistemą (1- pagrindai, 5 - puikiai)

Curriculim Vitae. 5. Kalbų mokėjimas: įvertinti lygį pagal 5 balų sistemą (1- pagrindai, 5 - puikiai) Curriculim Vitae 1. Pavardė: Paulauskas 2. Vardas: Vytautas 3. Gimimo data: 1950.10.31 4. Išsilavinimas: Aukštasis Institucija Suteiktas laipsnis ar gautas diplomas: [ Data: nuo-iki ] Kaliningrado aukštoji

More information

Rumbi Nutrition & Allergy

Rumbi Nutrition & Allergy Calories Total Fat Saturated Fat Trans Fat Cholesterol (mg) Sodium (mg) Carbohydrates Dietary Fiber Sugars Rumbi Nutrition & Allergy Half Size Bowls: Chicken 80 0 0 0 15 450 < 1 < 1 0 19 Mango Chicken

More information

Cholesterol (mg) Sodium (mg) Saturated Fat (g) Trans Fat (g)

Cholesterol (mg) Sodium (mg) Saturated Fat (g) Trans Fat (g) from Fat Saturated Trans SHAREABLES & SMALL PLATES Signature Chicken Lettuce Wraps 810 420 46 9 0 30 2540 66 7 21 34 X X X Lettuce Wrap Sauce (2oz) 60 25 3 0 0 0 2280 3 1 1 3 X X Vegetable Spring Rolls

More information

FULL NUTRITION INFORMATION: ALL ITEMS

FULL NUTRITION INFORMATION: ALL ITEMS Taco Bell FULL NUTRITION INFORMATION: ALL ITEMS item $ Cravings Beefy Fritos Burrito 181 440 160 5 18 0 20 1030 55 4 3 13 Beefy Mini Quesadilla 84 210 110 4 12 0 25 560 17 3 1 9 Caramel Apple Empanada

More information

Funkcionalaus maisto veikliųjų medžiagų įtaka valgomųjų ledų savybėms

Funkcionalaus maisto veikliųjų medžiagų įtaka valgomųjų ledų savybėms ISSN 1392-0227. MAISTO CHEMIJA IR TECHNOLOGIJA. 2006. T. 40, Nr. 1 Funkcionalaus maisto veikliųjų medžiagų įtaka valgomųjų ledų savybėms A. Liutkevičius, V. Speičienė KTU Maisto institutas, Taikos pr.

More information

NUTRITION MENU. Good Earth Cafes Ltd November Nutritional Guide

NUTRITION MENU. Good Earth Cafes Ltd November Nutritional Guide NUTRITION MENU All nutritional information is produced though supplier data sheets and our nutritional data base. Stated weights may not reflect finished weights due to water loss in the baking and cooking

More information

All fruits and vegetables are listed in a separate Excel spreadsheet.

All fruits and vegetables are listed in a separate Excel spreadsheet. This Excel spreadsheet contains the nutrition information for all high school lunch entrees. The entrees are listed in their corresponding station tabs along the bottom. The cycle date for the menu item

More information

The Informed Dining program is a voluntary nutrition information program developed by the Province of British Columbia. For more information, please visit www.informeddining.ca or call Dietitian Services

More information

KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETAS EKONOMIKOS IR VERSLO FAKULTETAS

KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETAS EKONOMIKOS IR VERSLO FAKULTETAS KAUNO TECHNOLOGIJOS UNIVERSITETAS EKONOMIKOS IR VERSLO FAKULTETAS Iveta Smilgevičiūtė LEAN KONCEPCIJOS TAIKYMO SVEIKATOS PRIEŽIŪROJE GALIMYBĖS IR IŠŠŪKIAI MAGISTRO DARBAS Darbo vadovė: prof. dr. Ramunė

More information

Mikes Version 23. % DV Saturated & Trans Fat. Cholesterol (mg) Sodium (mg) Saturated Fat (g) Trans Fat (g)

Mikes Version 23. % DV Saturated & Trans Fat. Cholesterol (mg) Sodium (mg) Saturated Fat (g) Trans Fat (g) Nutrition Facts DV : Recommended daily value g: gram mg: milligram Antipasti (no dip) Saturated Trans Chicken wings (8) 160g 330 22 34 6 0.2 31 190 1080 45 2 1 1 4 1 29 8 0 4 10 Chicken wings (12) 240g

More information

Community Resources & Great Local Businesses to Go Get Fit & Healthy, Eat, Shop & Play! download guide

Community Resources & Great Local Businesses to Go Get Fit & Healthy, Eat, Shop & Play!   download guide Community Resources & Great Local Businesses to Go Get Fit & Healthy, Eat, Shop & Play! TELL THEM YOU SAW THEIR INFO IN THE HEMPSTEAD SHOP LOCAL GUIDE! www.hempsteadlocal.com download guide SHOP LOCAL

More information

AL HABTOOR CITY ST REGIS DUBAI W DUBAI AL HABTOOR CITY THE WESTIN DUBAI, AL HABTOOR CITY

AL HABTOOR CITY ST REGIS DUBAI W DUBAI AL HABTOOR CITY THE WESTIN DUBAI, AL HABTOOR CITY AL HABTOOR CITY ST REGIS DUBAI W DUBAI AL HABTOOR CITY THE WESTIN DUBAI, AL HABTOOR CITY 2 AL HABTOOR CITY Dubai's first-ever integrated resort comprising three hotels, three high-rise residential towers

More information

STRAIGHTWAY TAPER PLUG VALVES

STRAIGHTWAY TAPER PLUG VALVES CAST STEEL CLASS SHORT PATTER RECTAGULAR PORT 2 Psi 0 Psi Straight way Short Flanges R.F. or R.J. ASME B 16.5 Face to Face ASME B 16.10 B TYPED D 1" 6" 9AS 124 D 1" 9AS 124 C D6" 9AS 124 D 9AS 127 9AS

More information

BIODEGALŲ GAMYBOS IR VARTOJIMO MODELIAI BALTIJOS ŠALYSE

BIODEGALŲ GAMYBOS IR VARTOJIMO MODELIAI BALTIJOS ŠALYSE Management Theory and Studies for Rural Business and Infrastructure Development BIODEGALŲ GAMYBOS IR VARTOJIMO MODELIAI BALTIJOS ŠALYSE Bernardas Kniūkšta Lekt. dr. Aleksandro Stulginskio universitetas.

More information