NAPREDAN I SPORTSKI NOVI CIVIC SA 5-ORO VRATA

Size: px
Start display at page:

Download "NAPREDAN I SPORTSKI NOVI CIVIC SA 5-ORO VRATA"

Transcription

1 CIVIC

2 2 : UVOD SADRŽAJ 04 SPOLJAŠNJI DIZAJN 08 UNUTRAŠNJI DIZAJN 10 TEHNOLOGIJA 12 UDOBNOST ENTERIJERA 14 MAGIČNA SEDIŠTA 15 PERFORMANSE 18 EARTH DREAMS TEHNOLOGIJA 20 SIGURNOST 24 VAŠ CIVIC 26 PONUDA MODELA 37 PRESVLAKE 38 BOJE 40 PAKETI I POSEBNE PONUDE 44 SPECIFIKACIJE 48 CIVIC DNK 50 SNAGA SNOVA NOVI CIVIC SA 5-ORO VRATA NAPREDAN I SPORTSKI Model na slici je Civc 1.6 i-dtec Sport u Brilliant Sporty Blue Metallic boji sa 17 sportskim aluminijumskim felnama. Mi u Hondi verujemo u konstantno pomeranje granica izvrsnosti kako bismo stvorili moćnija, efikasnija i prijatnija motorna vozila. Novi Civic je baziran na ovakvom načinu razmišljanja. On je ponovno urađen, ispitan i restilizovan, sa uzbudljivim dizajnom koji odgovara njegovim moćnim performansama, naprednoj tehnologiji koja Vas povezuje sa svakim aspektom vožnje, kao i izuzetnim nivoom fine obrade koji Vas obavija udobnošću. Kao što se i očekuje, Civic raspolaže Hondinim najsavremenijim bezbednosnim karakteristikama, pružajući Vam potpunu smirenost pri vožnji.

3

4 4 : SPOLJAŠNJI DIZAJN Model na slici je Civic 1.6 i-dtec Type Sport u Brilliant Sporty Blue Metallic boji sa 17 sportskim aluminijumskim felnama. IZGLED KOJI ODGOVARA PERFORMANSAMA Predstavljamo agresivnije stilizovan model Civic-a. Novi model Civic Type Sport razvijen je od strane istog tima koji je kreirao i impresivni novi model Type R. Novi uzbudljiv dizajn počev od maske integrisane u novi, sportski prednji deo, zadnji spojler u boji vozila i sportske 17 crne aluminijumske felne doprinose dinamičnijem izgledu i najvažnije od svega, bude sva Vaša čula.

5

6 6 : SPOLJAŠNJI DIZAJN MALI DETALJI VELIKE RAZLIKE Model na slici je Civic Executive u Polished Metal Metallic boji. Svaka karakteristika na novom Civic-u, od jarko vidljivih LED svetala integrisanih u oštro oblikovane farove, pa sve do kružnog zadnjeg spojlera, dizajnirana je tako da mu daje nepogrešiv sportski izgled. Snažni motori omogućavaju vožnju bez napora, uz veću efikasnost goriva i manju buku. Rezultat je automobil koji, ne samo da izgleda odlično, već je i reaktivan, efikasan i intuitivan u vožnji.

7

8

9 UNUTRAŠNJI DIZAJN : 9 STIL, KOMFOR KONTROLA Naša najveća briga jesu vozači, zbog čega su novi Civic modeli stvoreni prema Vašim potrebama. Snaga, kontrola i komfor koji Vas okružuje nalazi se na dohvat ruke. Tabla sa dva ekrana omogućava da sve neophodne informacije o brzini, broju obrtaja i potrošnji goriva budu raspoložive direktno ispred Vas, kako bi se što lakše i bezbednije očitavale. Kontrola na volanu i novi audio interfejs su pažljivo dizajnirani kako bi Vam pružili potpunu kontrolu na putu, kao i užitak u vožnji. Detalji su važni, zato je Civic unapređen hromiranim dodacima koji ističu njegovu sportsku prirodu i upotpunjavaju njegov savremeni stil eksterijera. Model na slici je Civic sa automatskom transmisijom, paketom ADAS i Honda Connect. Za više informacija o ovim dodacima i paketima u kojima su dostupni, molimo Vas da pročitate strane 44-47

10

11 TEHNOLOGIJA : 11 * Ukoliko ste u inostranstvu, dodatni troškovi upotrebe podataka i rominga mogu nastati usled korišćenja Honda aplikacija ** Funkcije se mogu koristiti samo kada je automobil u stanju mirovanja. *** Ova funkcija je dostupna samo ukoliko je telefon korisnika kompatibilan sa Honda CONNECT MirrorLink-om. Ova tehnologija omogućava korisniku da prikaže ekran telefona na ekranu honda connect uređaja i pristupi aplikacijama Za više informacija o ovim dodacima i paketima u kojima su dostupni, molimo Vas da pročitate strane (44-47.) HFT kompatibilnost može varirati. PERSONALIZOVAN EKRAN Personalizujte svoj Honda CONNECT tako što ćete staviti svoju omiljenu fotografiju kao pozadinu. Ekran može biti prilagođen i personalizovan tako da odgovara Vašem stilu. BLUETOOTH HANDS FREE TELEFON Koristite intuitivni ekran osetljiv na dodir kako biste pristupili svim kontaktima u svom telefonu. ODRŽAVA VAS U KONTAKTU Razvili smo inovativnu i inteligentnu tehnologiju koja unapređuje svako putovanje. Civic poseduje novi Honda CONNECT audio i informacioni sistem, smešten u vozilu, koji Vas povezuje sa svim stvarima koje volite u životu, kao što su Vaši prijatelji i muzika - sve to u okviru jednog centralnog ekrana osetljivog na dodir koji se može kontrolisati android operacijama. Honda CONNECT nudi odličnu povezanost dok ste na putu, putem Wifi teteringa* ili mobilnog Wifi rutera. Honda CONNECT 7 ekran osetljiv na dodir se može personalizovati sa ličnim fotografijama. Takođe, lako se može izabrati propratna muzika za Vaš put na AhaTM radiju. Možete slušati svoje omiljene Internet muzičke servise i radio programe iz celog sveta, uključujući vesti, vremensku prognozu, sport, podkastove i audio knjige. Bluetooth konekcija Vam omogućava da svoj smart telefon povežete sa Hands Free telefonskim sistemom koji se nalazi u automobilu. Štaviše, moguće je i pretraživanje Interneta** na Vašem ekranu osetljivom na dodir. Nagrađivana Garmin satelitska navigacija je dostupna kao dodatna opcija u okviru Honda CONNECT i koristi lak pristup sadržaju sa aplikacijama koje Vam pružaju informacije o saobraćaju u realnom vremenu, upozorenja o ograničenju brzine, kao i 4 godine besplatne nadogradnje mapa. Honda CONNECT dozvoljava i MirrorLink*** konekciju. AHA * Aha aplikacija Vam omogućava da se povežete na Internet radio, pristupite svojim Facebook i Twitter nalozima i pronađete restorane i hotele u blizini GARMIN NAVIGACIJA Garmin PhotoReal prikazuje foto-realistične slike predstojećih raskrsnica i izlaza sa indikacijom i putokazima saobraćajnih traka, kako bi zajedno pružili jasne smernice. Sistem takođe uključuje predviđanje rute, upozorenja o gužvama u saobraćaju u realnom vremenu, prikaz ograničenja brzine na putu, 3D zgrade, prikaz terena i ostalo.

12 12 : UDOBNOST ENTERIJERA Model shown is Civic Executive, manual transmission with black leather interior, optional Advanced Driver Assistance System Pack 2 and HDD navigation. *For information on which models these features are available on, please refer to specification pages

13 OSEĆAJTE SE DOBRO UNUTRA Enterijer Civic-a je mesto za uživanje. Svaki deo njegovog dizajna je pažljivo osmišljen i razmotren - od izgleda i osećaja kontrola do podrške i komfora pažljivo izrađenih sedišta. Ipak je naš glavni cilj da svako putovanje učinimo radosnim, ma koliko ono dugo bilo. U okviru novog Type Sport paketa, nebo crne boje i stubići doprinose sportskom osećaju enterijera. Model prikazan na slici je Civic 1.6 i-dtec Type Sport, manuelni menjač sa osnovnom postavkom enterijera i Honda CONNECT-om. Za više informacija o ovim dodacima i paketima u kojima su dostupni, molimo Vas da pročitate strane (44-47).

14 Model prikazan na slici je Civic Executive u Polished Metal Metallic boji sa Honda CONNECT-om.

15 MAGIČNA SEDIŠTA : 15 PRILAGODLJIV ŽIVOTU Mi verujemo da automobil treba da se prilagodi Vama. Civic pametna zadnja Magična sedišta se preklapaju na više načina, kako biste mogli da stvorite savršen prostor i dovoljno mesta za sve što Vaš put zahteva. Jednim jednostavnim potezom, sedišta se podižu ili spuštaju, lako ležu na mesto, pružajući jedinstvenu mogućnost da sa sobom nosite sve što Vam je neophodno. Sa takvom fleksibilnošću, dodatno možete proširiti već dovoljno veliki prostor u prtljažniku do neverovatnih 1,378 litara, uključujući 70 litara skladišnog prostora ispod sedišta. Svaka prilika će biti zadovoljena.

16

17 PERFORMANSE : 17 PERFORMANSE KOJIMA SE PONOSIMO Mi pomeramo granice performansi i efikasnosti. Naši i-vtec benzin i i-dtec dizel agregati su dizajnirani tako da omogućavaju neverovatne uštede goriva, uz uzbudljive performanse i nižu emisiju. 1.4 i-vtec pomera granice performansi malih agregata sa 100KS i impresivnom uštedom goriva od 5,40 l/100km sa CO 2 emisijom od 128 g/km*. Moćni poseduje 142KS, ali zadržava potrošnju malog agregata. Novi 1.6 i-dtec postiže 120KS, sa odličnom uštedom goriva od 3,6 l/100km i CO 2 emisijom od 94g/km. Sada je još lakše izvući maksimum iz naših agregata. Svi oni dolaze opremljeni sa 6-stepenom manuelnom transmisijom i indikatorom promene brzina koji Vas obaveštava o najboljem trenutku za promenu brzine, uz veću uštedu goriva. Ipak, za one koji više vole automatsku transmisiju, naš je dostupan sa 5-stepenom automatskom transmisijom, sa potrošnjom goriva od 6,31 l/100km i CO 2 emisijom od 148 g/km. *1.4 i-vtec manuelna transmisija, prosečna potrošnja 5,4-5,5l/100km, g/km CO i-dtec manuelna transmisija, prosečna potrošnja 3,6-3,7l/100km, 94-98g/km CO 2. manuelna ili automatska transmisija, prosečna potrošnja l/100km, g/km CO 2. Za više informacija o performansama, molimo Vas da pročitate strane Model na slici je Civic 1.6 i-dtec Type Sport u Brilliant Sporty Blue Metallic boji sa 17" sportskim aluminijumskim točkovima.

18 18 : EARTH DREAMS TEHNOLOGIJA PERFORMANSE I EFIKASNOST Predstavljajući agregat iz naše Earth Dreams tehnologije, novi Civic 1.6 i-dtec čini prefinjen balans između performansi i efikasnosti. Uz dostignutih 120KS, on je u svojoj klasi bez konkurencije kada govorimo o obrtnom momentu i snazi, sa potrošnjom goriva od 3,6 l/100km i nisku emisiju od 94 g/km CO 2 *. Dostupan u svim paketima, ovaj inovativno dizajniran agregat je izrađen sa manjom težinom i trenjem, omogućavajući ekonomičnost koju svi želimo, bez uštede na performansama. Rezultat je: brzo reagovanje, glatka vožnja i sportsko rukovanje. *1.6 i-dtec manuelna transmisija, prosečna potrošnja 3,6-3,7l /100 km, g/km CO 2 Za više informacija o performansama, molimo Vas da pročitate strane Model na slici je Civic 1.6 i-vtec Executive u Polished Metal Metallic boji.

19

20 20 : SIGURNOST VELIKA MOĆ VELIKA ODGOVORNOST Osećaj komfora je mnogo više od samo inovativnog dizajna enterijera; to je i osećaj potpune bezbednosti. Civic podržava svoju snagu i performanse najsavremenijim bezbednosnim karakteristikama. Honda klimatska komora u proizvodnom objektu u Svindonu. Unapređena struktura karoserije apsorbuje i usmerava udarce dalje od Vas i Vaših saputnika, čuvajući sve bezbednim. Višestruki airbegovi, Sistem protiv blokiranja točkova prilikom kočenja (ABS), Elektronska distribucija sile kočenja na sva četiri točka (EBD) i Dinamička kontrola stabilnosti vozila (VSA) dolaze kao standard. Ostale inteligentne funkcije kao što je Dodatna servo asistencija pri naglom kočenju (BA), koja pojačava kočenje u hitnim slučajevima, čine Vas sigurnijim na putu nego ikad. Napredni paket sistema za podršku vozaču (ADAS) kombinuje najnoviju tehnologiju prepoznavanja sa inteligentnim funkcijama kao što su: Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, Sistem za nadgledanje kolovozne trake puta i Sistem nadgledanja mrtvog ugla. Možete da se opustite znajući da Civic poseduje NCAP 5 zvezdica rejting, koji je ujedno i maksimalan u nezavisnim testovima. Granice su postavljene, pomerene, probijene i ponovo postavljene. U Hondi, mi testiramo svoje motore do granice izdržljivosti, kako biste Vi mogli da vozite sa bezuslovnom samouverenošću. Možda deluje preterano, ali mi svoje motore zagrevamo do temperature preko 80ºC. Zatim ih hladimo do temperature od -30ºC. Ostavljamo ih danima da rade na visokom nivou obrtaja. Rastavljamo ih i ponovo sastavljamo. Radimo to iznova i iznova. Zašto to radimo? Radimo to kako bismo bili apsolutno sigurni da su naši motori pouzdani na svakom putu, u svim uslovima. Hondino odeljenje za istraživanje i razvoj u Tochigi nije samo najsavremeniji razvojni centar, već je i sveobuhvatni teren za testiranje. To nam dozvoljava da razvijamo vozila sa najnaprednijim sistemom bezbednosti, performansama i komforom koji Vam zajedno pružaju neverovatno uživanje u vožnji. Euro NCAP 5 zvezdica, maksimalan rejting u nezavisnim testovima.

21 HITAN STOP SIGNAL Ukoliko dođe do kritične situacije u kojoj morate naglo zakočiti, vozačima iza Vas je neophodno da budu što pre upozoreni preko signalizacije. Hitan stop signal radi upravo to - automatski se uključuju trepteća svetla za opasnost (preko pokazivača pravaca) u slučaju naglog kočenja, kako bi se upozorili vozači iza Vas i smanjila mogućnost od zadnjeg sudara. UKLJUČENA SVETLA PRI DOLAŽENJU I ODLAŽENJU Vaša ugodnost je uvek prioritet za nas u Hondi. Kada parkirate svoj Civic noću, on automatski ostavlja upaljena svetla 15 sekundi, osvetljavajući okolinu. Kada se vratite da zaključate automobil, on ponavlja radnju, kako bi Vam pružio brzu i sigurnu pomoć u mraku. PREDNJI AKTIVNI NASLONI ZA GLAVU ZA SMANJENJE MOGUĆNOSTI POVREDE VRATA I GORNJEG DELA LEĐA PRI NAGLOM POKRETU U slučaju sudara, prednji nasloni za glavu i ELR prednji pojasevi sa trostepenim zatezačima će čuvati putnika sigurnim i bezbednim. VAZDUŠNI JASTUCI Civic je opremljen vazdušnim jastucima (airbag), kao i bočnim vazdušnim zavesama. Dupli sistem vazdušnih jastuka (SRS) pruža Vam potpunu zaštitu. UPOZORENJE O PRITISKU U PNEUMATICIMA (DWS) DINAMIČKA KONTROLA STABILNOSTI (VSA) Tokom vožnje, VSA senzori prate i izračunavaju količinu energije ili sile kočenja potrebne za maksimalnu kontrolu pri vožnji. Senzori upozoravaju na potencijalnu izduvanost pneumatika i saopštavaju da li možda postoji rupa. Model prikazan na slici je Civic 1.6 i-dtec Type Sport u Brilliant Sporty Blue Metallic boji sa 17" sportskim alu felnama.

22 22 : SIGURNOST NAPREDNI PAKET SISTEMA ZA PODRŠKU VOZAČU ADAS Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova Sistem prepoznavanja znakova identifikuje saobraćajne znake do 100m daljine i prenosi informaciju vozaču preko i-mid ekrana, kako ih prolazi. Dva znaka se mogu prikazati u istom trenutku. VEOMA PAMETAN VEOMA SIGURAN Svako želi da zaštiti svoju porodicu. Niko ne razume ovu potrebu bolje od nas, zbog čega Vam nudimo Napredni paket sistema za podršku vozaču (ADAS Advanced Driver Assistance System Pack technologies). Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama (CTBA) u uslovima gradske vožnje, koji je standard počev od Comfort paketa, prati saobraćaj na putu ispred vozila i upozorava na potencijalni čeoni sudar, omogućavajući vozaču da reaguje na vreme. Možete biti potpuno mirni uz naše sisteme koji su rezultat najnaprednijih tehnologija, poput Sistema za nadgledanje kolovozne trake i Preventivnog upozorenja pre potencijalnog sudara (FCW) koji prati oblast oko automobila kako bi Vam pomogao da izbegnete sudar i time zaštitio sve učesnike u saobraćaju. Sistem nadgledanja mrtvog ugla Ova inovacija Vas upozorava kada je neko vozilo u mrtvom uglu, kako bi prelaženje u drugu traku i preticanje učinilo bezbednijim. Sistem za kontrolu dugih svetala Sistem kontrole dugih svetala procenjuje uslove vožnje ispred Vas i automatski prebacuje između kratkog i dugog svetla. Preventivno upozorenje pre potencijalnog sudara Ako prednja kamera uoči vozilo ispred Vas, sistem će upozoriti na mogući čeoni sudar, dajući Vam dovoljno vremena da reagujete. Sistem za nadgledanje kolovozne trake puta Kada se detektuju linije na putu, a automobil odstupa od trenutne trake bez indikacija, Sistem za nadgledanje kolovozne trake puta Vas na to upozori preko vizuelnih i audio upozorenja. Sistem za nadgledanje unakrsnog saobraćaja Pri kretanju unazad, Sistem za nadgledanje unakrsnog saobraćaja (Cross Traffic Monitor) detektuje vozila koja su u neposrednoj blizini sa bilo koje strane pozadi, upozoravajući vozača na blisku opasnost. Upozorenje se pojavljuje na i-mid ekranu. Modeli na slici su Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive u Twilight Blue Metallic boji i Civic 1.6 i-vtec Executive u White Orchid Pearl boji

23 SISTEM ZA ZAUSTAVLJANJE VOZILA PRI MALIM BRZINAMA U USLOVIMA GRADSKE VOŽNJE 1 Tokom gradske vožnje između 5-30km/h, kako bi Vam pružio najbolju šansu da izbegnete sudar, sistem prati rastojanje između Vas i vozila ispred. 2 Ako nastavite da se približavate uočenom vozilu, Civic Vam šalje vizuelna i audio upozorenja preko i-mid ekrana. 3 Ako još uvek niste odreagovali, a sudar je sve bliži, Sistem za zaustavljanje može automatski primeniti vanredno kočenje kako bi smanjio brzinu što je više moguće. U dobrim voznim uslovima, sudar se može čak i u potpunosti izbeći.

24

25 VAŠ IZBOR VAŠ CIVIC

26 26 : PONUDA MODELA EXECUTIVE 1.6 i-dtec 6-stepena manuelna transmisija 6-stepena manuelna transmisija 5-stepena automatska transmisija 17" alu felne Vozačev i-srs vazdušni jastuk (dvostepeno naduvavanje) Vazdušni jastuci za suvozača sa prekidačem za isključivanje Bočni vazdušni jastuci (prednji) Bočne vazdušne zavese (prednje i zadnje) Sistem protiv blokiranja točkova prilikom kočenja (ABS) Elektronska distribucija sile kočenja na sva četiri točka (EBD) Dodatna servo asistencija pri naglom kočenju (BA) Dinamička kontrola stabilnosti vozila (VSA) Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA) Prednji pojasevi sa 2 hitne faze Zatezač pojasa sa blokadom IsoFix priključci Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama u uslovima gradske vožnje (CTBA) Senzori za pritisak u pneumaticima (DWS) Bezbednosni alarmni sistem Polica prtljažnika Automatsko otključavanje i start vozila Kožne presvlake Kožni multifunkcionalni upravljač i ručica menjača Alu pedale Idle Stop - sistem automatskog gašenja u neutralnom stepenu prenosa (samo manuelna transmisija) Inteligentni Multi-Funkcionalni ekran (i-mid) Tempomat i limitator brzine Automatski klima uređaj dve zone Samozatamnjujući retrovizor u kabini Senzor za kišu Senzor za automatsko paljenje svetala Parking senzori (prednji i zadnji) Prednji i zadnji podizači stakala Podrška lumbalnog dela naslona za vozača i suvozača Elektro podesivo sedište vozača Grejači za sedišta (prednji) Magična sedišta Honda CONNECT 7 ekran osetljiv na dodir: AM/FM/DAB radio, Internet radio, integrisana Aha app*, internet pretraga*, Garmin Navigacija i CD Player Bluetooth Hands Free Telephone (HFT)** Zadnja parking kamera Panorama stakleni krov Zatamnjena stakla Prskalice za farove Prednja svetla za maglu LED farovi LED dnevna svetla Tajmer za paljenje i gašenje prednjih svetala (dolazak/odlazak od kuće) Opciono Napredni paket sistema za podršku vozaču (ADAS) koji uključuje: Preventivno upozorenje pre potencijalnog sudara Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova Sistem za nadgledanje kolovozne trake puta Sistem za nadgledanje mrtvog ugla Sistem za nadgledanje unakrsnog saobraćaja Sistem za kontrolu dugih svetala *Konekcija za AhaTM app (uključujući i internet radio) i za internet pretragu je preko Wifi teteringa ili Mobilnog Wifi rutera. Ukoliko ste u inostranstvu, troškovi korišćenja podataka i rominga mogu nastati usled korišćenja Honda CONNECT-a. Savetujemo da proverite svoj mobilni telefonski paket. Funkcija internet pretrage se može koristiti samo kada je vozilo u mirovanju. Napomena: Honda CONNECT se takođe može povezati preko MirrorLink-a (ova funkcija je dostupna samo ako je telefon korisnika kompatibilan sa Honda CONNECT MirrorLink-om). **Za listu kompatibilnih telefona, molimo Vas da posetite Za celu listu specifikacija ovog paketa, molimo Vas da pročitate strane KOŽNI ENTERIJER

27 El. podrška lumbalnog dela vozačevog i suvozačevog sedišta Panoramski stakleni krov Kožni enterijer Kožni enterijer daje luksuznu notu već dobro osmišljenoj unutrašnjosti. Podrška bočnom osloncu vozača i potpori za donji deo leđa se može podešavati radi udobnosti i držanja. Pružajući svetlost i osećaj prostranosti, panorama stakleni krov prostire se skoro do vetrobrana. Garmin Navigacija Foto-realistične slike raskrsnica i izlaza pružaju jasne putne smernice. Model na slici je Civic Executive u Polished Metal Metallic boji sa 17" alu tockovima. Ambijentalno osvetljenje kasete u vratima Suptilno plavo osvetljenje koje osvetljava deo kasete u vratima. 17 alu felne 17 aluminijumske felne Civic-u daju prepoznatljiv sportski izgled. Automatsko otključavanje i start vozila Ovaj sistem Vam omogućava da zaključate, otključate i pokrenete automobil dok držite ključ u džepu. Model shown is Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic.

28 28 : PONUDA MODELA LIFESTYLE 1.6 i-dtec 6-stepena manuelna transmisija 6-stepena manuelna transmisija 5-stepena automatska transmisija 17" aluminijumske felne Vozačev i-srs vazdušni jastuk (dvostepeno naduvavanje) Vazdušni jastuci za putnike sa prekidačem za isključivanje Bočni vazdušni jastuci (prednji) Bočne vazdušne zavese (prednje i zadnje) Sistem protiv blokiranja točkova prilikom kočenja (ABS) Elektronska distribucija sile kočenja na sva četiri točka (EBD) Dodatna servo asistencija pri naglom kočenju (BA) Dinamička kontrola stabilnosti vozila (VSA) Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA) Prednji pojasevi sa 2 hitne faze Zatezač pojasa sa blokadom IsoFix priključci Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama u uslovima gradske vožnje (CTBA) Senzori za pritisak u pneumaticima (DWS) Bezbednosni alarmni sistem Polica prtljažnika Kožni multifunkcionalni upravljač i ručica menjača Alu pedale Idle Stop -sistem automatskog gašenja u neutralnom stepenu prenosa (samo manuelna transmisija) Inteligentni Multi-Funkcionalni ekran (i-mid) Tempomat i limitator brzine Automatski klima uređaj dve zone Samozatamnjujući retrovizor u kabini Senzor za kišu Senzor za automatsko paljenje svetala Parking senzori (prednji i zadnji) Prednji i zadnji podizači stakala Podrška lumbalnog dela za vozača i suvozača Elektro podesivo sedište vozača Magična sedišta Honda CONNECT 7 ekran osetljiv na dodir: AM/FM/DAB radio, Internet radio, integrisana Aha app*, internet pretraga* Bluetooth Hands Free Telephone (HFT)** Zadnja parking kamera Panorama stakleni krov Zatamnjena stakla Prednja svetla za maglu LED farovi LED dnevna svetla Tajmer za paljenje i gašenje prednjih svetala (dolazak/odlazak od kuće) Opciono Kožni enterijer Honda CONNECT sa Garming Navigacijom i CD plejerom Napredni paket sistema za podršku vozaču (ADAS) koji uključuje: Preventivno upozorenje pre potencijalnog sudara Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova Sistem za nadgledanje kolovozne trake puta Sistem za nadgledanje mrtvog ugla Sistem za nadgledanje unakrsnog saobraćaja Sistem za kontrolu dugih svetala *Konekcija za AhaTM app (uključujući i internet radio) i za internet pretragu je preko Wifi teteringa ili Mobilnog Wifi rutera. Ukoliko ste u inostranstvu, troškovi korišćenja podataka i rominga mogu nastati usled korišćenja Honda CONNECT-a. Savetujemo da proverite svoj mobilni telefonski paket. Funkcija internet pretrage se može koristiti samo kada je vozilo u mirovanju. Napomena: Honda CONNECT se takođe može povezati preko MirrorLink-a (ova funkcija je dostupna samo ako je telefon korisnika kompatibilan sa Honda CONNECT MirrorLink-om). **Za listu kompatibilnih telefona, molimo Vas da posetite Za celu listu specifikacija ovog paketa, molimo Vas da pročitate strane LED FAROVI SA INTEGRISANIM DNEVNIM SVETLIMA

29 Zatamnjeno staklo Zatamnjeno staklo pojačava osećaj privatnosti i smanjuje količinu svetlosti koja dospeva u zadnji deo Vašeg Civic-a. High power audio sistem Uživajte u visokokvalitetnom zvuku sa 320W audio sistemom. Parking senzori Prednji i zadnji parking senzori olakšavaju parkiranje na uskim mestima. Ponavljajući kratki zvuk postaje sve češći što se više približavate nekom objektu. Model na slici je Civic Lifestyle u Passion Red Pearl boji sa 17" alu felnama. Kožni upravljač Daje Vašem Civic-u luksuznu notu. LED prednja svetla Pružaju moćno osvetljenje kako bi noćnu vožnju učinila lakšom, dajući originalan i jedinstven izgled Vašem Civic-u.

30 30 : PONUDA MODELA TYPE SPORT 1.6 i-dtec 6-stepena manuelna transmisija 6-stepena manuelna transmisija 5-stepena automatska transmisija 17" aluminijumske felne Vozačev i-srs vazdušni jastuk (dvostepeno naduvavanje) Vazdušni jastuci za putnike sa prekidačem za isključivanje Bočni vazdušni jastuci (prednji) Bočne vazdušne zavese (prednje i zadnje) Sistem protiv blokiranja točkova prilikom kočenja (ABS) Elektronska distribucija sile kočenja na sva četiri točka (EBD) Dodatna servo asistencija pri naglom kočenju (BA) Dinamička kontrola stabilnosti vozila (VSA) Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA) Prednji pojasevi sa 2 hitne faze Zatezač pojasa sa blokadom IsoFix priključci Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama u uslovima gradske vožnje (CTBA) Senzori za pritisak u pneumaticima (DWS) Bezbednosni alarmni sistem Polica prtljažnika Kožni multifunkcionalni upravljač i ručica menjača Alu pedale Idle Stop - sistem automatskog gašenja u neutralnom stepenu prenosa (samo manuelna transmisija) Inteligentni Multifunkcionalni ekran (i-mid) Tempomat i limitator brzine Automatski klima uređaj dve zone Prednji i zadnji podizači stakala Magična sedišta Honda CONNECT 7 ekran osetljiv na dodir: AM/FM/DAB radio, Internet radio, integrisana Aha app*, internet pretraga* Bluetooth Hands Free Telephone (HFT)** Zadnja parking kamera Zatamnjena stakla Halogeni farovi LED dnevna svetla Tajmer za paljenje i gašenje prednjih svetala (dolazak/odlazak od kuće) Opciono Senzor za kišu Senzor za automatsko paljenje svetala Honda CONNECT sa Gaming Navigacijom i CD plejerom Napredni paket sistema za podršku vozaču (ADAS) koji uključuje: Preventivno upozorenje pre potencijalnog sudara Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova Sistem za nadgledanje kolovozne trake puta Sistem za nadgledanje mrtvog ugla Sistem za nadgledanje unakrsnog saobraćaja Sistem za kontrolu dugih svetala *Konekcija za Aha app (uključujući i internet radio) i za internet pretragu je preko Wifi teteringa ili Mobilnog Wifi rutera. Ukoliko ste u inostranstvu, troškovi korišćenja podataka i rominga mogu nastati usled korišćenja Honda CONNECT-a. Savetujemo da proverite svoj mobilni telefonski paket. Funkcija internet pretrage se može koristiti samo kada je vozilo u mirovanju. Napomena: Honda CONNECT se takođe može povezati preko MirrorLink-a (ova funkcija je dostupna samo ako je telefon korisnika kompatibilan sa Honda CONNECT MirrorLink-om). **Za listu kompatibilnih telefona, molimo Vas da posetite Za celu listu specifikacija ovog paketa, molimo Vas da pročitate strane ALU SPORTSKE PEDALE

31 Zatamnjena stakla Zatamnjena stakla stvaraju privatni prostor i sportsku notu za Vaš Civic. Sportski finiš Nebo crne boje i stubići pružaju Vašem Civic-u sportski osećaj. Donja prednja sportska maska Niža maska daje sportski i karakterističan izgled i dodatno ulepšava Vaš Civic. Model na slici je Civic 1.6 i-dtec Type Sport u Brilliant Sporty Blue Metallic boji sa 17 sportskim felnama. 17" Sportske alu felne 17" aluminijumske felne daju Vašem Civic-u prepoznatljiv i sportski izgled. Bezbednosni alarmni sistem Dizajniran tako da Vaš Civic bude siguran i bezbedan.

32 32 : PONUDA MODELA ELEGANCE 1.4 i-vtec 6-stepena manuelna transmisija 1.6 i-dtec 6-stepena manuelna transmisija 6-stepena manuelna transmisija 5-stepena automatska transmisija 17" aluminijumske felne Vozačev i-srs vazdušni jastuk (dvostepeno naduvavanje) Vazdušni jastuci za putnike sa prekidačem za isključivanje Bočni vazdušni jastuci (prednji) Bočne vazdušne zavese (prednje i zadnje) Sistem protiv blokiranja točkova prilikom kočenja (ABS) Elektronska distribucija sile kočenja na sva četiri točka (EBD) Dodatna servo asistencija pri naglom kočenju (BA) Dinamička kontrola stabilnosti vozila (VSA) Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA) Prednji pojasevi sa 2 hitne faze Zatezač pojasa sa blokadom IsoFix priključci Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama u uslovima gradske vožnje (CTBA) Senzori za pritisak u pneumaticima (DWS) Bezbednosni alarmni sistem Polica prtljažnika Kožni multifunkcionalni upravljač i ručica menjača Idle Stop -sistem automatskog gašenja u neutralnom stepenu prenosa (samo manuelna transmisija) Inteligentni Multifunkcionalni ekran (i-mid) Tempomat i limitator brzine Automatski klima uređaj dve zone Automatsko otključavanje i start vozila Senzor za kišu Senzor za automatsko paljenje svetala Prednji i zadnji podizači stakala Magična sedišta 1 CD tjuner MP3 kompatibilan 6 zvučnika Pomoćni utikač / USB konekcija Bluetooth Hands Free Telephone (HFT)** Zatamnjena stakla Prednja svetla za maglu Halogeni farovi LED dnevna svetla Tajmer za paljenje i gašenje prednjih svetala (dolazak/odlazak od kuće) Opciono Honda CONNECT 7 ekran osetljiv na dodir: AM/FM/DAB tjuner, Internet radio, integrisana Aha app*, internet pretraga*, Garmin Navigacija i CD Player Napredni paket sistema za podršku vozaču (ADAS) koji uključuje: Preventivno upozorenje pre potencijalnog sudara Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova Sistem za nadgledanje kolovozne trake puta Sistem za nadgledanje mrtvog ugla Sistem za nadgledanje unakrsnog saobraćaja Sistem za kontrolu dugih svetala *Konekcija za Aha app (uključujući i internet radio) i za internet pretragu je preko Wifi teteringa ili Mobilnog Wifi rutera. Ukoliko ste u inostranstvu, troškovi korišćenja podataka i rominga mogu nastati usled korišćenja Honda CONNECT-a. Savetujemo da proverite svoj mobilni telefonski paket. Funkcija internet pretrage se može koristiti samo kada je vozilo u mirovanju. Napomena: Honda CONNECT se takođe može povezati preko MirrorLink-a (ova funkcija je dostupna samo ako je telefon korisnika kompatibilan sa Honda CONNECT MirrorLink-om). **Za listu kompatibilnih telefona, molimo Vas da posetite Za celu listu specifikacija ovog paketa, molimo Vas da pročitate strane GARMIN NAVIGACIJA

33 Zadnja parking kamera Smeštena u vratima prtljažnika, prenosi Vam jasnu sliku svega što je iza dok vozite unazad. Električno sklapanje spoljnih retrovizora Sklapanje retrovizora se kontroliše preko ključa ili tastera i odlična je opcija prilikom parkiranja na uskim mestima. Senzor za automatsko paljenje svetala Svetla se automatski pale kada krene sumrak. Model na slici je Civic 1.6 i-dtec Elegance u Twilight Blue Metallic boji sa 17 alu felnama. 17 alu felne 17 aluminijumske felne koje Civic-u daju prepoznatljiv sportski izgled Prednja svetla za maglu Pružaju dodatno svetlo u lošijim uslovima vidljivosti, kako bi vožnja bila lakša i bezbednija

34 34 : PONUDA MODELA COMFORT 1.4 i-dtec 6-stepena manuelna transmisija 1.6 i-dtec 6-stepena manuelna transmisija 16" aluminijumske felne Vozačev i-srs vazdušni jastuk (dvostepeno naduvavanje) Vazdušni jastuci za putnike sa prekidačem za isključivanje Bočni vazdušni jastuci (prednji) Bočne vazdušne zavese (prednje i zadnje) Sistem protiv blokiranja točkova prilikom kočenja (ABS) Elektronska distribucija sile kočenja na sva četiri točka (EBD) Dodatna servo asistencija pri naglom kočenju (BA) Dinamička kontrola stabilnosti vozila (VSA) Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA) Prednji pojasevi sa 2 hitne faze Zatezač pojasa sa blokadom IsoFix priključci Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama u uslovima gradske vožnje (CTBA) Senzori za pritisak u pneumaticima (DWS) Polica prtljažnika Daljinsko centralno zaključavanje Idle Stop -sistem automatskog gašenja u neutralnom stepenu (samo manuelna transmisija) Inteligentni Multifunkcionalni ekran (i-mid) Tempomat i limitator brzine Automatski klima uređaj dve zone Prednji i zadnji podizači stakala Magična sedišta 1 CD tjuner MP3 kompatibilan Pomoćni utikač / USB konekcija Bluetooth Hands Free Telephone (HFT)** Daljinske audio kontrole na upravljaču Halogeni farovi LED dnevna svetla Tajmer za paljenje i gašenje prednjih svetala (dolazak/odlazak od kuće) Opciono Honda CONNECT 7 ekran osetljiv na dodir: AM/FM/DAB tjuner, Internet radio, integrisana Aha app*, internet pretraga*, Garmin Navigacija i CD Player *Konekcija za Aha app (uključujući i internet radio) i za internet pretragu je preko Wifi teteringa ili Mobilnog Wifi rutera. Ukoliko ste u inostranstvu, troškovi korišćenja podataka i rominga mogu nastati usled korišćenja Honda CONNECT-a. Savetujemo da proverite svoj mobilni telefonski paket. Funkcija internet pretrage se može koristiti samo kada je vozilo u mirovanju. Napomena: Honda CONNECT se takođe može povezati preko MirrorLink-a (ova funkcija je dostupna samo ako je telefon korisnika kompatibilan sa Honda CONNECT MirrorLink-om). **Za listu kompatibilnih telefona, molimo Vas da posetite Za celu listu specifikacija ovog paketa, molimo Vas da pročitate strane TEMPOMAT BLUETOOTH HANDS FREE TELEPHONE (HFT)*

35 Automatski klima uređaj dve zone Kontrola klime će automatski održavati zadatu temperaturu u vozilu. Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama u uslovima gradske vožnje (CTBA) Funkcioniše kada se vozilo kreće ispod 30km/h, kako bi ublažio potencijalne sudare pri malim brzinama. CD tjuner - MP3 kompatibilan sa USB/ AUX priključkom Integrišite svoj digitalni plejer sa MP3 kompatibilnim CD tjunerom. Elektro podesivi retrovizori sa grejačima Brzo i lako se podešavaju na najbolji ugao za Vas, brzo i lako se brišu u hladnim jutrima. Model na slici je Civic 1.6 i-dtec Comfort u Alabaster Silver Metallic boji sa 16 felnama.

36 Model prikazan na slici je Civic 1.6 i-dtec Type Sport u Brilliant Sporty Blue Metallic boji.

37 PRESVLAKE : 37 ENTERIJER PRESVLAKE Koju god boju da odaberete za svoj Civic, budite sigurni da će visokokvalitetne presvlake savršeno odgovarati CRNA KOŽA 02 SIVA KOŽA 03 CRNA TKANINA 03 Crna tkanina Siva koža Crna koža Nebo crne boje Nebo sive boje Executive - - Lifestyle - Type Sport Elegance Comfort Standard Opciono - Nije dostupno

38 38 : BOJE IZABERITE BOJU KOJA VAMA ODGOVARA 01 MILANO RED 02 CRYSTAL BLACK PEARL 03 GOLDEN BROWN METALLIC 04 ALABASTER SILVER METALLIC 05 POLISHED METAL METALLIC 06 TWILIGHT BLUE METALLIC 07 WHITE ORCHID PEARL 08 PASSION RED PEARL 09 BRILLIANT SPORTY BLUE METALLIC Modeli prikazani na slici su Civic Executive sa 17" aluminijumskim felnama i Civic 1.6 i-dtec Type Sport u Brilliant Sporty Blue Metallic boji sa 17" sportskim aluminijumskim točkovima.

39

40 40 : PAKETI I POSEBNE PONUDE IZABERITE SVOJE OMILJENE OPCIJE PAKETA Kao što se od Honde i očekuje, svaka opcija je razvijena, testirana i napravljena za sigurnost, bezbednost i trajnost. Svaka od njih je stvarana kada i sam automobil, zato budite sigurni da će svaki deo odgovarati istim standardima kvaliteta i pouzdanosti. Svaki deo dodatne opreme je napravljen u skladu sa linijama Civic-a. Po meri i spreman za vožnju. Samo ono najbolje od Honde. Slika sadrži 17" Cobalt alu felne CONVENIENCE PAKET Slika sadrži 18" Hydrogen alu felne CHROME PAKET Oprema za udobnost je paket dodatne opreme moderno dizajnirane da zaštiti Vaš automobil od ogrebotina, peska i blata. PAKET UKLJUČUJE: Lajsne vrata Prednje i zadnje blatobrane Gumenu patosnicu prtljažnika Naglasite eleganciju svog Civic-a dodavanjem nekoliko hromiranih detalja. PAKET UKLJUČUJE: Prednju ukrasnu masku Ukrase za prozor Bočne ukrasne obloge Ukrasni zadnji spojler Sportski poklopac za rezervoar

41 SHINY BLACK ENTERIJER PAKET Dodajte poseban akcenat unutrašnjosti Vašeg automobila dodavanjem sjajnog crnog enterijera. Ovaj paket povezuje akcentovane boje enterijera i eksterijera, naglašavajući sportsku prirodu automobila. PAKET UKLJUČUJE: Ukras ventilacionih otvora Ukras centralne konzole Ukrasnu lajsnu upravljača Slika sadrži 18" Inferno aluminijumske felne RALLY RED EKSTERIJER PAKET RALLY RED ENTERIJER PAKET Dodajte unikatni izgled Vašem automobilu dodavanjem svog ličnog pečata. Paket potpuno crvene spoljašnjosti. Ovaj paket daje zloćudan i sportski izgled Vašem automobilu. PAKET UKLJUČUJE: Ukrasne prednje rešetke Poklopce za retrovizore Ukrasni zadnji branik Krovni spojler Pojačajte osobenost svog automobila dodavanjem paketa potpuno crvene unutrašnjosti. Ovaj paket povezuje akcentovane boje enterijera i eksterijera naglašavajući sportsku prirodu automobila. PAKET UKLJUČUJE: Ukras ventilacionih otvora Ukras centralne konzole Ukrasnu lajsnu upravljača ILLUMINATION PAKET Dodajte akcenat osvetljenju unutrašnjosti svog automobila. PAKET UKLJUČUJE: Ambijentalno svetlo na pragu automobila Ambijentalno osvetljenje prednjeg dela kod vozačevih nogu

42 42 : PAKETI I POSEBNE PONUDE POSEBNE OPCIJE OPREMA ZA VUČU Hondina originalna oprema za vuču Vam omogućava da sa sobom povezete prikolicu ili kamp kućicu sa maksimalnim kapacitetom od 1000kg do 1400kg zavisno od agregata vozila i tipa prenosa. Odvojiva verzija ima mogućnost savijanja utičnice pa postaje nevidljiva kada se ne koristi. Maksimalno vertikalno opterećenje je 100kg. Fiksna kuka za vuču, takođe dostupna KROVNI NOSAČ I DODACI Povećajte kapacitet nosivosti svog vozila sa jakim, sigurnim krovnim nosačem koji uključuje i četiri brave. Maksimalni kapacitet uz dodatne stege je: 70kg, maksimum 75kg na krovu. PREDNJA MASKA U RELI CRVENOJ BOJI Dodajte još više stila i sportskog izgleda svom Civic-u sa ukrasom rešetke u jarko crvenoj boji. Takođe je dostupno i u hromiranom izdanju. PARKING SENZORI Olakšajte i osigurajte parkiranje dodavanjem prednjih i zadnjih senzora za parkiranje. Parkirajte se samouvereno na najuža parking mesta. Osam senzora proizvode zvučne signale kada se približavate nekom objektu, što možete pratiti i na Inteligentnom Multi- Funkcionalnom ekranu (i-mid). HONDA 3D ZVUK Svi mi želimo da ozvučenje u našim automobilima verodostojno reprodukuje muziku izabranog izvođača bez obzira da li je u pitanju studijski snimak ili nastup uživo. Uz kompaktni dodatak DSP (digitalna obrada podataka) možete poboljšati doživljaj slušanja do nivoa koncertne dvorane.

43 IZABERITE SVOJE ALUMINIJUMSKE FELNE 17" RADIUM 17" NEON 17" COBALT 18" KRYPTON 18" HYDROGEN 18" NITROGEN 17" & 18" ARGON 18" INFERNO

44 Executive Lifestyle Type Sport Elegance Comfort AT 1.6 i-dtec AT 1.6 i-dtec AT 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec 1.4 i-vtec Tip KG KG KG KG KG KG KG KG KG KG KG KG Motor SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC DOHC SOHC DOHC SOHC Zapremina (cc) Maksimalna snaga (KS pri o/min) 142KS/6500 o/min 142KS/6500 o/min 120KS/4000 o/min 142KS/6500 o/min 142KS/6500 o/min 120KS/4000 o/min 142KS/6500 o/min 142KS/6500 o/min 120KS/4000 o/min 142KS/6500 o/min 120KS/4000 o/min 100KS/6000 o/min Maksimalni obrtni moment (Nm pri o/min) 174Nm/4300 o/min 174Nm/4300 o/min 300Nm/2000o/min 174Nm/4300 o/min 174Nm/4300 o/min 300Nm/2000o/min 174Nm/4300 o/min 174Nm/4300 o/min 300Nm/2000o/min 174Nm/4300 o/min 300Nm/2000o/min 127Nm/4800o/min Vrsta goriva Bezolovni Bezolovni Eurodizel Bezolovni Bezolovni Eurodizel Bezolovni Bezolovni Eurodizel Bezolovni Eurodizel Bezolovni Potrošnja (manuelni/automatska) Gradska vožnja (L/100km) 8,7 7,6 4,1 8,7 7,6 4,1 8,7 7,6 4,1 7,6 4,1 6,7 Van gradska vožnja (L/100km) 5 5,2 3,5 5 5,2 3,5 5 5,2 3,5 5,2 3,5 4,8 Kombinovana vožnja (L/100km) 6,4 6,1 3,7 6,4 6,1 3,7 6,4 6,1 3,7 6,1 3,7 5,5 Emisija CO Transmisija 6-stepeni manuelna transmisija 5-stepeni automatska transmisija Performanse (manuelna/automatska) Ubrzanje 0-100km/h (sek) 11,4 9,7 10,8 11,3 9,6 10,5 11,2 9,4 10,5 9,4 10,5 14 Maksimalna brzina (km/h) Težina i Kapaciteti (manuelna/automatska) Zapremina prtljažnika L (podignuta sedišta) Zapremina prtljažnika L (oborena sedišta) Zapremina rezervoara (u litrima) Masa vozila (kg) Radijus okretanja vozila (m) 11,86 11,86 11,86 11,86 11,86 11,86 11,86 11,86 11,86 11,86 11,86 11,86 Maksimalna dozvoljena vuča (kg) sa kočnicom Maksimalna dozvoljena vuča (kg) bez kočnice Maksimalna dozvoljena težina vozila (kg) Maksimalna dozvoljena nosivost na krovu (kg) Dimenzije Dužina (mm) Širina sa otvorenim retrovizorima (mm) Širina bez otvorenih retrovizora (mm) Visina sa antenom Međuosovinsko rastojanje Točkovi i Pneumatici 15" Alu felne 16" Alu felne 17" Alu felne 17" Alu sportske felne Pneumatici 195/65 R 15 Pneumatici 205/55 R 16 Pneumatici 225/45 R 17 Kit za reparaciju pneumatika Instrumenti i Kontrole Inteligentni Multi-Informacioni Ekran (i-mid) ECON taster - mod asistencije ekonomične vožnje Komande za promenu brzine na upravljaču Indikator za promenu brzine (SIL) Ambijentalno svetlo Osvetljenje prtljažnika Abijentalno osvetljenje enterijera napred (plavo) Osvetljenje na vratima (napred i pozadi) Tempomat sa limitatorom brzine Digitalni merač pređenog puta (A / B put) Potrošnja -Testovi su izvođeni u idealnim uslovima, potrošnja može varirati od uslova i načina vožnje. Pogledajte stranu sa dodatnim objašnjenjima Maksimalna dozvoljena vuča - Prilikom vuče prikolice uzeto je u obzir da se u vozilu nalaze 2 putnika težine po 75 kg na usponu od 12%. Svaki dodatni teret u vozilu ili uspon preko 1500m visine utiču na rad motora i performanse vozila. U tom slučaju gore navedeni podaci mogu varirati. Sav dodatni teret u vozilu kao i putnici moraju se u tom slučaju računati kao teret u prikolici. Standard Opciono Nije dostupno

45 Executive Lifestyle Type Sport Elegance Comfort AT 1.6 i-dtec AT 1.6 i-dtec AT 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec 1.4 i-vtec Instrumenti i Kontrole Potrošnja goriva prikazana na displeju digitalno Senzor spoljne temperature Digitalni sat Zvučno upozorenje upaljenih farova Nivelacija farova Auto nivelacija farova Merač pređene kilometraže Poklopac rezervoara goriva Prednja kupe svetla Lampica za rezervu goriva Bezbednost Vozačev vazdušni jastuk (DVA STEPENA NADUVAVANJA) Suvozačev vazdušni jastuk sa prekidačem za isključenje Bočni vazdušni jastuci (prednji) Prozorski vazdušni jastuci(napred i pozadi) ABS (Sistem protiv blokiranja točkova prilikom kočenja) EBD (Elektronska distribucija sile kočenja na sva četiri točka) BA (Dodatna servo asistencija pri naglom kočenju) CTBA (Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama) FCW (Sistem za upozorenje o potencijalnom sudaru) TSR (Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova) LDW (Sistem za nadgledanje kolovozne trake puta) BSI (Sistem nadgledanja mrtvog ugla) uklj. CTM (Sistem za nadgledanje unakrsnog saobraćaja) Idle stop sistem (Gašenje motora na praznom hodu) HSA (Pomoć pri kretanju na uzbrdici) Aktivni nasloni za glavu (napred) Tri naslona za glavu pozadi Dve sirene (visok i nizak ton) Treće stop svetlo Prednji zatezači pojaseva 5 x 3 tačke držanja pojaseva ISOFix kopče za dečija sedišta Prskalice farova Prednji ventilirajući kočioni diskovi Zadnji kočioni diskovi Parking senzori (prednji i zadnji) VSA (Dinamička kontrola stabilnosti vozila) DWS (Senzori za pritisak u pneumaticima) DBW (Elektronska pedala gasa) Sigurnosni sistemi Polica tovarnog prostora "Plivajući" kod za imobilajzer ECU jedinice VIN (Spolja vidljiv broj šasije vozila) Daljinsko centralno zaključavanje sa dva preklopiva ključa Automatsko otključavanje (Smart entry) Audio sistem sa kod zaštitom Pregradna kutija za rukavice Alarmni uređaj Eksterijer Spoljni retrovizori u boji vozila El. podesivi spoljni retrovizori sa integrisanim grejačima Standard Opciono Nije dostupno

46 Executive Lifestyle Type Sport Elegance Comfort AT 1.6 i-dtec AT 1.6 i-dtec AT 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec 1.4 i-vtec Eksterijer El. preklapanje spoljnih retrovizora Daljinska komanda za sklapanje retrovizora Pokazivači pravca integrisani u spoljnim retrovizorima Prednje spoljnje ručice brava vrata u boji vozila Zadnja vrata sa skrivenim ručicama brava Senzor za automatsko paljenje svetala Stakleni krov - panorama Zatamnjena stakla Halogeni prednji farovi LED farovi HSS (Sistem kontrole dugih svetala) LED dnevna svetla Treće stop svetlo Vremensko gašenje prednjih farova Prednja svetla za maglu Jedan izduv (cevi auspuha) Zadnji spojler (niži) Zadnji spojler u boji vozila Donja prednja sportska maska Antena sa perajem Zadnja kamera za parkiranje Udobnost i Praktičnost Samozatamnjujući retrovizor u kabini Servo upravljač podesiv po visini i dubini Upravljač presvučen kožom Ručica menjača presvučena kožom Senzori za kišu (brisač) Zadnji brisač EPS (Elektro servo upravljač) Kukice za pričvršćivanje tereta u tovarnom prostoru Grejači vozačevog i suvozačevog sedišta Vozačevo sedište podesivo po visini Osvetljenje prtljažnika Nebo crne boje Prednje i zadnje kupe svetlo Prednji i zadnji priključak za napajanje (12V upaljač) samo prednji samo prednji samo prednji samo prednji Automatski klima uređaj Automatski klima uređaj sa dve zone Suncobrani sa ogledalima Suncobrani sa ogledalima i osvetljenjem Osvetljenje pregrade za rukavice Alu pedale Dodatni prostor u prtljažniku (za rezervni točak) Džepovi u naslonima prednjih sedišta El. podizači prednjih i zadnjih stakala Prednji el.prozori sa dvostepenom funkcijom gore-dole (DR/AS) Zadnji električni prozori sa dvostepenom funkcijom gore-dole (RL/RR) Daljinska komanda za stakla Prednja pepeljara Prednji držači čaša Napred i pozadi držači čaša u vratima Standard Opciono Nije dostupno

47 Executive Lifestyle Type Sport Elegance Comfort AT 1.6 i-dtec AT 1.6 i-dtec AT 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec 1.4 i-vtec Udobnost i Praktičnost El. podešavanje lumbalnog naslona- vozačevo sedište El. podešavanje lumbalnog naslona- suvozačevo sedište El. podešavanje vozačevog sedišta Magična sedišta (višestruko preklapanje zadnjih sedišta) Prednja centralna konzola sa naslonom za ruke Zadnja klupa sa naslonima za glavu i pojasevima za drzanje u 3 tačke Naslon za ruke u centralnom delu zadnje klupe 60:40 deljiva zadnja sedišta Tapaciri od tkanine Kožni tapaciri Zabava u kolima (ICE) Radio /CD/MP3 Honda CONNECT Honda CONNECT NAVI sa Garmin uređajem Premium audio sistem MP3 sa "subwoofer" zvučnicima Vremensko gašenje audio aparata "Bluetooth "sistem (HFT) 4 zvučnika 6 Zvučnika uključujući i visokotonce 8 zvučnika (High Power Audio 320 Watt) Audio komande na upravljaču Podešavanje zvuka u odnosu na brzinu vozila Priključak 12V(prtljažnik) Aux izlaz 2 x USB jack / HDMI jack USB priključak Δ Standard Opciono Nije dostupno 4370 mm 2065 mm 1770 mm (2065 mm uključujući retrovizore) Za listu kompatibilnih telefona posetite Uvek koristite preporučeni model USB-a (neki modeli možda neće raditi) l Menja AUX izlaz kod modela sa navigacijom Verzije vozila i nivoi opreme prezentovani u ovom katalogu mogu biti nedostupni u pojedinim zemljama. Za precizne informacije, molimo Vas da kontaktirate lokalnog Honda partnera.- Civic je pokriven sa nekoliko različitih garancija: 3 godine ili km standardna garancija 3 godine garancije na boju 5 godina garancije na izduvni sistem 10 godina garancije na koroziju šasije 12 godina garancije na koroziju karoserije *Povezivanje na Aha TM aplikaciju (uključujući i Internet pretragu) je preko WiFi teteringa i mobilnog WiFi rutera. Ukoliko ste u inostranstvu, dodatni troškovi upotrebe podataka i rominga mogu nastati usled korišćenja Honda aplikacija. Funkcije se mogu koristiti samo kada je automobil u stanju mirovanja. Honda CONNECT omogućava i MirrorLink.Ova tehnologija omogućava korisniku da prikaže displej telefona na ekranu i pristupi aplikacijama.

48 Modeli prikazani na slici su Civic Executive u Polished Metal Metallic boji, Civic 1.6 i-dtec Type Sport u Sporty Blue Metallic boji i Civic Tourer u Twilight Blue Metallic boji.

49 CIVIC DNK : 49 CIVIC DNK Civic je proizvod stalnog napretka, preispitivanja i ponovnog pronalaženja, isprobavanja novih ideja i otkrivanja novih tehnologija. Naši inžinjeri imaju čistu viziju pred sobom, oni žele da stvore automobile koji će balansirati između impresivnih performansi, jedinstvenog dizajna i fleksibilnog prostora opseg specijalno dizajniran za različite karaktere, za jednog hatchback-a i jednog Tourer-a, automobile koji ne samo da izgledaju dobro, već su uspešni i na stazama. Na mnogo načina sjajno oslikavaju našu strast za stvaranjem najnovijih modela automobila koje ljudi vole da poseduju i naravno, vole da voze.

50 50 : SNAGA SNOVA PRATITE SVOJE SNOVE Snovi mogu biti moćni, guraju Vas da postignete više, da istražujete nove ideje, nove tehnologije i otkrivate nove načine za rešavanje problema. Oni mogu biti inspiracija da dizajnirate i stvorite jedan pravi superauto, poput novog NSX-a, ili želja da stvorite novi, tehnološki napredniji CR-V. Snovi o boljem svetu za ljude dali su život najnaprednijem humanoidnom robotu zvanom ASIMO, poleteli su sa HondaJetom i stvorili neke od najpoznatijih motocikala na svetu. Znanje koje dobijamo zahvaljujući stvarima koje radimo i učimo, ulazi u suštinu svega što stvaramo, baš kao kod Civic-a. Modeli prikazani na slici su CR-V 1.6 i-dtec 4WD Executive u Passion Red Pearl boji i NSX koncept.

51

52 Vaš ovlašćeni diler Proizvođač zadržava pravo promene podataka uključujući i promenu boja, sa ili bez obaveštenja, i u vremenu i obliku u kom odgovara proizvođaču. Izvršene promene mogu biti manje ili veće. Svaka promena je napravljena da bi se osigurala tačnost podataka u ovoj brošuri. Savetujemo klijentima da uvek provere detalje specifikacija sa dilerom. Omladinskih brigada 33a, Novi Beograd Tel: +381 (0) , , Fax: +381 (0)

FIAT 500L VAN SNAGA KW/KS

FIAT 500L VAN SNAGA KW/KS FIAT SNAGA KW/KS M.V.S. BEZ PDV-A 500L Van N1 4 sedista 1.4 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks 70/95 530.74J.5 11,150 13,380 70/95 530.74T.5 13,350 16,020

More information

NOVI. Vaš ovlašćeni diler

NOVI. Vaš ovlašćeni diler Vaš ovlašćeni diler NOVI Proizvođač zadržava pravo promene podataka uključujući i promenu boja, sa ili bez obaveštenja, i u vremenu i obliku u kom odgovara proizvođaču. Izvršene promene mogu biti manje

More information

CENOVNIK PEUGEOT 108. Peugeot 108. Peugeot 108 Važi od Marta 2018

CENOVNIK PEUGEOT 108. Peugeot 108. Peugeot 108 Važi od Marta 2018 CENOVNIK Peugeot 108 Važi od Marta 2018 PEUGEOT 108 Peugeot 108 Peugeot 108 Vrsta goriva Snaga motora (kw)/(ks) Zapremina Menjač sa pdv-om Cena vozila akcijska cena ACTIVE 1.0 VTi benzin 51/68 998 manuelni(5)

More information

Novi Dacia DUSTER. Verzije DUSTER LKV - lako komercijalno vozilo ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE COMFORT. Cenovnik vozila

Novi Dacia DUSTER. Verzije DUSTER LKV - lako komercijalno vozilo ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE COMFORT. Cenovnik vozila Cenovnik vozila 01.11.2018 Novi Dacia DUSTER OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: JD1 Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE BENZIN BENZIN BENZIN 1.6 Sce 84 (115)

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Fiat Tipo Sedan

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Fiat Tipo Sedan Cjenik vozila i dodatne opreme za model 356 - Fiat Tipo Sedan Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 356.330.0 Fiat Tipo Sedan

More information

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om Cenovnik A4Limuzina Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A4 Basic 2.0 TFSI quattro S-tronic 4 1984 185 (252) S-tronic 7 136 g/km

More information

Cenovnik Volkswagen Golf

Cenovnik  Volkswagen Golf Cenovnik www.volkswagen.rs Volkswagen Golf MODELI Modelni kod Opis modela Tip goriva cm3 Snaga kw (KS) Menjač TREND COMFORT HIGH BQ127V18 Golf Trend 1.6 TDI Diesel 1598 85/115 Ručni 5 brzina 20.192,00

More information

Audi A4 allroad - A4 allroad

Audi A4 allroad - A4 allroad Cenovnik A4Allroad Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A4 allroad 2.0 TFSI quattro Stronic 5 1984 180 (245) S-tronic 7 brzina

More information

Cenovnik A3sportback

Cenovnik A3sportback Cenovnik A3sportback Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A3 SB Basic 1.4 TFSI 5 1395 110 (150) Ručni 6 brzina 109 g/km 4.7 l 23.629,34

More information

Audi A3 Sedan - Basic

Audi A3 Sedan - Basic Cenovnik A3limuzina Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A3 SE Basic 1.6 TDI 4 1598 85 (115) Ručni 6 brzina 104 g/km 4.0 l 24.829,13

More information

N O V I J E E P C H E R O K E E

N O V I J E E P C H E R O K E E NOVI JEEP CHEROKEE ROĐEN IZ AUTENTIČNOG DNK BRENDA JEEP. Jeep Cherokee podiže sve na jedan viši nivo superiornom vožnjom na putu, upravljanjem i ekonomičnom potrošnjom goriva, kao i najboljim 4x4 kapacitetom

More information

Čekaju vas predivni trenuci

Čekaju vas predivni trenuci Renault TALISMAN Čekaju vas predivni trenuci Sa sportskom notom Renault TALISMAN unosi strast u ustaljene norme ove automobilske klase. Upečatljiv prednji deo, izvajan profil, izražene bočne linije i

More information

Škoda YETI Cjenovnik važi od

Škoda YETI Cjenovnik važi od Cjenovnik važi od 01.06.2013 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA KW SNAGA KS BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA SA PDV-om 5L71D5 1.2 TSI Active 77 105 5 6 brzina 30.126 5L71DD 1.2 TSI Active 77 105 5 33.491 5L71L5 1.4

More information

Škoda YETI FL City Cjenovnik važi od

Škoda YETI FL City Cjenovnik važi od Cjenovnik važi od 01.01.2014 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA KW SNAGA KS BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA SA PDV-om 5L62D5 1.2 TSI Active 77 105 5 6 brzina 30.674 5L62DD 1.2 TSI Active 77 105 5 DSG 34.038 5L62L5

More information

RENAULT LAGUNA COUPE Kolekcija 2012

RENAULT LAGUNA COUPE Kolekcija 2012 CJENOVNIK VOZILA Verzije s benzinskim motorom Norma kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100 km) Konačna cijena za kupca u KM Sport Edition 2,0T EU5 150 (205) 185 8.0 55,348 Verzije

More information

Crna Gora Cjenovnik. 15. JANUAR

Crna Gora Cjenovnik. 15. JANUAR Crna Gora Cjenovnik 15. JANUAR 2017. www.mazda.co.me Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.590 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 12.090 Mazda2 G75 TAKUMI 55 / 75 5 brzina 13.590 Mazda2

More information

Renault TRAFIC PASSENGER Cjenovnik vozila

Renault TRAFIC PASSENGER Cjenovnik vozila Cjenovnik vozila 01.12.2017 PASSENGER dužina vozila L1-5 m Verzije sa dizelskim motorom Model: TRP kw (KS) CO 2 (g/km)* MP cijena vozila sa PDV-om Akcijske cijene sa PDV-om ( ) Confort dci 95 Stop&Start

More information

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om Cenovnik Q7Q7/SQ7 Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa Q7 3.0 TDI quattro Tiptronic 5 2967 200 (272) Tiptronic 8 brzina 149 g/km

More information

Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR

Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR 2015. WWW.MAZDA.CO.ME Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.390 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 11.890 Mazda2 G90 Challenge 66 / 90 5 brzina 12.390

More information

Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori

Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori Važi od 01.07.2017. Cenovnik je informativnog karaktera. Proizvođač zadržava pravo naknadne izmene mogućnosti poručivanja modela

More information

Motor kw/ks mjenjač cijena do registracije. 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva kn kn

Motor kw/ks mjenjač cijena do registracije. 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva kn kn CJENIK SUPERB ACTIVE 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva 193.452 kn 203.668 kn 2.0 TDI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva 219.280 kn 228.992 kn 2.0 TDI 110 kw/150 KS automatski DSG sa 7 stupnjeva

More information

V O L V O C J E N O V N I K XC60

V O L V O C J E N O V N I K XC60 V O L V O C J E N O V N I K XC60 sadržaj Cjenovnik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 18 VOLVOCENTAR.ME 3 cjenovnik: VOLVO XC60 Motori Broj cilin./ zapremina cm 3 Snaga motora

More information

Ford Focus Cjenik se primjenjuje od vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om.

Ford Focus Cjenik se primjenjuje od vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om. Ford Focus Cjenik se primjenjuje od 23.05.2011. 4 vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om. MODEL ZAPREMNINA SNAGA GORIVO EUR POPUST AKCIJSKA CIJENA Trend 1.6 Ti-VCT Duratec 1596 cc 77kW / 105KS BENZIN

More information

Renault KANGOO EXPRESS Euro6

Renault KANGOO EXPRESS Euro6 Renault KANGOO EXPRESS Euro6 Cenovnik vozila 01/06/2018 Model: KU2 kw (KS) CO 2 (g/km)* Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** COMPACT dužina vozila L0-3,9 m Energy dci 75 E6 F CON0 A0 55 (75) 112

More information

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5 www.fiatsrbija.rs Specifikacije modela i opcije mogu se razlikovati zbog odred enih tržišnih ili zakonskih zahteva. Svi podaci obuhvaćeni ovom publikacijom su indikativnog karaktera. FCA može da promeni

More information

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5 www.fiatsrbija.rs Specifikacije modela i opcije mogu se razlikovati zbog odred enih tržišnih ili zakonskih zahteva. Svi podaci obuhvaćeni ovom publikacijom su indikativnog karaktera. FCA može da promeni

More information

ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B

ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B * ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B KADA MAŠTA MOŽE DA VAS ODVEDE SVUDA. Put. Zapravo, samo staza. Ali ipak mnogo više od toga. Možda je pravi razlog što su putevi tako posebni to što mogu da nas odvedu

More information

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om Cenovnik Q5Q5/SQ5 Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa Q5 2.0 TFSI quattro Stronic 5 1984 185 (252) S-tronic 7 brzina 154 g/km

More information

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska 0 PEUGEOT 308 CJENOVNIK VOZILA, OPCIJSKE OPREME I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi od 22.06.2018 V2 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska sa PDV-om (KM) Vrijedi od 22.06.2018 kw / KS Standard Mjenjač

More information

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska 0 PEUGEOT 308 CJENOVNIK VOZILA, OPCIJSKE OPREME I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi od 05.10.2018 V4 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska sa PDV-om (KM) Vrijedi od 05.10.2018 kw / KS Standard Mjenjač

More information

Opel Antara. Selection Enjoy Cosmo. Antara. Benzin. Cosmo. Enjoy. Selection. Antara. Motor. Menjač. Dizel 2.4 ECOTEC FWD

Opel Antara. Selection Enjoy Cosmo. Antara. Benzin. Cosmo. Enjoy. Selection. Antara. Motor. Menjač. Dizel 2.4 ECOTEC FWD OPEL Opel 1 Benzin election sa PDVom sa PDVom Motor Menjač bez PDVa bez PDVa 2.4 ECOTEC FWD 25 89 27 326 Manuelni menjač sa 125 kw /17 K 21 872 23 157 2.4 ECOTEC 29 254 Manuelni menjač sa 125 kw /17 K

More information

Hyundai i20. godine garancije Neograničena kilometraža

Hyundai i20. godine garancije Neograničena kilometraža Hyundai i20 5+2 godine garancije Neograničena kilometraža 2 Ako biram, biram i20. Postoji period u životu kada je najbolje što možete da uradite da budete impulsivni: skrenete levo umesto desno, prihvatite

More information

Italy

Italy STABILNI PUNKT APARAT - APARATI, VODOM HLAĐENI JEDNOFAZNI SA PNEUMATSKOM NOŽNOM PEDALOM 16 25 KVA TECNA aparati za tačkasto zavarivanje punkt aparati - su dizajnirani da zadovolje sve potrebe. Kontrolna

More information

Ford Edge. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila

Ford Edge. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila Ford Edge Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Titanium 2.0l TDCi 180

More information

CJENOVNIK. Audi A7 Sportback. Audi A7 Sportback cjenovnik

CJENOVNIK. Audi A7 Sportback. Audi A7 Sportback cjenovnik CJENOVNIK Audi A7 Sportback Audi A7 Sportback cjenovnik Šifra Dizelski motori kw KS ccm Mjenjač Cijena s PDV (KM) 4GF0LG A7 SB 3.0 TDI S tronic 160 218 2967 S tronic 100.879 4GF0GY A7 SB 3.0 TDI quattro

More information

Cijene i oprema. Cjenik vrijedi od Više informacija na Vaš Hyundai partner. Iznos posebnog poreza na motorna vozila (PPMV)

Cijene i oprema. Cjenik vrijedi od Više informacija na   Vaš Hyundai partner. Iznos posebnog poreza na motorna vozila (PPMV) Cijene i oprema Cjenik vrijedi od 13.06.2018. Model i motor Varijanta Razina opreme Radni obujam ccm kw/ks Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100 km) Cijena za kupca s PDV-om Iznos posebnog

More information

I N STA L A C I J A U RAVNI SA ZIDOM W A L L - L I N E D I N S TA L L AT I O N. patentirano patented

I N STA L A C I J A U RAVNI SA ZIDOM W A L L - L I N E D I N S TA L L AT I O N. patentirano patented IZDANJE 2012 ALLUMIA DODIRNITE EMOCIJU. TOUCH AN EMOTION. patentirano patented Vođeni nežnim LED svetlom, vaši prsti lagano dodiruju površinu Allumia, svetlo se uključuje, magično, laganim dodirom. Uključite

More information

16x EAN

16x EAN 1 Naši Proizvodi Our Products Kad pričamo o kvalitetu, najviši rang imaju Premium proizvodi. Toaletni papiri u Premium liniji dostupni su u pakovanjima od 10 i 16 rolni. Dužina papirne trake i mek cvjetni

More information

FordGALAXY. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV)

FordGALAXY. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) FordGALAXY Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.6 GTDi EcoBoost Benzin 1596

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Jeep Compass

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Jeep Compass Cjenik vozila i dodatne opreme za model 674 - Jeep Compass Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 674.221.1 Jeep Compass Sport

More information

Opel KARL. 5 vrata Selection. Rocks. Excite. Enjoy. Innovation. Benzin. Ručni mjenjač sa 5 st. prijenosa Ručni mjenjač sa 5 st.

Opel KARL. 5 vrata Selection. Rocks. Excite. Enjoy. Innovation. Benzin. Ručni mjenjač sa 5 st. prijenosa Ručni mjenjač sa 5 st. OPEL KARL Opel KARL 1 Motor Mjenjač election Enjoy Excite Rocks Benzin 55 kw/75 K tart/top 55 kw/75 K ECOTEC LPG konverzija 53 kw/71 K 55 kw/75 K Ručni mjenjač sa 5 st. Ručni mjenjač sa 5 st. Ručni mjenjač

More information

Novi Hyundai i20. Više informacija na Vaš Hyundai partner

Novi Hyundai i20. Više informacija na   Vaš Hyundai partner Novi Hyundai i20 Više informacija na www.hyundai.hr Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 30.11.2018. NEDC* MINIMALNE i MAKSIMALNE vrijednosti CO2 emisije i potrošnje goriva po izvedbi

More information

Spare wheel 6,500 6,500 DIMENSIONS - CAPACITIES S LN 4,300 4,300. Wheelbase (mm) Length (mm)

Spare wheel 6,500 6,500 DIMENSIONS - CAPACITIES S LN 4,300 4,300. Wheelbase (mm) Length (mm) EURO CIVIC MMC / MAY 2015 THE EURO CIVIC. SPECIFICATIONS MODEL LINEUP S LN Embodies style, practicality and the very best of Honda technology across all Euro Civic models. Adds Leather, 17 Alloy Wheels,

More information

GOLF GTI / GTD. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a

GOLF GTI / GTD. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2014 GOLF GTI / GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a 2.0 TSI BMT 1.984 162 220 M6 5G19TX 40.112 2.0 TSI BMT DSG 1.984 162 220

More information

volvo V60 C J E N I K

volvo V60 C J E N I K volvo V60 C J E N I K SADRŽAJ V60 Cjenik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 19 3 cjenik VOLVO v60 Motori Broj cilin./ zapremina cm 3 Snaga motora kw/ks Ubrzanje 0-100 km/h u sek

More information

NOVI 2008 PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD V3.0

NOVI 2008 PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD V3.0 PEUGEOT NOVI 2008 CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD 01.10.2018. V3.0 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Generalni uvoznik i distributer: P Autombil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb

More information

Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu Tiguan

Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu Tiguan Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu 2019 Tiguan Modeli Opis modela Modelski kod Mjenjač Snaga (kw / KS) Emisija CO2 (g/km) Prosječna potrošnja (l) Cijena bez PDV-a Cijena sa PDV-om Tiguan

More information

Oslobodite svoju želju za avanturom

Oslobodite svoju želju za avanturom Novi Dacia Duster Oslobodite svoju želju za avanturom Dacia Duster Ovisan o svim terenima Novi Dacia Duster posvuda je na svom terenu. Moderan, robustan i sjajan, u svojoj Atacama narančastoj boji nikoga

More information

volvo xc60 C J E N I K

volvo xc60 C J E N I K volvo xc60 C J E N I K SADRŽAJ xc60 Cjenik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 18 2 3 cjenik VOLVO XC60 Motori Broj cilindara / obujam cm 3 Snaga motora kw/ks Ubrzanje 0-100 km/h

More information

Ride Free. Ride easy.

Ride Free. Ride easy. Ride Free. Ride easy. We've been building reliable commuter motorcycles for over 60 years. Every day, hundreds of thousands of people just like you rely on their Yamaha to move around the city. And now,

More information

Opel Combo Tour. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Selection L1H2. Selection L1H1. Selection L2H1

Opel Combo Tour. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Selection L1H2. Selection L1H1. Selection L2H1 OPEL Combo Tour Opel Combo Tour 1 Benzin 70 kw / 95 K tart/top 70 kw / 95 K Combo Mjenjač election L1H1 standardna nosivost 29 312 election L1H2 28 872 30 753 31 192 election L2H1 70 kw / 95 K 36 173 38

More information

Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od 40kg do 60kg

Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od 40kg do 60kg Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od kg do 0kg Classic Pribor za vrata EKONOMIČNO LAKA MONTAŽA RAZDALJINA OD PODA: mm USPORIVAČI ZATVARANJA ECONOMIC EASY MOUNTING

More information

The new. Civic Tourer

The new. Civic Tourer The new Civic Tourer Honda Civic Tourer - Technical Specification ENGINE Displacement (cc) 1597 1798 1798 Emission Standard Euro 5 Euro 5 Euro 5 Fuel Type Diesel Petrol TRANSMISSION 6 Speed Manual 5 Speed

More information

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Posebni Porez na MV PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Posebni Porez na MV PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA FordMONDEO 4 vrata MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) 2.0 TDCi E6 FWD Diesel 1997 ccm Ručni

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Alfa Romeo MiTo

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Alfa Romeo MiTo Cjenik vozila i dodatne opreme za model 145 - Alfa Romeo MiTo Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Karoserija Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 145.B37.3 Alfa

More information

Jedan automobil. Tri različita pogona.

Jedan automobil. Tri različita pogona. hybrid Jedan automobil. Tri različita pogona. IONIQ Plug-in Hybrid Elegantna, moderno dizajnirana i namenski projektovana platforma je prva na svetu koja nudi mogućnost izbora tri različita elektifikovana

More information

EVA KREVETIĆ SA 2 LADICE 60X120 EVA BABY ROOM 60X120 ROCKİNG CRADLE

EVA KREVETIĆ SA 2 LADICE 60X120 EVA BABY ROOM 60X120 ROCKİNG CRADLE UPUTSTVO ZA MONTAZU STRANA 1/7 UPUTSTVO ZA MONTAŽU STRANA 2/7 LISTA DIJELOVA / ACCESSORIES LIST KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME

More information

FIG. 01 METER & FRONT COVER / KILOMETAR SAT I PLASTIKE VOLANA

FIG. 01 METER & FRONT COVER / KILOMETAR SAT I PLASTIKE VOLANA FIG. 01 METER & FRONT COVER / KILOMETAR SAT I PLASTIKE VOLANA 1 HL50QT-21(10)-01-001 KM Sat METER 2 HL50QT-21(10)-01-002 Gornja plastika volana UPPER BOW CAP 3 HL50QT-21(10)-01-003 Desni žmigavac R.FLASHER

More information

Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko

Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko 2 Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko dijete, spremno za izlazak i igru! Svakodnevno ga

More information

ADVANCED AND SPORTY THE NEW CIVIC

ADVANCED AND SPORTY THE NEW CIVIC CIVIC 01 : INTRODUCTION CONTENTS 01 INTRODUCTION 03 EXTERIOR DESIGN 07 INTERIOR DESIGN 09 TECHNOLOGY 11 INTERIOR COMFORT 13 MAGIC SEATS 15 LOAD SPACE 17 PERFORMANCE 19 EARTH DREAMS TECHNOLOGY 21 SAFETY

More information

LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME

LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME LEXUS CT 200h OPREME 200h specifikacije motora: Ukupna snaga hibridnog sustava: CT 200h CT 200h CT 200h CT 200h CT 200h 1,8 VVT-i, 1.798 ccm, EURO 6, hibrid (benzin/elektro),

More information

Ford S-MAX MOOD & GROOVE

Ford S-MAX MOOD & GROOVE modeli modeli Model 2.0l TDCi 150 S6 M6 FWD 2.0l TDCi 150 S6 PowerShift FWD Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga MOOD Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE ŠKODA RAPID UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE 50 OČEKUJTE NEOČEKIVANO ŠKODA RAPID vozilo

More information

ELIAN-FIX FUTURE PERFECT EN / RS

ELIAN-FIX FUTURE PERFECT EN / RS ELIAN-FIX FUTURE PERFECT EN / RS EN WARNING! The following brief instructions are intended to provide only an overview. In order to achieve maximum security and comfort for your child it is absolutely

More information

Ford Galaxy Cijenik 2015.

Ford Galaxy Cijenik 2015. Ford Galaxy Cijenik 2015. GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.5l EcoBoost 160 S6 M6 FWD

More information

Model Agregat Tip Usis okr/min M108S-DTQDS

Model Agregat Tip Usis okr/min M108S-DTQDS Model Agregat Tip Usis okr/min Neto snaga (*1) Zapremnina Spremnik goriva Filter zraka Alternator Prijenos Brzine Glavni mjenjač Raspon mijenjanja Dual speed (Hi-Lo) Max. brzina Glavno kvačilo / Kočnice

More information

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) PROSJEČNA EMISIJA CO2. Posebni Porez na MV PRODAJNA CIJENA

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) PROSJEČNA EMISIJA CO2. Posebni Porez na MV PRODAJNA CIJENA FordMONDEO 4 vrata MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) 1.0T Ecoboost E6 FWD Benzin 998 ccm

More information

Ford Galaxy. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila

Ford Galaxy. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila Ford Galaxy Cjenik Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Trend 1.5l

More information

Ford Galaxy. Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA

Ford Galaxy. Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA Ford Galaxy Cjenik 2016. MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.5l EcoBoost 160 S6 M6

More information

Opel Astra. Selection

Opel Astra. Selection OPEL Astra Opel Astra 1 Benzin Dizel 1.4 74 kw/1 K 1. Turbo ECOTEC tart/top 77 kw/15 K 1. Turbo ECOTEC tart/top 77 kw/15 K 92 kw/125 K tart/top 92 kw/125 K 11 kw/15 K tart/top 11 kw/15 K tart/top 11 kw/15

More information

Novi Golf Sportsvan. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2015

Novi Golf Sportsvan. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2015 Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2015 Novi Golf Sportsvan Proizvođač / Importer zadržavaju pravo naknadne izmjene cijena. Prije potpisivanja ugovora molimo da se informišete o tačnoj

More information

citroen c2 6FBAF6B53A0B5F59A10A3D5F4344BD2B Citroen C2 1 / 6

citroen c2 6FBAF6B53A0B5F59A10A3D5F4344BD2B Citroen C2 1 / 6 Citroen C2 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Citroen C2 Citroën C2. Jump to navigation Jump to search. The Citroën C2 is a supermini that was produced by the French manufacturer Citroën, with production starting August

More information

Ford FIESTA MOOD & GROOVE

Ford FIESTA MOOD & GROOVE norma modeli modeli Model 5 vrata 5 vrata 1.1I 70KS PLUS 5 vrata 1.1I 70KS 5 vrata 1.0I Eco- Boost 100KS Start/ Stop GROOVE 5 vrata 1.0I Eco- Boost 100KS Start/ Stop GROOVE PLUS 5 vrata 1.0I Eco- Boost

More information

Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni,

Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni, Tehnički podaci Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT 6MT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni, Tip Vodoravno suprotstavljeni, 4-cilindrični, 4-taktni,

More information

Emisija ugljičnogdioksida

Emisija ugljičnogdioksida FordMONDEO 4 vrata Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) 1.0T Ecoboost

More information

508 i 508 SW PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. U primjeni od

508 i 508 SW PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. U primjeni od PEUGEOT 508 i 508 SW CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U primjeni od 12.01.2018. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Generalni uvoznik i distributer: P Autombil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb

More information

THE CRV 2WD/4WD SPORT.

THE CRV 2WD/4WD SPORT. CRV / / NT / JANUARY 2015 THE CRV /. SPECIFICATIONS MODEL LINEUP 2015 CRV with a bold new look, added luxury, enhanced design detail. Adds the powerful 2.4L i-vtec powertrain. HANDLING Motion Adaptive

More information

Inverta Spot GT APARAT ZA TAČKASTO ZAVARIVANJE PUNKTOVANJE LIMOVA I KAROSERIJA

Inverta Spot GT APARAT ZA TAČKASTO ZAVARIVANJE PUNKTOVANJE LIMOVA I KAROSERIJA Inverta Spot GT APARAT ZA TAČKASTO ZAVARIVANJE PUNKTOVANJE LIMOVA I KAROSERIJA Inverta Spot GT majstor za svaki posao POČETAK RADA PRITIS- KOM NA JEDNO DUGME Postavljanje parametara zavarivanja pritiskom

More information

1.5 SEDAN TURBO 1.5 HATCHBACK TURBO 1.6 THRILL HAS NEW LIMITS. CIVIC CIVIC CIVIC

1.5 SEDAN TURBO 1.5 HATCHBACK TURBO 1.6 THRILL HAS NEW LIMITS. CIVIC CIVIC CIVIC CIVIC 1.5 SEDAN TURBO SUNROOF LED DAYTIME RUNNING LIGHTS THRILL HAS NEW LIMITS. REAR SPOILER ELECTRICALLY RETRACTABLE WITH INTEGRATED LED SIDE TURN INDICATORS LANEWATCH TM SYSTEM LED HEADLIGHTS REAR LED

More information

Beat your streets. X-MAX 125

Beat your streets. X-MAX 125 Beat your streets Featuring dynamic new wind-beating bodywork and a compact, agile chassis, the Yamaha has got to be one of the most stylish and desirable models in the city. Built to deliver smooth performance

More information

HR-V S COLOUR AVAILABILITY

HR-V S COLOUR AVAILABILITY HR-V / JUNE 2016 HR-V S COLOUR AVAILABILITY 1.8 litre, 4 Cylinder, 16 valve, i-vtec engine 105kW @ 6500 rpm & 172Nm @ 4300 rpm Earth Dreams Automatic CVT Transmission 16 Alloy Wheels ECON Mode with Eco

More information

HONDA CR-V DIESEL SPECIFICATION

HONDA CR-V DIESEL SPECIFICATION Powertrain Engine DOHC i-dtec DOHC i-dtec Cylinders Inline 4 cylinder Inline 4 cylinder Displacement (cc) 2199 2199 Maximum power 110 kw @ 4000 rpm 110 kw @ 4000 rpm Maximum torque 350 Nm @ 2000-2750 rpm

More information

The all-new HR-V, (known as the Vezel in Japan), is a new. crossover, derived from the Jazz. The HR-V has Honda s

The all-new HR-V, (known as the Vezel in Japan), is a new. crossover, derived from the Jazz. The HR-V has Honda s factor volumes AEB Fitment - Standard Honda HR-V The all-new HR-V, (known as the Vezel in Japan), is a new crossover, derived from the Jazz. The HR-V has Honda s highly practical Magic Seat system, allowing

More information

BE BOLD. BE REVOLUTIONARY.

BE BOLD. BE REVOLUTIONARY. BE BOLD. BE REVOLUTIONARY. For some, being bold is taking on the urban life. For others, being revolutionary drives them forward. And then there are those who just do it all. Just like the new Honda HR-V.

More information

NOVi ŠkOda rapid spaceback

NOVi ŠkOda rapid spaceback NOVI ŠKODA rapid spaceback chapter name 2 UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 MONTE CARLO 38 INDIVIDUALIZACIJA 42 DODATNA OPREMA 54 TEHNIČKE

More information

BECAUSE EVERYONE IN THE FAMILY DESERVES IT.

BECAUSE EVERYONE IN THE FAMILY DESERVES IT. BECAUSE EVERYONE IN THE FAMILY DESERVES IT. Everyone plays an important role in your family. And you make it a point to give them nothing but the best. That is why the CR-V is the vehicle your family deserves.

More information

katalog renault ADF99BCADEC18D32A6 Katalog Renault 1 / 6

katalog renault ADF99BCADEC18D32A6 Katalog Renault 1 / 6 Katalog Renault 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Katalog Renault We support only new technology. Change your browser now! CLOSE. TEDGUM KATALOG TEDGUM KATALOG Veneporte Make Model Litre From To Body cc HP kw Fuel Engine

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62 NOVI ŠKODA KAROQ UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62 DODATNA OPREMA 74 ŠKODA MARKETINŠKI

More information

3. Document Scan i700 Series Scanners

3. Document Scan i700 Series Scanners TESTIRANJE UNOSA PODATAKA POMOĆU OPTIČKOG ČITAČA Rizici Nedostatak sopstvene prakse Ograničenja same tehnologije (hardver, programsko rešenje, paralelno prepoznavanje ćirilice i latinice) Production Scanner:

More information

Smart, refined, intuitive. A new cockpit, built around the driver. Intelligent-multi information display (i-mid)

Smart, refined, intuitive. A new cockpit, built around the driver. Intelligent-multi information display (i-mid) HATCH It s polite to stare. With the new Civic our engineers started with a clear vision, they wanted to build a car that balanced impressive performance levels, a unique design and flexible interior space.

More information

Nova Ford KUGA MOOD & GROOVE

Nova Ford KUGA MOOD & GROOVE EURO 6.2 norma modeli modeli Model 1.5 TDCi 120KS 2WD EURO 6.2 2.0 TDCi 150KS 2WD EURO 6.2 Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga MOOD Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna

More information

Od perfekcionista, s ljubavlju

Od perfekcionista, s ljubavlju Od perfekcionista, s ljubavlju Kad postignete izvrsnost, osjećate se nepobjedivo. Netko to naziva perfekcionizmom, za druge je to život punim plućima. Za vas i sve one koji uvijek žele više, rođen je Levorg.

More information

We've now made a legendary outboard even better!

We've now made a legendary outboard even better! We've now made a legendary outboard even better! The latest version of our legendary F150, with its sleek new look and extra features, is made for relaxation on the water. Cutting edge technology delivers

More information

Catalog JR(H/V)54(B/B+)

Catalog JR(H/V)54(B/B+) Catalog JR(H/V)54(B/B+) JAKKA heat recovery unit JAK-KA GROUP septembar 2017 www.jakkagroup.com J.8.Г Content Description... 2 Product range... 3 Why the heat recovery is important?... 4 Dimensions...

More information

Novi Ford MONDEO MOOD & GROOVE. cjenik EURO 6.2 norma

Novi Ford MONDEO MOOD & GROOVE. cjenik EURO 6.2 norma Novi Ford MONDEO EURO 6.2 norma Novi Ford MONDEO modeli modeli Model 5 vrata Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna

More information

Slike prema Urmet-u. Zadovoljstvo izbora.

Slike prema Urmet-u. Zadovoljstvo izbora. Slike prema Urmet-u Zadovoljstvo izbora Za one koji rado dočekuju priliku da biraju i usaglašavaju detalje, kako za audio, tako i za video interfone, u skladu stilom dizajna njihovog enterijera, Urmet

More information

JESEN 2018 KO M E R C I JA L N A R A SV E TA CENOVNIK A

JESEN 2018 KO M E R C I JA L N A R A SV E TA CENOVNIK A slight JESEN 2018 KOMERCIJALN A RASVETA CENOVNIK A LED MODULI 839,- 1.5W 719,- 1.5W 719,- 1.5W DC 12V DC 12V DC 12V SL LM3030 LED modul set 10/1 sa sočivom, IP65, 10.000K, 50x30mm ugao 20-60 SL LM3030/3

More information

Metalico Plus. TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11

Metalico Plus. TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11 Metalico Plus TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, 10000 Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11 T: 01 6040 105, 6040 106, 6040 108 i 618 4037 F: 01 618 4337 E: prodaja@tehnopaneli.hr

More information

SUV CITROËN C3 AIRCROSS

SUV CITROËN C3 AIRCROSS SUV CITROËN C3 AIRCROSS Otkrivanje francuskog štiha u devedesetima sa hitom Joli Dragon, Le Tone se tijekom 15 godina predao glazbi da bi kasnije postepeno klizio prema ilustraciji. Od 2011., pokazao je

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA ŠKODA KODIAQ UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA 78 ŠKODA MARKETINŠKI PROIZVODI 84 TEHNIČKE

More information