NOVi ŠkOda rapid spaceback

Size: px
Start display at page:

Download "NOVi ŠkOda rapid spaceback"

Transcription

1 NOVI ŠKODA rapid spaceback

2 chapter name 2 UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 MONTE CARLO 38 INDIVIDUALIZACIJA 42 DODATNA OPREMA 54 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE 58

3 chapter name 3

4 chapter name 4 NOVA DIMENZIJA PROSTORA Prostor ne čine samo oblik i dimenzije. Prostor je emocija koja diše punim plućima u novome modelu ŠKODA RAPID SPACEBACK. Svojim dinamičnim stilom i jedinstvenim ukošenim krovom ovo će vozilo podariti osobnost svakome tko je voljan sjesti se za njegovo kolo upravljača. Njegov mladenački šarm oplemenjen je zrelom tehnologijom, koja se često nalazi samo u višim klasama vozila. Bez obzira na to je li riječ o najnovijim značajkama povezivosti, sigurnosnim sustavima ili Simply Clever rješenjima, ovo vozilo krije pregršt iznenađenja koja će svako putovanje učiniti veličanstvenim poput vaših ambicija. RAPID SPACEBACK još je jedan primjer naše filozofije stvaranja prekrasno dizajniranih automobila koji se voze s jednakim užitkom kao što su se vozili na samom početku naše marke. To je Simply Clever. To je ŠKODA.

5

6 EKSTERIJER

7

8 Design 8 ŠIRITE LJEPOTU Dobar dizajn se cijeni. Dobar dizajn se dijeli. Sa svojom oštrom, markantnom estetikom i jedinstvenim stilom, RAPID SPACEBACK privući će poglede sviju. VANJSKA ZRCALA Bočni pokazivači smjera, smješteni u okvire vanjskih osvrtnih zrcala, istovremeno predstavljaju atraktivan i iznimno funkcionalan detalj. PREDNJI DIZAJN Prednja rešetka hladnjaka precizno je smještena između glavnih svjetala. Široka rešetka otvora za zrak, s integriranim svjetlima za maglu te dojmljivom kromiranom letvicom, također je smještena u prednjem dijelu vozila. Vrhunski paket uključuje bi-ksenonska glavna svjetla s LED dnevnim svjetlima.

9 Design 9 BOČNI DIZAJN Zahvaljujući crnome B i C stupu stakleni dio bočnih prozora doima se ujednačenim te naglašava prostranu unutrašnjost. Zatamnjeni prozori SunSet dodatno ističu elegantnost eksterijera i štite putnike na stražnjim sjedalima od sunčevih zraka. STRAŽNJA SVJETLA Ovo vozilo nudi već poznata svjetla u obliku slova C, što je tipična značajka marke ŠKODA. PANORAMSKI KROV Sportski stil modela RAPID SPACEBACK dodatno se može naglasiti panoramskim krovom, izrađenim u potpunosti od zatamnjenog stakla, i stražnjim staklom koje se proteže preko poklopca prtljažnika.

10

11 INTERIJER

12 12 OPREMLJEN ZA SVE Prostor dobiva sasvim novo značenje u vozilu RAPID SPACEBACK. Profinjena, no svejedno pregledna instrumentna ploča jamči da je sve ondje gdje i treba biti te da ima prostora za sve. INSTRUMENTNA PLOČA Oblik slijedi funkciju. Stilska instrumentna ploča jasno je čitljiva, a sve su kontrole na elegantnoj armaturnoj ploči i na vozačevim vratima praktično raspoređene. Vrhunski paket uključuje kožno višenamjensko kolo upravljača, koje vam omogućuje upravljanje radiouređajem i telefonom. Dizajn

13 13 PRESVLAKE I UKRASNI ELEMENTI Odaberite unutrašnjost koja će naglasiti vaš užitak u vožnji. Postoji pregršt kombinacija presvlaka i ukrasnih elemenata vrhunske kvalitete s kojima ćete moći uživati u prostranoj unutrašnjosti. GRIJANA SJEDALA Tijekom hladnih dana vaši će prijatelji ili obitelj zasigurno cijeniti grijana stražnja sjedala kojima se upravlja zasebnim elementom za rukovanje na poleđini prednjeg naslona za ruke. Dizajn

14 connectivity POVEZIVOST

15

16 16 OSTANITE U KONTAKTU SA ŠKODA CONNECT POLOŽAJ PARKIRANJA* Saznajte točnu lokaciju svojeg vozila na velikim parkiralištima s bilo kojeg mjesta putem mobilnog telefona, zajedno s prikazom adrese. Biti u potpunosti i stalno online ne znači samo imati pristup zabavnim sadržajima i informacijama nego i mogućnost za podršku na putovanju. ŠKODA CONNECT vaša je ulaznica za svijet neograničenih komunikacijskih mogućnosti. Povezivost ŠKODA CONNECT* Ova ponuda uključuje dvije kategorije usluga. Dok Infotainment online jamči navigaciju i informacije u stvarnom vremenu, primjerice u pogledu prometa, usluga Care Connect usredotočuje se na pružanje pomoći i sigurnost te omogućuje pristup i upravljanje vozilom na daljinu. Ona također nudi uslugu potpore u nuždi u svim situacijama. PODACI O VOŽNJI* Pohranjuju se informacije o vašem putovanju poput prosječne potrošnje, prosječne brzine, udaljenosti i vremena putovanja. Svoje osobne podatke o vožnji možete prikazati te dobiti pregled svih vaših putovanja.

17 Povezivost 17 ONLINE PROMETNE INFORMACIJE* Uvijek odaberite najbolju rutu! Ažurne informacije zajamčit će vam savršenu preglednost tijekom svakog putovanja. Ova opcija također omogućuje prikladnu reakciju na promjene u prometu poput radova na cesti, sudara ili prometnih zastoja. BENZINSKE POSTAJE* Možete saznati udaljenost, vrstu benzinske postaje i trenutačne cijene goriva. Ove informacije prikazuju se u stvarnom vremenu. Vrsta goriva vašeg vozila automatski se prepoznaje i prikazuje. POZIV U NUŽDI* Povezivost modela RAPID uključuje SOS pozivnu liniju. Ovaj sustav za hitne slučajeve aktivira se pritiskom na crveni gumb koji je smješten na krovu. Poziv u nuždi uputit će se automatski u slučaju sudara. VRIJEME* Primite najnovije vremenske informacije za svoju trenutačnu lokaciju ili odredište s detaljnim predviđanjima, kao i za bilo koje drugo mjesto, uključujući prognoze i upozorenja na oborine. * Dostupno kasnije. Za više informacija molimo vas da se obratite ovlaštenim ŠKODA partnerima.

18 18 ZABAVITE SE. I OSTANITE POVEZANI. Vaše vozilo središte je za sve poslovne i zabavne zadatke. Infotainment sustavi zajamčit će vam vrhunsku razinu povezivosti, zbog čega ćete moći uživati u najboljim funkcijama vašega mobilnog telefona na putu. Povezivost AMUNDSEN Navigacijski sustav Amundsen, kojim se upravlja preko 6,5 dodirnog zaslona, ima dva otvora za SD kartice i isporučuje se sa SD karticom s kartama. K tomu je opremljen USB/AUX-IN ulazom i svim standardnim funkcijama vrhunskog radiouređaja, uključujući sound sustav ŠKODA Surround i Bluetooth vezu. Ovim uređajima također se možete koristiti za upravljanje Car izbornikom vozila. SmartLink+ i DAB (Digital Audio Broadcast) dostupni su opcijski. ŠKODA Surround Pretvorite svoje vozilo u amfiteatar. Razvijen u suradnji s vodećim proizvođačem audio sustava, sound sustav ŠKODA Surround sadrži šest zvučnika. Posebnim softverom dodatno se mogu stvoriti dva virtualna zvučnika u prednjem i stražnjem dijelu vozila. Ovaj sustav također može stvoriti virtualni, no svejedno impresivni subwoofer.

19 Povezivost 19 SmartLink+ Sa sustavom SmartLink+ (ŠKODA Connectivity paket koji podržava MirrorLink, Apple CarPlay i Android Auto), infotainment sustav u vozilu vozaču omogućuje sigurno rukovanje mobilnim telefonom tijekom vožnje. K tomu su instalirane aplikacije s provjerenom sigurnošću kompatibilne s funkcijama MirrorLink, Apple CarPlay ili Android Auto (kompatibilnost aplikacija ovisi o sustavu s kojim se povezuje na vozilo). Sustav SmartLink+ također uključuje funkciju SmartGate. Ona vam omogućuje povezivanje smartphonea s vozilom preko Wi-Fi veze kako biste pristupili zanimljivim podacima o vašem stilu vožnje kao što su potrošnja goriva, vozna dinamika ili informacije o predstojećem servisu.* APLIKACIJA MyŠKODA APP Upoznajte se s Paulom, interaktivnim pomoćnikom aplikacije MyŠKODA (za operacijske sustave Android ili ios), koji vam može pomoći u raznim svakodnevnim situacijama. Njime se primjerice možete koristiti kako biste pristupili informacijama o svome vozilu ili za potpuni opis elemenata za rukovanje, značenja pojedinih upozoravajućih žaruljica itd. Paul k tomu zorno prati i datume u vašem rokovniku. Ne samo da nikada nećete zaboraviti svoje sastanke već će vam ovaj pomoćnik također dati savjete kako biste najlakše dospjeli do lokacije na kojoj se održavaju. (dostupnost provjeriti kod ovlaštenih ŠKODA partnera) *Posjetite našu web-stranicu za uvjete korištenja i informacije o kompatibilnosti za SmartLink+.

20 SIMPLY CLEVER

21

22 22 U SVEMU SE KRIJU TAJNE DRŽAČ ZA KARTICE Kada parkirnu karticu trebate držati na vidljivom mjestu, rješenje je i više nego jednostavno. Ovo vozilo opremljeno je držačem za parkirne kartice koji se nalazi ispod vjetrobranskog stakla. Kamo god pogledate naići ćete na male i velike, pomno i praktično skrivene značajke koje su spremne priskočiti vam u pomoć kada god ih zatrebate. To je razlog zašto će svako uzbudljivo putovanje biti još pustolovnije. Simply Clever PRETINAC ZA RUKAVICE Zahvaljujući zatvorenom pretincu za odlaganje u donjem dijelu instrumentne ploče ispred suvozača, koji može biti klimatiziran, imat ćete primjerice mjesto na kojemu možete pohraniti hladna osvježenja tijekom svojih putovanja. PRETINAC ZA KIŠOBRAN Pretinac s originalnim ŠKODA kišobranom nalazi se ispod suvozačeva sjedala.

23 Simply Clever 23 NASLON ZA RUKE Stražnji naslon za ruke s integriranim držačem za dva napitka pruža putnicima na stražnjim sjedalima mogućnost uživanja u vožnji s osvježenjima. PRETINAC ZA SIGURNOSNI PRSLUK U posebnom pretincu smještenom ispod vozačeva sjedala sigurnosni je prsluk odmah nadohvat ruke ako ćete ga trebati.

24 24 ELASTIČNI PROSTOR Prostor se, poput svemira, neprestano širi. I baš poput svemira, prostor se širi i u prtljažniku modela RAPID SPACEBACK. Postoje brojne mogućnosti za preklapanje, izvlačenje, povlačenje i vješanje zbog kojih će se ovo vozilo prilagoditi svim vašim potrebama. VOLUMEN Volumen prtljažnika od 415 litara te 1381 litra s preklopljenim stražnjim sjedalima katapultirat će ovo vozilo u vrh njegove klase. Po potrebi možete preklopiti jedan ili dva leđna naslona i na taj način stvoriti više prostora za pohranu, dok će u stražnjem dijelu vozila i dalje ostati mjesto za jednog putnika. Simply Clever

25 Simply Clever 25 ELEMENTI ZA PRTLJAGU Pomoću elemenata za prtljagu mogu se spriječiti sve neželjene kretnje prtljage tijekom vožnje. Njih čine dva plastična dijela sa zatvaračem na čičak, koji se također mogu pohraniti u pretincima iza kućišta stražnjih kotača. PRAKTIČNI OTVOR U vozilima s preklopnim stražnjim naslonom za ruke možete stvoriti otvor između putničkog prostora i prtljažnika, pri čemu će se putnici i dalje moći smjestiti na sjedala u stražnjem dijelu vozila. PROGRAM MREŽA Program mreža pouzdano će spriječiti neželjeno kretanje vaše prtljage. K tomu ćete jasno vidjeti gdje ste odložili svoje stvari.

26 26 UDOBNOST

27 27

28 28 PUTUJTE U PRVOM RAZREDU Užitak u vožnji ne čini samo adrenalinsko jurcanje. Užitak se krije u malim značajkama udobnosti koje čine veliku razliku te svakome vozaču olakšavaju svakodnevni odlazak na posao. KESSY Vozilo se može opremiti sustavom KESSY (sustav zaključavanja, otključavanja te pokretanja i gašenja motora bez ključa) ili jednostavnijom verzijom Easy Start. Tipka start-stop za uključivanje i isključivanje motora bez ključa smještena je na stupu upravljača. Udobnost KOLO UPRAVLJAČA Višenamjensko, kožom presvučeno kolo upravljača omogućuje vam upravljanje radiouređajem i telefonom.

29 Udobnost 29 TEMPOMAT Uz održavanje unaprijed namještene brzine, tempomat vam omogućuje povećanje ili smanjenje brzine bez aktivacije nožnih papučica. UREĐAJ ZA PRANJE GLAVNIH SVJETALA Integrirani teleskopski elementi za pranje pobrinut će se da glavna svjetla uvijek budu savršeno čista.

30

31 SIGURNOST

32 32 S NAMA STE SIGURNI Istinska je sigurnost ona o kojoj više ne morate razmišljati ni na trenutak. Iz toga je razloga RAPID SPACEBACK opremljen brojnim sigurnosnim sustavima i sustavima potpore koji čuvaju vas i vaše najmilije. KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG Smještena na ručici poklopca prtljažnika, ova kamera nadzire prostor iza vozila te na temelju širine vozila prikazuje vozne trakove. Integrirani elementi za pranje povećavaju funkcionalnost kamere. Sigurnost FRONT ASSIST Koristeći se radarom u prednjem braniku, sustav Front Assist nadzire udaljenost od vozila koje vozi ispred vlastitog te reagira zvučnim/vizualnim signalom izdanim preko višenamjenskog zaslona putnog računala kako bi upozorio na predstojeći sudar. Ako vozačeva reakcija izostane, sustav započinje s kočenjem kako bi umanjio njegove moguće posljedice.

33 Sigurnost 33 SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE UMORA (DRIVER ALERT) Ovaj pametni sustav potpore procjenjuje podatke senzora servoupravljača kako bi prepoznao naznake umora vozača. U tim će slučajevima višenamjenski zaslon putnog računala upozoriti vozača da bi trebao napraviti stanku. ZRAČNI JASTUCI Uz prednje i prednje bočne zračne jastuke zračni jastuci za glavu, koji svojom aktivacijom tvore pregradu, štite putnike od potencijalnih ozljeda.

34 PERFORMANSE

35

36 36 SNAGA ZA SVAKI DAN Uvjerljive su performanse one s kojima vam nikada neće ponestati snage kada je trebate. Cijeli niz snažnih i štedljivih motora ispunit će očekivanja baš svakog vozača. Performanse BENZINSKI MOTORI Svi benzinski motori opremljeni su TSI tehnologijom, koja im podaruje dinamičan karakter. Možete odabrati snagu od 70 kw, 81 kw ili 92 kw. DIZELSKI MOTORI Dizelski motori sa 66 kw i 85 kw jamče besprijekoran rad i iznimno nisku potrošnju goriva.

37 Performanse 37 START-STOP SUSTAV Start-stop sustav štedi gorivo tako što automatski isključuje motor kada se on nalazi u praznom hodu, primjerice tijekom čekanja na semaforu ili tijekom sporog kretanja u koloni vozila. Pritiskom na spojku automatski ćete ponovno pokrenuti motor. Smanjeno opterećenje motora i štedljiviji rad dodatno su prošireni funkcijom povrata energije, koja omogućuje učinkovito iskorištavanje kinetičke energije vozila radi punjenja akumulatora. MJENJAČI Ako biste željeli uživati u potpunoj snazi i besprijekornoj udobnosti, za vas imamo 7-stupanjski automatizirani mjenjač s dvije spojke (Direct Shift Gearbox). Vozači kojima je draži ručni mjenjač mogu se odlučiti za motor s 5-stupanjskim ili 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, koji nude preciznu i jednostavnu promjenu stupnjeva prijenosa zahvaljujući manjem omjeru prijenosa.

38 MONTE CARLO

39

40 Monte Carlo 40 RASKOŠ NA SVAKOM KORAKU Kada se legenda s trkaćih staza Monte Carla ujedini sa stilom ove kneževine, dobit ćete uzbudljivi ŠKODA RAPID SPACEBACK MONTE CARLO. Ovo vozilo krasi cijeli niz crnih elemenata eksterijera, koji mu daju jedinstven stil i neponovljiv izričaj. I život će vam odmah biti trunku uzbudljiviji. EKSTERIJER Specifične značajke u dizajnu crne boje uključuju vanjska zrcala, okvir prednje rešetke hladnjaka, prednja svjetla za maglu, spojler na prednjem braniku, plastične letvice u pragovima, krovni spojler, stražnja svjetla i difuzor. Verziju Monte Carlo dodatno karakteriziraju panoramski krov, koji je u potpunosti izrađen od zatamnjenog stakla, i stražnje staklo koje se proteže preko poklopca prtljažnika. Dinamični dojam vozila naglašen je bi-ksenonskim glavnim svjetlima s LED svjetlima za dnevnu vožnju. INTERIJER U interijeru se nalaze sportska prednja sjedala i presvlake u kombinaciji crvene, crne i sive boje. Crveni šavovi krase crnu kožnu ručicu mjenjača. Sportski stil unutrašnjosti dodatno je istaknut crnom krovnom oblogom.

41 41 KOLO UPRAVLJAČA Višenamjensko sportsko kolo upravljača presvučeno crnom perforiranom kožom također je ukrašeno crvenim šavovima. Oprema Monte Carlo ovisi o tržištu, za više detalja molimo vas da se obratite ovlaštenim ŠKODA partnerima. DRŽAČ ZA MULTIMEDIJU Vanjski uređaji sigurno se mogu transportirati na držaču za multimediju smještenom u dvostrukom držaču za napitke na središnjoj konzoli. (dodatna oprema) LETVICE U PRAGOVIMA Letvice u pragovima prednjih vrata s natpisom Monte Carlo imaju kako dekorativnu tako i zaštitnu funkciju. Monte Carlo KOTAČI Verzija Monte Carlo dostupna je s atraktivnim 16 lakometalnim naplatcima Italia u crnoj boji.

42 chapter name 42 INDIVIDUALIZACIJA

43 chapter name 43

44 44 active Serijska oprema verzije Active obuhvaća vanjska zrcala i ručice vrata u crnoj boji, električne podizače prednjih stakala, električno podesiva i grijana vanjska osvrtna zrcala, centralno zaključavanje s daljinskim upravljanjem, klima-uređaj, sjedalo vozača podesivo po visini, radiouređaj Blues i još puno toga. UNUTRAŠNJOST ACTIVE CRNA Presvlake od tkanine UNUTRAŠNJOST ACTIVE CRNA Presvlake od tkanine Individualizacija

45 ambition Serijska oprema verzije Ambition obuhvaća vanjska zrcala i ručice vrata u boji karoserije, LED dnevna svjetla, kišobran ispod suvozačkog sjedala, prednja svjetla za maglu, putno računalo, prednja sjedala podesiva po visini i još puno toga. 45 UNUTRAŠNJOST AMBITION PLAVA Ukrasi u Cool Brushed izvedbi Presvlake od tkanine UNUTRAŠNJOST AMBITION CRNA Ukrasi u Dark Brushed izvedbi Presvlake od tkanine UNUTRAŠNJOST AMBITION PLAVA Ukrasi u Cool Brushed izvedbi Presvlake od tkanine UNUTRAŠNJOST AMBITION CRNA Ukrasi u Dark Brushed izvedbi Presvlake od tkanine/kože Individualizacija

46 46 STYLE Serijska oprema verzije Style obuhvaća bluetooth za spajanje mobilnog telefona, automatski klima-uređaj, kromiranu letvicu na prednjem braniku, lakometalne naplatke Evora 16'', radiouređaj Swing, tempomat, višenamjenski kožom presvučeni upravljač i još puno toga. STYLE BLACK INTERIOR Ukrasi u Piano crnoj boji Presvlake od tkanine STYLE BLACK INTERIOR Ukrasi u Piano crnoj boji Presvlake od tkanine/kože (opcijski) UNUTRAŠNJOST STYLE BEŽ Ukrasi u Piano crnoj boji Presvlake od tkanine Individualizacija UNUTRAŠNJOST STYLE BEŽ Ukrasi u Piano crnoj boji Presvlake od tkanine/kože (opcijski)

47 DYNAMIC Unutrašnjost Dynamic, dostupna za verzije Ambition i Style, obuhvaća sportska prednja sjedala, obloge nožnih papučica od plemenitog čelika i Piano Black dekorativne umetke. 47 UNUTRAŠNJOST DYNAMIC Ukrasi u Piano crnoj boji Ukrasi u Dark Brushed izvedbi Sportska sjedala UNUTRAŠNJOST DYNAMIC Ukrasi u Piano crnoj boji Ukrasi u Dark Brushed izvedbi Sportska sjedala Individualizacija

48 48 PRESVLAKE Active crna (tkanina) Bež (tkanina/koža) Style* Individualizacija Ambition/Style plava (tkanina)** Ambition crna (tkanina) Style bež (tkanina u bež-crnoj boji)**

49 Individualizacija 49 Crna (tkanina/koža) Ambition*, Style* Dynamic (sportska sjedala, crna tkanina) Ambition*, Style* Style crna (tkanina) ** Dostupno kasnije. *Dostupnost presvlaka sjedala može ovisiti o niz faktora, za više detalja molimo vas da se obratite ovlaštenim ŠKODA partnerima.

50 50 BOJE Dostupnost vanjskih boja molimo provjeriti kod ovlaštenih ŠKODA partnera. LASER BIJELA UNI BRILLiANT SREBRNA metalik CANDY BIJELA UNI Moon BIJELA metalik Individualizacija Quartz SIVA metalik CAPPUCCINO BEŽ metalik

51 Individualizacija 51 Corrida CRVENA uni denim PLAVA Metalik rallye ZELENA metalik race PLAVA METALIK pacific PLAVA uni MAGIC CRNA Metalik MAple SMEĐA metalik

52 52 NAPLATCI 15" čelični naplatci s poklopcima kotača COSTA 15" čelični naplatci s poklopcima kotača DENTRO 15" lakometalni naplatci MATONE 15" crni lakometalni naplatci MATONE 15" lakometalni naplatci MATO 16" lakometalni naplatci EVORA Individualizacija

53 53 16" srebrni lakometalni naplatci VIGO 16" crni lakometalni naplatci VIGO 16" lakometalni naplatci ITALIA* 17" crni lakometalni naplatci SAVIO 17" lakometalni naplatci CAMELOT 17" lakometalni naplatci TRIUS * Dostupno isključivo za verziju Monte Carlo. Dostupnost naplataka provjeriti kod ovlaštenih ŠKODA partnera. Individualizacija

54

55 DODATNA OPREMA

56 56 POVEDITE SVOJE VOZILO U KUPOVINU Svaki RAPID SPACEBACK zaslužuje biti jedinstven. ŠKODA originalna dodatna oprema može transformirati vaše vozilo proširivanjem njegove praktičnosti, sigurnosti i iskoristivosti, ovisno o tome koji su vaši planovi za njega. Dodatna oprema SIGURNOSNI POJAS ZA PSA Ako je jedan od redovitih putnika u vašem vozilu pas, preporučujemo vam da svoje vozilo opremite posebnim sigurnosnim pojasom (veličine S XL). ZAŠTITA ZA STRAŽNJA SJEDALA Ova praktična prekrivka štiti unutrašnjost vašeg vozila od prljavštine i oštećenja.

57 57 SUSTAV MREŽA Komplet mreža u crvenoj boji iznimno je atraktivan i praktičan element dodatne opreme koji će pouzdano spriječititi neželjeno pomicanje prtljage i drugih predmeta smještenih u prtljažniku. Raspoloživost dodatne opreme ovisi o tržištu, molimo vas da se za više informacija obratite ovlaštenim ŠKODA partnerima. UKRASNE KAPICE VENTILA S kapicama ventila za gume koje krasi logotip ŠKODA vaše će vozilo zračiti stilom sve do zadnjeg detalja. Dodatna oprema MREŽA ISPOD POVRŠINE ZA ODLAGANJE IZA STRAŽNJIH SJEDALA Ova mreža ispod prekrivke prtljažnika nije samo prikladno mjesto za pohranu kišobrana već i svega ostaloga što biste željeli odvojiti od ostatka prtljage.

58 58 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE 1.0 TSI / 70 kw 1.0 TSI / 70 kw 1.0 TSI / 81 kw 1.4 TSI / 92 kw 1.4 TDI CR/66 kw 1.4 TDI/66 kw 1.6 TDI/85 kw MOTOR Benzinski motor s turbopunjačem, sustav izravnog ubrizgavanja Benzinski motor s turbopunjačem, sustav izravnog ubrizgavanja Benzinski motor s turbopunjačem, sustav izravnog ubrizgavanja Benzinski motor s turbopunjačem, sustav izravnog ubrizgavanja Dizelski motor s turbopunjačem, sustav Common Rail Dizelski motor s turbopunjačem, sustav Common Rail Dizelski motor s turbopunjačem, sustav Common Rail Cilindri/obujam (cc) 3/999 3/999 3/999 4/1395 3/1422 3/1422 4/1596 Maks. performanse motora/broj okretaja (kw/min-1) 70/ / / / / / / Maks. okretni moment/broj okretaja (kw/min-1) 160/ / / / / / / Norma za ispušne plinove EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 Gorivo Benzin, RON min. 95 Benzin, RON min. 95 Benzin, RON min. 95 Benzin, RON min. 95 Dizel Dizel Dizel PERFORMANSE Najveća brzina (km/h) Ubrzanje km/h (s) Potrošnja goriva 99/100 (l/100 km) gradska vožnja 5,4/5,2* 5,5/5,4* 5,5/5,4* 6,2/6,1* 4,4/4,3* 4,5/4,4* 4,7/4,6* izvangradska vožnja 4,0/3,9* 4,1/4,0* 4,0/3,9* 4,2/4,1* 3,7/3,6* 3,8/3,7* 4,0/3,9* kombinirana 4,5/4,4* 4,6/4,5* 4,6/4,5* 4,9/4,8* 4,0/3,9* 4,0/3,9* 4,2/4,1* Emisije CO2 (g/km) 103/101* 107/105* 106/104* 115/113* 105/103* 106/104* 109/107* Promjer kruga okretanja (m) PRIJENOS SNAGE Vrsta Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače Spojka Hidraulička jednolamelna spojka Dvije elektrohidraulički upravljane koaksijalne spojke Hidraulička jednolamelna spojka Dvije elektrohidraulički upravljane koaksijalne spojke Hidraulička jednolamelna spojka Dvije elektrohidraulički upravljane koaksijalne spojke Hidraulička jednolamelna spojka Mjenjač Ručni 5-stupanjski Automatski 7-stupanjski DSG Ručni 6-stupanjski Automatski 7-stupanjski DSG Ručni 5-stupanjski Automatski 7-stupanjski DSG Ručni 5-stupanjski TEŽINA Težina praznog vozila standardna verzija s vozačem od 75 kg (kg) Korisna nosivost uklj. vozača i dodatnu opremu (kg) Ukupna težina (kg) Opterećenje prikolice bez kočnica (maks. kg) Opterećenje prikolice s kočnicama 12 % (maks. kg) Tahničke specifikacije Kapacitet spremnika za gorivo (l) * Odnosi se na vozila s optimiziranim gumama sa smanjenim trošenjem 185/60 R15. Za više informacija kontaktirajte svoga ovlaštenog ŠKODA partnera. Navedene vrijednosti (osim vrijednosti označenih s *) odnose se na vozilo sa serijskom opremom, bez dodatne opreme. Svi motori opremljeni su start-stop sustavom i funkcijom povrata energije.

59 OSTALE SPECIFIKACIJE Karoserija Vanjske dimenzije Vrsta 5 sjedala, 5 vrata, 2 odjeljka Dužina/širina (mm) /1706 Koeficijent zračnog otpora cw 0,306 0,309 (u skladu s verzijom motora) Visina (mm) Vozni postroj Međuosovinski razmak (mm) Prednja osovina MacPherson ovjes s nižim trokutastim sponama i torzijskim stabilizatorom Prednji/stražnji trag (mm) u skladu s verzijom motora 1463; 1457/1500; 1494 Stražnja osovina Zavareni sklop stražnje osovine Razmak od tla (mm) 134 Kočioni sustav Hidraulički dvostruki dijagonalni kružni kočioni sustav s vakumskom potporom Unutrašnje dimenzije prednje kočnice Disk kočnice s unutrašnjim hlađenjem, s jednoklipnom pomičnom čeljusti Prostor za laktove sprijeda/straga (mm) 1418/1428 stražnje kočnice Bubanj kočnice; alternativno disk kočnice, u skladu s verzijom motora Učinkoviti prostor za glavu sprijeda/straga (mm) 1014/980 Sustav upravljanja Izravni sustav upravljanja sa zupčastom letvom i elektromehaničkim servoupravljačem Obujam prtljažnika (maks. l) Kotači 5.0J x 14"; 6.0J x 15" Bez rezervne gume, s uspravnim/preklopljenim Gume** 175/70 R14; 185/60 R15 leđnim naslonima stražnjih sjedala 415/ l RAPID SPACEBACK RAPID SPACEBACK Tahničke specifikacije 1004

60 AKO STE UŽIVALI ČITATI O NJEMU ZAMISLITE KAKO GA JE TEK VOZITI NAZOVITE NAS ZA DOGOVARANJE TERMINA PROBNE VOŽNJE Jedan od najvažnijih ciljeva ŠKODA AUTA su razvoj i proizvodnja proizvoda koji koliko god je to moguće čuvaju okoliš, tijekom cijelog svog vijeka trajanja, s naglaskom na odabir razgradivih materijala. Naša ŠKODA vozila proizvode se primjenom naprednih tipova tehnologije u modernim proizvodnim pogonima koji ispunjavaju najstrože kriterije. Zaštita od korozije lakiranih dijelova vozila zasniva se isključivo na bezolovnim kataforezama (KTL) i topivim bojama. Strategija naše tvrtke uključuje ograničavanje potrošnje goriva i emisije štetnih plinova. Rezultat su motori koji zadovoljavaju sve trenutne norme emisija. Svi ŠKODA proizvodi izrađuju se u proizvodnim procesima koji su u skladu sa zakonima i odredbama koje se odnose na zaštitu tla i voda. Kao rezultat tih aktivnosti ŠKODA vozila ispunjavaju tehničke, sigurnosne, kvalitativne i ekološke zahtjeve. ŠKODA AUTO pridonosi očuvanju čistog okoliša i nudi mobilnost i udobnost svojim kupcima. Ekološki logo izražava svijest, odgovornost i pokušaje ŠKODA AUTA da ostvari održivi razvoj tvrtke i prijateljski pristup životu i prirodi. Vaš ŠKODA partner: Ver. Rapid SB /17 ŠKODA trgovačka mreža u Hrvatskoj dosadašnje je dvije godine tvorničkog jamstva produžila za još dvije godine u kojima kupac zadržava sva jamstvena prava bez nadoplate.škoda jamstvo vrijedi 4 godine ili do prijeđenih km, s time da nema ograničenja kilometraže za prve dvije godine. Neki modeli u ovom katalogu prikazani su s dodatnom opremom koja nije uključena u standardnu opremu. Svi detalji tehničkih specifikacija, dizajna, opreme, materijala, jamstva i izgleda točni su u vrijeme tiskanja. Međutim, proizvođač zadržava pravo izmjena bez prethodne obavijesti. Podaci i informacije navedeni u ovom katalogu služe samo kao smjernice i nemaju obvezujući karakter. Zbog ograničenja tehnologije tiska, boje lakova ili drugih materijala prikazanih u ovom katalogu mogu se razlikovati od stvarnosti. Za aktualne informacije i više detalja o standardnoj ili dodatnoj opremi i trenutnim cijenama te rokovima i uvjetima isporuke kontaktirajte svog ovlaštenog ŠKODA partnera. Tiskano u Hrvatskoj.

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE ŠKODA RAPID UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE 50 OČEKUJTE NEOČEKIVANO ŠKODA RAPID vozilo

More information

Motor kw/ks mjenjač cijena do registracije. 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva kn kn

Motor kw/ks mjenjač cijena do registracije. 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva kn kn CJENIK SUPERB ACTIVE 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva 193.452 kn 203.668 kn 2.0 TDI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva 219.280 kn 228.992 kn 2.0 TDI 110 kw/150 KS automatski DSG sa 7 stupnjeva

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Fiat Tipo Sedan

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Fiat Tipo Sedan Cjenik vozila i dodatne opreme za model 356 - Fiat Tipo Sedan Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 356.330.0 Fiat Tipo Sedan

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54 ŠKODA fabia UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54 DODATNA OPREMA 66 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62 NOVI ŠKODA KAROQ UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62 DODATNA OPREMA 74 ŠKODA MARKETINŠKI

More information

Nova ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Nova ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Nova ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Neki pogledi su poznati po iznenađenju. Drugi su poznati po inspiraciji. U nekima je najbolje uživati sam. Druge vrijedi podijeliti s onima koje volite. Iz tog razloga

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA ŠKODA KODIAQ UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA 78 ŠKODA MARKETINŠKI PROIZVODI 84 TEHNIČKE

More information

FIAT 500L VAN SNAGA KW/KS

FIAT 500L VAN SNAGA KW/KS FIAT SNAGA KW/KS M.V.S. BEZ PDV-A 500L Van N1 4 sedista 1.4 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks 70/95 530.74J.5 11,150 13,380 70/95 530.74T.5 13,350 16,020

More information

Opel KARL. 5 vrata Selection. Rocks. Excite. Enjoy. Innovation. Benzin. Ručni mjenjač sa 5 st. prijenosa Ručni mjenjač sa 5 st.

Opel KARL. 5 vrata Selection. Rocks. Excite. Enjoy. Innovation. Benzin. Ručni mjenjač sa 5 st. prijenosa Ručni mjenjač sa 5 st. OPEL KARL Opel KARL 1 Motor Mjenjač election Enjoy Excite Rocks Benzin 55 kw/75 K tart/top 55 kw/75 K ECOTEC LPG konverzija 53 kw/71 K 55 kw/75 K Ručni mjenjač sa 5 st. Ručni mjenjač sa 5 st. Ručni mjenjač

More information

SIMPLY CLEVER NOVA ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER NOVA ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER NOVA ŠKODA FABIA Dizajn... 6 Simply Clever... 24 Tehnologija... 30 Sigurnost... 38 Performanse... 44 Prilagođavanje... 48 Dodatna oprema... 62 Tehničke specifikacije... 68 ADRŽ AJ 3 Smjelost

More information

Novi Hyundai i20. Više informacija na Vaš Hyundai partner

Novi Hyundai i20. Više informacija na   Vaš Hyundai partner Novi Hyundai i20 Više informacija na www.hyundai.hr Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 30.11.2018. NEDC* MINIMALNE i MAKSIMALNE vrijednosti CO2 emisije i potrošnje goriva po izvedbi

More information

Cijene i oprema. Cjenik vrijedi od Više informacija na Vaš Hyundai partner. Iznos posebnog poreza na motorna vozila (PPMV)

Cijene i oprema. Cjenik vrijedi od Više informacija na   Vaš Hyundai partner. Iznos posebnog poreza na motorna vozila (PPMV) Cijene i oprema Cjenik vrijedi od 13.06.2018. Model i motor Varijanta Razina opreme Radni obujam ccm kw/ks Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100 km) Cijena za kupca s PDV-om Iznos posebnog

More information

Ford Focus Cjenik se primjenjuje od vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om.

Ford Focus Cjenik se primjenjuje od vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om. Ford Focus Cjenik se primjenjuje od 23.05.2011. 4 vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om. MODEL ZAPREMNINA SNAGA GORIVO EUR POPUST AKCIJSKA CIJENA Trend 1.6 Ti-VCT Duratec 1596 cc 77kW / 105KS BENZIN

More information

Opel Combo Tour. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Selection L1H2. Selection L1H1. Selection L2H1

Opel Combo Tour. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Selection L1H2. Selection L1H1. Selection L2H1 OPEL Combo Tour Opel Combo Tour 1 Benzin 70 kw / 95 K tart/top 70 kw / 95 K Combo Mjenjač election L1H1 standardna nosivost 29 312 election L1H2 28 872 30 753 31 192 election L2H1 70 kw / 95 K 36 173 38

More information

LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME

LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME LEXUS CT 200h OPREME 200h specifikacije motora: Ukupna snaga hibridnog sustava: CT 200h CT 200h CT 200h CT 200h CT 200h 1,8 VVT-i, 1.798 ccm, EURO 6, hibrid (benzin/elektro),

More information

Emisija ugljičnogdioksida

Emisija ugljičnogdioksida FordMONDEO 4 vrata Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) 1.0T Ecoboost

More information

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) PROSJEČNA EMISIJA CO2. Posebni Porez na MV PRODAJNA CIJENA

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) PROSJEČNA EMISIJA CO2. Posebni Porez na MV PRODAJNA CIJENA FordMONDEO 4 vrata MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) 1.0T Ecoboost E6 FWD Benzin 998 ccm

More information

FordGALAXY. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV)

FordGALAXY. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) FordGALAXY Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.6 GTDi EcoBoost Benzin 1596

More information

Škoda YETI FL City Cjenovnik važi od

Škoda YETI FL City Cjenovnik važi od Cjenovnik važi od 01.01.2014 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA KW SNAGA KS BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA SA PDV-om 5L62D5 1.2 TSI Active 77 105 5 6 brzina 30.674 5L62DD 1.2 TSI Active 77 105 5 DSG 34.038 5L62L5

More information

pro_cee d GT >>> Turbo ispunjen stilom GT dizajn

pro_cee d GT >>> Turbo ispunjen stilom GT dizajn The Novi new Kia Kia pro_cee d GT >>> GT dizajn Turbo ispunjen stilom GT donosi potpuno novu sportsku eleganciju. Prednja i stražnja LED svjetla? Da, svakako! Sportski odbojnici? Logično. Dvije ispušne

More information

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Posebni Porez na MV PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Posebni Porez na MV PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA FordMONDEO 4 vrata MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) 2.0 TDCi E6 FWD Diesel 1997 ccm Ručni

More information

Novi Ford MONDEO MOOD & GROOVE. cjenik EURO 6.2 norma

Novi Ford MONDEO MOOD & GROOVE. cjenik EURO 6.2 norma Novi Ford MONDEO EURO 6.2 norma Novi Ford MONDEO modeli modeli Model 5 vrata Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna

More information

Ford Edge. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila

Ford Edge. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila Ford Edge Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Titanium 2.0l TDCi 180

More information

GOLF GTI / GTD. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a

GOLF GTI / GTD. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2014 GOLF GTI / GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a 2.0 TSI BMT 1.984 162 220 M6 5G19TX 40.112 2.0 TSI BMT DSG 1.984 162 220

More information

Opel Astra. Selection

Opel Astra. Selection OPEL Astra Opel Astra 1 Benzin Dizel 1.4 74 kw/1 K 1. Turbo ECOTEC tart/top 77 kw/15 K 1. Turbo ECOTEC tart/top 77 kw/15 K 92 kw/125 K tart/top 92 kw/125 K 11 kw/15 K tart/top 11 kw/15 K tart/top 11 kw/15

More information

508 i 508 SW PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. U primjeni od

508 i 508 SW PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. U primjeni od PEUGEOT 508 i 508 SW CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U primjeni od 12.01.2018. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Generalni uvoznik i distributer: P Autombil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb

More information

NOVI 2008 PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD V3.0

NOVI 2008 PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD V3.0 PEUGEOT NOVI 2008 CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD 01.10.2018. V3.0 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Generalni uvoznik i distributer: P Autombil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb

More information

Ride Free. Ride easy.

Ride Free. Ride easy. Ride Free. Ride easy. We've been building reliable commuter motorcycles for over 60 years. Every day, hundreds of thousands of people just like you rely on their Yamaha to move around the city. And now,

More information

Crna Gora Cjenovnik. 15. JANUAR

Crna Gora Cjenovnik. 15. JANUAR Crna Gora Cjenovnik 15. JANUAR 2017. www.mazda.co.me Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.590 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 12.090 Mazda2 G75 TAKUMI 55 / 75 5 brzina 13.590 Mazda2

More information

RENAULT LAGUNA COUPE Kolekcija 2012

RENAULT LAGUNA COUPE Kolekcija 2012 CJENOVNIK VOZILA Verzije s benzinskim motorom Norma kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100 km) Konačna cijena za kupca u KM Sport Edition 2,0T EU5 150 (205) 185 8.0 55,348 Verzije

More information

Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR

Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR 2015. WWW.MAZDA.CO.ME Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.390 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 11.890 Mazda2 G90 Challenge 66 / 90 5 brzina 12.390

More information

volvo V60 C J E N I K

volvo V60 C J E N I K volvo V60 C J E N I K SADRŽAJ V60 Cjenik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 19 3 cjenik VOLVO v60 Motori Broj cilin./ zapremina cm 3 Snaga motora kw/ks Ubrzanje 0-100 km/h u sek

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Jeep Compass

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Jeep Compass Cjenik vozila i dodatne opreme za model 674 - Jeep Compass Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 674.221.1 Jeep Compass Sport

More information

Ford FIESTA MOOD & GROOVE

Ford FIESTA MOOD & GROOVE norma modeli modeli Model 5 vrata 5 vrata 1.1I 70KS PLUS 5 vrata 1.1I 70KS 5 vrata 1.0I Eco- Boost 100KS Start/ Stop GROOVE 5 vrata 1.0I Eco- Boost 100KS Start/ Stop GROOVE PLUS 5 vrata 1.0I Eco- Boost

More information

Oslobodite svoju želju za avanturom

Oslobodite svoju želju za avanturom Novi Dacia Duster Oslobodite svoju želju za avanturom Dacia Duster Ovisan o svim terenima Novi Dacia Duster posvuda je na svom terenu. Moderan, robustan i sjajan, u svojoj Atacama narančastoj boji nikoga

More information

Škoda YETI Cjenovnik važi od

Škoda YETI Cjenovnik važi od Cjenovnik važi od 01.06.2013 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA KW SNAGA KS BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA SA PDV-om 5L71D5 1.2 TSI Active 77 105 5 6 brzina 30.126 5L71DD 1.2 TSI Active 77 105 5 33.491 5L71L5 1.4

More information

Air Riders. YZ250

Air Riders. YZ250 Air Riders If you ve been around the dirt bike scene for a while you ll know that the has a pretty impressive track record. Over the years this thoroughbred racer has won just about everything worth winning

More information

volvo xc60 C J E N I K

volvo xc60 C J E N I K volvo xc60 C J E N I K SADRŽAJ xc60 Cjenik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 18 2 3 cjenik VOLVO XC60 Motori Broj cilindara / obujam cm 3 Snaga motora kw/ks Ubrzanje 0-100 km/h

More information

CJENOVNIK. Audi A7 Sportback. Audi A7 Sportback cjenovnik

CJENOVNIK. Audi A7 Sportback. Audi A7 Sportback cjenovnik CJENOVNIK Audi A7 Sportback Audi A7 Sportback cjenovnik Šifra Dizelski motori kw KS ccm Mjenjač Cijena s PDV (KM) 4GF0LG A7 SB 3.0 TDI S tronic 160 218 2967 S tronic 100.879 4GF0GY A7 SB 3.0 TDI quattro

More information

Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu Tiguan

Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu Tiguan Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu 2019 Tiguan Modeli Opis modela Modelski kod Mjenjač Snaga (kw / KS) Emisija CO2 (g/km) Prosječna potrošnja (l) Cijena bez PDV-a Cijena sa PDV-om Tiguan

More information

Od perfekcionista, s ljubavlju

Od perfekcionista, s ljubavlju Od perfekcionista, s ljubavlju Kad postignete izvrsnost, osjećate se nepobjedivo. Netko to naziva perfekcionizmom, za druge je to život punim plućima. Za vas i sve one koji uvijek žele više, rođen je Levorg.

More information

Nova Ford KUGA MOOD & GROOVE

Nova Ford KUGA MOOD & GROOVE EURO 6.2 norma modeli modeli Model 1.5 TDCi 120KS 2WD EURO 6.2 2.0 TDCi 150KS 2WD EURO 6.2 Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga MOOD Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna

More information

Opel Insignia. Grand Sport Edition. Insignia

Opel Insignia. Grand Sport Edition. Insignia Opel Insignia Opel Insignia 1 Grand port Mjenjač Insignia Edition Dynamic Innovation Benzin 1.5 Turbo tart/top 14 kw/14 K 1.5 Turbo ecotec tart/top 14 kw/14 K 1.5 Turbo tart/top 122 kw/165 K 1.5 Turbo

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Alfa Romeo MiTo

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Alfa Romeo MiTo Cjenik vozila i dodatne opreme za model 145 - Alfa Romeo MiTo Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Karoserija Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 145.B37.3 Alfa

More information

SUV CITROËN C3 AIRCROSS

SUV CITROËN C3 AIRCROSS SUV CITROËN C3 AIRCROSS Otkrivanje francuskog štiha u devedesetima sa hitom Joli Dragon, Le Tone se tijekom 15 godina predao glazbi da bi kasnije postepeno klizio prema ilustraciji. Od 2011., pokazao je

More information

Tiguan 1722_Tiguan_K69.indd :57

Tiguan 1722_Tiguan_K69.indd :57 Tiguan Bild QR-Scanner Sadržaj Digitalni sadržaji 03 06 18 20 24 30 32 34 42 50 52 54 56 58 Eksterijer Linije opreme Offroad Povezanost i multimedija Udobnost Sustavi potpore za vozača Motori R-Line Volkswagen

More information

CENOVNIK PEUGEOT 108. Peugeot 108. Peugeot 108 Važi od Marta 2018

CENOVNIK PEUGEOT 108. Peugeot 108. Peugeot 108 Važi od Marta 2018 CENOVNIK Peugeot 108 Važi od Marta 2018 PEUGEOT 108 Peugeot 108 Peugeot 108 Vrsta goriva Snaga motora (kw)/(ks) Zapremina Menjač sa pdv-om Cena vozila akcijska cena ACTIVE 1.0 VTi benzin 51/68 998 manuelni(5)

More information

Volkswagen. Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack

Volkswagen. Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack Volkswagen 1 premni za budućnost. Novi Golf i Golf Variant su na startnoj poziciji: sa izraženijim sportskim karakteristikama, dinamičniji i markantniji nego ikad.

More information

Renault KANGOO EXPRESS Euro6

Renault KANGOO EXPRESS Euro6 Renault KANGOO EXPRESS Euro6 Cenovnik vozila 01/06/2018 Model: KU2 kw (KS) CO 2 (g/km)* Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** COMPACT dužina vozila L0-3,9 m Energy dci 75 E6 F CON0 A0 55 (75) 112

More information

V O L V O C J E N O V N I K XC60

V O L V O C J E N O V N I K XC60 V O L V O C J E N O V N I K XC60 sadržaj Cjenovnik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 18 VOLVOCENTAR.ME 3 cjenovnik: VOLVO XC60 Motori Broj cilin./ zapremina cm 3 Snaga motora

More information

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska 0 PEUGEOT 308 CJENOVNIK VOZILA, OPCIJSKE OPREME I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi od 05.10.2018 V4 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska sa PDV-om (KM) Vrijedi od 05.10.2018 kw / KS Standard Mjenjač

More information

Novi Dacia DUSTER. Verzije DUSTER LKV - lako komercijalno vozilo ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE COMFORT. Cenovnik vozila

Novi Dacia DUSTER. Verzije DUSTER LKV - lako komercijalno vozilo ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE COMFORT. Cenovnik vozila Cenovnik vozila 01.11.2018 Novi Dacia DUSTER OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: JD1 Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE BENZIN BENZIN BENZIN 1.6 Sce 84 (115)

More information

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om Cenovnik A4Limuzina Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A4 Basic 2.0 TFSI quattro S-tronic 4 1984 185 (252) S-tronic 7 136 g/km

More information

B-Klasa Sports Tourer. Katalog cijena vrijedi od:

B-Klasa Sports Tourer. Katalog cijena vrijedi od: B-Klasa Sports Tourer Katalog cijena vrijedi od: 30.06.2017 Varijante modela i tehnički podaci. Tip 5 sjedala, 5 vrata Motor/Cilindri Obujam (cm 3 ) Mjenjač Nazivna snaga kw (PS) Nazivni okretni mom. Nm

More information

Ford Galaxy Cijenik 2015.

Ford Galaxy Cijenik 2015. Ford Galaxy Cijenik 2015. GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.5l EcoBoost 160 S6 M6 FWD

More information

Ford Galaxy. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila

Ford Galaxy. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila Ford Galaxy Cjenik Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Trend 1.5l

More information

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska 0 PEUGEOT 308 CJENOVNIK VOZILA, OPCIJSKE OPREME I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi od 22.06.2018 V2 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska sa PDV-om (KM) Vrijedi od 22.06.2018 kw / KS Standard Mjenjač

More information

Ford Galaxy. Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA

Ford Galaxy. Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA Ford Galaxy Cjenik 2016. MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.5l EcoBoost 160 S6 M6

More information

Brojite male pobjede.

Brojite male pobjede. Novi Hyundai Tucson Brojite male pobjede. Brojite male pobjede. Kada shvatite da imate beskrajni potencijal, neprestano ćete se izazivati da biste postali još bolji. Započnite s malim stvarima, napravite

More information

Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni,

Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni, Tehnički podaci Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT 6MT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni, Tip Vodoravno suprotstavljeni, 4-cilindrični, 4-taktni,

More information

Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko

Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko 2 Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko dijete, spremno za izlazak i igru! Svakodnevno ga

More information

Ford S-MAX MOOD & GROOVE

Ford S-MAX MOOD & GROOVE modeli modeli Model 2.0l TDCi 150 S6 M6 FWD 2.0l TDCi 150 S6 PowerShift FWD Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga MOOD Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena

More information

Novi Golf Sportsvan. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2015

Novi Golf Sportsvan. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2015 Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2015 Novi Golf Sportsvan Proizvođač / Importer zadržavaju pravo naknadne izmjene cijena. Prije potpisivanja ugovora molimo da se informišete o tačnoj

More information

Moderan izvana. Prostran unutra. Ugitia sectur accaerio. Profinjen do najsitnijeg detalja.

Moderan izvana. Prostran unutra. Ugitia sectur accaerio. Profinjen do najsitnijeg detalja. Hyundai i20 1 Što god poželite... Koji god i20 odabrali, stil, prostranost i profinjenost su standardni. Kako bismo udovoljili vašim osobnim preferencijama, kreirali smo posebne modele dizajnirane da vam

More information

ŠK Š OD KO A D FABIA MONTE CARLO

ŠK Š OD KO A D FABIA MONTE CARLO ŠKODA FABIA MONTE CARLO Take the successful history of ŠKODA cars at the legendary Monte Carlo Rally. Mix it with the style and glamour of the principality. And you get the exciting ŠKODA FABIA MONTE CARLO.

More information

Renault TRAFIC PASSENGER Cjenovnik vozila

Renault TRAFIC PASSENGER Cjenovnik vozila Cjenovnik vozila 01.12.2017 PASSENGER dužina vozila L1-5 m Verzije sa dizelskim motorom Model: TRP kw (KS) CO 2 (g/km)* MP cijena vozila sa PDV-om Akcijske cijene sa PDV-om ( ) Confort dci 95 Stop&Start

More information

Model Agregat Tip Usis okr/min M108S-DTQDS

Model Agregat Tip Usis okr/min M108S-DTQDS Model Agregat Tip Usis okr/min Neto snaga (*1) Zapremnina Spremnik goriva Filter zraka Alternator Prijenos Brzine Glavni mjenjač Raspon mijenjanja Dual speed (Hi-Lo) Max. brzina Glavno kvačilo / Kočnice

More information

THE NEW ŠK THE NEW Š OD KO A D RAPID

THE NEW ŠK THE NEW Š OD KO A D RAPID THE NEW ŠKODA RAPID INTRODUCTION 4 EXTERIOR DESIGN 6 INTERIOR DESIGN 10 CONNECTIVITY 14 SIMPLY CLEVER 20 COMFORT 26 SAFETY 30 PERFORMANCE 34 MONTE CARLO 38 SPORT PACKAGE 42 CUSTOMISATION 46 ACCESSORIES

More information

PROVJERITE U KAKVOJ JE FORMI VAŠ SEAT

PROVJERITE U KAKVOJ JE FORMI VAŠ SEAT POSTUPAK U SLUČAJU PROMETNE NEZGODE Nazovite besplatni telefon SEAT Mobilnog jamstva* 0800 1 987 Organiziramo zbrinjavanje vašeg vozila do ovlaštenog servisa Besplatna procjena popravka vašeg vozila *

More information

KATA LOG 2015 BAZENSKI PRIBOR

KATA LOG 2015 BAZENSKI PRIBOR BAZENSKI PRIBOR 5 77 Širok izbor ljestvi za javne i privatne bazene. Cijevi od nehrđajućeg čelika Ø43 mm, AISI-304 AISI-316, sa sjajnim lakom Dostupno s protukliznim i dvostruko sigurnim gazištem Dostavlja

More information

Beat your streets. X-MAX 125

Beat your streets. X-MAX 125 Beat your streets Featuring dynamic new wind-beating bodywork and a compact, agile chassis, the Yamaha has got to be one of the most stylish and desirable models in the city. Built to deliver smooth performance

More information

DIZAJNIRAN DA OBAVI POSAO.

DIZAJNIRAN DA OBAVI POSAO. OPEL VIVARO DIZAJNIRAN DA OBAVI POSAO. Opel Vivaro ima sve što je potrebno da obavi posao. Vrhunski izgled, udobnu kabinu i izdašan teretni prostor. Pouzdanost, ekonomična potrošnja goriva i postprodajna

More information

Metalico Plus. TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11

Metalico Plus. TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11 Metalico Plus TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, 10000 Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11 T: 01 6040 105, 6040 106, 6040 108 i 618 4037 F: 01 618 4337 E: prodaja@tehnopaneli.hr

More information

Samo 1 kn Pregled vozila u 18 točaka

Samo 1 kn Pregled vozila u 18 točaka Postupak u slučaju prometne nezgode Nazovite besplatni telefon SEAT Mobilnog jamstva 0800 1 987 Organiziramo zbrinjavanje vašeg vozila do ovlaštenog servisa Besplatna procjena popravka vašeg vozila Pomoć,

More information

Cenovnik A3sportback

Cenovnik A3sportback Cenovnik A3sportback Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A3 SB Basic 1.4 TFSI 5 1395 110 (150) Ručni 6 brzina 109 g/km 4.7 l 23.629,34

More information

Prvi Dojam: Vau! Karakter: Opojan! THE LIFESTYLE SUV

Prvi Dojam: Vau! Karakter: Opojan! THE LIFESTYLE SUV Nova THE LIFESTYLE SUV Prvi Dojam: Vau! Magično izgleda, nova Vitara. Svojom sjajnom kromiranom rešetkom, 2.5 metara međuosovinskim razmakom i elegantnom linijom, istovremeno izražava snagu i profinjenost.

More information

XV950 Racer. Born to break rules

XV950 Racer. Born to break rules . Born to break rules If you're one of those riders planning to build a unique motorcycle that expresses your individuality, the Yamaha Sport Heritage range is the right place to start. Inspired by the

More information

Potpun, osvježavajući i poboljšan. Hyundai i40.

Potpun, osvježavajući i poboljšan. Hyundai i40. Hyundai i40 Potpun, osvježavajući i poboljšan. Hyundai i40. Prvi dojam kod Hyundai i40 jest balansirana elegancija, koju odmah potvrđuje način na koji se prednja heksagonalna maska uklapa u njegove oble

More information

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5 www.fiatsrbija.rs Specifikacije modela i opcije mogu se razlikovati zbog odred enih tržišnih ili zakonskih zahteva. Svi podaci obuhvaćeni ovom publikacijom su indikativnog karaktera. FCA može da promeni

More information

www.mitsubishi-motors.hr POSTOJI VIŠE OD SAME VOŽNJE Prvi svjetski plug-in hibridni SUV jedinstven je u svijetu. Dvostruki elektromotori i visoka učinkovitost u potrošnji goriva optimizira izvedbu s obzirom

More information

Cleaner, smoother, quieter meet the new Drive2

Cleaner, smoother, quieter meet the new Drive2 Cleaner, smoother, quieter meet the new Drive2 Yamaha is recognised as being a leading manufacturer of leisure vehicles. And the latest Drive2 golf cars offer a choice of high-tech EFI or proven carburettor

More information

generaciju. Spremna za novu

generaciju. Spremna za novu A-klasa Limuzina Spremna za novu generaciju. Savršena i bez posebne pripreme. Najbolji dojam od nula do sto. Odsad postavlja vlastita mjerila. Ide ravno tamo gdje drugi skreću. Nova generacija A-klase.

More information

Čekaju vas predivni trenuci

Čekaju vas predivni trenuci Renault TALISMAN Čekaju vas predivni trenuci Sa sportskom notom Renault TALISMAN unosi strast u ustaljene norme ove automobilske klase. Upečatljiv prednji deo, izvajan profil, izražene bočne linije i

More information

Audi A3 Sedan - Basic

Audi A3 Sedan - Basic Cenovnik A3limuzina Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A3 SE Basic 1.6 TDI 4 1598 85 (115) Ručni 6 brzina 104 g/km 4.0 l 24.829,13

More information

Cenovnik Volkswagen Golf

Cenovnik  Volkswagen Golf Cenovnik www.volkswagen.rs Volkswagen Golf MODELI Modelni kod Opis modela Tip goriva cm3 Snaga kw (KS) Menjač TREND COMFORT HIGH BQ127V18 Golf Trend 1.6 TDI Diesel 1598 85/115 Ručni 5 brzina 20.192,00

More information

Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori

Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori Važi od 01.07.2017. Cenovnik je informativnog karaktera. Proizvođač zadržava pravo naknadne izmene mogućnosti poručivanja modela

More information

I N STA L A C I J A U RAVNI SA ZIDOM W A L L - L I N E D I N S TA L L AT I O N. patentirano patented

I N STA L A C I J A U RAVNI SA ZIDOM W A L L - L I N E D I N S TA L L AT I O N. patentirano patented IZDANJE 2012 ALLUMIA DODIRNITE EMOCIJU. TOUCH AN EMOTION. patentirano patented Vođeni nežnim LED svetlom, vaši prsti lagano dodiruju površinu Allumia, svetlo se uključuje, magično, laganim dodirom. Uključite

More information

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5 www.fiatsrbija.rs Specifikacije modela i opcije mogu se razlikovati zbog odred enih tržišnih ili zakonskih zahteva. Svi podaci obuhvaćeni ovom publikacijom su indikativnog karaktera. FCA može da promeni

More information

EVA KREVETIĆ SA 2 LADICE 60X120 EVA BABY ROOM 60X120 ROCKİNG CRADLE

EVA KREVETIĆ SA 2 LADICE 60X120 EVA BABY ROOM 60X120 ROCKİNG CRADLE UPUTSTVO ZA MONTAZU STRANA 1/7 UPUTSTVO ZA MONTAŽU STRANA 2/7 LISTA DIJELOVA / ACCESSORIES LIST KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME

More information

OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats

OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats www.tahograf.hr OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats Plug & Play najbrži pristup podacima o vašem motoru Ugradnjom suvremenih motora na plovila povećao se zahtjev

More information

Taking ATV racing to the next level.

Taking ATV racing to the next level. Taking ATV racing to the next level. Serious racers will tell you that the Yamaha is the number one machine choice with winning riders. Its sharphandling chassis and ultra-responsive 450cc engine have

More information

7,32% IVECO S.p.A. Via Puglia 35,10156 Torino - Italija. ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS. Broj izdanja H104912

7,32% IVECO S.p.A. Via Puglia 35,10156 Torino - Italija.   ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS. Broj izdanja H104912 7,32% ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS TÜV SÜD je provjerio usporedbu potrošnje goriva koju je proveo IVECO i ocijenio rezultate potpuno vjerodostojnima. Dodatne informacije o načinu

More information

BLÜCHER Drainage Systems

BLÜCHER Drainage Systems BLÜCHER Drainage Systems Katalog proizvoda - slivnici i kanali od nehrdajuceg celika Uvoznik i distributer: Legomont d.o.o. - ' < K E E P I N G U P T H E F L O W Legomont d.o.o. www.legomont.hr legomont@legomont.hr

More information

Italy

Italy STABILNI PUNKT APARAT - APARATI, VODOM HLAĐENI JEDNOFAZNI SA PNEUMATSKOM NOŽNOM PEDALOM 16 25 KVA TECNA aparati za tačkasto zavarivanje punkt aparati - su dizajnirani da zadovolje sve potrebe. Kontrolna

More information

KATA LOG 2015 PUMPE 2 18

KATA LOG 2015 PUMPE 2 18 PUMPE 2 18 Speck Magic Blok pumpa s integriranim predfilterom. Klizni brtveni prsten montiran na plastičnu lopaticu. Osovina motora zaštićena od dodira sa bazenskom vodom. Volumen predfiltera : oko 0,5

More information

PRIKLJU^NI ELEMENTI OD ALUMINIZIRANOG ^ELI^NOG LIMA (aluminata) DEBLJINE 2 mm Fittings made up of aluminium coated plate, thickness 2 mm

PRIKLJU^NI ELEMENTI OD ALUMINIZIRANOG ^ELI^NOG LIMA (aluminata) DEBLJINE 2 mm Fittings made up of aluminium coated plate, thickness 2 mm PRIKU^NI EEMENTI O UMINIZIRNOG ^EI^NOG IM (aluminata) EBINE 2 mm Fittings made up of aluminium coated plate, thickness 2 mm 8 Z VS, MI TO RIMO NBOE! FOR YOU, WE O IT BEST! Fittings made up of aluminium

More information

JESTE LI SPREMNI ZA PROLJEĆE?

JESTE LI SPREMNI ZA PROLJEĆE? skoda4plus.com.hr SIMPLY CLEVER Kako bismo vam što više olakšali posjet servisu, kreirali smo za vas potpuno novu stranicu ŠKODA 4 Plus s brojnim funkcionalnostima. Posjetite stranice i na jednostavan

More information

ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B

ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B * ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B KADA MAŠTA MOŽE DA VAS ODVEDE SVUDA. Put. Zapravo, samo staza. Ali ipak mnogo više od toga. Možda je pravi razlog što su putevi tako posebni to što mogu da nas odvedu

More information

katalog renault ADF99BCADEC18D32A6 Katalog Renault 1 / 6

katalog renault ADF99BCADEC18D32A6 Katalog Renault 1 / 6 Katalog Renault 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Katalog Renault We support only new technology. Change your browser now! CLOSE. TEDGUM KATALOG TEDGUM KATALOG Veneporte Make Model Litre From To Body cc HP kw Fuel Engine

More information

SF6 PREKIDAČI za kv SF6 CIRCUIT-BREAKERS for kv. tel: , fax:

SF6 PREKIDAČI za kv SF6 CIRCUIT-BREAKERS for kv. tel: , fax: Design&print: STUDIO HRG, Zagreb Photo: STUDIO HRG and KON^R High Voltage Switchgear - 690 001 R2 / 04.2010. ELEKTRIČNI VISOKONPONSKI PRTI HIGH VOLTGE SWITCHGER ELEKTRIČNI VISOKONPONSKI PRTI d.d. HIGH

More information