N O V I J E E P C H E R O K E E

Size: px
Start display at page:

Download "N O V I J E E P C H E R O K E E"

Transcription

1

2 NOVI JEEP CHEROKEE

3

4 ROĐEN IZ AUTENTIČNOG DNK BRENDA JEEP. Jeep Cherokee podiže sve na jedan viši nivo superiornom vožnjom na putu, upravljanjem i ekonomičnom potrošnjom goriva, kao i najboljim 4x4 kapacitetom u klasi i vrhunskom tehnologijom. Ovo je auto za one koji traže i formu i suštinu. Savršeno dimenzioniran za performanse sa prefinjenim i efikasnim veštinama, Jeep Cherokee ide daleko i široko sa svojim legendarnim DNK brenda Jeep, čime je upotpunio proslavljeni komplet Cherokee vozila svojom najprefinjenijom verzijom: Cherokee Overland. Projektovan tako da ostvaruje izuzetne rezultate na svakom terenu, dizajniran tako da ostavi trag u svakoj situaciji, Cherokee poziva avanturistu u Vama da izađe i doživi najbolje od svega što se nudi. Sa svakog mogućeg aspekta.

5

6 AVANTURA NIKAD NIJE IZGLEDALA TAKO DOBRO. Cherokee je dizajniran za budućnost sa potpuno novim I agresivnim spoljnim izgledom koji je sačuvao njegovo legendarno nasleđe: njegov potpuno novi zigled izgleda perfektno čak i za najzahtevnije oko. Ima moćno držanje i agresivne proporcije karoserije i zapovednički stav na putu. Fluidne, sjajne linije spoljašnjosti naglašavaju efikasni gornji deo karoserije vozila Cherokee koji seče vetar u pokretu. Izdržljiv, zaštitni donji deo karoserije otkriva legendarna svojstvakojasukarakteristika svakog Jeep vozila. A da bi se upotpunila ova serija, Cherokee je naglasio još jednu karakteristiku: stil. Uveden je novi model Cherokee Overland, izrađen sa izuzetnom vrhunskom završnom obradom - savršeno za vozače koji uživaju u luksuznom aspektu avanture.

7 LEPOTA JE UVEK U DETALJIMA

8 Svaki centimetar Cherokee-ja je promišljeno dizajniran da bude efikasan i moćan. Istražite svaki njegov detalj, od tradicionalne sedmostruke rešetke koja je verna svojim Jeep korenima sa smelim, elegantnim dnevnim svetlima donoseći novu generaciju bezbednosti i vrhunskog dizajna. Takođe obratitie pažnju na novi Command/View panoramski krov sa dvostrukim oknom koji nudi širok raspon pregleda danju i noću. On obuhvata i električnu pokretnu staklenu prednju ploču i fiksnu staklenu ploču sa električnom roletnom u zadnjem delu. I model Cherokee Overland se po tom pitanju ne razlikuje. Izrađen da zapanji pri svakom pogledu sa 18 ukrasimana aluminijumskim točkovima i s branicima i plastičnim potkrilima u boji vozila kao i oblogom sa strane.

9

10

11

12 SJAJAN STIL NIKADA NE OSTAJE NEPRIMEĆEN. Cherokee uvodi jedinstven moderan stil u Jeep seriju, Samo bacite pogled na sve detalje i otkrićete vrhunski izrađen enterijer auta u kom su se obilato koristili materijali meki na dodir; sofisticirani skup ručno izvajanih fluidnih oblika, visokokvalitetni materijali kao što su kožna kontrolna tabla i volan pokriven drvenim delovima (standardno za Overland verziju). Ovo je upotpunjeno inovativnim bojama i izborom materijala, preciznom izradom i najnovijom tehnologijom i odlikama. Svet jedinstvenog savršenstva čeka da ga otkrijete. Upravo Vi.

13

14

15 OTKRIJTE ENTERIJER SVETSKE KLASE.

16 Otkrijte vozačku kabinu potpuno prilagođenu vozaču, prepunu zgodnih tehnoloških rešenja lakih za korišćenje. Sedite na sedišta prekrivena najfinijom Nappa kožom, koja se električno podešavaju, greju i ventilišu, sa izvezenim Overland logom i anodiziranim srebrnim ukrasima, kao i aluminijumskim umetkom za vrata. 60/40 podeljena zadnja sedišta podešavaju se spreda i otpozadi za veću udobnost putnika i fleksibilnost prtljaga. Savršeno za uživanje u najboljem delu svake avanture.

17

18

19 KAPACITET NAJBOLJI U KLASI 4X4. Cherokee podiže legendarni 4x4 kapacitet na sledeći nivo za one koji žele posebne prednosti Jeep -a za sve vremenske prilike i terene. Dizajniran da se prilagodi Vašem okruženju sa urođenom sigurnošću, zahvaljujući svom legendarnom DNK materijalu marke Jeep, on stiže na odredišta o kojima drugi samo sanjaju. Novi, dostupni Selec-Terrain sistem dopušta Vam da izaberete okruženje na putu i na terenu, za najbolje performanse kako bi Vam pomogao da uspešno podesite konkretne uslove putovanja. Postoje čak četiri prilagođena režima: Auto, Snow (za sneg), Sport i Sand/Mud (za pesak/blato). Trailhawk verzija dodaje i režim vožnje po kamenitom terenu (Rock) kako bi se maksimizovao terenski kapacitet vozila. Selec-Terrain elektronski koordinira i optimizuje čak 12 sistema na bilo kom terenu i omogućava poboljšanu kontrolu vozila, uključujući: modul za kontrolu pogonskog sklopa, elektronsku kontrolu kočenja, elektronsku kontrolu stabilnosti (ESC), kontrolu transmisije i kontrolu pogonske kompozicije.

20

21 SNAGA ZA SUOČAVANJE SA NAJTEŽIM IZAZOVIMA MAJKE PRIRODE. AUTOMATSKI Selec-Terrain automatski prilagođava dinamiku vozila u cilju najbolje vožnje na putu. SPORT paket Ovaj režim automatski podešava agresivniji stil vožnje. VOŽNJA PO PESKU/BLATU Maksimizuje vuču pri malim brzinama dopuštanjem dodatnog proklizavanja točkova preko specijalno podešene kontrole šasije, diferencijala i odnosa transmisije koji su stavljeni u pogon radi uspešne vožnje po pesku i blatu.

22 VOŽNJA PO SNEGU Ostvaruje impresivne performanse po snežnim i ledenim površinama maksimizovanjem stabilnosti vozila i minimizovanjem prekomernog zaokretanja vozila u krivini. Glavni sistemi kojima se automatski rukuje u ovom režimu uključuju kočnice protiv blokade i kontrolu vuče. VOŽNJA PO KAMENITOM TERENU Ovaj režim ima Trail Rated 4WD Low sposobnost zahvaljujući svom elementu za zaključavanje diferencijala sa zadnje strane. Ovo dopušta ozbiljnije manevrisanje na terenu, što Vam dozvoljava da prelazite preko neravnog terena pri odgovarajuće bezbednim brzinama. Standardno na modelu Trailhawk.

23 IDITE SVUDA. RADITE ŠTA ŽELITE.

24 Odaberite Vašu sopstvenu putanju sa ovom sofisticiranom serijom 4x4 sistema bez premca. Jeep 4x4s su šampioni pod svim vremenskim uslovima tako da ćete biti spremni na sve što majka priroda može da donese. JEEP ACTIVE DRIVE I 4X4 SISTEM Jeep Active Drive I 4x4 sistem ima diskonekciju+ zadnje osovine koja je eksluzivna samo za ovu klasu koja se uključuje samo ako je potrebno za poboljšanu efikasnost potrošnje goriva. Selec-Terrain sistem upravljanja vučom uključuje: Auto, Snow (za sneg), Sport i Sand/Mud (za pesak/blato) režime za dodatne mogućnosti vožnje u svim uslovima. Savršen na svim putevima, uključujući i mokre ili snegom pokrivene površine, pesak ili šljunak. Ovaj prefinjeni sistem aktivno prati proklizavanje točkova i automatski primenjuje obrtni momenat po potrebi. Jednostavan, praktičan i savršeno efektivan. Paketi Longitude/Limited/Overland - dostupno

25 NOVI MOTORI NOVE EMOCIJE. Cherokee savlađuje trkačke staze i saobraćaj sa istom lakoćom. Dostupan je sa dva različita motora koja možete odabrati: efikasni 2.0L Turbo Diesel i potpuno novi 2.2L Turbo Diesel. Oba su usaglašena sa Euro 6 emisionim ograničenjima. 2.2L TURBO DIZEL Novi motor od 2.2L nudi odličnu potrošnju goriva i performanse. On proizvodi 200 hp na 3500Rpm i 440Nm obrtnim momentom na 2500Rpm, što ga čini jednimod najboljih turbo dizel motora sa 4cilindra na tržištu Verzija 200 ks je dostupna sa Jeep Active Drive I i Jeep Active Drive II. Takođe je dostupna i 185 ks verzija limitirane snage, upotpunjena sa 4x4 Jeep Active Drive I. I verzija 185 ks i verzija 200 ks dolaze sa automatskom transmisijom od 9 brzina i sistemom Stop&Start. Potrošnja i emisije za 2,2L Turbo dizel motor u odobrenom kombinovanom ciklusu iznose 5,7L/100km i 149g/km. 2.0L TURBO DIZEL Novi 2.0L Turbo Diesel motor sa tehnologijom Multijet II nudi 140 hp u paru manuelnom transmisijom sa 6 brzina. On proizvodi 350 Nm obrtnog momenta i inkorporira Stop&Start tehnologiju koja poboljšava efikasnost potrošnje goriva i smanjuje emisije CO. Dostupan je sa FWD ili 4WD Jeep Active Drive I sistemom.

26

27 PUTUJTE BEZ IKAKVIH PROBLEMA. Cherokee je prvi SUV u ovom segmentu tržiša koji ima automatsku transmisiju od 9 brzina. U centru svega su vožnja, udobnost i efikasnost. Elektronski domet Ova opcija podržava ručno menjanje brzina koje uključuje 40 zasebnih mapa menjanja za specifične uslove u cilju maksimizovanja efikasnosti, performansi i voznog stanja. Stoga su performanse usklađene sa gotovo svim zahtevima vozača, i na putu i na terenu, a promene brzine su skoro neprimetne na svakom terenu.

28

29

30

31

32

33 VOZITE DANAS TEHNOLOGIJU BUDUĆNOSTI. Predstavljamo Vam kabinu koja Vam dopušta da upravljate putem ispred Vas iz veoma udobnog i preglednog ugla. Napredna tehnologija modela Cherokee pruža podatke koji Vas drže na pravoj putanji, dajući Vam slobodu da se vozite sa sigurnošću. Sa Uconnect sistemom, uvek ste povezani, informisani, zabavljate se i produktivniji ste. Možete povezati svoj kompatibilni uređaj, puštati muziku na Vašem Uconnect ekranu preko USB priključka, SD media kartice, ili pomoćnog priključka. Standardan u paketima Limited Overland i Trailhawk, zgodno postavljeni ekran od 8,4 inča osetljiv na dodir nudi opseg standardnih i dostupnih zabavnih karakteristika i usluga, uključujući glasovne komande navigacije, automatske telefonske pozive i kontrolu klima uređaja. Ovako kroz jedan veoma napredni svet i Vi unapređujete svoj svet.

34

35 TEHNOLOGIJA MOŽE BITI TAKO PRIVLAČNA. TFT 7 skup komandnih instrumenata koji se re-konfigurira omogućuje vozačima da uživaju u kastomizovanom iskustvu i dobijaju informacije o vozilu u formatu koji im odgovara dok su im ruke na volanu i pogled na putu.

36 The available Parallel/Perpendicular Park Assist System is displayed in the center of the gauge cluster and operated with buttons on the steering wheel and the shifter. Grafika vodi vozača kroz korake neophodne za upotrebu sistema za pomoć pri parkiranju. Vozač može da izabere ono što ga zanima iz mnoštva informacija i to će mu biti prikazano u centru komandne table, uključujući i turn-by-turn navigaciju (navigaciju skretanje po skretanje ), brzinu, potrošnju goriva u realnom vremenu, bezbednosna upozorenja, dostupnu Kontrolu adaptivne brzine, audio informacije, kao i opcije koje ima samo Jeep, na primer Selec-Terrain (odabir terena).

37 RAZMAZITE SEBE TEHNOLOGIJOM. Komfor u vozilu teži da prevaziđe sva Vaša očekivanja nudeći Vam inteligentne sisteme visoke tehnologije. UCONNECT LIVE SYSTEM Sa Uconnect LIVE* sistemom možete pristupiti svom digitalnom svetu za volanom Vašeg Cherokee vozila. Pomoću jednostavnih komandi sa ekrana od 8,4 inča osetljivog na dodir možete izabrati TuneIn internet radio sa preko 100,000 stanica iz celog sveta. Ako tačno znate šta želite da slušate, samo pristupite aplikaciji Deezer - sa preko 35 miliona pesama. Da biste ostali u toku sa globalnim vestima, pristupite Rojtersu sa vaše komandne table. Dok na Fejsbuku i Tviteru uvek možete ostati u kontaktu sa svojim prijateljima vozeći Vaš Jeep. Tehnologija modela Cherokee Vam takođe pomaže da uvek pronađete pravi put. Sistem konektovane navigacije ima pouzdane TOM TOM Live usluge, Live informacije o saobraćaju, Live informacije o vremenu, kamere za merenje brzine i tačke od interesa lokalne pretrage: dizajnirano da Vam učini potragu za sledećom avanturom još udobnijom. VRHUNSKI ALPINE ZVUČNI SISTEM Cherokee ima vrhunski zvučni sistem sa 9 zvučnika i sabvufer od 8 inča i 506 vati snage, dizajniran zajedno sa Alpine. *Proverite da li je dostupno na stranici DRIVEUCOBNNECT.EU

38

39

40

41 MIR, BEZBEDNOST I SIGURNOST. Preko 70 standardnih i dostupnih funkcija, kao i prestižni Euro NCAP rejting od 5 zvezdica. Volan modela Jeep bezbedno prepušta komande vašim prstima. Sa jakom osnovom skovanom od 65 procentnog jakog čelika, inženjeri su dodali pun opseg aktivnih i pasivnih karakteristika u cilju Vašeg mira tokom svakog kilometra vožnje. Glavne opcije uključuju Dodatnu prilagodljivu kontrolu brzine, ParkSense sistem za pomoć prilikom paralelnog parkiranja i parkiranja pod pravim uglom i Dodatno upozorenje o skretanju sa trake.

42 TEST 2013

43 NAPREDNI SISTEM BEZBEDNOSTI. PARKSENSE SISTEM ZA POMOĆ PRILIKOM PARALELNOG PARKIRANJA I PARKIRANJA POD PRAVIM UGLOM Ovaj aktivni sistem navođenja kontroliše skretanje automatski korišćenjem supesoničnih senzora koji Vam pomažu da se lako LANESENSE TM UPOZORENJE O SKRETANJU SA TRAKE (LDW). Pozicija vozila u traci nadgleda se kamerama i ukoliko vozač odluta van granica trake ili ukoliko su ruke vozača sklonjene sa volana, sistem izdaje vizuelno i zvučno upozorenje. smestite u parking mesto. ELEKTRONSKA KONTROLA STABILNOSTI (ESC). Široka mreža bezbednosnih senzora u vozilu pomaže u održavanju kontrole nad vozilom, što pruža hitnu pomoć ukolik skrećete sa Vašeg željenog puta. ESC koordinira Elektronsko ublažavanje prevrtanja (ERM), Sistem protiv blokade kočnica (ABS) i pomoć pri kočenju, kontrolu vuče pri svim brzinama i dostupnu kontrolu zanošenja NADZOR MRTVOG UGLA I DETEKCIJA PREPREKA NA PUTU PRILIKOM VOŽNJE UNAZAD. Ovi nadzorni sistemi stalno prate razmak između Vas i drugih vozača. Kada se približite mrtvom uglu sa boka ili sa zadnje strane, dobijate obaveštenje preko osvetljenih ikonica na bočnim retrovizorima ili preko zvučnog zvona. prikolice (TSC), aktivirajući ih po potrebi. ELEKTRONSKO UBLAŽAVANJE PREVRTANJA (ERM). Kao produžetak sistema ESC, ERM ima ESC senzore koji predviđaju moguće rizične situacije. Ukoliko dođe do opasnosti, ERM odmah reaguje 7 STANDARDNIH VAZDUŠNIH JASTUKA. Favesa sa strane u punoj dužini, jastuk na naduvavanje, zaštitini jastuci kod kolena, jastuci prikačeni za prednje i zadnje sedište, jastuci za grudni koš i napredni višeslojni prednji jastuci rade zajednički kako bi Vam pružili zaštitu.

44 PRILAGODLJIVA KONTROLA BRZINE SA OPCIJOM STOP & GO. Ne morate više da nagađate koja je distanca od auta ispred Vas dok se vozite po autoputu. Sistem automatski prilagođava brzinu vožnje kako bi zadržao prethodno podešenu udaljenost između vas i vozila ispred i može u potpunosti da zaustavi Cherokee bez intervencije vozača UPOZORENJE O MOGUĆNOSTI FRONTALNOG SUDARA SA UBLAŽAVANJEM. Radarski senzori detektuju kada se Cherokee približava drugom vozilu i šalju zvučno i vizuelno upozorenje vozaču zajedno sa pomoći u kočenju u trajanju od 1,5 sekunde ukoliko vozač ne reaguje na vreme. kako bi se izbegao sudar. POMOĆ PRI KOČENJU U KIŠNIM USLOVIMA. Ovaj sistem automatski pomaže da se održi optimalno kočenje tako što drži rotatore kočnice suvim u kišnim uslovima, uz pomoć Electronic Stability Control (ESC) (Elektronske kontrole stabilnosti). KONTROLA ZANOŠENJA PRIKOLICE (TSC). Unakrsni vetrovi i saobraćaj neće imati nikakvog uticaja na Vas i Vaš tovar u prikolici. Kao deo ESC-a, TSC Vam pomaže da sa Vašom prikolicom ostanete bezbedni držeći pravi pravac..

45

46

47

48 SLOBODA DA PRILAGODITE SEBI. Predstavljamo Vam Cherokee kroz koji možete izraziti sebe i svoj životni stil. Na Vama je da odaberete iz bogate ponude dodataka za personalizovanje Vašeg automobila.

49 OSTANITE VERNI SEBI. Bilo da se penjete uz strma brda ili se vozikate po glatkim putevima, podignite profil i sposobnost Vašeg Cherokee-a autentičnim Jeep dodacima iz Mopar -a. Vaš Cherokee će uz ove kvalitetno projektovane delove i dodatke biti uvek autentičan kao prvog dana kad ste ga kupili. Za istinski i besprekoran rad i završetak, precizne spojeve boja i kvalitetan materijal, pametno je izabrati Mopar kako biste doživeli vožnju Vašeg života. Novi i uzbudljivi Mopar dodaci za Jeep Cherokee su uvek u fazi razvoja, uključujući i nove dodatke sistema upravljanja teretom, mreže za prtljag i nosače, aluminijumske felne i drugo.

50 Dodatno, Mopar zaštita vozila Vam pruža produžene pakete garancije i održavanja. To je najkompletnija zaštita Vašeg vozila koja doseže Van fabričke garancije,nudeći potpunu pokrivenost svih mehaničkih i električnih komponenti sa opcijama vremena i kilometraže koje odgovaraju Vašim navikama u vožnji. Mopar zaštita vozila nudi više nege za Vaše vozilo, starajući se da sve radove na mehanici obavljaju fabrički obučeni tehničari koji koriste originalne delove u ovlašćenim servisnim objektima širom Evrope. Za više informacija uslove i odredbe posetite stranicu

51 LONGITUDE PAKET Uključuje karakteristike Limited paketa, uz sledeće dodatke ili zamene: Jeep Active Drive I na 4x4 modelima Selec-Terrain vučni sistem na 4x4 modelima Parksense sistem za pomoć pri parkiranju unazad Kontrola zvuka i brzine na volanu Kontrola klime sa dve zone Sedišta od vrhunske tkanine Ambijentalno LED unutrašnje osvetljenje Volan sa kožnom presvlakom Svetli hromirani otvor za dnevno svetlo Prednja svetla za maglu i osvetljavanje pod uglom Svetle krovne šine Električna peta vrata Senzor za kišu i sumrak Elektrohromirani unutrašnji retrovizor Osmostruka prednja električna sedišta sa Električna četvorostruka prednja sedišta na lumbalno podešavanje Aluminijumski točkovi od 17 inča aluminijumski točkovi od 18 inča (opciono) LIMITED PAKET Uključuje karakteristike Longitude paketa, uz sledeće dodatke ili zamene: Aluminijumski točkovi od 18 inča Multi-View ekran od 7 inča koji klijent može podesiti Uconnect Radio sa ekranom od 8,4 inčaosetljivim na dodir, sistemom navigacije, digitalnim zvučnim prenosom i integrisanim HVAC komandama Uconnect Live usluge Vrhunski audio sistem Kožna zagrejana i ventilisana prednja sedišta Sistem daljinskog otključavanja Enter n Go Biksenonski farovi Automatski prednji farovi Niže svetle naglašene boje komandne table Sigurnosni alarm Pomoćna zadnja kamera ParkView Parksense sistem za pomoć pri parkiranju napred i unazad Retrovizori na električno preklapanje Zatamnjeno svetlo za zaštitu od sunca Memorijski paket (vozačevo sedište, spoljni retrovizori i radio) aluminijumski točkovi od 18 inča OVERLAND PAKET Uključuje karakteristike Limited paketa, uz sledeće dodatke ili zamene: Aluminijumski točkovi od 18 inča Prednja i zadnja potkrila u boji karoserije, ratkapne, obloge na pragu Command View panoramski krov sa dvostrukim oknom Kožna komandna tabla Kožni volan sa umecima od drveta Nappa kožna sedišta da jedinstvenim Overland logom Vrhunske berber podne prostirke Štitnici na pragu sa Jeep logom Zagrejani volan TOČAK aluminijumski točkovi od 18 inča

52

53 COLORS Svetlo Bela Diamond Crna Billet Siva Tamno Crvena Granit Kristalna Svetlo braon Rhino* Fire Cracker Crvena*** Hidro Plava*** *nije dostupno za Overland paket **nije dostupno za Trailhawk paket ***dostupno samo za Trailhawk paket

54 LONGITUDE LIMITED OVERLAND Morocco Crna Nappa koža Morocco Crna Nappa koža Vesuvio Jeep Brown / Indigo plava Nappa koža Overland Biserna Morocco Crna Novi Nepal Crno/svetlo hladna bež Nappa koža Overland Crna

55 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE MOTORI 2.0L L4 Turbo Dizel 2.2L L4 Turbo Dizel Kubikaža (cm 3 ) Cilindri L4 L4 L4 Snaga CV (Kw) obrtaja u minutu obrtaja u minutu obrtaja u minutu Obrtni momenat (Nm) obrtaja u minutu obrtaja u minutu obrtaja u minutu Emisiona klasa Euro 6 Euro 6 Euro 6 Emisija CO 2 (g/km) Kombinovano TRANSMISIJA Menjač Ručna transmisija sa 6 brzina Automatska transmisija sa 9 brzina Automatska transmisija sa 9 brzina Vučni sistem Pogon na prednjim točkovima Funkcija Jeep Active Drive I Funkcija Jeep Active Drive I PERFORMANSE I POTROŠNJA GORIVA km/h (sek) 10,9 8,8 8,5 Maksimalna brzina (km/h) Potrošnja goriva (I/100km) Gradsko područje 6,4 7,0 7,0 Potrošnja goriva (I/100km) Vangradsko područje 4,6 4,9 4,9 Potrošnja goriva (I/100km) Kombinovano 5,3 5,7 5,7 DIMENZIJE I TEŽINA Dužina (mm) Širina (mm) Visina (mm) na krovnim šinama Međuosovinsko rastojanje (mm Pristupni ugao (stepeni) 16,9 18,2 18,2 Ugao polaska (stepeni) 24, Prelomni ugao (stepeni) 17,8 18,4 18,4 Odstojanje od tla (mm) Težina praznog vozila )kg) Bruto težina vozila (kg) Vučni kapacitet prikolice sa kočenjem (kg) Kapacitet rezervoara (I)

56 mm mm mm mm

FIAT 500L VAN SNAGA KW/KS

FIAT 500L VAN SNAGA KW/KS FIAT SNAGA KW/KS M.V.S. BEZ PDV-A 500L Van N1 4 sedista 1.4 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks 70/95 530.74J.5 11,150 13,380 70/95 530.74T.5 13,350 16,020

More information

CENOVNIK PEUGEOT 108. Peugeot 108. Peugeot 108 Važi od Marta 2018

CENOVNIK PEUGEOT 108. Peugeot 108. Peugeot 108 Važi od Marta 2018 CENOVNIK Peugeot 108 Važi od Marta 2018 PEUGEOT 108 Peugeot 108 Peugeot 108 Vrsta goriva Snaga motora (kw)/(ks) Zapremina Menjač sa pdv-om Cena vozila akcijska cena ACTIVE 1.0 VTi benzin 51/68 998 manuelni(5)

More information

Italy

Italy STABILNI PUNKT APARAT - APARATI, VODOM HLAĐENI JEDNOFAZNI SA PNEUMATSKOM NOŽNOM PEDALOM 16 25 KVA TECNA aparati za tačkasto zavarivanje punkt aparati - su dizajnirani da zadovolje sve potrebe. Kontrolna

More information

Cenovnik Volkswagen Golf

Cenovnik  Volkswagen Golf Cenovnik www.volkswagen.rs Volkswagen Golf MODELI Modelni kod Opis modela Tip goriva cm3 Snaga kw (KS) Menjač TREND COMFORT HIGH BQ127V18 Golf Trend 1.6 TDI Diesel 1598 85/115 Ručni 5 brzina 20.192,00

More information

Crna Gora Cjenovnik. 15. JANUAR

Crna Gora Cjenovnik. 15. JANUAR Crna Gora Cjenovnik 15. JANUAR 2017. www.mazda.co.me Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.590 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 12.090 Mazda2 G75 TAKUMI 55 / 75 5 brzina 13.590 Mazda2

More information

Hyundai i20. godine garancije Neograničena kilometraža

Hyundai i20. godine garancije Neograničena kilometraža Hyundai i20 5+2 godine garancije Neograničena kilometraža 2 Ako biram, biram i20. Postoji period u životu kada je najbolje što možete da uradite da budete impulsivni: skrenete levo umesto desno, prihvatite

More information

Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR

Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR 2015. WWW.MAZDA.CO.ME Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.390 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 11.890 Mazda2 G90 Challenge 66 / 90 5 brzina 12.390

More information

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5 www.fiatsrbija.rs Specifikacije modela i opcije mogu se razlikovati zbog odred enih tržišnih ili zakonskih zahteva. Svi podaci obuhvaćeni ovom publikacijom su indikativnog karaktera. FCA može da promeni

More information

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5 www.fiatsrbija.rs Specifikacije modela i opcije mogu se razlikovati zbog odred enih tržišnih ili zakonskih zahteva. Svi podaci obuhvaćeni ovom publikacijom su indikativnog karaktera. FCA može da promeni

More information

NOVI. Vaš ovlašćeni diler

NOVI. Vaš ovlašćeni diler Vaš ovlašćeni diler NOVI Proizvođač zadržava pravo promene podataka uključujući i promenu boja, sa ili bez obaveštenja, i u vremenu i obliku u kom odgovara proizvođaču. Izvršene promene mogu biti manje

More information

16x EAN

16x EAN 1 Naši Proizvodi Our Products Kad pričamo o kvalitetu, najviši rang imaju Premium proizvodi. Toaletni papiri u Premium liniji dostupni su u pakovanjima od 10 i 16 rolni. Dužina papirne trake i mek cvjetni

More information

JEEP JEEP JEEP WRANGLER WRANGLER WRANGLER

JEEP JEEP JEEP WRANGLER WRANGLER WRANGLER JEEP WRANGLER JEEP WRANGLER. IKONA PIONIRSKOG DUHA. Više od 75 godina, Jeep je istinska ikona slobode. Savremeni Wrangler rođen je sa svim tim izuzetnom iskustvom, spreman da proživi nove avanture gdje

More information

Čekaju vas predivni trenuci

Čekaju vas predivni trenuci Renault TALISMAN Čekaju vas predivni trenuci Sa sportskom notom Renault TALISMAN unosi strast u ustaljene norme ove automobilske klase. Upečatljiv prednji deo, izvajan profil, izražene bočne linije i

More information

Jedan automobil. Tri različita pogona.

Jedan automobil. Tri različita pogona. hybrid Jedan automobil. Tri različita pogona. IONIQ Plug-in Hybrid Elegantna, moderno dizajnirana i namenski projektovana platforma je prva na svetu koja nudi mogućnost izbora tri različita elektifikovana

More information

I N STA L A C I J A U RAVNI SA ZIDOM W A L L - L I N E D I N S TA L L AT I O N. patentirano patented

I N STA L A C I J A U RAVNI SA ZIDOM W A L L - L I N E D I N S TA L L AT I O N. patentirano patented IZDANJE 2012 ALLUMIA DODIRNITE EMOCIJU. TOUCH AN EMOTION. patentirano patented Vođeni nežnim LED svetlom, vaši prsti lagano dodiruju površinu Allumia, svetlo se uključuje, magično, laganim dodirom. Uključite

More information

NAPREDAN I SPORTSKI NOVI CIVIC SA 5-ORO VRATA

NAPREDAN I SPORTSKI NOVI CIVIC SA 5-ORO VRATA CIVIC 2 : UVOD SADRŽAJ 04 SPOLJAŠNJI DIZAJN 08 UNUTRAŠNJI DIZAJN 10 TEHNOLOGIJA 12 UDOBNOST ENTERIJERA 14 MAGIČNA SEDIŠTA 15 PERFORMANSE 18 EARTH DREAMS TEHNOLOGIJA 20 SIGURNOST 24 VAŠ CIVIC 26 PONUDA

More information

ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B

ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B * ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B KADA MAŠTA MOŽE DA VAS ODVEDE SVUDA. Put. Zapravo, samo staza. Ali ipak mnogo više od toga. Možda je pravi razlog što su putevi tako posebni to što mogu da nas odvedu

More information

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om Cenovnik Q7Q7/SQ7 Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa Q7 3.0 TDI quattro Tiptronic 5 2967 200 (272) Tiptronic 8 brzina 149 g/km

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Fiat Tipo Sedan

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Fiat Tipo Sedan Cjenik vozila i dodatne opreme za model 356 - Fiat Tipo Sedan Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 356.330.0 Fiat Tipo Sedan

More information

Novi Dacia DUSTER. Verzije DUSTER LKV - lako komercijalno vozilo ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE COMFORT. Cenovnik vozila

Novi Dacia DUSTER. Verzije DUSTER LKV - lako komercijalno vozilo ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE COMFORT. Cenovnik vozila Cenovnik vozila 01.11.2018 Novi Dacia DUSTER OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: JD1 Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE BENZIN BENZIN BENZIN 1.6 Sce 84 (115)

More information

V O L V O C J E N O V N I K XC60

V O L V O C J E N O V N I K XC60 V O L V O C J E N O V N I K XC60 sadržaj Cjenovnik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 18 VOLVOCENTAR.ME 3 cjenovnik: VOLVO XC60 Motori Broj cilin./ zapremina cm 3 Snaga motora

More information

Model Agregat Tip Usis okr/min M108S-DTQDS

Model Agregat Tip Usis okr/min M108S-DTQDS Model Agregat Tip Usis okr/min Neto snaga (*1) Zapremnina Spremnik goriva Filter zraka Alternator Prijenos Brzine Glavni mjenjač Raspon mijenjanja Dual speed (Hi-Lo) Max. brzina Glavno kvačilo / Kočnice

More information

Opel Antara. Selection Enjoy Cosmo. Antara. Benzin. Cosmo. Enjoy. Selection. Antara. Motor. Menjač. Dizel 2.4 ECOTEC FWD

Opel Antara. Selection Enjoy Cosmo. Antara. Benzin. Cosmo. Enjoy. Selection. Antara. Motor. Menjač. Dizel 2.4 ECOTEC FWD OPEL Opel 1 Benzin election sa PDVom sa PDVom Motor Menjač bez PDVa bez PDVa 2.4 ECOTEC FWD 25 89 27 326 Manuelni menjač sa 125 kw /17 K 21 872 23 157 2.4 ECOTEC 29 254 Manuelni menjač sa 125 kw /17 K

More information

Audi A3 Sedan - Basic

Audi A3 Sedan - Basic Cenovnik A3limuzina Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A3 SE Basic 1.6 TDI 4 1598 85 (115) Ručni 6 brzina 104 g/km 4.0 l 24.829,13

More information

Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od 40kg do 60kg

Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od 40kg do 60kg Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od kg do 0kg Classic Pribor za vrata EKONOMIČNO LAKA MONTAŽA RAZDALJINA OD PODA: mm USPORIVAČI ZATVARANJA ECONOMIC EASY MOUNTING

More information

KONSTANTNOG PROTOKA ZA SERVOUPRAVLJANJE

KONSTANTNOG PROTOKA ZA SERVOUPRAVLJANJE PUPE OPIS Ova familija pumpi primenjuje se u zatvorenim hidrauličkim sistemima servoupravljanja na motornim vozilima, ali može da ima primenu i u drugim hidrauličkim sistemima. Ove pumpe se pokreću pogonskim

More information

Screen: Nominal voltage U: Test voltage: Presek Boja OP SOS RSK RSP Da CU T

Screen: Nominal voltage U: Test voltage: Presek Boja OP SOS RSK RSP Da CU T LiYCY Primena: Za prenos signala između elektronskih uređaja, u računarskim sistemima ili jedinicama za kontrolu procesa sa povećanim zahtevima na elektromagnetnu kompatibilnost. Materijal provodnika:

More information

Cenovnik A3sportback

Cenovnik A3sportback Cenovnik A3sportback Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A3 SB Basic 1.4 TFSI 5 1395 110 (150) Ručni 6 brzina 109 g/km 4.7 l 23.629,34

More information

Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko

Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko 2 Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko dijete, spremno za izlazak i igru! Svakodnevno ga

More information

EVA KREVETIĆ SA 2 LADICE 60X120 EVA BABY ROOM 60X120 ROCKİNG CRADLE

EVA KREVETIĆ SA 2 LADICE 60X120 EVA BABY ROOM 60X120 ROCKİNG CRADLE UPUTSTVO ZA MONTAZU STRANA 1/7 UPUTSTVO ZA MONTAŽU STRANA 2/7 LISTA DIJELOVA / ACCESSORIES LIST KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME

More information

Audi A4 allroad - A4 allroad

Audi A4 allroad - A4 allroad Cenovnik A4Allroad Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A4 allroad 2.0 TFSI quattro Stronic 5 1984 180 (245) S-tronic 7 brzina

More information

Novi Hyundai i20. Više informacija na Vaš Hyundai partner

Novi Hyundai i20. Više informacija na   Vaš Hyundai partner Novi Hyundai i20 Više informacija na www.hyundai.hr Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 30.11.2018. NEDC* MINIMALNE i MAKSIMALNE vrijednosti CO2 emisije i potrošnje goriva po izvedbi

More information

Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori

Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori Važi od 01.07.2017. Cenovnik je informativnog karaktera. Proizvođač zadržava pravo naknadne izmene mogućnosti poručivanja modela

More information

Renault TRAFIC PASSENGER Cjenovnik vozila

Renault TRAFIC PASSENGER Cjenovnik vozila Cjenovnik vozila 01.12.2017 PASSENGER dužina vozila L1-5 m Verzije sa dizelskim motorom Model: TRP kw (KS) CO 2 (g/km)* MP cijena vozila sa PDV-om Akcijske cijene sa PDV-om ( ) Confort dci 95 Stop&Start

More information

katalog renault ADF99BCADEC18D32A6 Katalog Renault 1 / 6

katalog renault ADF99BCADEC18D32A6 Katalog Renault 1 / 6 Katalog Renault 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Katalog Renault We support only new technology. Change your browser now! CLOSE. TEDGUM KATALOG TEDGUM KATALOG Veneporte Make Model Litre From To Body cc HP kw Fuel Engine

More information

ELIAN-FIX FUTURE PERFECT EN / RS

ELIAN-FIX FUTURE PERFECT EN / RS ELIAN-FIX FUTURE PERFECT EN / RS EN WARNING! The following brief instructions are intended to provide only an overview. In order to achieve maximum security and comfort for your child it is absolutely

More information

RENAULT LAGUNA COUPE Kolekcija 2012

RENAULT LAGUNA COUPE Kolekcija 2012 CJENOVNIK VOZILA Verzije s benzinskim motorom Norma kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100 km) Konačna cijena za kupca u KM Sport Edition 2,0T EU5 150 (205) 185 8.0 55,348 Verzije

More information

SF6 PREKIDAČI za kv SF6 CIRCUIT-BREAKERS for kv. tel: , fax:

SF6 PREKIDAČI za kv SF6 CIRCUIT-BREAKERS for kv. tel: , fax: Design&print: STUDIO HRG, Zagreb Photo: STUDIO HRG and KON^R High Voltage Switchgear - 690 001 R2 / 04.2010. ELEKTRIČNI VISOKONPONSKI PRTI HIGH VOLTGE SWITCHGER ELEKTRIČNI VISOKONPONSKI PRTI d.d. HIGH

More information

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om Cenovnik A4Limuzina Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A4 Basic 2.0 TFSI quattro S-tronic 4 1984 185 (252) S-tronic 7 136 g/km

More information

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska 0 PEUGEOT 308 CJENOVNIK VOZILA, OPCIJSKE OPREME I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi od 22.06.2018 V2 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska sa PDV-om (KM) Vrijedi od 22.06.2018 kw / KS Standard Mjenjač

More information

GOLF GTI / GTD. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a

GOLF GTI / GTD. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2014 GOLF GTI / GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a 2.0 TSI BMT 1.984 162 220 M6 5G19TX 40.112 2.0 TSI BMT DSG 1.984 162 220

More information

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska 0 PEUGEOT 308 CJENOVNIK VOZILA, OPCIJSKE OPREME I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi od 05.10.2018 V4 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska sa PDV-om (KM) Vrijedi od 05.10.2018 kw / KS Standard Mjenjač

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE ŠKODA RAPID UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE 50 OČEKUJTE NEOČEKIVANO ŠKODA RAPID vozilo

More information

Od perfekcionista, s ljubavlju

Od perfekcionista, s ljubavlju Od perfekcionista, s ljubavlju Kad postignete izvrsnost, osjećate se nepobjedivo. Netko to naziva perfekcionizmom, za druge je to život punim plućima. Za vas i sve one koji uvijek žele više, rođen je Levorg.

More information

Emisije iz motornih vozila (a malo i o VW-u)

Emisije iz motornih vozila (a malo i o VW-u) SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET STROJARSTVA I BRODOGRADNJE KATEDRA ZA MOTORE I VOZILA Doktorski rad Emisije iz motornih vozila (a malo i o VW-u) Zoran Lulić Zagreb, 1 Što pišu mediji Poslovni dnevnik, 2015-09-22

More information

BRAND DNA. AUTHENTIC JEEP. The Jeep. 4x4. Cherokee raises the bar with supreme on-road handling, efficient fuel economy, inherent Jeep

BRAND DNA. AUTHENTIC JEEP. The Jeep. 4x4. Cherokee raises the bar with supreme on-road handling, efficient fuel economy, inherent Jeep JEEP CHEROKEE AUTHENTIC JEEP BRAND DNA. The Jeep Cherokee raises the bar with supreme on-road handling, efficient fuel economy, inherent Jeep 4x4 capability and class-defining technology. With its legendary

More information

Inverta Spot GT APARAT ZA TAČKASTO ZAVARIVANJE PUNKTOVANJE LIMOVA I KAROSERIJA

Inverta Spot GT APARAT ZA TAČKASTO ZAVARIVANJE PUNKTOVANJE LIMOVA I KAROSERIJA Inverta Spot GT APARAT ZA TAČKASTO ZAVARIVANJE PUNKTOVANJE LIMOVA I KAROSERIJA Inverta Spot GT majstor za svaki posao POČETAK RADA PRITIS- KOM NA JEDNO DUGME Postavljanje parametara zavarivanja pritiskom

More information

BLÜCHER Drainage Systems

BLÜCHER Drainage Systems BLÜCHER Drainage Systems Katalog proizvoda - slivnici i kanali od nehrdajuceg celika Uvoznik i distributer: Legomont d.o.o. - ' < K E E P I N G U P T H E F L O W Legomont d.o.o. www.legomont.hr legomont@legomont.hr

More information

Slike prema Urmet-u. Zadovoljstvo izbora.

Slike prema Urmet-u. Zadovoljstvo izbora. Slike prema Urmet-u Zadovoljstvo izbora Za one koji rado dočekuju priliku da biraju i usaglašavaju detalje, kako za audio, tako i za video interfone, u skladu stilom dizajna njihovog enterijera, Urmet

More information

Ford Edge. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila

Ford Edge. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila Ford Edge Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Titanium 2.0l TDCi 180

More information

DURMA AD-R CNC hidraulične apkant prese

DURMA AD-R CNC hidraulične apkant prese DURMA AD-R CNC hidraulične apkant prese UPOZNAJTE DURMA KOMPANIJU Durma, je vodeća turska kompanija i svetski lider u proizvodnji mašina za obradu metala. Danas, nakon 50 godina od osnivanja kompanije,

More information

Motor kw/ks mjenjač cijena do registracije. 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva kn kn

Motor kw/ks mjenjač cijena do registracije. 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva kn kn CJENIK SUPERB ACTIVE 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva 193.452 kn 203.668 kn 2.0 TDI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva 219.280 kn 228.992 kn 2.0 TDI 110 kw/150 KS automatski DSG sa 7 stupnjeva

More information

Ride Free. Ride easy.

Ride Free. Ride easy. Ride Free. Ride easy. We've been building reliable commuter motorcycles for over 60 years. Every day, hundreds of thousands of people just like you rely on their Yamaha to move around the city. And now,

More information

Catalog JR(H/V)54(B/B+)

Catalog JR(H/V)54(B/B+) Catalog JR(H/V)54(B/B+) JAKKA heat recovery unit JAK-KA GROUP septembar 2017 www.jakkagroup.com J.8.Г Content Description... 2 Product range... 3 Why the heat recovery is important?... 4 Dimensions...

More information

Air Riders. YZ250

Air Riders. YZ250 Air Riders If you ve been around the dirt bike scene for a while you ll know that the has a pretty impressive track record. Over the years this thoroughbred racer has won just about everything worth winning

More information

STRATEGY TO REDUCE POLLUTION FROM SERBIAN PUSHBOATS

STRATEGY TO REDUCE POLLUTION FROM SERBIAN PUSHBOATS International Journal for Traffic and Transport Engineering, 2011, 1(2): 59 72 UDC: 502.51:504.51]:629.561 STRATEGY TO REDUCE POLLUTION FROM SERBIAN PUSHBOATS Aleksandar Radonjić 1 University of Belgrade,

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Jeep Compass

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Jeep Compass Cjenik vozila i dodatne opreme za model 674 - Jeep Compass Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 674.221.1 Jeep Compass Sport

More information

NOVi ŠkOda rapid spaceback

NOVi ŠkOda rapid spaceback NOVI ŠKODA rapid spaceback chapter name 2 UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 MONTE CARLO 38 INDIVIDUALIZACIJA 42 DODATNA OPREMA 54 TEHNIČKE

More information

FordGALAXY. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV)

FordGALAXY. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) FordGALAXY Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.6 GTDi EcoBoost Benzin 1596

More information

Energetska efikasnost

Energetska efikasnost Energetska efikasnost Energetska dilema 2 Energetska dilema Činjenice Potreba Potreba za energijom do 2050 Potreba za električnom energijom do 2030 vs CO 2 emisija kako bi se izbegle dramatične klimatske

More information

Oslobodite svoju želju za avanturom

Oslobodite svoju želju za avanturom Novi Dacia Duster Oslobodite svoju želju za avanturom Dacia Duster Ovisan o svim terenima Novi Dacia Duster posvuda je na svom terenu. Moderan, robustan i sjajan, u svojoj Atacama narančastoj boji nikoga

More information

Institut za transport INTRA d.o.o. Podgorica Kontrolno tijelo Nikšićki put 20, Podgorica

Institut za transport INTRA d.o.o. Podgorica Kontrolno tijelo Nikšićki put 20, Podgorica Dodatak Sertifikatu o akreditaciji sa akreditacionim brojem K A 08.01 Annex to Accreditation Certificate - Accreditation Number K A 08.01 Standard: MEST EN ISO/IEC 17020 :2013 Datum dodjele/ obnavljanja

More information

SUV CITROËN C3 AIRCROSS

SUV CITROËN C3 AIRCROSS SUV CITROËN C3 AIRCROSS Otkrivanje francuskog štiha u devedesetima sa hitom Joli Dragon, Le Tone se tijekom 15 godina predao glazbi da bi kasnije postepeno klizio prema ilustraciji. Od 2011., pokazao je

More information

Škoda YETI Cjenovnik važi od

Škoda YETI Cjenovnik važi od Cjenovnik važi od 01.06.2013 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA KW SNAGA KS BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA SA PDV-om 5L71D5 1.2 TSI Active 77 105 5 6 brzina 30.126 5L71DD 1.2 TSI Active 77 105 5 33.491 5L71L5 1.4

More information

Ford Galaxy. Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA

Ford Galaxy. Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA Ford Galaxy Cjenik 2016. MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.5l EcoBoost 160 S6 M6

More information

7,32% IVECO S.p.A. Via Puglia 35,10156 Torino - Italija. ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS. Broj izdanja H104912

7,32% IVECO S.p.A. Via Puglia 35,10156 Torino - Italija.   ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS. Broj izdanja H104912 7,32% ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS TÜV SÜD je provjerio usporedbu potrošnje goriva koju je proveo IVECO i ocijenio rezultate potpuno vjerodostojnima. Dodatne informacije o načinu

More information

Škoda YETI FL City Cjenovnik važi od

Škoda YETI FL City Cjenovnik važi od Cjenovnik važi od 01.01.2014 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA KW SNAGA KS BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA SA PDV-om 5L62D5 1.2 TSI Active 77 105 5 6 brzina 30.674 5L62DD 1.2 TSI Active 77 105 5 DSG 34.038 5L62L5

More information

Ford Galaxy. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila

Ford Galaxy. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila Ford Galaxy Cjenik Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Trend 1.5l

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54 ŠKODA fabia UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54 DODATNA OPREMA 66 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

More information

DML POTOPNE PUMPE ZA FEKALNE KANALIZACIJSKE OTPADNE VODE

DML POTOPNE PUMPE ZA FEKALNE KANALIZACIJSKE OTPADNE VODE APLIKACIJE Prepumpavanje civilnih i industrijskih fekalnih otpadnih voda Prepumpavanje kanalizacije iz septičkih jama Generalno prepumpavanje nečiste vode koja sadrži krute tvari Pražnjenje procjedne vode

More information

Volkswagen. Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack

Volkswagen. Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack Volkswagen 1 premni za budućnost. Novi Golf i Golf Variant su na startnoj poziciji: sa izraženijim sportskim karakteristikama, dinamičniji i markantniji nego ikad.

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62 NOVI ŠKODA KAROQ UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62 DODATNA OPREMA 74 ŠKODA MARKETINŠKI

More information

citroen c2 6FBAF6B53A0B5F59A10A3D5F4344BD2B Citroen C2 1 / 6

citroen c2 6FBAF6B53A0B5F59A10A3D5F4344BD2B Citroen C2 1 / 6 Citroen C2 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Citroen C2 Citroën C2. Jump to navigation Jump to search. The Citroën C2 is a supermini that was produced by the French manufacturer Citroën, with production starting August

More information

Opel KARL. 5 vrata Selection. Rocks. Excite. Enjoy. Innovation. Benzin. Ručni mjenjač sa 5 st. prijenosa Ručni mjenjač sa 5 st.

Opel KARL. 5 vrata Selection. Rocks. Excite. Enjoy. Innovation. Benzin. Ručni mjenjač sa 5 st. prijenosa Ručni mjenjač sa 5 st. OPEL KARL Opel KARL 1 Motor Mjenjač election Enjoy Excite Rocks Benzin 55 kw/75 K tart/top 55 kw/75 K ECOTEC LPG konverzija 53 kw/71 K 55 kw/75 K Ručni mjenjač sa 5 st. Ručni mjenjač sa 5 st. Ručni mjenjač

More information

www.mitsubishi-motors.hr POSTOJI VIŠE OD SAME VOŽNJE Prvi svjetski plug-in hibridni SUV jedinstven je u svijetu. Dvostruki elektromotori i visoka učinkovitost u potrošnji goriva optimizira izvedbu s obzirom

More information

3. Document Scan i700 Series Scanners

3. Document Scan i700 Series Scanners TESTIRANJE UNOSA PODATAKA POMOĆU OPTIČKOG ČITAČA Rizici Nedostatak sopstvene prakse Ograničenja same tehnologije (hardver, programsko rešenje, paralelno prepoznavanje ćirilice i latinice) Production Scanner:

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA ŠKODA KODIAQ UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA 78 ŠKODA MARKETINŠKI PROIZVODI 84 TEHNIČKE

More information

Cijene i oprema. Cjenik vrijedi od Više informacija na Vaš Hyundai partner. Iznos posebnog poreza na motorna vozila (PPMV)

Cijene i oprema. Cjenik vrijedi od Više informacija na   Vaš Hyundai partner. Iznos posebnog poreza na motorna vozila (PPMV) Cijene i oprema Cjenik vrijedi od 13.06.2018. Model i motor Varijanta Razina opreme Radni obujam ccm kw/ks Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100 km) Cijena za kupca s PDV-om Iznos posebnog

More information

Beat your streets. X-MAX 125

Beat your streets. X-MAX 125 Beat your streets Featuring dynamic new wind-beating bodywork and a compact, agile chassis, the Yamaha has got to be one of the most stylish and desirable models in the city. Built to deliver smooth performance

More information

Renault KANGOO EXPRESS Euro6

Renault KANGOO EXPRESS Euro6 Renault KANGOO EXPRESS Euro6 Cenovnik vozila 01/06/2018 Model: KU2 kw (KS) CO 2 (g/km)* Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** COMPACT dužina vozila L0-3,9 m Energy dci 75 E6 F CON0 A0 55 (75) 112

More information

FIG. 01 METER & FRONT COVER / KILOMETAR SAT I PLASTIKE VOLANA

FIG. 01 METER & FRONT COVER / KILOMETAR SAT I PLASTIKE VOLANA FIG. 01 METER & FRONT COVER / KILOMETAR SAT I PLASTIKE VOLANA 1 HL50QT-21(10)-01-001 KM Sat METER 2 HL50QT-21(10)-01-002 Gornja plastika volana UPPER BOW CAP 3 HL50QT-21(10)-01-003 Desni žmigavac R.FLASHER

More information

OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats

OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats www.tahograf.hr OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats Plug & Play najbrži pristup podacima o vašem motoru Ugradnjom suvremenih motora na plovila povećao se zahtjev

More information

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om Cenovnik Q5Q5/SQ5 Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa Q5 2.0 TFSI quattro Stronic 5 1984 185 (252) S-tronic 7 brzina 154 g/km

More information

Metalico Plus. TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11

Metalico Plus. TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11 Metalico Plus TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, 10000 Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11 T: 01 6040 105, 6040 106, 6040 108 i 618 4037 F: 01 618 4337 E: prodaja@tehnopaneli.hr

More information

POVEZUJEMO NAPREDNU TEHNOLOGIJU SA SUPERIORNIM PERFORMANSAMA ZBOG MAKSIMALNE EKONOMIČNOSTI. pokreće sve

POVEZUJEMO NAPREDNU TEHNOLOGIJU SA SUPERIORNIM PERFORMANSAMA ZBOG MAKSIMALNE EKONOMIČNOSTI. pokreće sve POVEZUJEMO NAPREDNU TEHNOLOGIJU SA SUPERIORNIM PERFORMANSAMA ZBOG MAKSIMALNE EKONOMIČNOSTI pokreće sve VAŠ OSNOVNI VODIČ AKUMULATORA TEŠKIH KOMERCIJALNIH VOZILA, 2013/2014 SADA JE JOŠ LAKŠE NAĆI UPRAVO

More information

THE NEW JEEP CHEROKEE. Bring paper to life. Download the free I am Jeep. mobile app from App Store or Google Play. Get access to multimedia contents

THE NEW JEEP CHEROKEE. Bring paper to life. Download the free I am Jeep. mobile app from App Store or Google Play. Get access to multimedia contents THE NEW JEEP CHEROKEE Bring paper to life. Download the free I am Jeep mobile app from App Store or Google Play Get access to multimedia contents This brochure is a publication of Fiat Chrysler Automobiles.

More information

Ford Focus Cjenik se primjenjuje od vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om.

Ford Focus Cjenik se primjenjuje od vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om. Ford Focus Cjenik se primjenjuje od 23.05.2011. 4 vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om. MODEL ZAPREMNINA SNAGA GORIVO EUR POPUST AKCIJSKA CIJENA Trend 1.6 Ti-VCT Duratec 1596 cc 77kW / 105KS BENZIN

More information

volvo V60 C J E N I K

volvo V60 C J E N I K volvo V60 C J E N I K SADRŽAJ V60 Cjenik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 19 3 cjenik VOLVO v60 Motori Broj cilin./ zapremina cm 3 Snaga motora kw/ks Ubrzanje 0-100 km/h u sek

More information

Ford FIESTA MOOD & GROOVE

Ford FIESTA MOOD & GROOVE norma modeli modeli Model 5 vrata 5 vrata 1.1I 70KS PLUS 5 vrata 1.1I 70KS 5 vrata 1.0I Eco- Boost 100KS Start/ Stop GROOVE 5 vrata 1.0I Eco- Boost 100KS Start/ Stop GROOVE PLUS 5 vrata 1.0I Eco- Boost

More information

Ford Galaxy Cijenik 2015.

Ford Galaxy Cijenik 2015. Ford Galaxy Cijenik 2015. GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.5l EcoBoost 160 S6 M6 FWD

More information

NOVI 2008 PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD V3.0

NOVI 2008 PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD V3.0 PEUGEOT NOVI 2008 CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD 01.10.2018. V3.0 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Generalni uvoznik i distributer: P Autombil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb

More information

LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME

LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME LEXUS CT 200h OPREME 200h specifikacije motora: Ukupna snaga hibridnog sustava: CT 200h CT 200h CT 200h CT 200h CT 200h 1,8 VVT-i, 1.798 ccm, EURO 6, hibrid (benzin/elektro),

More information

volvo xc60 C J E N I K

volvo xc60 C J E N I K volvo xc60 C J E N I K SADRŽAJ xc60 Cjenik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 18 2 3 cjenik VOLVO XC60 Motori Broj cilindara / obujam cm 3 Snaga motora kw/ks Ubrzanje 0-100 km/h

More information

Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu Tiguan

Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu Tiguan Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu 2019 Tiguan Modeli Opis modela Modelski kod Mjenjač Snaga (kw / KS) Emisija CO2 (g/km) Prosječna potrošnja (l) Cijena bez PDV-a Cijena sa PDV-om Tiguan

More information

New Drive2. Easy to maintain, a pleasure to drive.

New Drive2. Easy to maintain, a pleasure to drive. New Drive2. Easy to maintain, a pleasure to drive. Our latest Drive2 electric golf cars not only make every player's day more enjoyable - their durable easymaintenance designs and low running costs contribute

More information

XV950 Racer. Born to break rules

XV950 Racer. Born to break rules . Born to break rules If you're one of those riders planning to build a unique motorcycle that expresses your individuality, the Yamaha Sport Heritage range is the right place to start. Inspired by the

More information

Institut za transport INTRA d.o.o. Podgorica Društvo za istraživanje i razvoj transporta i njihovih sredstava Kontrolno tijelo

Institut za transport INTRA d.o.o. Podgorica Društvo za istraživanje i razvoj transporta i njihovih sredstava Kontrolno tijelo Dodatak Sertifikatu o akreditaciji sa akreditacionim brojem K A 08.01 Annex to Accreditation Certificate - Accreditation Number K A 08.01 Standard: MEST EN ISO/IEC 17020 :2013 Datum dodjele/ obnavljanja

More information

THE HYBRID TRACTION - THE WAY OF FUEL UTILIZATION IMPROVEMENT UDC Daniel Kalinčák, Ľuboš Bartík, Juraj Grenčík

THE HYBRID TRACTION - THE WAY OF FUEL UTILIZATION IMPROVEMENT UDC Daniel Kalinčák, Ľuboš Bartík, Juraj Grenčík FACTA UNIVERSITATIS Series: Mechanical Engineering Vol. 10, N o 2, 2012, pp. 163-170 THE HYBRID TRACTION - THE WAY OF FUEL UTILIZATION IMPROVEMENT UDC 620.004.2 Daniel Kalinčák, Ľuboš Bartík, Juraj Grenčík

More information

508 i 508 SW PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. U primjeni od

508 i 508 SW PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. U primjeni od PEUGEOT 508 i 508 SW CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U primjeni od 12.01.2018. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Generalni uvoznik i distributer: P Autombil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb

More information

KX-NS1000 / 700 / 500 cenovnik

KX-NS1000 / 700 / 500 cenovnik NS1000 - IP Business Communications Server KX-NS1000 je bazirana na otvorenim standardima SIP i IP tehnologija sa ugrađenim snažnim alatima za objedinjavanje komunikacije, uključujući desktop alate, glasovne

More information