UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA

Size: px
Start display at page:

Download "UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA"

Transcription

1 ŠKODA KODIAQ

2 UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA 78 ŠKODA MARKETINŠKI PROIZVODI 84 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE 86

3

4

5 PREDSTAVLJAMO NOVU VRSTU SUV-a U našoj je naravi biti u dodiru s prirodom i jedni s drugima. No ako vas suvremeni život odvraća od onoga što je najvažnije, dozvolite da vam ŠKODA KODIAQ pomogne ponovno uspostaviti povezanost. Kao sasvim nova vizija onoga što bi SUV trebao biti, dojmljivi eksterijer modela KODIAQ robustan je i lijep istovremeno. Njegove značajke 4x4 s lakoćom se hvataju ukoštac sa svakim terenom, dok će unutrašnjost ispunjena značajkama povezivosti, prostranošću i neusporedivom udobnošću pobuditi pustolovni duh cijele obitelji. I kao uvijek, brojne Simply Clever značajke jamče da će vaši izleti biti krajnje praktični. KODIAQ je još jedan primjer naše filozofije stvaranja prekrasno dizajniranih automobila koji su u jednakoj mjeri usmjereni na putnike i užitak u vožnji, filozofije koja je prisutna od samih početaka naše marke. To je Simply Clever. To je ŠKODA.

6 EKSTERIJER

7

8 8 LJEPOTA ZVIJERI Spreman na najsurovije uvjete, ŠKODA KODIAQ zrači veličanstvenom snagom. Njegove precizne, oštre linije oblikovane su novim jezikom dizajna marke ŠKODA za SUV-ove i čine ga prepoznatljivim, emotivnim i bezvremenskim. Bez obzira je li riječ o pojedinim detaljima ili cjelokupnom vozilu, jasno je da su oblik i funkcija u savršenom skladu. KODIAQ je atletski ljepotan koji objedinjuje robusnu karoseriju s impresivnom sposobnošću za offroad vožnju. GLAVNA SVJETLA I SVJETLA ZA MAGLU Koncept prednjih svjetala jedan je od najdojmljivijih elemenata modela KODIAQ. Položaj oštro izvedenih svjetala za maglu u visini rešetke hladnjaka, gdje su zaštićena od oštećenja, jasno posreduje offroad ambicije ovog vozila.

9 9 STRAŽNJI PRIKAZ Srebrno-crni krovni nosači naglašavaju atraktivnost eksterijera. Vertikalna crna proširenja koja se stapaju s krovnim spojlerom i graniče sa stražnjim prozorima poboljšavaju aerodinamičnost. Stražnja svjetla zadiru duboko u blatobrane, zbog čega je bočni dio automobila savršeno osvijetljen. BOČNI PRIKAZ Kombinacija oštrih rubova i glatkih površina stvara jedinstvene uvjete za dojmljivu igru svjetla i sjene. Četvrtasta kućišta kotača, uglati štitnici za blato s plastičnim rubovima i zaštitne letvice u pragovima daju do znanja da se ovaj automobil snalazi sasvim dobro na prljavim cestama.

10 Dizajn 10 LETVICE NA PRAGOVIMA Razina stila ovog automobila dodatno je naglašena ukrasnim letvicama na pragovima s natpisom KODIAQ jasnim dokazom stapanja oblika i funkcije u cjelokupnom vozilu. PLASTIČNA TRAKA Traka između katadioptera ima kako estetsku tako i praktičnu funkciju. Proteže se oko ruba prtljažnika te štiti branik od oštećenja nastalih prilikom utovara prtljage. Bližim pogledom na traku uočava se njezin dizajn sa saćastom strukturom.

11 Dizajn 11 PANORAMSKI KROV KODIAQ stvara nove obzore s panoramskim krovom s električnim namještanjem, kojim se osjećaj prostranosti dodatno proširuje.

12 SVJETLA

13

14 14 UMJETNOST OSVJETLJENJA Inovativni kristalni dizajn susreće se s inovativnom tehnologijom. Sa svojom tajanstvenom ljepotom, osvijetljeni KODIAQ predstavlja izvanredno iskustvo i ujedno je beskompromisno utjelovljenje gesla vidjeti i biti viđen. PUNA LED GLAVNA SVJETLA S FUNKCIJOM AFS I SVJETLIMA ZA MAGLU Za KODIAQ su raspoloživa dva tipa glavnih svjetala i svjetala za maglu. Kod vrhunske se opcije sve vrti oko LED tehnologije. LED glavna svjetla nude iznimne performanse i visoku učinkovitost. Funkcija AFS (adaptivni sustav za glavna svjetla) prilagođava jačinu osvjetljenja pojedinim uvjetima (npr. grad, autocesta ili vožnja na kiši), dok glavna svjetla krasi integrirana traka LED svjetala za dnevnu vožnju. Pri uvjetima loše vidljivosti zasjat će LED svjetla za maglu, čime će vam biti zajamčen najviši stupanj sigurnosti.

15 Dizajn 15 LED STRAŽNJA SVJETLA Stražnja su svjetla serijski opremljena LED tehnologijom, dok se kristalni dizajn odnosi na češki kubizam i tradiciju proizvodnje stakla u toj zemlji. Zbog njihovih će oštrih linija i prepoznatljivog oblika slova C, tipičnog za ŠKODA automobile, KODIAQ imati samouvjeren nastup.

16

17 INTERIJER

18 18 LJEPOTA DOLAZI IZNUTRA Učinite svoj prostor ugodnijim i komfornijim s blagim, harmoničnim ambijentalnim osvjetljenjem koje se proteže duž unutrašnje strane vozila i stvara savršen ugođaj za svako putovanje. AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE Na vama je da odaberete svoju omiljenu boju ili svaki dan upotpunite drugačijom nijansom. Ambijentalno osvjetljenje nudi deset primamljivih varijanti boja. OSVJETLJENJE PROSTORA ZA NOGE Diskretnim osvjetljenjem udoban prostor postaje izvanredan. Iskusite udobnost na najvišoj razini zahvaljujući svjetlima u unutrašnjosti te uživajte u decentno osvijetljenoj atmosferi tijekom svakog putovanja. Dizajn Zeleno ambijentalno osvjetljenje Plavo ambijentalno osvjetljenje Crveno ambijentalno osvjetljenje

19 Dizajn 19

20 POVEZIVOST

21

22 22 ŠKODA CONNECT: PONESITE ONLINE SVIJET SA SOBOM POLOŽAJ PARKIRANJA Saznajte točnu lokaciju svog vozila na velikim parkiralištima s bilo kojeg mjesta putem mobilnog telefona, zajedno s prikazom adrese, vremena i datuma parkiranja. KODIAQ vam pomaže ostati povezanima gdje god se nalazite. Biti u potpunosti i stalno online ne znači samo imati pristup zabavnim sadržajima i informacijama nego i mogućnost za podršku na putovanju. ŠKODA CONNECT je vaša ulaznica za svijet neograničenih komunikacijskih mogućnosti. Povezivost INFOTAINMENT ONLINE Zahvaljujući ovim informacijskim uslugama imat ćete pregled nad trenutačnom situacijom u prometu. One uključuju navigaciju, prometne informacije, cijene goriva, slobodna parkirna mjesta, vremensku prognozu i još puno toga. PODACI O VOŽNJI Informacije o vašem putovanju poput prosječne potrošnje goriva, prosječne brzine, udaljenosti i vremena putovanja šalju se na server koji te informacije obrađuje i zatim prikazuje na zaslonu. Možete dobiti uvid u vlastite podatke o vožnji i imati pregled nad svim svojim putovanjima.

23 Povezivost 23 SOS TIPKA Povezivost u vozilu KODIAQ uključuje SOS vezu. Ovaj sustav za potporu u nuždi aktivira se pritiskom na crvenu tipku smještenu na krovu. U slučaju sudara automatski će se uputiti poziv za pomoć na cesti. BENZINSKE POSTAJE Možete saznati udaljenost, tip benzinske postaje i trenutačne cijene goriva. Ove informacije prikazuju se u stvarnom vremenu. Tip goriva vozila prepoznaje se i prikazuje automatski. (dostupnost usluge ovisi o tržištu) VRIJEME Primite najnovije vremenske informacije za svoju trenutačnu lokaciju ili odredište s detaljnim predviđanjima, uključujući prognoze i upozorenja na oborine.

24 24 INFOTAINMENT NA PUTU Infotainment je doživio značajno i temeljito unaprjeđenje: možete se radovati atraktivnom dizajnu i gomili nevjerojatnih funkcija, dok se KODIAQ s lakoćom sinkronizira s vašim vanjskim uređajima. I što je još bolje vašoj djeci na putu nikad neće biti dosadno. Aplikacija MyŠKODA Upoznajte se s Paulom, interaktivnim pomoćnikom aplikacije MyŠKODA (za operativne sustave Android ili ios), koji vam može pomoći u raznim svakodnevnim situacijama. Njime se primjerice možete koristiti kako biste pristupili informacijama o svome vozilu ili za potpuni opis elemenata za rukovanje, značenja pojedinih upozoravajućih žaruljica itd. Paul k tomu zorno prati i datume u vašem rokovniku. Ne samo da nikada nećete zaboraviti sastanak već će vam ovaj pomoćnik također davati savjete kako biste onamo najlakše dospjeli. SMARTLINK+ Sa sustavom SmartLink+ (ŠKODA Connectivity paket koji podržava MirrorLink, Apple CarPlay i Android Auto) infotainment sustav u vozilu vozaču omogućuje sigurno rukovanje mobilnim telefonom tijekom vožnje. K tomu su sve instalirane aplikacije koje su certificirane kao sigurne za vozila kompatibilne s uslugama MirrorLink, Apple CarPlay ili Android Auto. Sustav SmartLink+ također uključuje funkciju SmartGate. Ona vam omogućuje povezivanje svog smartphonea s vozilom preko Wi-Fi veze kako biste pristupili zanimljivim podacima o vašem stilu vožnje kao što su štedljivost, vozna dinamika ili informacije o predstojećem servisu. Povezivost * Posjetite našu web stranicu za uvjete korištenja i informacije o kompatibilnosti za SmartLink+, te dostupnosti za pojedine zemlje.

25 Povezivost 25 Phone box Ovaj praktični pretinac za telefon smješten ispred ručice mjenjača stvara pojačani signal za vaš mobilni uređaj, a istovremeno bežično puni vaš telefon tijekom vožnje. Columbus Navigacijski sustav Columbus 3D sadrži komforne elemente za rukovanje dodirom preko 8 zaslona. Ovaj uređaj nudi brojne funkcije, uključujući Bluetooth, sustav SmartLink+ i Wi-Fi. Također je raspoloživ (ovisno o tržištu) integrirani telefonski modul kompatibilan s brzom LTE internetskom vezom. Savršenu kvalitetu zvuka jamče četiri prednja i četiri stražnja zvučnika. SOUND SUSTAV CANTON Uživajte u potpunoj čistoći zvuka, bez obzira je li riječ o glazbi ili govoru, na sound sustavu Canton s deset zvučnika, uključujući zvučnik u instrumentnoj ploči i subwoofer u prtljažniku. Ukupna izlazna snaga sound sustava iznosi 575 W. DRŽAČ ZA MULTIMEDIJU Iako može postojati samo jedan vozač u automobilu, putnici na stražnjim sjedalima također mogu u potpunosti uživati u vožnji. Držač za multimediju omogućuje vam sigurno smještanje tablet računala na naslon za glavu prednjeg sjedala.

26

27 SIMPLY CLEVER

28 Simply Clever 28

29 ŠKODINI MALI POMAGAČI 29 Život je jednostavniji kad je oprema praktična. KODIAQ se stoga isporučuje sa značajkama koje su usklađene s vašim stvarnim potrebama te uključuje Simply Clever detalje koji su kako genijalni tako i intuitivni. DRŽAČ ZA KARTICE Kada parkirnu karticu trebate držati na vidljivom mjestu, rješenje je sasvim jednostavno. KODIAQ je opremljen držačem za parkirne kartice koji se nalazi ispod vjetrobranskog stakla. PRETINCI ZA POHRANU KIŠOBRANA Genijalni pretinci s dva originalna ŠKODA kišobrana ugrađeni su u prednjim vratima (od Ambition opreme). Dizajnirani su na način da voda može istjecati iz automobila, a unutrašnjost ostati suha. ZAŠTITA NA RUBOVIMA VRATA Prilikom otvaranja bočnih vrata izvlače se plastične trake koje prekrivaju rubove. Na taj se način KODIAQ štiti od oštećenja te pokazuje obazrivost prema drugim vozilima. Ova zaštita primjerice je savršena za uska parkirna mjesta. STRUGALICA ZA LED Strugalica za led montirana je na poklopcu spremnika za gorivo. Ovdje ćete pronaći i zaštitu od točenja pogrešnog goriva, namijenjenu za vozila s dizelskim motorom. Simply Clever

30 30 DŽEP ZA SVE ŠTO JE VAŽNO Djeca, psi, medvjedići, igračke, grickalice te situacije koje ne možete predvidjeti sve je to sastavni dio putovanja s obitelji. A KODIAQ je u potpunosti spreman. Simply Clever Jumbo Box Prostrani pretinac za odlaganje smješten je u prednjem naslonu za ruke. U njemu možete pohraniti svoje elektroničke uređaje ili držati grickalice na hladnome kako bi ostale svježe. Pretinac Jumbo Box također se može opremiti držačima za napitke i kovanice (ovisno o tržištu).

31 Simply Clever 31 VREĆA UNIBAG Vreća Unibag s mogućnošću vađenja, dizajnirana za prijevoz skija ili snowboardova, može se pohraniti u otvoru između prtljažnika i putničkog prostora (ovisno o tržištu).

32 Simply Clever 32 GORNJI PRETINAC ZA ODLAGANJE Ovaj iznenađujuće prostrani pretinac s poklopcem pronaći ćete u gornjem dijelu instrumentne ploče, ispred suvozačevog sjedala. DONJI PRETINAC ZA ODLAGANJE Zatvoreni pretinac za odlaganje s poklopcem u donjem dijelu instrumentne ploče ispred suvozačevog sjedala može se hladiti klima-uređajem, zahvaljujući čemu ćete imati prostor za pohranu rashlađenih osvježenja tijekom vaših putovanja.

33 Simply Clever 33 PRETINAC ZA SUNČANE NAOČALE Ovaj praktični pretinac smješten je iznad unutrašnjeg zrcala te je nadohvat ruke vozaču i suvozaču. PRETINCI ISPOD PREDNJIH SJEDALA Skriveni prostor za odlaganje za razne male predmete smješten je ispod vozačevog i suvozačevog sjedala. Pretinci su raspoloživi kod varijante sjedala s manualnim namještanjem (ovisno o opremi). DRŽAČI ZA BOCE I MOBILNE TELEFONE Nismo zaboravili na udobnost putnika u trećem redu sjedala. Oni će zasigurno cijeniti ove držače u bočnoj oblozi prtljažnika.

34 Simply Clever 34 PRETINCI U PREDNJIM VRATIMA U prostranom pretincu u prednjim vratima pronaći ćete držač za 1,5-l boce i gumenu traku. U ovaj pretinac također možete umetnuti kantu za smeće s mogućnošću vađenja (ovisno o tržištu). VOZAČEV PRETINAC ZA ODLAGANJE Vozač se može koristiti praktičnim nagibnim pretincem za odlaganje koji je smješten odmah ispod kola upravljača. SIGURNOSNI PRSLUCI Prsluci se mogu pohraniti u pretincima za odlaganje u prednjim i stražnjim vratima, čime će zasigurno uvijek biti nadohvat ruke.

35 Simply Clever 35 SKLOPIVI STOLIĆI Sklopivi stolići s držačima za napitke ugrađeni su u leđne naslone prednjih sjedala.

36 PROSTOR ZA SVE Koliko članova broji vaša obitelj? Čak sedam osoba može s lakoćom pronaći svoje mjesto zahvaljujući verziji modela KODIAQ koja ima opcijski treći red sjedala. Elegantna, funkcionalna unutrašnjost odiše samopouzdanjem i stvara smirenu atmosferu. Digitalno pojačavanje glasa može prenositi vozačev i suvozačev glas u stražnji dio automobila, što predstavlja izvrsnu priliku za povezivanje s obitelji i prijateljima na putu do velike pustolovine na otvorenom.

37

38 38 PRTLJAGA, BEZ OPTEREĆENJA Pogled iza poklopca prtljažnika oduševit će vas jer KODIAQ nudi nepobjedivu zapreminu prtljažnika i izvanrednu varijabilnost. K tomu vam nudimo pregršt Simply Clever detalja i rješenja kojima se možete koristiti u skladu sa svojim sasvim posebnim potrebama. Simply Clever VIRTUALNA PEDALA Kako ćete otvoriti ili zatvoriti poklopac prtljažnika kad su vam ruke pune? Samo kliznite stopalom ispod prtljažnika i on će se čarobno za vas automatski otvoriti. Virtualna pedala omogućuje beskontaktni pristup i raspoloživa je ekskluzivno s električno upravljanim poklopcem prtljažnika i sustavom KESSY (sustav ulaska, pokretanja i izlaska bez ključa).

39 Simply Clever 39 KUKA ZA VUČU KODIAQ ima zakretnu kuku za vuču s električnim mehanizmom za otpuštanje. Njezin prekidač smješten je u prtljažniku. Kapacitet vuče automobila iznosi do 2,5 tona. ELEKTRIČNO UPRAVLJANI POKLOPAC PRTLJAŽNIKA Poklopac prtljažnika otvara se i zatvara jednostavnim pritiskom na tipku na daljinskom upravljaču ili u vozačevim vratima, što je posebice praktično tijekom lošijih vremenskih uvjeta. Gornji položaj vrata stoga možete namjestiti u skladu sa svojim potrebama. Na poklopcu prtljažnika također postoji tipka za izravno zatvaranje. LED SVJETILJKA Praktična LED svjetiljka s mogućnošću vađenja može se pronaći s lijeve strane prtljažnika (od opreme Ambition). Ona se automatski puni kada je motor uključen.

40 40 DOVOLJNO PROSTORA ZA OČEKIVANE GOSTE Unutrašnjost s pet sjedala ZAPREMINA S unutrašnjošću s pet sjedala na raspolaganju vam je 720 litara prtljažnika te 2065 litara s preklopljenim stražnjim sjedalima. Nije ni čudo zašto se ovaj prostor naziva i prostranstvo interijera. Stražnja sjedala mogu se preklopiti pritiskom na tipku za otpuštanje koja je smještena u prtljažniku. Simply Clever

41 Simply Clever 41 KUKE Robusne sklopive kuke, smještene u bočnom dijelu prtljažnika, omogućuju jednostavniji i sigurniji prijevoz vaših torbi. DVOSTRANA PROSTIRKA Kada prevozite nešto što neće zaprljati vaš automobil možete se koristiti stranom prostirke od elegantnog materijala, a jednostavno je možete okrenuti na stranu koja se može prati kada vaše vozilo treba ostati čisto. DVOSTRUKA PODNICA Dvostruka podnica pomiče dno prtljažnika na razinu utovarnog ruba i na taj način omogućuje jednostavnije rukovanje prtljagom. K tomu stvara diskretni prostor za odlaganje i pohranu. PROGRAM MREŽA Jedna vodoravna i dvije poprečne mreže povećavaju fleksibilnost prtljažnika te istovremeno drže predmete na mjestu.

42 42 DOVOLJNO PROSTORA ZA NEOČEKIVANE GOSTE Unutrašnjost sa sedam sjedala ZAPREMINA Ako ne planirate putovanje s najvećim mogućim brojem putnika, možete stvoriti prtljažnik koji odgovara vašim potrebama u verziji vozila sa sedam sjedala. Preklopite treći red sjedala i dobit ćete 630 litara. Preklopite k tomu i drugi red sjedala i imat ćete nevjerojatnih 2005 litara. Simply Clever

43 Simply Clever 43 KUKE Objesite torbe o nagibne kuke i vidjet ćete da je nakon putovanja sve i dalje na svome mjestu. DVOSTRUKA PODNICA Kada se koristite trećim redom sjedala, potrebno je ukloniti prekrivku prtljažnika. Dvostruka podnica pruža posebni prostor za njezinu pohranu, kako prekrivku ne biste morali čuvati u garaži ili kod kuće. ELEMENTI ZA PRTLJAGU Ovi elementi služe za izbjegavanje svih neželjenih kretnji prtljage tijekom vožnje. Kada nisu potrebni, može ih se pohraniti iza kućišta stražnjih kotača. PROGRAM MREŽA Verzija sa sedam sjedala također se isporučuje s praktičnim detaljima koji će svestranost vašeg automobila dovesti na novu razinu. U prtljažniku ćete pronaći kuke za program mreža kako bi sve u automobilu ostalo uredno te kako se prtljaga ne bi pomicala (ovisno o tržištu).

44 UDOBNOST

45

46 46 UDOBNOST JE VAŠ SUVOZAČ KODIAQ vam omogućuje pretvaranje rutinskog putovanja u iznimno ugodno iskustvo. Počastite se daškom luksuza tijekom svoga putovanja na posao ili u kupovinu, kada vozite djecu u školu ili kada odlazite na dogovore s prijateljima. Uputite se prema običnim, svakodnevnim odredištima u posebnoj atmosferi. KESSY Vozila opremljena sustavom KESSY (sustav ulaska, pokretanja i izlaska bez ključa) sadrže tipku Start/Stop na stupu upravljača za uključivanje i isključivanje motora bez ključa. Udobnost GRIJANO KOLO UPRAVLJAČA Višenamjensko, kožom presvučeno kolo upravljača, koje vam omogućuje upravljanje radiouređajem, telefonom i alternativno automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG, može se opremiti funkcijom grijanja kojom se upravlja preko infotainment sustava.

47 47 UREĐAJ ZA PRANJE GLAVNIH SVJETALA Integrirani teleskopski uređaj za pranje glavnih svjetala riješit će se prljavštine i blata s lakoćom. REGULACIJA RAZMAKA Uz održavanje unaprijed namještene brzine, regulacija razmaka omogućuje vam povećanje ili smanjenje brzine bez pritiskanja papučica. OPCIJE ZA INDIVIDUALIZACIJU Infotainment sustav različitim vozačima omogućuje stvaranje vlastitih, individualnih preferencija. One primjerice uključuju namještanje modusa vožnje, električno namjestivog vozačevog sjedala, klima-uređaja te radio i navigacijskog sustava. Individualizirani automobil isporučuje se s tri ključa. Kada se ključem otključava vozilo, funkcije se automatski namještaju prema spremljenim preferencijama vozača. LED SVJETLA ZA ULAZ Svjetla za ulaz s LED diodama, namijenjena za osvjetljenje područja ulaska, smještena su na vanjskim zrcalima.

48 Udobnost 48 3-ZONSKI CLIMATRONIC S ovim suvremenim sustavom klima-uređaja možete namjestiti različite temperature za vozača, suvozača i putnike na stražnjim sjedalima. On je također opremljen senzorom za vlagu, kojim se smanjuje zamagljivanje vjetrobranskog stakla. SKLOPIVI LEĐNI NASLON Sklopivi leđni naslon suvozačevog sjedala zaslužan je za još veću varijabilnost u vozilu i omogućuje vam prijevoz predmeta iznimno velikih dimenzija. NASLON ZA NOGE Ovaj ukošeni naslon za noge u stražnjem dijelu postavlja se na tekstilne podne prostirke i čini dugačka putovanja još udobnijima (ovisno o tržištu).

49 Udobnost 49 ROLETE ZA ZAŠTITU OD SUNCA NA STRAŽNJIM PROZORIMA Mehaničke rolete za zaštitu od sunca osjetno povećavaju komfor putnika na stražnjim sjedalima tijekom sunčanih dana. PAKET ZA SPAVANJE Putnici na stražnjim sjedalima snivat će slatke snove tijekom dugačkih putovanja zahvaljujući paketu za spavanje. On uključuje varijabilne naslone za glavu na vanjskim rubnim sjedalima za komforan položaj glave tijekom sna te pokrivač (dostupnost provjeriti kod ovlaštenih ŠKODA partnera). STRAŽNJI DIO PRETINCA JUMBO BOX Na stražnjem dijelu pretinca Jumbo Box pronaći ćete 230-V utičnicu i USB priključak. Ako vozilo sadrži 3-zonski klima-uređaj, ondje ćete pronaći i elemente za rukovanje zonom stražnjih sjedala.

50 SIGURNOST

51

52 52 POMOĆ JE NADOHVAT RUKE Učinili smo sve kako bismo osigurali da na svoje odredište dospijete sigurno. KODIAQ se po želji isporučuje s cijelim nizom sustava potpore koji vam omogućuju brzu reakciju u raznim situacijama. A neki od sustava mogu čak sasvim samostalno spriječiti predstojeći sudar. POTPORA PRI PARKIRANJU Riješite se briga prilikom ulaska u uska parkirna mjesta zahvaljujući sustavu potpore pri parkiranju Park Assist. Tijekom bočnog parkiranja potreban mu je prostor koji je svega 60 cm duži od samog vozila. Sigurnost KAMERA ZA NADZOR OKOLINE Osjećat ćete se puno samopouzdanije za kolom upravljača zahvaljujući četirima kamerama koje nadziru prostor oko cjelokupnog vozila. One su smještene na rešetki hladnjaka, vanjskim zrcalima te ručici poklopca prtljažnika. Slika se u stvarnom vremenu prenosi na infotainment zaslon kako biste mogli brzo reagirati na sve što vam se nađe na putu.

53 Sigurnost 53 POTPORA ZA PRIKOLICU Trebate svoj automobil parkirati s priključenom prikolicom? Potpora za prikolicu Trailer Assist čini vaše manevre jednostavnijima i sigurnijima. Ovaj sustav preuzima djelomičnu kontrolu nad vozilom tijekom polagane vožnje unatrag. POTPORA KOD PROMETNOG ZASTOJA Ova funkcija stvorena je za olakšavanje vožnje vozilima opremljenim DSG mjenjačem kod prometnih zastoja. Potpora upravljanjem motorom, kočnicama i upravljačem pokreće vozilo, koči ga i zadržava u voznoj traci. (pri brzinama do 60 km/h).

54 Sigurnost 54 travel assist Ovaj sustav potpore koristi se suradnjom između višenamjenske kamere i navigacijskog sustava kako bi prepoznao te na višenamjenskom zaslonu putnog računala i zaslonu navigacijskih sustava prikazao određene prometne znakove. UPOZORENJE ZA VOZAČA Ovaj praktični sustav potpore analizira podatke dobivene od senzora servoupravljača radi prepoznavanja ponašanja vozača koje bi upućivalo na umor. U tim slučajevima putno računalo na višenamjenskom zaslonu izdaje upozorenje za vozača da bi trebao napraviti stanku. AUTOMATSKA REGULACIJA SVJETALA Vaš sustav regulacije dugih svjetala Light Assist automatski će prebacivati između dugih i kratkih svjetala te na taj način povećati komfor i sigurnost u prometu.

55 Sigurnost 55 AUTOMATSKA REGULACIJA RAZMAKA Koristeći se radarskim uređajem u rešetki hladnjaka, uz svoju osnovnu funkciju regulacije razmaka, ovaj sustav potpore održava sigurnosnu udaljenost od vozila koja se nalaze ispred vašeg. POTPORA ZADRŽAVANJA VOZILA NA VOZNOM TRAKU Zadatak zadržavanja vozila na ispravnom voznom traku možete prepustiti sustavu potpore zadržavanja vozila na voznom traku Lane Assist. Sustav prikazuje informacije na višenamjenskom zaslonu. UPOZORENJE NA PROMET STRAGA Ovaj sustav potpore, koji se isporučuje kao dio sustava za prepoznavanje mrtvog kuta, pomaže vam pri sigurnom izlasku iz parkirnog mjesta u uvjetima loše vidljivosti. Sustav čak može automatski aktivirati kočnice ako prepozna predstojeću opasnost. SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE MRTVOG KUTA Koristeći se radarskim senzorima u stražnjem braniku, sustav za prepoznavanje mrtvog kuta Blind Spot Detect nadzire područja mrtvog kuta iza i pokraj vozila. Na temelju udaljenosti i brzine okolnih vozila, sustav odlučuje je li potrebno upozoriti vozača.

56 56 SIGURNOST NA PRVOM MJESTU. I DRUGOM U iznimnim će situacijama, kada vozač ne može aktivno utjecati na ishod, pasivni sigurnosni elementi biti aktivni kao što su primjerice zračni jastuci, a vaš automobil može ih sadržavati čak devet. Sigurnost VOZAČEV I SUVOZAČEV ZRAČNI JASTUK Dok je vozačev zračni jastuk ugrađen u kolo upravljača, suvozačev zračni jastuk smješten je u instrumentnoj ploči. Ako je potrebno, moguće ga je deaktivirati kada se na suvozačevo sjedalo smjesti dječja sjedalica. ZRAČNI JASTUK ZA KOLJENA Ovaj zračni jastuk, koji je smješten ispod stupa upravljača, štiti koljena vozača.

57 Sigurnost 57 PREDNJI I STRAŽNJI BOČNI ZRAČNI JASTUCI Ova četiri zračna jastuka štite zdjelicu i prsa vozača i drugih putnika, čak i u slučaju bočnog sudara. ZRAČNI JASTUCI ZA GLAVU Zračni jastuci za glavu tijekom aktivacije stvaraju pregradu i na taj način štite putnike na prednjim i stražnjim sjedalima od ozljeda glave.

58 58 ČUVA NAJMLAĐE PUTNIKE KODIAQ je izvrstan odabir za sve koji žele zajamčiti najveću moguću sigurnost za svoju djecu na putu. Pouzdana i robusna karoserija opremljena je brojnim naprednim sigurnosnim elementima i zaštitit će male putnike u svim uvjetima. Uživajte u osjećaju najveće sigurnosti i bezbrižnosti. PROSTOR ZA DJECU Vaša djeca putovat će na stražnjim sjedalima s najvišom razinom sigurnosti i udobnosti. Smještanje djece u dječje sjedalice također je jednostavan zadatak zahvaljujući velikim bočnim vratima i gomili prostora u unutrašnjosti. Na vanjskim stražnjim sjedalima pronaći ćete pričvrsne točke ISOFIX za dječje sjedalice. Sigurnost ELEKTRIČNA ZAŠTITA ZA DJECU Dovoljan je samo jedan pritisak na tipku kako bi vaša djeca putovala još sigurnije. Zaštita za djecu onemogućit će im otvaranje stražnjih prozora i vrata.

59 Sigurnost 59

60 PERFORMANSE

61

62 62 SILA PRIRODE Svaka obitelj ima drugačiju priču: česti odlasci na planinarenje ili dugačke vožnje autocestom. S priključenom prikolicom. Urbana pustolovina ili offroad izlet. Koja god vaša priča bila, imamo pravu alternativu za svaku obitelj. A u svakom slučaju nudimo kombinaciju dinamičnosti i izvrsne potrošnje goriva. Performanse DINAMIČNA KONTROLA ŠASIJE Dinamična kontrola šasije stalno procjenjuje i reagira na razne situacije u vožnji (kočenje, ubrzanje, skretanje) te prilagođava karakteristike amortizacije i upravljanja. Kao dio infotainment izbornika, ovaj sustav omogućit će vam odabir jednog od šest modusa u skladu s vašim specifičnim zahtjevima: Normal, Comfort, Eco, Sport, Individual ili Snow (isključivo za pogon 4x4). Dovoljan je jedan pritisak na tipku kako bi se KODIAQ iz udobnog vozila pretvorio u vladara vijugavih cesta.

63 Performanse 63 BENZINSKI MOTORI Snaga ponuđenih benzinskih motora iznosi 92 kw, 110 kw i 132 kw. Zanimljivi dio ponude je 2.0 TSI/132kW motor s B ciklusom, stvoren za smanjenje potrošnje goriva i emisije ispušnih plinova tijekom vožnje pod djelomičnim opterećenjem. MJENJAČ Ovisno o varijanti motora, KODIAQ se može opremiti ručnim 6-stupanjskim mjenjačem ili 6-stupanjskim te 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG. DIZELSKI MOTORI Uzimajući u obzir okoliš i normu emisije ispušnih plinova (EU6), dizelski motori od 110 kw i 140 kw koriste se selektivnom katalitičkom redukcijom. Ovaj sustav ubrizgava sredstvo AdBlue radi smanjenja dušikovih oksida (NOx). Zapremina spremnika za sredstvo AdBlue iznosi 13,7 l, a potrošnja ovisi o stilu vožnje.

64 64 PRILAGOĐAVA SE SVAKOM OKRUŽENJU KODIAQ s pogonom na sve kotače 4x4 posjeduje pustolovni duh i izniman potencijal. Svakako ćete cijeniti izvrsno rukovanje ovim vozilom tijekom svake vožnje, no u njemu ćete najviše uživati na offroad terenu. Visoke planine, duboke doline, šljunak, blato, snijeg, rupe na cesti? Nema problema. Performanse POGON NA SVE KOTAČE Pogon na sve kotače 4x4 omogućen je međuosovinskom, elektronički kontroliranom lamelnom spojkom. Povezivanje spojke stražnje osovine provodi se automatski, tako da se vozilo u normalnim uvjetima može koristiti prednostima pogona na prednje kotače, a u ekstremnim uvjetima izvrsnom trakcijom pogona na sve kotače 4x4.

65 Performanse 65 MODUS SNOW Odabir modusa vožnje za verziju s pogonom 4x4 uključuje modus Snow, koji jamči dobro rukovanje i na površinama s lošim prianjanjem. DSG I 4X4 U kojim god uvjetima se našli, uživat ćete u potpunoj udobnosti i punoj učinkovitosti s pogonom 4x4 i 7-stupanjskim ili 6-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG. MODUS OFFROAD S inteligentnim sustavom modusa Offroad, koji je funkcionalan pri brzinama do 30 km/h, ovladat ćete i najsurovijim terenom. Sustav je stvoren za prilagodbu karakteristika motora, elektroničkih sustava potpore i sustava kontrole stabilizacije. Aktivirane funkcije prikazuju se na infotainment zaslonu.

66

67 INDIVIDUALIZACIJA

68 68 ACTIVE Serijska oprema za verziju Active uključuje vanjska zrcala i ručice vrata u crnoj boji, uzdužne crne krovne nosače, FRONT ASSIST - radarski sustav nadgledanja prostora ispred vozila, stražnja LED svjetla, LED svjetla za dnevnu vožnju i 3. LED stop svjetlo. Uz to, sustav centralnog zaključavanja s daljinskim upravljanjem, radiouređaj Swing (SD kartica, USB, Bluetooth, 8 zvučnika), električni podizači prednjih i stražnjih prozora, automatski klimauređaj, višenamjensko kožno kolo upravljača, lakometalne naplatke 17" i još puno toga. UNUTRAŠNJOST ACTIVE CRNA/CRNA Nano Grey metalik dekor Presvlake od tkanine u Ullu sivo/crnoj boji Individualizacija UNUTRAŠNJOST ACTIVE CRNA/CRNA Nano Grey metalik dekor Presvlake od tkanine u Ullu sivo/crnoj boji * dostupnost presvlaka sjedala molimo provjeriti kod ovlaštenih ŠKODA partnera, ovisi o tržištu

69 AMBITION Serijska oprema za verziju Ambition uključuje vanjska zrcala i ručice vrata u boji karoserije, ultrazvučnu pomoć pri parkiranju straga, automatski trozonski klima-uređaj, Light Assist, kišobran u vratima vozača i suvozača, detekcija umora vozača, LANE ASSIST, Kessy GO i još puno toga. 69 UNUTRAŠNJOST AMBITION CRNA/CRNA Light Brushed antracit dekor Presvlake od tkanine u Raven crnoj boji UNUTRAŠNJOST AMBITION CRNA/CRNA Mistral dekor Presvlake od tkanine u Raven Toscana boji UNUTRAŠNJOST AMBITION CRNA/CRNA Light Brushed antracit dekor Presvlake od tkanine u Raven crnoj boji * dostupnost presvlaka sjedala molimo provjeriti kod ovlaštenih ŠKODA partnera, ovisi o tržištu Individualizacija

70 70 STYLE Individualizacija Style Black/Black interior Mythos Glossy crni dekor Perforirane kožne presvlake u crnoj boji

71 Individualizacija 71 UNUTRAŠNJOST STYLE CRNA/BEŽ Waves dekor Raut bež Bež presvlake od tkanine/kože UNUTRAŠNJOST STYLE CRNA/BEŽ Waves dekor Presvlake Alcantara u bež boji UNUTRAŠNJOST STYLE CRNA/CRNA Mythos Glossy crni dekor Presvlake u crnoj boji (sportska sjedala od kože) "Supersport" kolo upravljača UNUTRAŠNJOST STYLE CRNA/CRNA Mythos Glossy crni dekor Presvlake Alcantara u crnoj boji "Supersport" kolo upravljača * dostupnost presvlaka sjedala molimo provjeriti kod ovlaštenih ŠKODA partnera, ovisi o tržištu

72 72 PRESVLAKE Style Moonlight crna (tkanina) Style bež (perforirana koža) Individualizacija Active Ullu siva (tkanina) Ambition Raven Toscana (tkanina) Ambition Raven crna (tkanina) Style Moonlight bež (tkanina) Style bež (Alcantara )

73 Individualizacija 73 Style crna (perforirana koža) Bež (koža) Style crna (Alcantara ) Crna (tkanina/koža) Crna (koža) Style crna (kožna) sportska sjedala Bež (tkanina/koža) * dostupnost presvlaka sjedala molimo provjeriti kod ovlaštenih ŠKODA partnera, ovisi o tržištu

74 74 BOJE LASER BIJELA UNI BRILLIANT SREBRNA METALIK CANDY BIJELA UNI MOON BIJELA METALIK Individualizacija QUARTZ SIVA METALIK LAVA PLAVA METALIK

75 Individualizacija 75 BUSINESS SIVA METALIK JUNGLE ZELENA METALIK CAPPUCCINO BEŽ METALIK MAGNETIC SMEĐA METALIK MAGIC CRNA METALIK MATO SMEĐA METALIK PACIFIC PLAVA UNI

76 76 NAPLATCI Čelični naplatci 17" BORNEO Lakometalni naplatci 17" RATIKON Lakometalni naplatci 17" MITYKAS Lakometalni naplatci 18" TRITON Lakometalni naplatci 18" ELBRUS Lakometalni naplatci 18" TRINITY Individualizacija

77 Individualizacija 77 Lakometalni naplatci 19" SIRIUS srebrni Lakometalni naplatci 19" TRIGLAV Lakometalni naplatci 19" SIRIUS antracit

78 DODATNA OPREMA

79

80 80 PROŠIRITE SVOJU PUSTOLOVINU Pripremite se na istraživanje, ponovno otkrivanje i povezivanje. Sve što trebate učiniti jest prilagoditi vozilo specifičnim željama i potrebama svoje obitelji. ŠKODA originalna dodatna oprema, koja može povećati razinu sigurnosti, praktičnosti i šarmantnosti vašeg vozila, predstavlja najbolje rješenje. Kontaktirajte najbližeg ovlaštenog ŠKODA partnera kako biste istražili našu punu ponudu i provjerili dostupnost opreme. SIGURNOSNI POJAS ZA PSA Ako je jedan od čestih suputnika u vašem vozilu pas, preporučujemo da svoje vozilo opremite ovim posebnim sigurnosnim pojasom. Dodatna oprema DJEČJA SJEDALICA Dječja sjedalica Kidfix II XP montira se, u kombinaciji sa sigurnosnim pojasevima ISOFIX, putem sustava Top Tether u stražnjem dijelu vozila. Sjedalica se može namjestiti u tri položaja (sjedenje, odmaranje i ležanje) i namijenjena je za djecu od 9 kg do 18 kg.

81 Dodatna oprema 81 PAMETNI DRŽAČ VJEŠALICA Vješalica za odjeću, koja se može montirati na naslone za glavu prednjih sjedala, predstavlja iznimno praktičan element opreme, posebice za one koji na svojim poslovnim putovanjima nose odijelo. PAMETNI DRŽAČ KUKA Torbe ili ruksaci ne moraju zauzimati prostor na stražnjim sjedalima. Objesite ih na pametnu kuku za držanje koja se pričvršćuje na naslone za glavu prednjih sjedala. PAMETNI DRŽAČ MULTIMEDIJA Držač za vanjski uređaj može se ugraditi na naslone za glavu prednjih sjedala, a zacijelo će ga cijeniti putnici na stražnjim sjedalima.

82 82

83 Dodatna oprema 83 PLASTIČNI UMETAK ZA PRTLJAŽNIK Ako često prevozite stvari koje bi mogle zaprljati prtljažnik, plastični umetak s uzdignutim rubovima i aluminijskim elementom savršeno je rješenje jer se može vaditi i prati s lakoćom. UKRASNI ČEPOVI VENTILA Zahvaljujući ukrasnim čepovima ventila vaše će vozilo izgledati elegantno. UKRASNE LETVICE NA PRAGOVIMA Asortiman dodatne opreme također uključuje praktične i stilske letvice na pragovima s aluminijskim umetcima na prednjem dijelu.

84 ŠKODA MARKETINŠKI PROIZVODI Odaberite svoj omiljeni proizvod iz naše kolekcije originalnih predmeta za darivanje koji imaju brojne sličnosti s modelom KODIAQ. Oni su kako stilski i praktični tako i udobni. Za više ŠKODA marketinških proizvoda obratite se ovlaštenim ŠKODA partnerima.

85

86 86 Tehničke specifikacije 1.4 TSI / 92 kw 1.4 TSI / 110 kw ACT 1.4 TSI / 110 kw 4x4 ACT 1.4 TSI / 110 kw 4x4 2.0 TSI / 132 kw 4x4 2.0 TDI / 110 kw 2.0 TDI / 110 kw 4x4 Turbopunjeni benzinski motor, visokotlačni sustav izravnog ubrizgivanja Turbopunjeni benzinski motor, visokotlačni sustav izravnog ubrizgivanja Turbopunjeni benzinski motor, visokotlačni sustav izravnog ubrizgivanja Turbopunjeni benzinski motor, visokotlačni sustav izravnog ubrizgivanja Turbopunjeni benzinski motor, visokotlačni sustav izravnog ubrizgivanja Turbopunjeni dizelski motor, visokotlačni sustav izravnog ubrizgivanja common rail Turbopunjeni dizelski motor, visokotlačni sustav izravnog ubrizgivanja common rail Motor Cilindri/obujam (cc) 4/1395 4/1395 4/1395 4/1395 4/1984 4/1968 4/1968 Maks. snaga/ o/min (kw/min-1) 92/ / / / / / / Maks. okretni moment/ o/min (Nm/min-1) 200/ / / / / / / Norma za ispušne plinove EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6** EU6** Gorivo Bezolovni benzin, min. 95 Bezolovni benzin, min. 95 Bezolovni benzin, min. 95 Bezolovni benzin, min. 95 Bezolovni benzin, min. 95 Dizel Dizel Performanse Maksimalna brzina (km/h) 190 (189) 198 (197) 197 (196) 194 (192) 207 (205) 199 (198) 197 (195) Ubrzanje km/h (s) 10,5 (10,8) 9,6 (9,7) 9,8 (9,9) 9,9 (10,1) 8,0 (8,2) 10,1 (10,3) 9,5 (9,8) Potrošnja goriva 99/100 (l/100 km) gradska vožnja 7,5/7,4* (7,6/7,5*) 7,5/7,4* 8,3/8,2* 8,5/8,4* 9,1/9,0* 5,8/5,7* 6,4/6,3* (6,5/6,4*) izvangradska vožnja 5,3/5,2* (5,4/5,3*) 5,6/5,5* 6,0/5,9* 6,3/6,2* 6,4/6,3* 4,6/4,5* 4,8/4,7* (4,9/4,8*) kombinirano 6,1/6,0* (6,2/6,1*) 6,3/6,2* 6,9/6,8* 7,1/7,0* 7,4/7,3* 5,0/4,9* 5,4/5,3* (5,5/5,4*) CO 2 emisije (g/km) 139/137* (141/139*) 143/141* 155/153* (156/154*) 163/161* 170/168* 131/129* 141/139* (144/142*) Krug okretanja (m) 12,2 12,2 12,2 12,2 12,2 12,2 12,2 Prijenos snage Tip Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače 4x4 4x4 4x4 Pogon na prednje kotače 4x4 Mjenjač Ručni 6-stupanjski Automatski 6-stupanjski DSG Ručni 6-stupanjski Automatski 6-stupanjski DSG Automatski 7-stupanjski DSG Automatski 7-stupanjski DSG Ručni 6-stupanjski Mase Težina praznog vozila standardna verzija s vozačem težine 75 kg (kg) Nosivost s vozačem i dodatnom opremom (kg) 1502 (1545) 1546 (1589) 1610 (1653) 1625 (1668) 1695 (1738) 1667 (1710) 1705 (1748) 650 (734) 650 (733) 675 (757) 675 (756) 675 (752) 655 (752) 675 (710) Ukupna težina (kg) 2077 (2255) 2121 (2299) 2210 (2368) 2225 (2383) 2295 (2453) 2247 (2425) 2305 (2383) Nosivost prikolice bez kočnica (maks. kg) ( ) Nosivost prikolice s kočnicama 12% (kg) (2000) ( ) Tehničke specifikacije Kapacitet spremnika za gorivo (l) ( ) Odnosi se na verziju sa sedam sjedala. * Odnosi se na vozila s gumama s niskim otporom kotrljanja. Podaci nisu bili raspoloživi u trenutku zaključivanja pripreme za tisak. ACT Active Cylinder management Technology. ** Usklađenost s normom za ispušne plinove EU6 postiže se sustavom SCR (selektivna katalitička redukcija) koji ubrizgava sredstvo AdBlue radi smanjenja dušikovih oksida (NOx). Spremnik sredstva AdBlue ima zapreminu od 13 l te doseg od km (ovisno o režimu vožnje). Svi motori sadrže Start-stop modus te funkciju rekuperacije energije.

87 TDI / 110 kw 4x4 Turbopunjeni dizelski motor, visokotlačni sustav izravnog ubrizgivanja common rail 2.0 TDI / 140 kw 4x4 Turbopunjeni dizelski motor, visokotlačni sustav izravnog ubrizgivanja common rail OSTALE SPECIFIKACIJE Karoserija Vanjske dimenzije Tip 5/7 sjedala, 5 vrata, 2 odjeljka Dužina/širina (mm) min max / 1882 Koeficijent otpora C w ( ) ovisno o varijanti motora Visina (mm) min max Šasija Međuosovinski razmak (mm) 2788 Prednji ovjes McPherson ovjes s donjim trokutastim sponama i torzijskim stabilizatorom Širina traga sprijeda/straga (mm) 1586/1576 4/1968 4/ / / / / EU6** EU6** Dizel Dizel 194 (192) 210 (209) 10,2 (10,1) 8,9 (9,1) Stražnji ovjes Ovjes s više spona, s uzdužnim i poprečnim sponama, s torzijskim stabilizatorom Visina od tla (mm) ovisno o varijanti motora 187 (188) Kočioni sustav Hidraulični sustav s dvostrukom dijagonalnom preraspodjelom kočionog sustava, s vakuumskom podrškom Dual Rate Unutrašnje dimenzije prednje kočnice Samoventilirajuće disk kočnice s jednoklipnom plivajućom čeljusti Širina u području laktova sprijeda/straga (mm) 1527/1510 (1527/1511/1270) stražnje kočnice Disk kočnice Unutrašnja visina vozila sprijeda/straga (mm) 1020/1014 (1020/1015/905) Upravljanje Izravni upravljač sa zubnom letvom i elektromehaničkim servoupravljanjem Prostor prtljažnika (maks. l) Kotači 7.0J x 17" bez rezervne gume, leđni nasloni uspravni/ Gume 215/65 R17 preklopljeni 720/2065 (270/2005) 6,8/6,7* 6,6 5,2/5,1* 5,3 VERZIJA S 5 SJEDALA 5,7/5,6* 5,7 149/147* 150 (151) 12,2 12,2 min max ,020 1, l 1,165 1,527 1,510 1,379 4x4 4x4 1,586 1, ,788 1,009 Automatski 7-stupanjski DSG Automatski 7-stupanjski DSG 2,087 1,882 min max (1783) 1752 (1795) 675 (768) 675 (767) VERZIJA SA 7 SJEDALA 2340 (2498) 2352 (2510) (2000) 2500 (2000) min max ,586 1, ,087 1,882 *Visina vozila ovisi o niz faktora, za detaljne informacije obratite se ovlaštenim ŠKODA partnerima ,020 2,788 min max , ,70 l 477 1, ,527 1,511 1,270 Tehničke specifikacije 1,381

88 AKO STE UŽIVALI ČITATI O NJEMU ZAMISLITE KAKO GA JE TEK VOZITI NAZOVITE NAS ZA DOGOVARANJE TERMINA PROBNE VOŽNJE Jedan od najvažnijih ciljeva ŠKODA AUTA su razvoj i proizvodnja proizvoda koji koliko god je to moguće čuvaju okoliš, tijekom cijelog svog vijeka trajanja, s naglaskom na odabir razgradivih materijala. Naša ŠKODA vozila proizvode se primjenom naprednih tipova tehnologije u modernim proizvodnim pogonima koji ispunjavaju najstrože kriterije. Zaštita od korozije lakiranih dijelova vozila zasniva se isključivo na bezolovnim kataforezama (KTL) i topivim bojama. Strategija naše tvrtke uključuje ograničavanje potrošnje goriva i emisije štetnih plinova. Rezultat su motori koji zadovoljavaju sve trenutne norme emisija. Svi ŠKODA proizvodi izrađuju se u proizvodnim procesima koji su u skladu sa zakonima i odredbama koje se odnose na zaštitu tla i voda. Kao rezultat tih aktivnosti ŠKODA vozila ispunjavaju tehničke, sigurnosne, kvalitativne i ekološke zahtjeve. ŠKODA AUTO pridonosi očuvanju čistog okoliša i nudi mobilnost i udobnost svojim kupcima. Ekološki logo izražava svijest, odgovornost i pokušaje ŠKODA AUTA da ostvari održivi razvoj tvrtke i prijateljski pristup životu i prirodi. Ver. Kodiaq /17 Vaš ŠKODA partner: ŠKODA trgovačka mreža u Hrvatskoj dosadašnje je dvije godine tvorničkog jamstva produžila za još dvije godine u kojima kupac zadržava sva jamstvena prava bez nadoplate.škoda jamstvo vrijedi 4 godine ili do prijeđenih km, s time da nema ograničenja kilometraže za prve dvije godine. Neki modeli u ovom katalogu prikazani su s dodatnom opremom koja nije uključena u standardnu opremu. Svi detalji tehničkih specifikacija, dizajna, opreme, materijala, jamstva i izgleda točni su u vrijeme tiskanja. Međutim, proizvođač zadržava pravo izmjena bez prethodne obavijesti. Podaci i informacije navedeni u ovom katalogu služe samo kao smjernice i nemaju obvezujući karakter. Zbog ograničenja tehnologije tiska, boje lakova ili drugih materijala prikazanih u ovom katalogu mogu se razlikovati od stvarnosti. Za aktualne informacije i više detalja o standardnoj ili dodatnoj opremi i trenutnim cijenama te rokovima i uvjetima isporuke kontaktirajte svog ovlaštenog ŠKODA partnera. Tiskano u Hrvatskoj.

Motor kw/ks mjenjač cijena do registracije. 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva kn kn

Motor kw/ks mjenjač cijena do registracije. 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva kn kn CJENIK SUPERB ACTIVE 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva 193.452 kn 203.668 kn 2.0 TDI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva 219.280 kn 228.992 kn 2.0 TDI 110 kw/150 KS automatski DSG sa 7 stupnjeva

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE ŠKODA RAPID UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE 50 OČEKUJTE NEOČEKIVANO ŠKODA RAPID vozilo

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62 NOVI ŠKODA KAROQ UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62 DODATNA OPREMA 74 ŠKODA MARKETINŠKI

More information

NOVi ŠkOda rapid spaceback

NOVi ŠkOda rapid spaceback NOVI ŠKODA rapid spaceback chapter name 2 UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 MONTE CARLO 38 INDIVIDUALIZACIJA 42 DODATNA OPREMA 54 TEHNIČKE

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Fiat Tipo Sedan

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Fiat Tipo Sedan Cjenik vozila i dodatne opreme za model 356 - Fiat Tipo Sedan Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 356.330.0 Fiat Tipo Sedan

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54 ŠKODA fabia UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54 DODATNA OPREMA 66 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

More information

Nova ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Nova ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Nova ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Neki pogledi su poznati po iznenađenju. Drugi su poznati po inspiraciji. U nekima je najbolje uživati sam. Druge vrijedi podijeliti s onima koje volite. Iz tog razloga

More information

FIAT 500L VAN SNAGA KW/KS

FIAT 500L VAN SNAGA KW/KS FIAT SNAGA KW/KS M.V.S. BEZ PDV-A 500L Van N1 4 sedista 1.4 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks 70/95 530.74J.5 11,150 13,380 70/95 530.74T.5 13,350 16,020

More information

SIMPLY CLEVER NOVA ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER NOVA ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER NOVA ŠKODA FABIA Dizajn... 6 Simply Clever... 24 Tehnologija... 30 Sigurnost... 38 Performanse... 44 Prilagođavanje... 48 Dodatna oprema... 62 Tehničke specifikacije... 68 ADRŽ AJ 3 Smjelost

More information

Opel KARL. 5 vrata Selection. Rocks. Excite. Enjoy. Innovation. Benzin. Ručni mjenjač sa 5 st. prijenosa Ručni mjenjač sa 5 st.

Opel KARL. 5 vrata Selection. Rocks. Excite. Enjoy. Innovation. Benzin. Ručni mjenjač sa 5 st. prijenosa Ručni mjenjač sa 5 st. OPEL KARL Opel KARL 1 Motor Mjenjač election Enjoy Excite Rocks Benzin 55 kw/75 K tart/top 55 kw/75 K ECOTEC LPG konverzija 53 kw/71 K 55 kw/75 K Ručni mjenjač sa 5 st. Ručni mjenjač sa 5 st. Ručni mjenjač

More information

volvo V60 C J E N I K

volvo V60 C J E N I K volvo V60 C J E N I K SADRŽAJ V60 Cjenik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 19 3 cjenik VOLVO v60 Motori Broj cilin./ zapremina cm 3 Snaga motora kw/ks Ubrzanje 0-100 km/h u sek

More information

Opel Combo Tour. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Selection L1H2. Selection L1H1. Selection L2H1

Opel Combo Tour. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Selection L1H2. Selection L1H1. Selection L2H1 OPEL Combo Tour Opel Combo Tour 1 Benzin 70 kw / 95 K tart/top 70 kw / 95 K Combo Mjenjač election L1H1 standardna nosivost 29 312 election L1H2 28 872 30 753 31 192 election L2H1 70 kw / 95 K 36 173 38

More information

Ford Focus Cjenik se primjenjuje od vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om.

Ford Focus Cjenik se primjenjuje od vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om. Ford Focus Cjenik se primjenjuje od 23.05.2011. 4 vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om. MODEL ZAPREMNINA SNAGA GORIVO EUR POPUST AKCIJSKA CIJENA Trend 1.6 Ti-VCT Duratec 1596 cc 77kW / 105KS BENZIN

More information

volvo xc60 C J E N I K

volvo xc60 C J E N I K volvo xc60 C J E N I K SADRŽAJ xc60 Cjenik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 18 2 3 cjenik VOLVO XC60 Motori Broj cilindara / obujam cm 3 Snaga motora kw/ks Ubrzanje 0-100 km/h

More information

Emisija ugljičnogdioksida

Emisija ugljičnogdioksida FordMONDEO 4 vrata Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) 1.0T Ecoboost

More information

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Posebni Porez na MV PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Posebni Porez na MV PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA FordMONDEO 4 vrata MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) 2.0 TDCi E6 FWD Diesel 1997 ccm Ručni

More information

pro_cee d GT >>> Turbo ispunjen stilom GT dizajn

pro_cee d GT >>> Turbo ispunjen stilom GT dizajn The Novi new Kia Kia pro_cee d GT >>> GT dizajn Turbo ispunjen stilom GT donosi potpuno novu sportsku eleganciju. Prednja i stražnja LED svjetla? Da, svakako! Sportski odbojnici? Logično. Dvije ispušne

More information

Ford FIESTA MOOD & GROOVE

Ford FIESTA MOOD & GROOVE norma modeli modeli Model 5 vrata 5 vrata 1.1I 70KS PLUS 5 vrata 1.1I 70KS 5 vrata 1.0I Eco- Boost 100KS Start/ Stop GROOVE 5 vrata 1.0I Eco- Boost 100KS Start/ Stop GROOVE PLUS 5 vrata 1.0I Eco- Boost

More information

Cijene i oprema. Cjenik vrijedi od Više informacija na Vaš Hyundai partner. Iznos posebnog poreza na motorna vozila (PPMV)

Cijene i oprema. Cjenik vrijedi od Više informacija na   Vaš Hyundai partner. Iznos posebnog poreza na motorna vozila (PPMV) Cijene i oprema Cjenik vrijedi od 13.06.2018. Model i motor Varijanta Razina opreme Radni obujam ccm kw/ks Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100 km) Cijena za kupca s PDV-om Iznos posebnog

More information

RENAULT LAGUNA COUPE Kolekcija 2012

RENAULT LAGUNA COUPE Kolekcija 2012 CJENOVNIK VOZILA Verzije s benzinskim motorom Norma kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100 km) Konačna cijena za kupca u KM Sport Edition 2,0T EU5 150 (205) 185 8.0 55,348 Verzije

More information

FordGALAXY. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV)

FordGALAXY. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) FordGALAXY Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.6 GTDi EcoBoost Benzin 1596

More information

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) PROSJEČNA EMISIJA CO2. Posebni Porez na MV PRODAJNA CIJENA

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) PROSJEČNA EMISIJA CO2. Posebni Porez na MV PRODAJNA CIJENA FordMONDEO 4 vrata MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) 1.0T Ecoboost E6 FWD Benzin 998 ccm

More information

LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME

LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME LEXUS CT 200h OPREME 200h specifikacije motora: Ukupna snaga hibridnog sustava: CT 200h CT 200h CT 200h CT 200h CT 200h 1,8 VVT-i, 1.798 ccm, EURO 6, hibrid (benzin/elektro),

More information

Novi Hyundai i20. Više informacija na Vaš Hyundai partner

Novi Hyundai i20. Više informacija na   Vaš Hyundai partner Novi Hyundai i20 Više informacija na www.hyundai.hr Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 30.11.2018. NEDC* MINIMALNE i MAKSIMALNE vrijednosti CO2 emisije i potrošnje goriva po izvedbi

More information

Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni,

Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni, Tehnički podaci Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT 6MT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni, Tip Vodoravno suprotstavljeni, 4-cilindrični, 4-taktni,

More information

Ford Edge. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila

Ford Edge. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila Ford Edge Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Titanium 2.0l TDCi 180

More information

Škoda YETI FL City Cjenovnik važi od

Škoda YETI FL City Cjenovnik važi od Cjenovnik važi od 01.01.2014 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA KW SNAGA KS BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA SA PDV-om 5L62D5 1.2 TSI Active 77 105 5 6 brzina 30.674 5L62DD 1.2 TSI Active 77 105 5 DSG 34.038 5L62L5

More information

Opel Astra. Selection

Opel Astra. Selection OPEL Astra Opel Astra 1 Benzin Dizel 1.4 74 kw/1 K 1. Turbo ECOTEC tart/top 77 kw/15 K 1. Turbo ECOTEC tart/top 77 kw/15 K 92 kw/125 K tart/top 92 kw/125 K 11 kw/15 K tart/top 11 kw/15 K tart/top 11 kw/15

More information

SUV CITROËN C3 AIRCROSS

SUV CITROËN C3 AIRCROSS SUV CITROËN C3 AIRCROSS Otkrivanje francuskog štiha u devedesetima sa hitom Joli Dragon, Le Tone se tijekom 15 godina predao glazbi da bi kasnije postepeno klizio prema ilustraciji. Od 2011., pokazao je

More information

Ford Galaxy Cijenik 2015.

Ford Galaxy Cijenik 2015. Ford Galaxy Cijenik 2015. GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.5l EcoBoost 160 S6 M6 FWD

More information

508 i 508 SW PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. U primjeni od

508 i 508 SW PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. U primjeni od PEUGEOT 508 i 508 SW CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U primjeni od 12.01.2018. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Generalni uvoznik i distributer: P Autombil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb

More information

Škoda YETI Cjenovnik važi od

Škoda YETI Cjenovnik važi od Cjenovnik važi od 01.06.2013 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA KW SNAGA KS BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA SA PDV-om 5L71D5 1.2 TSI Active 77 105 5 6 brzina 30.126 5L71DD 1.2 TSI Active 77 105 5 33.491 5L71L5 1.4

More information

Oslobodite svoju želju za avanturom

Oslobodite svoju želju za avanturom Novi Dacia Duster Oslobodite svoju želju za avanturom Dacia Duster Ovisan o svim terenima Novi Dacia Duster posvuda je na svom terenu. Moderan, robustan i sjajan, u svojoj Atacama narančastoj boji nikoga

More information

Crna Gora Cjenovnik. 15. JANUAR

Crna Gora Cjenovnik. 15. JANUAR Crna Gora Cjenovnik 15. JANUAR 2017. www.mazda.co.me Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.590 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 12.090 Mazda2 G75 TAKUMI 55 / 75 5 brzina 13.590 Mazda2

More information

Ride Free. Ride easy.

Ride Free. Ride easy. Ride Free. Ride easy. We've been building reliable commuter motorcycles for over 60 years. Every day, hundreds of thousands of people just like you rely on their Yamaha to move around the city. And now,

More information

Ford Galaxy. Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA

Ford Galaxy. Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA Ford Galaxy Cjenik 2016. MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.5l EcoBoost 160 S6 M6

More information

V O L V O C J E N O V N I K XC60

V O L V O C J E N O V N I K XC60 V O L V O C J E N O V N I K XC60 sadržaj Cjenovnik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 18 VOLVOCENTAR.ME 3 cjenovnik: VOLVO XC60 Motori Broj cilin./ zapremina cm 3 Snaga motora

More information

Od perfekcionista, s ljubavlju

Od perfekcionista, s ljubavlju Od perfekcionista, s ljubavlju Kad postignete izvrsnost, osjećate se nepobjedivo. Netko to naziva perfekcionizmom, za druge je to život punim plućima. Za vas i sve one koji uvijek žele više, rođen je Levorg.

More information

Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR

Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR 2015. WWW.MAZDA.CO.ME Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.390 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 11.890 Mazda2 G90 Challenge 66 / 90 5 brzina 12.390

More information

Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu Tiguan

Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu Tiguan Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu 2019 Tiguan Modeli Opis modela Modelski kod Mjenjač Snaga (kw / KS) Emisija CO2 (g/km) Prosječna potrošnja (l) Cijena bez PDV-a Cijena sa PDV-om Tiguan

More information

Air Riders. YZ250

Air Riders. YZ250 Air Riders If you ve been around the dirt bike scene for a while you ll know that the has a pretty impressive track record. Over the years this thoroughbred racer has won just about everything worth winning

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Jeep Compass

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Jeep Compass Cjenik vozila i dodatne opreme za model 674 - Jeep Compass Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 674.221.1 Jeep Compass Sport

More information

Ford Galaxy. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila

Ford Galaxy. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila Ford Galaxy Cjenik Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Trend 1.5l

More information

NOVI 2008 PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD V3.0

NOVI 2008 PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD V3.0 PEUGEOT NOVI 2008 CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD 01.10.2018. V3.0 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Generalni uvoznik i distributer: P Autombil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb

More information

Tiguan 1722_Tiguan_K69.indd :57

Tiguan 1722_Tiguan_K69.indd :57 Tiguan Bild QR-Scanner Sadržaj Digitalni sadržaji 03 06 18 20 24 30 32 34 42 50 52 54 56 58 Eksterijer Linije opreme Offroad Povezanost i multimedija Udobnost Sustavi potpore za vozača Motori R-Line Volkswagen

More information

Novi Ford MONDEO MOOD & GROOVE. cjenik EURO 6.2 norma

Novi Ford MONDEO MOOD & GROOVE. cjenik EURO 6.2 norma Novi Ford MONDEO EURO 6.2 norma Novi Ford MONDEO modeli modeli Model 5 vrata Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna

More information

Moderan izvana. Prostran unutra. Ugitia sectur accaerio. Profinjen do najsitnijeg detalja.

Moderan izvana. Prostran unutra. Ugitia sectur accaerio. Profinjen do najsitnijeg detalja. Hyundai i20 1 Što god poželite... Koji god i20 odabrali, stil, prostranost i profinjenost su standardni. Kako bismo udovoljili vašim osobnim preferencijama, kreirali smo posebne modele dizajnirane da vam

More information

CJENOVNIK. Audi A7 Sportback. Audi A7 Sportback cjenovnik

CJENOVNIK. Audi A7 Sportback. Audi A7 Sportback cjenovnik CJENOVNIK Audi A7 Sportback Audi A7 Sportback cjenovnik Šifra Dizelski motori kw KS ccm Mjenjač Cijena s PDV (KM) 4GF0LG A7 SB 3.0 TDI S tronic 160 218 2967 S tronic 100.879 4GF0GY A7 SB 3.0 TDI quattro

More information

Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko

Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko 2 Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko dijete, spremno za izlazak i igru! Svakodnevno ga

More information

GOLF GTI / GTD. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a

GOLF GTI / GTD. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2014 GOLF GTI / GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a 2.0 TSI BMT 1.984 162 220 M6 5G19TX 40.112 2.0 TSI BMT DSG 1.984 162 220

More information

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska 0 PEUGEOT 308 CJENOVNIK VOZILA, OPCIJSKE OPREME I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi od 05.10.2018 V4 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska sa PDV-om (KM) Vrijedi od 05.10.2018 kw / KS Standard Mjenjač

More information

EVA KREVETIĆ SA 2 LADICE 60X120 EVA BABY ROOM 60X120 ROCKİNG CRADLE

EVA KREVETIĆ SA 2 LADICE 60X120 EVA BABY ROOM 60X120 ROCKİNG CRADLE UPUTSTVO ZA MONTAZU STRANA 1/7 UPUTSTVO ZA MONTAŽU STRANA 2/7 LISTA DIJELOVA / ACCESSORIES LIST KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME

More information

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska 0 PEUGEOT 308 CJENOVNIK VOZILA, OPCIJSKE OPREME I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi od 22.06.2018 V2 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska sa PDV-om (KM) Vrijedi od 22.06.2018 kw / KS Standard Mjenjač

More information

Nova Ford KUGA MOOD & GROOVE

Nova Ford KUGA MOOD & GROOVE EURO 6.2 norma modeli modeli Model 1.5 TDCi 120KS 2WD EURO 6.2 2.0 TDCi 150KS 2WD EURO 6.2 Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga MOOD Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna

More information

B-Klasa Sports Tourer. Katalog cijena vrijedi od:

B-Klasa Sports Tourer. Katalog cijena vrijedi od: B-Klasa Sports Tourer Katalog cijena vrijedi od: 30.06.2017 Varijante modela i tehnički podaci. Tip 5 sjedala, 5 vrata Motor/Cilindri Obujam (cm 3 ) Mjenjač Nazivna snaga kw (PS) Nazivni okretni mom. Nm

More information

Brojite male pobjede.

Brojite male pobjede. Novi Hyundai Tucson Brojite male pobjede. Brojite male pobjede. Kada shvatite da imate beskrajni potencijal, neprestano ćete se izazivati da biste postali još bolji. Započnite s malim stvarima, napravite

More information

Ford S-MAX MOOD & GROOVE

Ford S-MAX MOOD & GROOVE modeli modeli Model 2.0l TDCi 150 S6 M6 FWD 2.0l TDCi 150 S6 PowerShift FWD Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga MOOD Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena

More information

Volkswagen. Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack

Volkswagen. Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack Volkswagen 1 premni za budućnost. Novi Golf i Golf Variant su na startnoj poziciji: sa izraženijim sportskim karakteristikama, dinamičniji i markantniji nego ikad.

More information

Renault TRAFIC PASSENGER Cjenovnik vozila

Renault TRAFIC PASSENGER Cjenovnik vozila Cjenovnik vozila 01.12.2017 PASSENGER dužina vozila L1-5 m Verzije sa dizelskim motorom Model: TRP kw (KS) CO 2 (g/km)* MP cijena vozila sa PDV-om Akcijske cijene sa PDV-om ( ) Confort dci 95 Stop&Start

More information

Beat your streets. X-MAX 125

Beat your streets. X-MAX 125 Beat your streets Featuring dynamic new wind-beating bodywork and a compact, agile chassis, the Yamaha has got to be one of the most stylish and desirable models in the city. Built to deliver smooth performance

More information

Cleaner, smoother, quieter meet the new Drive2

Cleaner, smoother, quieter meet the new Drive2 Cleaner, smoother, quieter meet the new Drive2 Yamaha is recognised as being a leading manufacturer of leisure vehicles. And the latest Drive2 golf cars offer a choice of high-tech EFI or proven carburettor

More information

Italy

Italy STABILNI PUNKT APARAT - APARATI, VODOM HLAĐENI JEDNOFAZNI SA PNEUMATSKOM NOŽNOM PEDALOM 16 25 KVA TECNA aparati za tačkasto zavarivanje punkt aparati - su dizajnirani da zadovolje sve potrebe. Kontrolna

More information

Opel Insignia. Grand Sport Edition. Insignia

Opel Insignia. Grand Sport Edition. Insignia Opel Insignia Opel Insignia 1 Grand port Mjenjač Insignia Edition Dynamic Innovation Benzin 1.5 Turbo tart/top 14 kw/14 K 1.5 Turbo ecotec tart/top 14 kw/14 K 1.5 Turbo tart/top 122 kw/165 K 1.5 Turbo

More information

PROVJERITE U KAKVOJ JE FORMI VAŠ SEAT

PROVJERITE U KAKVOJ JE FORMI VAŠ SEAT POSTUPAK U SLUČAJU PROMETNE NEZGODE Nazovite besplatni telefon SEAT Mobilnog jamstva* 0800 1 987 Organiziramo zbrinjavanje vašeg vozila do ovlaštenog servisa Besplatna procjena popravka vašeg vozila *

More information

DIZAJNIRAN DA OBAVI POSAO.

DIZAJNIRAN DA OBAVI POSAO. OPEL VIVARO DIZAJNIRAN DA OBAVI POSAO. Opel Vivaro ima sve što je potrebno da obavi posao. Vrhunski izgled, udobnu kabinu i izdašan teretni prostor. Pouzdanost, ekonomična potrošnja goriva i postprodajna

More information

16x EAN

16x EAN 1 Naši Proizvodi Our Products Kad pričamo o kvalitetu, najviši rang imaju Premium proizvodi. Toaletni papiri u Premium liniji dostupni su u pakovanjima od 10 i 16 rolni. Dužina papirne trake i mek cvjetni

More information

Novi Dacia DUSTER. Verzije DUSTER LKV - lako komercijalno vozilo ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE COMFORT. Cenovnik vozila

Novi Dacia DUSTER. Verzije DUSTER LKV - lako komercijalno vozilo ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE COMFORT. Cenovnik vozila Cenovnik vozila 01.11.2018 Novi Dacia DUSTER OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: JD1 Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE BENZIN BENZIN BENZIN 1.6 Sce 84 (115)

More information

KATA LOG 2015 BAZENSKI PRIBOR

KATA LOG 2015 BAZENSKI PRIBOR BAZENSKI PRIBOR 5 77 Širok izbor ljestvi za javne i privatne bazene. Cijevi od nehrđajućeg čelika Ø43 mm, AISI-304 AISI-316, sa sjajnim lakom Dostupno s protukliznim i dvostruko sigurnim gazištem Dostavlja

More information

Model Agregat Tip Usis okr/min M108S-DTQDS

Model Agregat Tip Usis okr/min M108S-DTQDS Model Agregat Tip Usis okr/min Neto snaga (*1) Zapremnina Spremnik goriva Filter zraka Alternator Prijenos Brzine Glavni mjenjač Raspon mijenjanja Dual speed (Hi-Lo) Max. brzina Glavno kvačilo / Kočnice

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Alfa Romeo MiTo

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Alfa Romeo MiTo Cjenik vozila i dodatne opreme za model 145 - Alfa Romeo MiTo Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Karoserija Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 145.B37.3 Alfa

More information

www.mitsubishi-motors.hr POSTOJI VIŠE OD SAME VOŽNJE Prvi svjetski plug-in hibridni SUV jedinstven je u svijetu. Dvostruki elektromotori i visoka učinkovitost u potrošnji goriva optimizira izvedbu s obzirom

More information

ŠKODA KODIAQ PRICE LIST

ŠKODA KODIAQ PRICE LIST 96 ŠKODA KODIAQ PRICE LIST Please Note: All Prices exclude recommended delivery charge. Engine Active Ambition Style Fuel Type Transmission Type CO2 (g/km) Consumption (L/100km) Annual Road Tax 1.4 TSI

More information

Potpun, osvježavajući i poboljšan. Hyundai i40.

Potpun, osvježavajući i poboljšan. Hyundai i40. Hyundai i40 Potpun, osvježavajući i poboljšan. Hyundai i40. Prvi dojam kod Hyundai i40 jest balansirana elegancija, koju odmah potvrđuje način na koji se prednja heksagonalna maska uklapa u njegove oble

More information

Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od 40kg do 60kg

Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od 40kg do 60kg Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od kg do 0kg Classic Pribor za vrata EKONOMIČNO LAKA MONTAŽA RAZDALJINA OD PODA: mm USPORIVAČI ZATVARANJA ECONOMIC EASY MOUNTING

More information

a b USER MANUAL e j f g 5 6 Stature height cm UN regulation no. R129 Age 4-12 y

a b USER MANUAL e j f g 5 6 Stature height cm UN regulation no. R129 Age 4-12 y 8 14 1 a b h 4 c i d USER MANUAL e j f g 5 6 k l m n 7 2 9 Stature height 100-150 cm 3 8 Age 4-12 y UN regulation no. R129 8 9 Thank you for choosing BeSafe izi Flex FIX i-size 10 11 12 13 30 14 15 16

More information

Samo 1 kn Pregled vozila u 18 točaka

Samo 1 kn Pregled vozila u 18 točaka Postupak u slučaju prometne nezgode Nazovite besplatni telefon SEAT Mobilnog jamstva 0800 1 987 Organiziramo zbrinjavanje vašeg vozila do ovlaštenog servisa Besplatna procjena popravka vašeg vozila Pomoć,

More information

Čekaju vas predivni trenuci

Čekaju vas predivni trenuci Renault TALISMAN Čekaju vas predivni trenuci Sa sportskom notom Renault TALISMAN unosi strast u ustaljene norme ove automobilske klase. Upečatljiv prednji deo, izvajan profil, izražene bočne linije i

More information

Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori

Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori Važi od 01.07.2017. Cenovnik je informativnog karaktera. Proizvođač zadržava pravo naknadne izmene mogućnosti poručivanja modela

More information

KATA LOG 2015 PUMPE 2 18

KATA LOG 2015 PUMPE 2 18 PUMPE 2 18 Speck Magic Blok pumpa s integriranim predfilterom. Klizni brtveni prsten montiran na plastičnu lopaticu. Osovina motora zaštićena od dodira sa bazenskom vodom. Volumen predfiltera : oko 0,5

More information

ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B

ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B * ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B KADA MAŠTA MOŽE DA VAS ODVEDE SVUDA. Put. Zapravo, samo staza. Ali ipak mnogo više od toga. Možda je pravi razlog što su putevi tako posebni to što mogu da nas odvedu

More information

SF6 PREKIDAČI za kv SF6 CIRCUIT-BREAKERS for kv. tel: , fax:

SF6 PREKIDAČI za kv SF6 CIRCUIT-BREAKERS for kv. tel: , fax: Design&print: STUDIO HRG, Zagreb Photo: STUDIO HRG and KON^R High Voltage Switchgear - 690 001 R2 / 04.2010. ELEKTRIČNI VISOKONPONSKI PRTI HIGH VOLTGE SWITCHGER ELEKTRIČNI VISOKONPONSKI PRTI d.d. HIGH

More information

XV950 Racer. Born to break rules

XV950 Racer. Born to break rules . Born to break rules If you're one of those riders planning to build a unique motorcycle that expresses your individuality, the Yamaha Sport Heritage range is the right place to start. Inspired by the

More information

Metalico Plus. TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11

Metalico Plus. TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11 Metalico Plus TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, 10000 Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11 T: 01 6040 105, 6040 106, 6040 108 i 618 4037 F: 01 618 4337 E: prodaja@tehnopaneli.hr

More information

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om Cenovnik A4Limuzina Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A4 Basic 2.0 TFSI quattro S-tronic 4 1984 185 (252) S-tronic 7 136 g/km

More information

katalog renault ADF99BCADEC18D32A6 Katalog Renault 1 / 6

katalog renault ADF99BCADEC18D32A6 Katalog Renault 1 / 6 Katalog Renault 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Katalog Renault We support only new technology. Change your browser now! CLOSE. TEDGUM KATALOG TEDGUM KATALOG Veneporte Make Model Litre From To Body cc HP kw Fuel Engine

More information

JESTE LI SPREMNI ZA PROLJEĆE?

JESTE LI SPREMNI ZA PROLJEĆE? skoda4plus.com.hr SIMPLY CLEVER Kako bismo vam što više olakšali posjet servisu, kreirali smo za vas potpuno novu stranicu ŠKODA 4 Plus s brojnim funkcionalnostima. Posjetite stranice i na jednostavan

More information

Sofisticirana 4-taktna snaga za djecu.

Sofisticirana 4-taktna snaga za djecu. Sofisticirana 4-taktna snaga za djecu. TT-R50E iz Yamahe sigurno je ostvarenje snova svakog djeteta. Sve na ovom mini-motoru dizajnirano je za pružanje zabave i ugodnog iskustva vozačima od 4 do 7 godina

More information

BLÜCHER Drainage Systems

BLÜCHER Drainage Systems BLÜCHER Drainage Systems Katalog proizvoda - slivnici i kanali od nehrdajuceg celika Uvoznik i distributer: Legomont d.o.o. - ' < K E E P I N G U P T H E F L O W Legomont d.o.o. www.legomont.hr legomont@legomont.hr

More information

CENOVNIK PEUGEOT 108. Peugeot 108. Peugeot 108 Važi od Marta 2018

CENOVNIK PEUGEOT 108. Peugeot 108. Peugeot 108 Važi od Marta 2018 CENOVNIK Peugeot 108 Važi od Marta 2018 PEUGEOT 108 Peugeot 108 Peugeot 108 Vrsta goriva Snaga motora (kw)/(ks) Zapremina Menjač sa pdv-om Cena vozila akcijska cena ACTIVE 1.0 VTi benzin 51/68 998 manuelni(5)

More information

Prvi Dojam: Vau! Karakter: Opojan! THE LIFESTYLE SUV

Prvi Dojam: Vau! Karakter: Opojan! THE LIFESTYLE SUV Nova THE LIFESTYLE SUV Prvi Dojam: Vau! Magično izgleda, nova Vitara. Svojom sjajnom kromiranom rešetkom, 2.5 metara međuosovinskim razmakom i elegantnom linijom, istovremeno izražava snagu i profinjenost.

More information

Taking ATV racing to the next level.

Taking ATV racing to the next level. Taking ATV racing to the next level. Serious racers will tell you that the Yamaha is the number one machine choice with winning riders. Its sharphandling chassis and ultra-responsive 450cc engine have

More information

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5 www.fiatsrbija.rs Specifikacije modela i opcije mogu se razlikovati zbog odred enih tržišnih ili zakonskih zahteva. Svi podaci obuhvaćeni ovom publikacijom su indikativnog karaktera. FCA može da promeni

More information

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5 www.fiatsrbija.rs Specifikacije modela i opcije mogu se razlikovati zbog odred enih tržišnih ili zakonskih zahteva. Svi podaci obuhvaćeni ovom publikacijom su indikativnog karaktera. FCA može da promeni

More information

New D'elight. Stylish and affordable commuter.

New D'elight. Stylish and affordable commuter. New. Stylish and affordable commuter. The beautifully styled new really is in a class of its own. Its classic lines give a timeless image that never goes out of fashion - but what really makes this chic

More information

Cenovnik Volkswagen Golf

Cenovnik  Volkswagen Golf Cenovnik www.volkswagen.rs Volkswagen Golf MODELI Modelni kod Opis modela Tip goriva cm3 Snaga kw (KS) Menjač TREND COMFORT HIGH BQ127V18 Golf Trend 1.6 TDI Diesel 1598 85/115 Ručni 5 brzina 20.192,00

More information

OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats

OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats www.tahograf.hr OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats Plug & Play najbrži pristup podacima o vašem motoru Ugradnjom suvremenih motora na plovila povećao se zahtjev

More information

Principles that guide us...

Principles that guide us... Principles that guide us... Pouzdanost/Reliability Sigurnost/Certainty Kvaliteta/Quality Inovativnost/Inventiveness Ekonomičnost/Cost-effectiveness Dostupnost/Affordability Stručnost/Competence Iskustvo/Experience

More information

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om Cenovnik Q7Q7/SQ7 Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa Q7 3.0 TDI quattro Tiptronic 5 2967 200 (272) Tiptronic 8 brzina 149 g/km

More information

PRIKLJU^NI ELEMENTI OD ALUMINIZIRANOG ^ELI^NOG LIMA (aluminata) DEBLJINE 2 mm Fittings made up of aluminium coated plate, thickness 2 mm

PRIKLJU^NI ELEMENTI OD ALUMINIZIRANOG ^ELI^NOG LIMA (aluminata) DEBLJINE 2 mm Fittings made up of aluminium coated plate, thickness 2 mm PRIKU^NI EEMENTI O UMINIZIRNOG ^EI^NOG IM (aluminata) EBINE 2 mm Fittings made up of aluminium coated plate, thickness 2 mm 8 Z VS, MI TO RIMO NBOE! FOR YOU, WE O IT BEST! Fittings made up of aluminium

More information

7,32% IVECO S.p.A. Via Puglia 35,10156 Torino - Italija. ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS. Broj izdanja H104912

7,32% IVECO S.p.A. Via Puglia 35,10156 Torino - Italija.   ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS. Broj izdanja H104912 7,32% ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS TÜV SÜD je provjerio usporedbu potrošnje goriva koju je proveo IVECO i ocijenio rezultate potpuno vjerodostojnima. Dodatne informacije o načinu

More information