UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62

Size: px
Start display at page:

Download "UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62"

Transcription

1 NOVI ŠKODA KAROQ

2

3 UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST 22 SIMPLY CLEVER 28 PRTLJAŽNIK 36 UDOBNOST 42 SIGURNOST 48 PERFORMANSE 56 INDIVIDUALIZACIJA 62 DODATNA OPREMA 74 ŠKODA MARKETINŠKI PROIZVODI 80 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE 82

4

5 SVESTRANO VOZILO ZA VAŠ SVESTRANI ŽIVOT Stilski i kompaktan SUV: novi ŠKODA KAROQ želi vam biti suputnik na svim pustolovinama koje možete zamisliti. Opremljen je vrhunskim sustavima povezivosti i sigurnosti, zbog čega će se i najobičniji odlazak na posao pretvoriti u elegantan izlet. Budući da je riječ o posljednjemu izdanku jezika kristalnog dizajna marke ŠKODA, KAROQ s nevjerojatnom lakoćom pretvara radni tjedan u vikend. KAROQ je još jedan primjer naše filozofije stvaranja prekrasno dizajniranih automobila koji se voze s jednakim užitkom kao što su se vozili na samom početku naše marke. To je Simply Clever. To je ŠKODA.

6

7 EKSTERIJER

8 8 OBLIK SLIJEDI ZABAVU Nadahnut našim naslijeđem češkog kristala, sa svojim elegantno izvedenim linijama, naš novi SUV odlikuje se jednakim razinama profinjenosti. Njegov svestrani dizajn zajamčit će da izgledate dobro tijekom svake pustolovine. PREDNJI DIZAJN Model KAROQ s rešetkom hladnjaka tipičnom za marku ŠKODA posreduje dojam snage i sigurnosti. Prednjim dijelom dominiraju oštro izvedena glavna svjetla i svjetla za maglu koja su smještena u visini rešetke hladnjaka, čime se potvrđuju ambicije vozila za offroad vožnju.

9 BOČNI DIZAJN Dok uglata kućišta kotača i zaštitne letvice na pragovima naglašavaju karakter SUV-a ovog vozila, neprestana igra svjetla i sjene koja je definirana jezikom dizajna marke ŠKODA unosi dašak emocija i elegancije u izgled modela KAROQ. Dizajn

10

11 Dizajn 11 PANORAMSKI KROV Električno namjestivi panoramski krov, koji vam omogućuje stvaranje velikoga otvorenog prostora iznad prednjih sjedala, dodatno će naglasiti atraktivni izgled vozila i jamčiti višu razinu komfora za sve putnike. Sada možete uživati u novim obzorima, baš kao i u osjećaju slobode i prostranosti. STRAŽNJI DIZAJN Prepoznatljiva stražnja svjetla u obliku klina, također s poznatim osvjetljenjem u obliku slova C, nadahnuta su češkom tradicijom izrade stakla. Ona su podijeljena u nekoliko dijelova. Dok se njihov prvi dio proteže u bočni dio vozila, drugi je integriran u poklopac prtljažnika. Katadiopteri su, radi postizanja bolje vidljivosti vozila, smješteni duboko u stražnjem braniku kako bi bili zaštićeni od oštećenja.

12 SVJETLA

13

14 14 OSVJETLJAVA PUT Impresivne linije dizajna modela KAROQ također utječu na vanjska svjetla. Vrhunska varijanta isporučuje se s LED sustavom svjetala, čime se ne kompromitiraju kako oblik tako ni funkcija. LED GLAVNA SVJETLA S FUNKCIJOM AFS I SVJETLIMA ZA MAGLU Za model KAROQ dostupne su dvije vrste glavnih svjetala i svjetala za maglu. Kod vrhunske je opcije riječ o LED tehnologiji. LED glavna svjetla nude iznimne performanse i izvrsnu energetsku učinkovitost. Funkcija AFS (sustav adaptivnih prednjih svjetala) namješta jačinu osvjetljenja posebnim uvjetima (npr. Za gradsku vožnju, vožnju autocestom ili vožnju tijekom kiše), dok se glavna svjetla odlikuju stilski integriranom trakom LED svjetala za dnevnu vožnju. U uvjetima loše vidljivosti LED svjetla za maglu izvrsno će se snaći i jamčiti vam najviši stupanj sigurnosti. Dizajn

15 Dizajn 15 LED STRAŽNJA SVJETLA Baš poput impresivnih stražnjih svjetala, osvjetljenje registarske pločice također je opremljeno LED diodama. Kristalni elementi pojavljuju se u neaktivnom području stražnjih svjetala. LOGOTIP DOBRODOŠLICE LED diode smještene s donje strane prednjih vrata osvjetljavaju ulazno područje i projiciraju natpis ŠKODA na tlo. Ova značajka uvijek se nudi kao dio LED paketa u kombinaciji s ambijentalnim osvjetljenjem.

16

17 INTERIJER

18 18 NIJEDNA MISIJA NEĆE BITI NEMOGUĆA Automobil smo pretvorili u kokpit. Elegantno izvedeni, no svejedno praktični digitalni zaslon sadrži sve informacije koje su vam potrebne i prikazuje ih ondje gdje ih najviše trebate ispred vaših očiju. Bez obzira na to je li riječ o informacijskim, navigacijskim, infotainment ili komunikacijskim uslugama, sve one dostupne su u svakom trenutku. DIGITALNA INSTRUMENTNA PLOČA* Savršenu preglednost osigurava digitalna instrumentna ploča, koja može prikazivati specifikacije putnog računala u kombinaciji s drugim informacijama kao što je primjerice navigacija. Na raspolaganju vam stoje četiri varijante izgleda, a svima njima upravlja se preko gumba View na višenamjenskom kolu upravljača klasični izgled, prošireni izgled, suvremeni izgled i osnovni izgled (koji je prikladan tijekom vožnje noću ili autocestom). Klasični izgled Suvremeni izgled Dizajn Osnovni izgled Prošireni izgled * Dostupno od godine.

19 19

20

21 LJEPOTA LEŽI U DETALJIMA Učinite svoj prostor ugodnijim i udobnijim pomoću blagoga, usklađenog LED ambijentalnog osvjetljenja koje se proteže duž unutrašnjosti vozila i stvara savršenu atmosferu za svako putovanje. 21 AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE Na vama je da odaberete jednu omiljenu boju ili da svaki dan upotpunite drugom nijansom. Instrumentna ploča i LED ambijentalno osvjetljenje u prednjim vratima, koje se isporučuje kao dio LED paketa, nudi deset privlačnih opcija za boje. Osvjetljenje prostora za noge u bijeloj boji također je dio LED paketa. Zeleno ambijentalno osvjetljenje Plavo ambijentalno osvjetljenje Crveno ambijentalno osvjetljenje Dizajn

22

23 POVEZIVOST

24 24 ŠKODA CONNECT: POVEŽITE SE SA SVIM SVOJIM SVJETOVIMA POLOŽAJ PARKIRANJA Saznajte točnu lokaciju svojeg vozila na velikim parkiralištima s bilo kojeg mjesta putem prikaza adrese parkiranja na svojem mobilnom telefonu. Ostanite povezani gdje god se nalazite. Biti u potpunosti i stalno online ne znači samo imati pristup zabavnim sadržajima i informacijama nego i mogućnost za podršku na putovanju. ŠKODA CONNECT vaša je ulaznica za svijet neograničenih komunikacijskih mogućnosti. Povezivost ŠKODA CONNECT* Ova ponuda uključuje dvije kategorije usluga. Dok Infotainment Online jamči navigaciju i informacije u stvarnom vremenu, primjerice u pogledu prometa, usluga Care Connect usredotočuje se na pružanje pomoći i sigurnost te omogućuje pristup i upravljanje vozilom na daljinu. Ona također nudi uslugu potpore u nuždi u svim situacijama. *Dostupnost usluga ovisi o tržištu. PODACI O VOŽNJI Pohranjuju se informacije o vašem putovanju poput prosječne potrošnje, prosječne brzine, udaljenosti i vremena putovanja. Svoje osobne podatke o vožnji možete prikazati te dobiti pregled svih svojih putovanja.

25 Povezivost 25 ONLINE PROMETNE INFORMACIJE Uvijek odaberite najbolju rutu! Ažurne informacije zajamčit će vam savršenu preglednost tijekom svakog putovanja. Ova opcija također omogućuje prikladnu reakciju na promjene u prometu poput radova na cesti, sudara i prometnih zastoja. BENZINSKE POSTAJE Možete saznati udaljenost, vrstu benzinske postaje i trenutačne cijene goriva. Ove informacije prikazuju se u stvarnom vremenu. Vrsta goriva vozila automatski se prepoznaje i prikazuje. POZIV U NUŽDI Poziv u nuždi upućuje se automatski kod hitnog slučaja tijekom kojeg se aktivirao sustav zaštite putnika. Ovaj sustav za hitne slučajeve također se može aktivirati ručno, i to pritiskom na crveni gumb na krovnoj konzoli. VRIJEME Primite najnovije vremenske informacije za svoju trenutačnu lokaciju, odredište ili bilo koje drugo mjesto zahvaljujući detaljnim predviđanjima, uključujući prognoze i upozorenja na oborine.

26 26 PONESITE ONLINE SVIJET SA SOBOM Infotainment sustav doživio je revolucionarni napredak: možete se veseliti atraktivnom dizajnu i cijelom nizu izvanrednih funkcija, dok se KAROQ besprijekorno sinkronizira sa svim vašim vanjskim uređajima. Još je bolja novost što vašoj djeci nikada neće biti dosadno tijekom putovanja. PHONE BOX Ovaj praktični pretinac za telefon smješten ispred ručice mjenjača stvara pojačani signal za vaš mobilni uređaj, a istovremeno bežično puni vaš telefon tijekom vožnje. APLIKACIJA MYŠKODA* Upoznajte se s Paulom, interaktivnim pomoćnikom aplikacije MyŠKODA (za operacijske sustave Android ili ios), koji vam može pomoći u raznim svakodnevnim situacijama. Njime se možete koristiti kako biste pristupili informacijama o svojem vozilu ili za potpuni opis elemenata za rukovanje, značenja pojedinih upozoravajućih žaruljica itd. Paul k tomu zorno prati i datume u vašem rokovniku. Ne samo da nikada nećete zaboraviti svoje sastanke već će vam ovaj pomoćnik također dati savjete kako biste najlakše dospjeli do lokacije na kojoj se održavaju. SMARTLINK+ Sa sustavom SmartLink+ (ŠKODA Connectivity paket koji podržava MirrorLink, Apple CarPlay i Android Auto), infotainment sustav u vozilu vozaču omogućuje sigurno rukovanje mobilnim telefonom tijekom vožnje. K tome su sve instalirane aplikacije koje su certificirane kao sigurne za vozila kompatibilne s uslugama MirrorLink, Apple CarPlay ili Android Auto. Sustav SmartLink+ također uključuje funkciju SmartGate. Ona vam omogućuje kabelsko povezivanje smartphonea s vozilom kako biste pristupili zanimljivim podacima o svojem stilu vožnje kao što su potrošnja goriva, vozna dinamika ili informacije o predstojećem servisu. (Posjetite našu web-stranicu za uvjete korištenja i informacije o kompatibilnosti za SmartLink+.) Povezivost *Dostupnost ovisi o tržištu.

27 Povezivost 27 COLUMBUS Novi navigacijski sustav Columbus 3D sadrži 9,2 zaslon. Ovaj uređaj ne nudi samo komforno rukovanje dodirom već i rukovanje gestama, zahvaljujući čemu možete listati po izborniku ili raznim popisima. Brojne funkcije su dostupne poput Bluetooth-a, sustava SmartLink+ i Wi-Fi-a. DRŽAČ ZA MULTIMEDIJU Iako može postojati samo jedan vozač u automobilu, putnici na stražnjim sjedalima također mogu u potpunosti uživati u vožnji. Držač za multimediju omogućuje vam sigurno smještanje tablet računala na naslon za glavu prednjeg sjedala. SOUND SUSTAV CANTON Uživajte u potpunoj čistoći zvuka, bez obzira je li riječ o glazbi ili govoru, na sound sustavu Canton s deset zvučnika, uključujući zvučnik u instrumentnoj ploči i subwoofer u prtljažniku. Ukupna izlazna snaga sound sustava iznosi 550 W.

28 SIMPLY CLEVER

29

30 30 OBILJE PROSTORA Pogledom u unutrašnjost pronaći ćete pregršt prostora i pretinaca za pohranu. Postoji dovoljno mjesta za sve i sve će biti na svojem mjestu - telefoni, čaše, osvježenja i sve druge svakodnevne potrepštine. Simply Clever PRETINAC ZA RUKAVICE U zatvorenom pretincu za odlaganje u donjem dijelu instrumentne ploče ispred suvozača, koji se može hladiti klima-uređajem, primjerice možete pohraniti ugodno rashlađena osvježenja tijekom svojih putovanja. JUMBO BOX Prostrani pretinac za odlaganje smješten je u prednjem naslonu za ruke. U njemu primjerice možete sigurno pohraniti svoje elektroničke uređaje. Pretinac Jumbo Box također se može opremiti držačem za kovanice i dvama držačima za napitke s funkcijom Easy Open.

31 Simply Clever 31 VREĆA UNIBAG Tijekom korištenja vreće Unibag s mogućnošću vađenja, koja je izvedena za prijevoz skija ili snowborda, možete preklopiti leđni naslon stražnjeg sjedala, dok će na stražnjoj klupi ostati dovoljno udobnog mjesta za dvoje putnika.

32 Simply Clever 32 PREKLOPIVI LEĐNI NASLON Preklopivi leđni naslon suvozačevog sjedala stvorit će još višu razinu varijabilnosti unutar vozila i omogućiti vam prijevoz predmeta glomaznih dimenzija.

33 Simply Clever 33 PREKLOPIVI STOLIĆI Ugrađeni u leđne naslone obaju prednjih sjedala, preklopivi stolići s držačima za napitke mogu se koristiti za puno više stvari od smještanja osvježavajućih napitaka. PRETINCI U PREDNJIM VRATIMA U prostranom pretincu u prednjim vratima pronaći ćete držač za 1,5-l boce i gumenu traku. Ovdje također možete smjestiti koš za smeće s mogućnošću vađenja. SIGURNOSNI PRSLUCI Prsluci se mogu pohraniti u pretincima za odlaganje u prednjim i stražnjim vratima, čime će zasigurno uvijek biti nadohvat ruke.

34 34 OTVARANJE BEZ KORIŠTENJA RUKU Zaboravite na čudne pokrete tijekom pokušaja otvaranja poklopca prtljažnika kada su vam ruke pune. Sada će utovar vaše prtljage ili preklapanje kuke za vuču biti jednostavni te čak i zabavni. Simply Clever VIRTUALNA PEDALA Kako ćete otvoriti ili zatvoriti poklopac prtljažnika kada su vam ruke pune? Samo kliznite stopalom ispod njega i on će se čarobno za vas automatski otvoriti ili zatvoriti. Virtualna pedala omogućuje beskontaktni pristup i raspoloživa je ekskluzivno s električno upravljanim poklopcem prtljažnika i sustavom KESSY (sustav ulaska, pokretanja i izlaska iz vozila bez ključa).

35 Simply Clever 35 ELEKTRIČNI POKLOPAC PRTLJAŽNIKA Električni poklopac prtljažnika otvara se i zatvara jednostavnim pritiskom na tipku na daljinskom upravljaču ili u vozačevim vratima, što je posebno praktično tijekom lošijih vremenskih uvjeta. Također možete namjestiti gornji položaj vrata u skladu sa svojim potrebama. Tipka za zatvaranje poklopca prtljažnika također se nalazi na samome poklopcu. IZVLAČNA POKRIVKA Jednostavan pristup vašoj prtljazi zajamčen je izvlačnom pokrivkom, koja se može pričvrstiti za poklopac prtljažnika. Kada otvorite poklopac prtljažnika, pokrivka se podiže zajedno s njime. SKLOPIVA KUKA Model KAROQ raspolaže sklopivom kukom za vuču s mehanizmom električnog otpuštanja. Prekidač je smješten u prtljažniku.

36 PRTLJAŽNIK

37

38 38 VAŠA ĆE PRTLJAGA OSTATI NA MJESTU Prtljažnik modela KAROQ sadrži pregršt prostora i praktičnih elemenata koji vam pomažu zadržati vozilo čistim te spriječava pomicanje predmeta. Vozilo sa serijskim stražnjim sjedalima (uključujući funkciju podjele u omjeru od 40/60) nudi kapacitet prtljažnika od 521 litre te 1630 litara kada su stražnja sjedala preklopljena. Simply Clever

39 Simply Clever 39 KUKE Robusne preklopive kuke, smještene s bočnih strana prtljažnika, učinit će transport vaših torbi jednostavnijim i sigurnijim. ELEMENTI ZA PRTLJAGU Kako bi se izbjegla sva neželjena kretanja prtljage tijekom vožnje, ovi elementi za prtljagu pohranjuju se iza kućišta stražnjih kotača kada se ne koriste. DVOSTRANA PROSTIRKA Prostirku s elegantnom stranom od tkanine okrenutom prema gore možete koristiti kada ne prevozite predmete koji bi mogli zaprljati vaše vozilo. Prostirku je moguće po potrebi preokrenuti na gumenu stranu jednostavnu za pranje. DVOSTRUKA PODNICA Dvostruka podnica smješta dno prtljažnika na razinu utovarnog ruba, čime se omogućuje jednostavnije rukovanje prtljagom. Ona k tomu predstavlja diskretan prostor za pohranu. PROGRAM MREŽA Jedna vodoravna i dvije okomite mreže povećavaju stupanj fleksibilnosti prtljažnika i pri tome drže predmete na mjestu.

40 40 JOGA ZA SJEDALA U VOZILU Sustav stražnjih sjedala VarioFlex sastoji se od triju zasebnih stražnjih sjedala. Svako od njih možete preklapati zasebno, a također ih možete uklanjati u potpunosti. Kada su sjedala preklopljena, stvorit ćete prtljažnik s kapacitetom od 1605 litara te od 1810 litara kada su u potpunosti izvađena. OPCIJA VARIOFLEX Ako trebate zadržati prostor za sjedenje za putnike na stražnjim sjedalima, možete preklopiti jedan leđni naslon. OPCIJA VARIOFLEX Jedna od brojnih opcija jest preklopiti vanjska stražnja sjedala. OPCIJA VARIOFLEX Druga je opcija preklopiti jedno vanjsko i srednje stražnje sjedalo. Kako biste povećali kapacitet prtljažnika, možete nagnuti sva stražnja sjedala prema naprijed (nije prikazano), zahvaljujući čemu ćete ih moći jednostavno ukloniti. OPCIJA VARIOFLEX U potpunosti uklonite jedno ili dva stražnja sjedala kako biste stvorili veliki kapacitet prtljažnika, dok će na stražnjim sjedalima i dalje moći sjediti putnici. Ovu radnju može jednostavno provesti jedna osoba, i to bez potrebe za uporabom alata. Simply Clever

41

42 UDOBNOST

43

44 44 SVE JE NADOHVAT RUKE Čak se iza malog gumba može skrivati sofisticirani sustav s nevjerojatnom razinom praktičnosti. Komforni elementi jamče još ugodniji i sigurniji doživljaj vožnje zahvaljujući naprednim tehnologijama. KESSY Vozila opremljena sustavom KESSY (sustav ulaska, pokretanja i izlaska iz vozila bez ključa) sadrže start-stop gumb na stupu upravljača za uključivanje i isključivanje motora bez ključa. Udobnost GRIJANO KOLO UPRAVLJAČA Višenamjensko kožno kolo upravljača, preko kojeg možete upravljati radiouređajem, telefonom te alternativno DSG mjenjačem (eng. Direct Shift Gearbox), može se opremiti funkcijom grijanja kojom se rukuje preko infotainment sustava.

45 Udobnost 45 OPCIJE ZA INDIVIDUALIZIRANJE Infotainment sustav različitim vozačima omogućuje stvaranje vlastitih, individualnih preferencija. One primjerice uključuju namještanje modusa vožnje, električno namjestivog vozačevog sjedala, klimauređaja te radio i navigacijskog sustava. Individualizirano vozilo isporučuje se s tri ključa. Kada se ključ koristi za otključavanje vozila, funkcije se automatski namještaju na vozačeva spremljena namještanja. REGULACIJA RAZMAKA Uz održavanje unaprijed namještene brzine, regulacija razmaka omogućuje vam povećanje ili smanjenje brzine bez korištenja nožnih papučica. 2-ZONSKI CLIMATRONIC 2-zonski klima-uređaj Climatronic s elektroničkom regulacijom opremljen je antialergijskim filtrom Air Care te senzorom za vlagu koji smanjuje zamagljivanje vjetrobranskog stakla. VOZAČEVO SJEDALO S UGRAĐENOM MEMORIJSKOM FUNKCIJOM Električno namjestivo vozačevo sjedalo s ugrađenom memorijskom funkcijom može pohraniti tri različita položaja sjedala i vanjskih zrcala.

46 46 LED OSVJETLJENJE ULAZNOG PROSTORA Osvjetljenje ulaznog prostora (Boarding Spots) s LED žaruljicama, koje je stvoreno za osvjetljavanje ulaznog područja, smješteno je na vanjskim zrcalima. PREKLOPIVA ZRCALA Vanjska zrcala s mogućnošću automatskog priklapanja priklapaju se tijekom zaključavanja vozila, čime su zaštićena od oštećenja. Udobnost UREĐAJ ZA PRANJE GLAVNIH SVJETALA Integrirani teleskopski uređaji za pranje glavnih svjetala s lakoćom će ukloniti prašinu i blato.

47 Udobnost 47 STRAŽNJI DIO PRETINCA JUMBO BOX Na stražnjem dijelu pretinca Jumbo Box možete pronaći 230-V utičnicu i USB priključak.

48 SIGURNOST

49

50 50 S OBA OKA NA CESTI Putovanje je puno sigurnije kada uza se imate pozornog suvozača. Stoga se KAROQ isporučuje s mnoštvom sustava potpore koji vam omogućuju brzu reakciju u raznim situacijama. Određeni sustavi čak mogu potpuno samostalno spriječiti predstojeći sudar. Sigurnost AUTOMATSKA POTPORA ZA SVJETLA (AUTO LIGHT ASSIST) Vaša potpora za svjetla automatski će prebacivati između dugih i kratkih svjetala te na taj način povećati razinu udobnosti i sigurnosti u prometu. AUTOMATSKA REGULACIJA RAZMAKA (ADAPTIVE CRUISE CONTROL) Koristeći se radarskim uređajem u prednjoj rešetki hladnjaka, ovaj sustav potpore uza svoju osnovnu funkciju regulacije razmaka zadržava siguran razmak do vozila koja se nalaze ispred vas.

51 Sigurnost 51 TRAVEL ASSIST Ovaj sustav potpore koristi se suradnjom između višenamjenske kamere i navigacijskog sustava kako bi prepoznao te na višenamjenskom zaslonu navigacijskog sustava i putnog računala/zaslonima digitalne instrumentne ploče prikazao određene prometne znakove. LANE ASSIST Zadatak zadržavanja vozila na ispravnom voznom traku možete prepustiti sustavu potpore zadržavanja vozila na voznom traku Lane Assist. Ovaj sustav prikazuje se na višenamjenskom zaslonu ili digitalnoj instrumentnoj ploči.

52 Sigurnost 52 POTPORA PRI PARKIRANJU (PARK ASSIST) Riješite se briga tijekom ulaska u uska parkirna mjesta zahvaljujući sustavu potpore pri parkiranju Park Assist. On automatski odabire odgovarajuće parkirno mjesto u nizu paralelno ili bočno parkiranih vozila.

53 Sigurnost 53 SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE MRTVOG KUTA (BLIND SPOT DETECT) Koristeći se radarskim senzorima u stražnjem braniku, sustav za prepoznavanje mrtvog kuta Blind Spot Detect nadzire područja mrtvog kuta iza i pokraj vozila. Na temelju udaljenosti i brzine okolnih vozila sustav odlučuje je li potrebno upozoriti vozača. UPOZORENJE NA PROMET STRAGA Ovaj sustav potpore, koji se isporučuje kao dio sustava za prepoznavanje mrtvog kuta Blind Spot Detect te se koristi istim radarskim senzorima, pomaže vam pri sigurnom izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag u uvjetima loše vidljivosti. Sustav čak može automatski aktivirati kočnice ako prepozna predstojeću opasnost. POTPORA KOD PROMETNOG ZASTOJA Ova funkcija olakšava vožnju vozila opremljenih DSG mjenjačem tijekom prometnih zastoja. Ona upravljanjem motorom, kočnicama i upravljačem omogućuje kretanje, kočenje i skretanje vozila kako bi se oponašale kretnje okolnih vozila (pri brzinama do čak 60 km/h).

54 54 DOŽIVITE SVEOBUHVATNU ZAŠTITU U ekstremnim situacijama, u kojima vozač ne može aktivno utjecati na ishod, kontrolu preuzimaju pasivni sigurnosni elementi u vozilu kao što su zračni jastuci. Vaše vozilo može ih sadržavati čak devet. Sigurnost PREDNJI ZRAČNI JASTUCI Dok je vozačev zračni jastuk ugrađen u kolo upravljača, suvozačev zračni jastuk smješten je u instrumentnoj ploči. Ako je potrebno, moguće ga je deaktivirati kada se na suvozačevo sjedalo smjesti dječja sjedalica.

55 Sigurnost 55 ELEKTRIČNA ZAŠTITA ZA DJECU Dovoljan je samo jedan pritisak na gumb i putovanje vaše djece postat će još sigurnijim. Zaštita za djecu onemogućit će im otvaranje stražnjih prozora i vrata. ZRAČNI JASTUCI ZA GLAVU Zračni jastuci za glavu tijekom aktivacije tvore pregradu i štite putnike na prednjim i stražnjim sjedalima od ozljeda glave. PREDNJI I STRAŽNJI BOČNI ZRAČNI JASTUCI Ova četiri zračna jastuka štite zdjelicu i prsa vozača i drugih putnika, čak i u slučaju bočnog sudara.

56

57 PERFORMANSE

58 58 SVAKA POZORNICA JE VAŠA Svi ponuđeni motori imaju brojne zajedničke značajke. Oni su suvremeni, dinamični i štedljivi. Stoga će se KAROQ osjećati kao kod kuće kako u gradu tako i na neprohodnim terenima. Performanse ADAPTIVNA REGULACIJA VOZNOG POSTROJA* Adaptivna regulacija voznog postroja (DCC) neprestano provodi procjene i reagira na brojne situacije u vožnji (kočenje, ubrzanje, skretanje), prilagođavajući pri tome karakteristike amortizacije i upravljanja. Sustav DCC uvijek se isporučuje u kombinaciji s odabirom modusa vožnje i omogućuje vam odabir među modusima Comfort, Normal ili Sport. *Dostupno od godine.

59 Performanse 59 BENZINSKI MOTORI Možete birati između 3-cilindričnog motora snage 85 kw i 4-cilindričnog motora snage 110 kw, koji se također isporučuju u verziji s aktivnim menadžmentom cilindara ACT (Active Cylinder management Technology). Ovaj sustav deaktivira 2 cilindra kada ona nisu potrebna, čime se potrošnja goriva znatno smanjuje. MJENJAČ Ovisno o verziji motora, vozilo se može opremiti 6-stupanjskim ručnim mjenjačem te 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG (eng. Direct Shift Gearbox). DIZELSKI MOTORI Naša ponuda uključuje motore snage 85 kw i 110 kw. Uzimajući u obzir zaštitu okoliša i normu za ispušne plinove (EU6), naša ponuda dizelskih motora (uz iznimku motora od 85 kw) koristi se sustavom selektivne katalitičke redukcije. Ovaj sustav ubrizgava sredstvo AdBlue radi smanjenja dušikovih monoksida (NOx). Kapacitet spremnika za sredstvo AdBlue iznosi cca. 13 l, a njegova potrošnja ovisi o stilu vožnje.

60 60 SIGURNOST I STABILNOST TIJEKOM SVAKOG PUTOVANJA Bez obzira na to svladavate li planinske putove ili vrludate gradskim cestama, s modelom KAROQ uvijek ćete biti sa sva četiri kotača na cesti. Jednostavno zavežite sigurnosni pojas, odaberite modus vožnje i ovladajte terenom koji se proteže pred vama. Performanse POGON NA SVE KOTAČE Pogon na sve kotače 4x4 podržan je sustavom elektronički upravljane međuosovinske spojke. Povezivanje stražnje osovine provodi se automatski, zbog čega se vozilo pod normalnim uvjetima može koristiti prednostima pogona na prednje kotače, a u ekstremnim uvjetima izvanrednom trakcijom pogona na sve kotače 4x4. DSG I 4X4 Bez obzira na to na koje ćete uvjete naići, uživat ćete u potpunoj udobnosti i učinkovitoj potrošnji goriva s pogonom na sve kotače 4x4 i automatiziranim 7-stupanjskim DSG mjenjačem (eng. Direct Shift Gearbox).

61

62 INDIVIDUALIZACIJA

63

64 64 AMBITION Serijska oprema verzije Ambition obuhvaća vanjska zrcala (električno namjestiva i grijana) s funkcijom osvjetljenja ulaznog prostora Boarding Spots i ručicama vrata u boji karoserije, crne krovne nosače, višenamjensko kožno kolo upravljača, 2-zonski klima-uređaj Climatronic, putno računalo, lakometalni naplatci TRITON 17", prednja svjetla za maglu i još puno toga. Individualizacija UNUTRAŠNJOST AMBITION CRNO-CRVENA Ukrasi u kromiranoj/dark Brushed izvedbi Presvlake od tkanine

65 Individualizacija 65 UNUTRAŠNJOST AMBITION CRNO-SIVA Ukrasi u kromiranoj/dark Brushed izvedbi Presvlake od tkanine UNUTRAŠNJOST AMBITION CRNA ALCANTARA Ukrasi u kromiranoj/dark Brushed izvedbi Presvlake od materijala Alcantara /kože UNUTRAŠNJOST AMBITION CRNO-CRVENA Ukrasi u kromiranoj/ Dark Brushed izvedbi Presvlake od tkanine UNUTRAŠNJOST AMBITION CRNA TKANINA/KOŽA Ukrasi u kromiranoj/dark Brushed izvedbi Presvlake od tkanine/kože * Sportska sjedala također su dostupna za verziju Style. UNUTRAŠNJOST AMBITION SPORTSKA SJEDALA CRNO-BIJELA Ukrasi u Graphite sivoj/cool Brushed izvedbi Presvlake od tkanine* UNUTRAŠNJOST AMBITION SPORTSKA SJEDALA CRNO-CRVENA Ukrasi u kromiranoj/dark Brushed izvedbi Presvlake od tkanine*

66 66 STYLE Serijska oprema verzije Style obuhvaća pomoć pri parkiranju sprijeda i straga, sustav KESSY (sustav ulaska, pokretanja i izlaska iz vozila bez ključa), LED glavna svjetla s AFS funkcijom, lakometalni naplatci RATIKON 17", putno računalo u boji i još puno toga. Individualizacija UNUTRAŠNJOST STYLE CRNA KOŽA Ukrasi u kromiranoj/dark Brushed izvedbi Presvlake od kože

67 Individualizacija 67 UNUTRAŠNJOST STYLE BEŽ KOŽA Ukrasi u Piano crnoj/dark Waves izvedbi Presvlake od kože, crna krovna obloga UNUTRAŠNJOST STYLE CRNA ALCANTARA Ukrasi u kromiranoj/dark Brushed izvedbi Presvlake od materijala Alcantara /kože UNUTRAŠNJOST STYLE CRNA KOŽA Ukrasi u kromiranoj/ Dark Brushed izvedbi Presvlake od kože UNUTRAŠNJOST STYLE CRNA Ukrasi u kromiranoj/dark Brushed izvedbi Presvlake od tkanine UNUTRAŠNJOST STYLE BEŽ Ukrasi u Piano crnoj/dark Waves izvedbi Presvlake od tkanine, crna krovna obloga UNUTRAŠNJOST STYLE CRNA TKANINA/KOŽA Ukrasi u kromiranoj/dark Brushed izvedbi Presvlake od tkanine/kože

68 68 PRESVLAKE Crna tkanina / crna koža Ambition*, Style* Crna tkanina Style Individualizacija Crna tkanina/ tkanina s crvenim uzorkom Ambition* Crna tkanina / tkanina sa sivim uzorkom Ambition Crna tkanina - bijele pruge / crna tkanina, sportska sjedala Ambition*, Style*

69 Crna tkanina - crvene pruge / crna tkanina, sportska sjedala Ambition*, Style* Individualizacija 69 Bež tkanina / crna tkanina Style Bež koža Style* Crna koža Ambition*, Style* * Dodatna oprema. Raspoloživost presvlaka sjedala molimo provjerite kod ovlaštenih ŠKODA partnera. Dostupnost ovisi o tržištu. Crna tkanina Alcantara / crna koža Ambition*, Style*

70 70 BOJE LASER BIJELA UNI BRILLIANT SREBRNA METALIK CANDY BIJELA UNI MOON BIJELA METALIK Individualizacija QUARTZ SIVA METALIK CAPPUCCINO BEŽ METALIK

71 Individualizacija 71 STEEL SIVA UNI BUSINESS SIVA METALIK EMERALD ZELENA METALIK VELVET CRVENA METALIK ENERGY PLAVA UNI LAVA PLAVA METALIK Dostupno od prosinac MAGIC CRNA METALIK MAGNETIC SMEĐA METALIK

72 72 NAPLATCI 17" RATIKON lakometalni naplatci 17" TRITON lakometalni naplatci 18" MYTIKAS lakometalni naplatci 18" BRAGA lakometalni naplatci Individualizacija

73 Individualizacija 73 19" CRATER lakometalni naplatci

74 DODATNA OPREMA

75

76 76 DODAJTE VIŠE OPREME U SVOJ KAROQ Posebnom životnom stilu potrebna je posebna oprema za vozilo. ŠKODA originalna dodatna oprema, koja može povećati razinu sigurnosti, praktičnosti i šarma vašeg vozila, svakako je najbolje rješenje. Kako biste vidjeli našu cjelokupnu ponudu, kontaktirajte svojega najbližeg ovlaštenog ŠKODA partnera. ZAŠTITA ZA STRAŽNJA SJEDALA Zasigurno ćete cijeniti i koristiti se zaštitom za stražnja sjedala, zbog čega više nećete morati brinuti o čistoći svojeg vozila. Ova prekrivka ima izdašne dimenzije radi prekrivanja područja stražnjih sjedala, čime ih štiti od dlaka i prljavštine koja pada sa životinja koje transportirate u vozilu. LTE CARSTICK LTE CarStick omogućuje brzu i pouzdanu vezu s internetom. Pomoću LTE CarSticka možete komforno pronaći obližnju benzinsku postaju, rezervirati hotelsku sobu ili odgovoriti na hitni tijekom putovanja.

77 Dodatna oprema 77 PAMETNI DRŽAČ VJEŠALICA ZA ODJEĆU Vješalica za odjeću, koja se može montirati na naslone za glavu prednjih sjedala, iznimno je praktičan dodatak, posebice one koji na posao putuju u odijelu. PAMETNI DRŽAČ KUKA Ručne torbice ili ruksaci ne moraju zauzimati prostor na stražnjim sjedalima. Objesite ih na pametni držač u obliku kuke fiksiran na naslone za glavu prednjih sjedala. PAMETNI DRŽAČ DRŽAČ ZA MULTIMEDIJU Držač za vanjski uređaj, koji se može montirati na naslone za glavu prednjih sjedala, zasigurno će cijeniti putnici na stražnjim sjedalima.

78

79 Dodatna oprema 79 NOSAČ ZA BICIKLE ZA KUKU ZA VUČU Ovaj nosač iznimno je robustan, jednostavan za montažu i praktičan za uporabu samo trebate blago podići bicikl kako biste ga fiksirali na držač. PREGRADA ZA PRTLJAŽNIK Ovaj je element u prvom redu dizajniran za one ljude koji transportiraju glomaznu robu. Pregrada se postavlja izravno iza naslona za glavu stražnjih sjedala i sprječava dopiranje nepričvršćenih predmete iz prtljažnika u putnički prostor. DVOSTRANA PROSTIRKA U PRTLJAŽNIKU Ovaj klasični primjer svestranog dodatka pomaže održati prtljažnik čistim i udobnim. SUSTAV MREŽA U prostoru prtljažnika pronaći ćete kuke za sustav mreža, koji vam pomaže pri održavanju reda u vozilu i sprječavanju pomicanja prtljage tijekom kretanja vozila.

80 ŠKODA MARKETINŠKI PROIZVODI

81 Na raspolaganju vam stoji naša ponuda originalnih artikala za darivanje koji su u velikoj mjeri povezani s modelom KAROQ. Oni su istovremeno kako stilski i praktični tako i komforni. Za više ŠKODA marketinških proizvoda posjetite internetsku trgovinu eshop.skoda-auto.com.

82 82 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE 1.0 TSI/85 kw 1.5 TSI/110 kw 1.5 TSI/110 kw 1.6 TDI/85 kw 1.6 TDI/85 kw 2.0 TDI/110 kw 4x4 MOTOR Benzinski motor s turbopunjačem, visokotlačni sustav izravnog ubrizgavanja goriva Benzinski motor s turbopunjačem, visokotlačni sustav izravnog ubrizgavanja goriva Benzinski motor s turbopunjačem, visokotlačni sustav izravnog ubrizgavanja goriva Dizelski motor s turbopunjačem, Common Rail visokotlačni sustav izravnog ubrizgavanja goriva Dizelski motor s turbopunjačem, Common Rail visokotlačni sustav izravnog ubrizgavanja goriva Dizelski motor s turbopunjačem, Common Rail visokotlačni sustav izravnog ubrizgavanja goriva Cilindri/obujam (cc) 3/999 4/1498 4/1498 4/1598 4/1598 4/1968 Maks. performanse motora/broj okretaja (kw/min-1) 85/ / / / / / Maks. okretni moment (Nm/min-1) 200/ / / / / / Norma za ispušne plinove EU6 EU6 EU6 EU6 EU6 EU6* Gorivo Bezolovni benzin, RON min. 95 Bezolovni benzin, RON min. 95 Bezolovni benzin, RON min. 95 Dizel Dizel Dizel PERFORMANSE Najveća brzina (km/h) Ubrzanje km/h (s) 10,6 8,4 8,6 10,7 10,9 8,7 Potrošnja goriva 99/100 (l/100 km)** gradska vožnja 6,2 6,6 6,6 5,0 4,6 5,9 izvangradska vožnja 4,7 4,7 4,9 4,4 4,3 4,5 kombinirana 5,3 5,4 5,5 4,6 4,4 5,0 Emisije CO 2 (g/km)** Promjer kruga okretanja (m) 10,9 10,9 10,9 10,9 10,9 10,8 PRIJENOS SNAGE Vrsta Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače Pogon na prednje kotače Pogon na sve kotače 4x4 Prijenos snage Ručni 6-stupanjski Ručni 6-stupanjski Automatski 7-stupanjski DSG Ručni 6-stupanjski Automatski 7-stupanjski DSG Ručni 6-stupanjski MASA Masa praznog vozila standardna verzija s vozačem od 75 kg (kg) Korisna nosivost uklj. vozača i dodatnu opremu (kg) Ukupna masa (kg)*** Masa prikolice bez kočnica (max. kg) Masa prikolice s kočnicama 12% (max. kg)*** Tehničke specifikacije Zapremina spremnika za gorivo (l) * Usklađenost s normom za ispušne plinove EU6 postiže se SCR sustavom (selektivna katalitička redukcija) preko kojeg se ubrizgava sredstvo AdBlue za smanjenje dušikovih oksida (NOx). Spremnik za sredstvo AdBlue ima zapreminu od 13 l i doseg od km. ** U odnosu na kotače i gume *** U odnosu na opremu Sva vozila opremljena su Start-Stop sustavom i funkcijom rekuperacije energije.

83 TDI/110 kw 4x4 Dizelski motor s turbopunjačem, Common Rail visokotlačni sustav izravnog ubrizgavanja goriva OSTALE SPECIFIKACIJE Karoserija Vanjske dimenzije Vrsta 5 sjedala, 5 vrata, 2 odjeljka Dužina/širina/visina (mm) /1841/ Koeficijent zračnog otpora cw (ovisno o verziji motora) Međuosovinski razmak (mm) Šasija Prednji/stražnji trag (mm) 1576/ Prednja osovina McPherson ovjes s donjim trokutastim sponama i torzijskim stabilizatorom Visina od tla (mm) /1968 Stražnja osovina Multi-link osovina s torzijskim stabilizatorom Unutrašnje dimenzije 110/ Kočioni sustav Hidraulički sustav s dvostrukom dijagonalnom preraspodjelom sustava kočnica, s Dual Rate vakuumskom podrškom Prostor za laktove sprijeda/straga (mm) 1486/ / EU6* prednje kočnice Disk kočnice s unutrašnjim hlađenjem i jednoklipnom pomičnom čeljusti Učinkoviti prostor za glavu sprijeda/straga (mm) 1022/1020 stražnje kočnice Disk kočnice Volumen prtljažnika (max. l) Dizel Sustav upravljanja Izravni sustav upravljanja sa zupčastom letvom i elektromehaničkim servoupravljačem Bez rezervne gume, stražnji leđni nasloni 195 9,3 Kotači 7.0J x 17" (ovisno o verziji motora) - uspravni/preklopni 521/1630 Gume 215/55 R17; 225/55 R17 (ovisno o verziji motora) VarioFlex verzija: uspravna/preklopna ili ukonjena stražnja sjedala / ,7 4,9 5,2 OSNOVNA VERZIJA , l Pogon na sve kotače 4x4 Automatski 7-stupanjski DSG (ML2) (ML3) VARIOFLEX VERZIJA l Grafički prikaz odnosi se na vozila sa benzinskim motorima ili 1.6 TDI motorom. (ML2) Tehničke specifikacije (ML3)

84 AKO STE UŽIVALI ČITATI O NJEMU ZAMISLITE KAKO GA JE TEK VOZITI NAZOVITE NAS ZA DOGOVARANJE TERMINA PROBNE VOŽNJE Jedan od najvažnijih ciljeva ŠKODA AUTA su razvoj i proizvodnja proizvoda koji koliko god je to moguće čuvaju okoliš, tijekom cijelog svog vijeka trajanja, s naglaskom na odabir razgradivih materijala. Naša ŠKODA vozila proizvode se primjenom naprednih tipova tehnologije u modernim proizvodnim pogonima koji ispunjavaju najstrože kriterije. Zaštita od korozije lakiranih dijelova vozila zasniva se isključivo na bezolovnim kataforezama (KTL) i topivim bojama. Strategija naše tvrtke uključuje ograničavanje potrošnje goriva i emisije štetnih plinova. Rezultat su motori koji zadovoljavaju sve trenutne norme emisija. Svi ŠKODA proizvodi izrađuju se u proizvodnim procesima koji su u skladu sa zakonima i odredbama koje se odnose na zaštitu tla i voda. Kao rezultat tih aktivnosti ŠKODA vozila ispunjavaju tehničke, sigurnosne, kvalitativne i ekološke zahtjeve. ŠKODA AUTO pridonosi očuvanju čistog okoliša i nudi mobilnost i udobnost svojim kupcima. Ekološki logo izražava svijest, odgovornost i pokušaje ŠKODA AUTA da ostvari održivi razvoj tvrtke i prijateljski pristup životu i prirodi. Vaš ŠKODA partner: Ver. KAROQ /17 ŠKODA trgovačka mreža u Hrvatskoj dosadašnje je dvije godine tvorničkog jamstva produžila za još dvije godine u kojima kupac zadržava sva jamstvena prava bez nadoplate.škoda jamstvo vrijedi 4 godine ili do prijeđenih km, s time da nema ograničenja kilometraže za prve dvije godine. Neki modeli u ovom katalogu prikazani su s dodatnom opremom koja nije uključena u standardnu opremu. Svi detalji tehničkih specifikacija, dizajna, opreme, materijala, jamstva i izgleda točni su u vrijeme tiskanja. Međutim, proizvođač zadržava pravo izmjena bez prethodne obavijesti. Podaci i informacije navedeni u ovom katalogu služe samo kao smjernice i nemaju obvezujući karakter. Zbog ograničenja tehnologije tiska, boje lakova ili drugih materijala prikazanih u ovom katalogu mogu se razlikovati od stvarnosti. Za aktualne informacije i više detalja o standardnoj ili dodatnoj opremi i trenutnim cijenama te rokovima i uvjetima isporuke kontaktirajte svog ovlaštenog ŠKODA partnera. Tiskano u Hrvatskoj.

Motor kw/ks mjenjač cijena do registracije. 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva kn kn

Motor kw/ks mjenjač cijena do registracije. 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva kn kn CJENIK SUPERB ACTIVE 1.5 TSI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva 193.452 kn 203.668 kn 2.0 TDI 110 kw/150 KS manualni sa 6 stupnjeva 219.280 kn 228.992 kn 2.0 TDI 110 kw/150 KS automatski DSG sa 7 stupnjeva

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE ŠKODA RAPID UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 INDIVIDUALIZACIJA 38 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE 50 OČEKUJTE NEOČEKIVANO ŠKODA RAPID vozilo

More information

NOVi ŠkOda rapid spaceback

NOVi ŠkOda rapid spaceback NOVI ŠKODA rapid spaceback chapter name 2 UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 10 POVEZIVOST 14 SIMPLY CLEVER 20 UDOBNOST 26 SIGURNOST 30 PERFORMANSE 34 MONTE CARLO 38 INDIVIDUALIZACIJA 42 DODATNA OPREMA 54 TEHNIČKE

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Fiat Tipo Sedan

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Fiat Tipo Sedan Cjenik vozila i dodatne opreme za model 356 - Fiat Tipo Sedan Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 356.330.0 Fiat Tipo Sedan

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA

UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA ŠKODA KODIAQ UVOD 4 EKSTERIJER 6 SVJETLA 12 INTERIJER 16 POVEZIVOST20 SIMPLY CLEVER 26 UDOBNOST44 SIGURNOST50 PERFORMANSE 60 INDIVIDUALIZACIJA 66 DODATNA OPREMA 78 ŠKODA MARKETINŠKI PROIZVODI 84 TEHNIČKE

More information

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54

UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54 ŠKODA fabia UVOD 4 EKSTERIJER 6 INTERIJER 14 POVEZIVOST18 SIMPLY CLEVER 24 UDOBNOST32 SIGURNOST36 PERFORMANSE 42 MONTE CARLO 46 SCOUTLINE 50 INDIVIDUALIZACIJA 54 DODATNA OPREMA 66 TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

More information

Nova ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Nova ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Nova ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Neki pogledi su poznati po iznenađenju. Drugi su poznati po inspiraciji. U nekima je najbolje uživati sam. Druge vrijedi podijeliti s onima koje volite. Iz tog razloga

More information

FIAT 500L VAN SNAGA KW/KS

FIAT 500L VAN SNAGA KW/KS FIAT SNAGA KW/KS M.V.S. BEZ PDV-A 500L Van N1 4 sedista 1.4 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.3 MultiJet 95ks 500L Van N1 4 sedista 1.6 MultiJet 120ks 70/95 530.74J.5 11,150 13,380 70/95 530.74T.5 13,350 16,020

More information

RENAULT LAGUNA COUPE Kolekcija 2012

RENAULT LAGUNA COUPE Kolekcija 2012 CJENOVNIK VOZILA Verzije s benzinskim motorom Norma kw (KS) Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100 km) Konačna cijena za kupca u KM Sport Edition 2,0T EU5 150 (205) 185 8.0 55,348 Verzije

More information

volvo V60 C J E N I K

volvo V60 C J E N I K volvo V60 C J E N I K SADRŽAJ V60 Cjenik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 19 3 cjenik VOLVO v60 Motori Broj cilin./ zapremina cm 3 Snaga motora kw/ks Ubrzanje 0-100 km/h u sek

More information

Ford Focus Cjenik se primjenjuje od vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om.

Ford Focus Cjenik se primjenjuje od vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om. Ford Focus Cjenik se primjenjuje od 23.05.2011. 4 vrata Informativne cijene u EURIMA, sa PDV-om. MODEL ZAPREMNINA SNAGA GORIVO EUR POPUST AKCIJSKA CIJENA Trend 1.6 Ti-VCT Duratec 1596 cc 77kW / 105KS BENZIN

More information

FordGALAXY. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV)

FordGALAXY. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) FordGALAXY Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.6 GTDi EcoBoost Benzin 1596

More information

Opel KARL. 5 vrata Selection. Rocks. Excite. Enjoy. Innovation. Benzin. Ručni mjenjač sa 5 st. prijenosa Ručni mjenjač sa 5 st.

Opel KARL. 5 vrata Selection. Rocks. Excite. Enjoy. Innovation. Benzin. Ručni mjenjač sa 5 st. prijenosa Ručni mjenjač sa 5 st. OPEL KARL Opel KARL 1 Motor Mjenjač election Enjoy Excite Rocks Benzin 55 kw/75 K tart/top 55 kw/75 K ECOTEC LPG konverzija 53 kw/71 K 55 kw/75 K Ručni mjenjač sa 5 st. Ručni mjenjač sa 5 st. Ručni mjenjač

More information

volvo xc60 C J E N I K

volvo xc60 C J E N I K volvo xc60 C J E N I K SADRŽAJ xc60 Cjenik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 18 2 3 cjenik VOLVO XC60 Motori Broj cilindara / obujam cm 3 Snaga motora kw/ks Ubrzanje 0-100 km/h

More information

SIMPLY CLEVER NOVA ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER NOVA ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER NOVA ŠKODA FABIA Dizajn... 6 Simply Clever... 24 Tehnologija... 30 Sigurnost... 38 Performanse... 44 Prilagođavanje... 48 Dodatna oprema... 62 Tehničke specifikacije... 68 ADRŽ AJ 3 Smjelost

More information

Opel Combo Tour. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Selection L1H2. Selection L1H1. Selection L2H1

Opel Combo Tour. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Combo. Benzin. Dizel. Selection L1H2. Selection L1H1. Selection L2H1 OPEL Combo Tour Opel Combo Tour 1 Benzin 70 kw / 95 K tart/top 70 kw / 95 K Combo Mjenjač election L1H1 standardna nosivost 29 312 election L1H2 28 872 30 753 31 192 election L2H1 70 kw / 95 K 36 173 38

More information

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Posebni Porez na MV PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Posebni Porez na MV PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA FordMONDEO 4 vrata MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) 2.0 TDCi E6 FWD Diesel 1997 ccm Ručni

More information

508 i 508 SW PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. U primjeni od

508 i 508 SW PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE. U primjeni od PEUGEOT 508 i 508 SW CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U primjeni od 12.01.2018. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Generalni uvoznik i distributer: P Autombil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb

More information

Novi Hyundai i20. Više informacija na Vaš Hyundai partner

Novi Hyundai i20. Više informacija na   Vaš Hyundai partner Novi Hyundai i20 Više informacija na www.hyundai.hr Vaš Hyundai partner Cijene i oprema Primjena cjenika od 30.11.2018. NEDC* MINIMALNE i MAKSIMALNE vrijednosti CO2 emisije i potrošnje goriva po izvedbi

More information

Škoda YETI FL City Cjenovnik važi od

Škoda YETI FL City Cjenovnik važi od Cjenovnik važi od 01.01.2014 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA KW SNAGA KS BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA SA PDV-om 5L62D5 1.2 TSI Active 77 105 5 6 brzina 30.674 5L62DD 1.2 TSI Active 77 105 5 DSG 34.038 5L62L5

More information

LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME

LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME LEXUS CT 200h C ENIK MODELA I OPREME LEXUS CT 200h OPREME 200h specifikacije motora: Ukupna snaga hibridnog sustava: CT 200h CT 200h CT 200h CT 200h CT 200h 1,8 VVT-i, 1.798 ccm, EURO 6, hibrid (benzin/elektro),

More information

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) PROSJEČNA EMISIJA CO2. Posebni Porez na MV PRODAJNA CIJENA

FordMONDEO 4 vrata. Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) PROSJEČNA EMISIJA CO2. Posebni Porez na MV PRODAJNA CIJENA FordMONDEO 4 vrata MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) 1.0T Ecoboost E6 FWD Benzin 998 ccm

More information

Emisija ugljičnogdioksida

Emisija ugljičnogdioksida FordMONDEO 4 vrata Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) 1.0T Ecoboost

More information

Cijene i oprema. Cjenik vrijedi od Više informacija na Vaš Hyundai partner. Iznos posebnog poreza na motorna vozila (PPMV)

Cijene i oprema. Cjenik vrijedi od Više informacija na   Vaš Hyundai partner. Iznos posebnog poreza na motorna vozila (PPMV) Cijene i oprema Cjenik vrijedi od 13.06.2018. Model i motor Varijanta Razina opreme Radni obujam ccm kw/ks Emisija CO 2 (g/km) Prosječna mješovita potrošnja (l/100 km) Cijena za kupca s PDV-om Iznos posebnog

More information

SUV CITROËN C3 AIRCROSS

SUV CITROËN C3 AIRCROSS SUV CITROËN C3 AIRCROSS Otkrivanje francuskog štiha u devedesetima sa hitom Joli Dragon, Le Tone se tijekom 15 godina predao glazbi da bi kasnije postepeno klizio prema ilustraciji. Od 2011., pokazao je

More information

NOVI 2008 PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD V3.0

NOVI 2008 PEUGEOT CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD V3.0 PEUGEOT NOVI 2008 CIJENE, OPREMA I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE U PRIMJENI OD 01.10.2018. V3.0 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Generalni uvoznik i distributer: P Autombil Import d.o.o., Kovinska 5, 10090 Zagreb

More information

GOLF GTI / GTD. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a

GOLF GTI / GTD. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2014 GOLF GTI / GTI ccm kw KS Mjenjač Modelska šifra Prodajna cijena bez PDV-a 2.0 TSI BMT 1.984 162 220 M6 5G19TX 40.112 2.0 TSI BMT DSG 1.984 162 220

More information

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska 0 PEUGEOT 308 CJENOVNIK VOZILA, OPCIJSKE OPREME I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi od 05.10.2018 V4 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska sa PDV-om (KM) Vrijedi od 05.10.2018 kw / KS Standard Mjenjač

More information

Opel Astra. Selection

Opel Astra. Selection OPEL Astra Opel Astra 1 Benzin Dizel 1.4 74 kw/1 K 1. Turbo ECOTEC tart/top 77 kw/15 K 1. Turbo ECOTEC tart/top 77 kw/15 K 92 kw/125 K tart/top 92 kw/125 K 11 kw/15 K tart/top 11 kw/15 K tart/top 11 kw/15

More information

Ford FIESTA MOOD & GROOVE

Ford FIESTA MOOD & GROOVE norma modeli modeli Model 5 vrata 5 vrata 1.1I 70KS PLUS 5 vrata 1.1I 70KS 5 vrata 1.0I Eco- Boost 100KS Start/ Stop GROOVE 5 vrata 1.0I Eco- Boost 100KS Start/ Stop GROOVE PLUS 5 vrata 1.0I Eco- Boost

More information

Oslobodite svoju želju za avanturom

Oslobodite svoju želju za avanturom Novi Dacia Duster Oslobodite svoju želju za avanturom Dacia Duster Ovisan o svim terenima Novi Dacia Duster posvuda je na svom terenu. Moderan, robustan i sjajan, u svojoj Atacama narančastoj boji nikoga

More information

Ride Free. Ride easy.

Ride Free. Ride easy. Ride Free. Ride easy. We've been building reliable commuter motorcycles for over 60 years. Every day, hundreds of thousands of people just like you rely on their Yamaha to move around the city. And now,

More information

Air Riders. YZ250

Air Riders. YZ250 Air Riders If you ve been around the dirt bike scene for a while you ll know that the has a pretty impressive track record. Over the years this thoroughbred racer has won just about everything worth winning

More information

V O L V O C J E N O V N I K XC60

V O L V O C J E N O V N I K XC60 V O L V O C J E N O V N I K XC60 sadržaj Cjenovnik 4 Standardna oprema 6 Dodatna oprema 10 Paketi 16 Dimenzije 18 VOLVOCENTAR.ME 3 cjenovnik: VOLVO XC60 Motori Broj cilin./ zapremina cm 3 Snaga motora

More information

Crna Gora Cjenovnik. 15. JANUAR

Crna Gora Cjenovnik. 15. JANUAR Crna Gora Cjenovnik 15. JANUAR 2017. www.mazda.co.me Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.590 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 12.090 Mazda2 G75 TAKUMI 55 / 75 5 brzina 13.590 Mazda2

More information

Ford Galaxy Cijenik 2015.

Ford Galaxy Cijenik 2015. Ford Galaxy Cijenik 2015. GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.5l EcoBoost 160 S6 M6 FWD

More information

Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR

Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR Crna Gora Cjenovnik 1. SEPTEMBAR 2015. WWW.MAZDA.CO.ME Mazda2 (5 vrata) Mazda2 G75 Emotion 55 / 75 5 brzina 11.390 Mazda2 G75 Challenge 55 / 75 5 brzina 11.890 Mazda2 G90 Challenge 66 / 90 5 brzina 12.390

More information

Tiguan 1722_Tiguan_K69.indd :57

Tiguan 1722_Tiguan_K69.indd :57 Tiguan Bild QR-Scanner Sadržaj Digitalni sadržaji 03 06 18 20 24 30 32 34 42 50 52 54 56 58 Eksterijer Linije opreme Offroad Povezanost i multimedija Udobnost Sustavi potpore za vozača Motori R-Line Volkswagen

More information

pro_cee d GT >>> Turbo ispunjen stilom GT dizajn

pro_cee d GT >>> Turbo ispunjen stilom GT dizajn The Novi new Kia Kia pro_cee d GT >>> GT dizajn Turbo ispunjen stilom GT donosi potpuno novu sportsku eleganciju. Prednja i stražnja LED svjetla? Da, svakako! Sportski odbojnici? Logično. Dvije ispušne

More information

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska

PEUGEOT. Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska 0 PEUGEOT 308 CJENOVNIK VOZILA, OPCIJSKE OPREME I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Vrijedi od 22.06.2018 V2 Proizvođač: Automobiles Peugeot, Francuska sa PDV-om (KM) Vrijedi od 22.06.2018 kw / KS Standard Mjenjač

More information

Ford Galaxy. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila

Ford Galaxy. Cjenik. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila Ford Galaxy Cjenik Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Trend 1.5l

More information

Ford Galaxy. Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA

Ford Galaxy. Cjenik MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA Ford Galaxy Cjenik 2016. MODEL GORIVO RADNI OBUJAM MJENJAČ SNAGA PROSJEČNA EMISIJA CO2 PRODAJNA CIJENA Posebni Porez na MV Preporučena maloprodajna cijena ( sa PDV i PPMV) Trend 1.5l EcoBoost 160 S6 M6

More information

Novi Ford MONDEO MOOD & GROOVE. cjenik EURO 6.2 norma

Novi Ford MONDEO MOOD & GROOVE. cjenik EURO 6.2 norma Novi Ford MONDEO EURO 6.2 norma Novi Ford MONDEO modeli modeli Model 5 vrata Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna

More information

Škoda YETI Cjenovnik važi od

Škoda YETI Cjenovnik važi od Cjenovnik važi od 01.06.2013 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA KW SNAGA KS BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA SA PDV-om 5L71D5 1.2 TSI Active 77 105 5 6 brzina 30.126 5L71DD 1.2 TSI Active 77 105 5 33.491 5L71L5 1.4

More information

CJENOVNIK. Audi A7 Sportback. Audi A7 Sportback cjenovnik

CJENOVNIK. Audi A7 Sportback. Audi A7 Sportback cjenovnik CJENOVNIK Audi A7 Sportback Audi A7 Sportback cjenovnik Šifra Dizelski motori kw KS ccm Mjenjač Cijena s PDV (KM) 4GF0LG A7 SB 3.0 TDI S tronic 160 218 2967 S tronic 100.879 4GF0GY A7 SB 3.0 TDI quattro

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Jeep Compass

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Jeep Compass Cjenik vozila i dodatne opreme za model 674 - Jeep Compass Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 674.221.1 Jeep Compass Sport

More information

Ford Edge. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila

Ford Edge. Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Emisija ugljičnogdioksida Prodajna cijena. Posebni porez na motorna vozila Ford Edge Model Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga Emisija ugljičnogdioksida CO2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena maloprodajna cijena (s PDV-om i PPMV-om) Titanium 2.0l TDCi 180

More information

Od perfekcionista, s ljubavlju

Od perfekcionista, s ljubavlju Od perfekcionista, s ljubavlju Kad postignete izvrsnost, osjećate se nepobjedivo. Netko to naziva perfekcionizmom, za druge je to život punim plućima. Za vas i sve one koji uvijek žele više, rođen je Levorg.

More information

Volkswagen. Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack

Volkswagen. Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack Novi Golf, Golf Variant & Golf Alltrack Volkswagen 1 premni za budućnost. Novi Golf i Golf Variant su na startnoj poziciji: sa izraženijim sportskim karakteristikama, dinamičniji i markantniji nego ikad.

More information

Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko

Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko 2 Projekti, prekretnice, ciljevi - život odraslih pun je odgovornosti. No, iza svih sastanaka i rasporeda, duboko u svima nama čuči i čeka jedno veliko dijete, spremno za izlazak i igru! Svakodnevno ga

More information

Nova Ford KUGA MOOD & GROOVE

Nova Ford KUGA MOOD & GROOVE EURO 6.2 norma modeli modeli Model 1.5 TDCi 120KS 2WD EURO 6.2 2.0 TDCi 150KS 2WD EURO 6.2 Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga MOOD Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna

More information

Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni,

Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni, Tehnički podaci Benzin Simetrični AWD (stalni pogon na sva 4 kotača) 2.0i FREE 2.0i STYLE 2.0XT 6MT Lineartronic MOTOR Vodoravno suprotstavljeni, Tip Vodoravno suprotstavljeni, 4-cilindrični, 4-taktni,

More information

Moderan izvana. Prostran unutra. Ugitia sectur accaerio. Profinjen do najsitnijeg detalja.

Moderan izvana. Prostran unutra. Ugitia sectur accaerio. Profinjen do najsitnijeg detalja. Hyundai i20 1 Što god poželite... Koji god i20 odabrali, stil, prostranost i profinjenost su standardni. Kako bismo udovoljili vašim osobnim preferencijama, kreirali smo posebne modele dizajnirane da vam

More information

Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu Tiguan

Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu Tiguan Cjenovnik i tehnički podaci Vrijedi za modelsku godinu 2019 Tiguan Modeli Opis modela Modelski kod Mjenjač Snaga (kw / KS) Emisija CO2 (g/km) Prosječna potrošnja (l) Cijena bez PDV-a Cijena sa PDV-om Tiguan

More information

EVA KREVETIĆ SA 2 LADICE 60X120 EVA BABY ROOM 60X120 ROCKİNG CRADLE

EVA KREVETIĆ SA 2 LADICE 60X120 EVA BABY ROOM 60X120 ROCKİNG CRADLE UPUTSTVO ZA MONTAZU STRANA 1/7 UPUTSTVO ZA MONTAŽU STRANA 2/7 LISTA DIJELOVA / ACCESSORIES LIST KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME KOD/CODE MALZEME ADI / PRODUCT NAME

More information

Brojite male pobjede.

Brojite male pobjede. Novi Hyundai Tucson Brojite male pobjede. Brojite male pobjede. Kada shvatite da imate beskrajni potencijal, neprestano ćete se izazivati da biste postali još bolji. Započnite s malim stvarima, napravite

More information

Beat your streets. X-MAX 125

Beat your streets. X-MAX 125 Beat your streets Featuring dynamic new wind-beating bodywork and a compact, agile chassis, the Yamaha has got to be one of the most stylish and desirable models in the city. Built to deliver smooth performance

More information

B-Klasa Sports Tourer. Katalog cijena vrijedi od:

B-Klasa Sports Tourer. Katalog cijena vrijedi od: B-Klasa Sports Tourer Katalog cijena vrijedi od: 30.06.2017 Varijante modela i tehnički podaci. Tip 5 sjedala, 5 vrata Motor/Cilindri Obujam (cm 3 ) Mjenjač Nazivna snaga kw (PS) Nazivni okretni mom. Nm

More information

DIZAJNIRAN DA OBAVI POSAO.

DIZAJNIRAN DA OBAVI POSAO. OPEL VIVARO DIZAJNIRAN DA OBAVI POSAO. Opel Vivaro ima sve što je potrebno da obavi posao. Vrhunski izgled, udobnu kabinu i izdašan teretni prostor. Pouzdanost, ekonomična potrošnja goriva i postprodajna

More information

Metalico Plus. TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11

Metalico Plus. TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11 Metalico Plus TEHNOPANELI-DIZAJN d.o.o. Izložbeno-prodajni salon Obrtnička 3, 10000 Zagreb (Savica-Šanci) Skladište Majstorska 11 T: 01 6040 105, 6040 106, 6040 108 i 618 4037 F: 01 618 4337 E: prodaja@tehnopaneli.hr

More information

KATA LOG 2015 BAZENSKI PRIBOR

KATA LOG 2015 BAZENSKI PRIBOR BAZENSKI PRIBOR 5 77 Širok izbor ljestvi za javne i privatne bazene. Cijevi od nehrđajućeg čelika Ø43 mm, AISI-304 AISI-316, sa sjajnim lakom Dostupno s protukliznim i dvostruko sigurnim gazištem Dostavlja

More information

Renault TRAFIC PASSENGER Cjenovnik vozila

Renault TRAFIC PASSENGER Cjenovnik vozila Cjenovnik vozila 01.12.2017 PASSENGER dužina vozila L1-5 m Verzije sa dizelskim motorom Model: TRP kw (KS) CO 2 (g/km)* MP cijena vozila sa PDV-om Akcijske cijene sa PDV-om ( ) Confort dci 95 Stop&Start

More information

Ford S-MAX MOOD & GROOVE

Ford S-MAX MOOD & GROOVE modeli modeli Model 2.0l TDCi 150 S6 M6 FWD 2.0l TDCi 150 S6 PowerShift FWD Gorivo Radni obujam Mjenjač Snaga MOOD Emisija ugljičnogdioksida CO 2 Prodajna cijena Posebni porez na motorna vozila Preporučena

More information

SF6 PREKIDAČI za kv SF6 CIRCUIT-BREAKERS for kv. tel: , fax:

SF6 PREKIDAČI za kv SF6 CIRCUIT-BREAKERS for kv. tel: , fax: Design&print: STUDIO HRG, Zagreb Photo: STUDIO HRG and KON^R High Voltage Switchgear - 690 001 R2 / 04.2010. ELEKTRIČNI VISOKONPONSKI PRTI HIGH VOLTGE SWITCHGER ELEKTRIČNI VISOKONPONSKI PRTI d.d. HIGH

More information

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om

Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa PDV-om Cenovnik A4Limuzina Audi Audi Opis Broj vrata Zapremina (cc) Snaga kw (KS) Transmisija/prenos Emisija CO₂ Potrošnja goriva Cena sa A4 Basic 2.0 TFSI quattro S-tronic 4 1984 185 (252) S-tronic 7 136 g/km

More information

Model Agregat Tip Usis okr/min M108S-DTQDS

Model Agregat Tip Usis okr/min M108S-DTQDS Model Agregat Tip Usis okr/min Neto snaga (*1) Zapremnina Spremnik goriva Filter zraka Alternator Prijenos Brzine Glavni mjenjač Raspon mijenjanja Dual speed (Hi-Lo) Max. brzina Glavno kvačilo / Kočnice

More information

KATA LOG 2015 PUMPE 2 18

KATA LOG 2015 PUMPE 2 18 PUMPE 2 18 Speck Magic Blok pumpa s integriranim predfilterom. Klizni brtveni prsten montiran na plastičnu lopaticu. Osovina motora zaštićena od dodira sa bazenskom vodom. Volumen predfiltera : oko 0,5

More information

Cleaner, smoother, quieter meet the new Drive2

Cleaner, smoother, quieter meet the new Drive2 Cleaner, smoother, quieter meet the new Drive2 Yamaha is recognised as being a leading manufacturer of leisure vehicles. And the latest Drive2 golf cars offer a choice of high-tech EFI or proven carburettor

More information

Potpun, osvježavajući i poboljšan. Hyundai i40.

Potpun, osvježavajući i poboljšan. Hyundai i40. Hyundai i40 Potpun, osvježavajući i poboljšan. Hyundai i40. Prvi dojam kod Hyundai i40 jest balansirana elegancija, koju odmah potvrđuje način na koji se prednja heksagonalna maska uklapa u njegove oble

More information

Opel Insignia. Grand Sport Edition. Insignia

Opel Insignia. Grand Sport Edition. Insignia Opel Insignia Opel Insignia 1 Grand port Mjenjač Insignia Edition Dynamic Innovation Benzin 1.5 Turbo tart/top 14 kw/14 K 1.5 Turbo ecotec tart/top 14 kw/14 K 1.5 Turbo tart/top 122 kw/165 K 1.5 Turbo

More information

Novi Dacia DUSTER. Verzije DUSTER LKV - lako komercijalno vozilo ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE COMFORT. Cenovnik vozila

Novi Dacia DUSTER. Verzije DUSTER LKV - lako komercijalno vozilo ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE COMFORT. Cenovnik vozila Cenovnik vozila 01.11.2018 Novi Dacia DUSTER OPREMA GORIVO MOTOR kw (KS) CO 2 (g/km) Model: JD1 Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** ESSENTIAL COMFORT PRESTIGE BENZIN BENZIN BENZIN 1.6 Sce 84 (115)

More information

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Alfa Romeo MiTo

Cjenik vozila i dodatne opreme za model Alfa Romeo MiTo Cjenik vozila i dodatne opreme za model 145 - Alfa Romeo MiTo Kodeks Naziv modela Obujam [cm3] Snaga [kw/ks] CO2 [g/km] Sjedala Karoserija Info cijena do registracije Cijena bez trošarine 145.B37.3 Alfa

More information

OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats

OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats www.tahograf.hr OceanLink VDO CAN instrumenti jednostavni za ugradnju na plovila sports boats Plug & Play najbrži pristup podacima o vašem motoru Ugradnjom suvremenih motora na plovila povećao se zahtjev

More information

CENOVNIK PEUGEOT 108. Peugeot 108. Peugeot 108 Važi od Marta 2018

CENOVNIK PEUGEOT 108. Peugeot 108. Peugeot 108 Važi od Marta 2018 CENOVNIK Peugeot 108 Važi od Marta 2018 PEUGEOT 108 Peugeot 108 Peugeot 108 Vrsta goriva Snaga motora (kw)/(ks) Zapremina Menjač sa pdv-om Cena vozila akcijska cena ACTIVE 1.0 VTi benzin 51/68 998 manuelni(5)

More information

Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori

Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori Novi CADDY Caddy Compact Trendline i Comfortline KR i Maxi modeli EU6 motori Važi od 01.07.2017. Cenovnik je informativnog karaktera. Proizvođač zadržava pravo naknadne izmene mogućnosti poručivanja modela

More information

PROVJERITE U KAKVOJ JE FORMI VAŠ SEAT

PROVJERITE U KAKVOJ JE FORMI VAŠ SEAT POSTUPAK U SLUČAJU PROMETNE NEZGODE Nazovite besplatni telefon SEAT Mobilnog jamstva* 0800 1 987 Organiziramo zbrinjavanje vašeg vozila do ovlaštenog servisa Besplatna procjena popravka vašeg vozila *

More information

Italy

Italy STABILNI PUNKT APARAT - APARATI, VODOM HLAĐENI JEDNOFAZNI SA PNEUMATSKOM NOŽNOM PEDALOM 16 25 KVA TECNA aparati za tačkasto zavarivanje punkt aparati - su dizajnirani da zadovolje sve potrebe. Kontrolna

More information

a b USER MANUAL e j f g 5 6 Stature height cm UN regulation no. R129 Age 4-12 y

a b USER MANUAL e j f g 5 6 Stature height cm UN regulation no. R129 Age 4-12 y 8 14 1 a b h 4 c i d USER MANUAL e j f g 5 6 k l m n 7 2 9 Stature height 100-150 cm 3 8 Age 4-12 y UN regulation no. R129 8 9 Thank you for choosing BeSafe izi Flex FIX i-size 10 11 12 13 30 14 15 16

More information

Taking ATV racing to the next level.

Taking ATV racing to the next level. Taking ATV racing to the next level. Serious racers will tell you that the Yamaha is the number one machine choice with winning riders. Its sharphandling chassis and ultra-responsive 450cc engine have

More information

XV950 Racer. Born to break rules

XV950 Racer. Born to break rules . Born to break rules If you're one of those riders planning to build a unique motorcycle that expresses your individuality, the Yamaha Sport Heritage range is the right place to start. Inspired by the

More information

Novi Golf Sportsvan. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2015

Novi Golf Sportsvan. Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2015 Cjenovnik i tehnički podaci Važi za modelsku godinu 2015 Novi Golf Sportsvan Proizvođač / Importer zadržavaju pravo naknadne izmjene cijena. Prije potpisivanja ugovora molimo da se informišete o tačnoj

More information

16x EAN

16x EAN 1 Naši Proizvodi Our Products Kad pričamo o kvalitetu, najviši rang imaju Premium proizvodi. Toaletni papiri u Premium liniji dostupni su u pakovanjima od 10 i 16 rolni. Dužina papirne trake i mek cvjetni

More information

Čekaju vas predivni trenuci

Čekaju vas predivni trenuci Renault TALISMAN Čekaju vas predivni trenuci Sa sportskom notom Renault TALISMAN unosi strast u ustaljene norme ove automobilske klase. Upečatljiv prednji deo, izvajan profil, izražene bočne linije i

More information

Sofisticirana 4-taktna snaga za djecu.

Sofisticirana 4-taktna snaga za djecu. Sofisticirana 4-taktna snaga za djecu. TT-R50E iz Yamahe sigurno je ostvarenje snova svakog djeteta. Sve na ovom mini-motoru dizajnirano je za pružanje zabave i ugodnog iskustva vozačima od 4 do 7 godina

More information

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5 www.fiatsrbija.rs Specifikacije modela i opcije mogu se razlikovati zbog odred enih tržišnih ili zakonskih zahteva. Svi podaci obuhvaćeni ovom publikacijom su indikativnog karaktera. FCA može da promeni

More information

Samo 1 kn Pregled vozila u 18 točaka

Samo 1 kn Pregled vozila u 18 točaka Postupak u slučaju prometne nezgode Nazovite besplatni telefon SEAT Mobilnog jamstva 0800 1 987 Organiziramo zbrinjavanje vašeg vozila do ovlaštenog servisa Besplatna procjena popravka vašeg vozila Pomoć,

More information

Prvi Dojam: Vau! Karakter: Opojan! THE LIFESTYLE SUV

Prvi Dojam: Vau! Karakter: Opojan! THE LIFESTYLE SUV Nova THE LIFESTYLE SUV Prvi Dojam: Vau! Magično izgleda, nova Vitara. Svojom sjajnom kromiranom rešetkom, 2.5 metara međuosovinskim razmakom i elegantnom linijom, istovremeno izražava snagu i profinjenost.

More information

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5

ZABAVLJANJE. je ozbiljna. stvar 500L 4 _ 5 www.fiatsrbija.rs Specifikacije modela i opcije mogu se razlikovati zbog odred enih tržišnih ili zakonskih zahteva. Svi podaci obuhvaćeni ovom publikacijom su indikativnog karaktera. FCA može da promeni

More information

New D'elight. Stylish and affordable commuter.

New D'elight. Stylish and affordable commuter. New. Stylish and affordable commuter. The beautifully styled new really is in a class of its own. Its classic lines give a timeless image that never goes out of fashion - but what really makes this chic

More information

www.mitsubishi-motors.hr POSTOJI VIŠE OD SAME VOŽNJE Prvi svjetski plug-in hibridni SUV jedinstven je u svijetu. Dvostruki elektromotori i visoka učinkovitost u potrošnji goriva optimizira izvedbu s obzirom

More information

7,32% IVECO S.p.A. Via Puglia 35,10156 Torino - Italija. ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS. Broj izdanja H104912

7,32% IVECO S.p.A. Via Puglia 35,10156 Torino - Italija.   ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS. Broj izdanja H104912 7,32% ostvareno smanjenje potrošnje goriva uz ECOSTRALIS TÜV SÜD je provjerio usporedbu potrošnje goriva koju je proveo IVECO i ocijenio rezultate potpuno vjerodostojnima. Dodatne informacije o načinu

More information

katalog renault ADF99BCADEC18D32A6 Katalog Renault 1 / 6

katalog renault ADF99BCADEC18D32A6 Katalog Renault 1 / 6 Katalog Renault 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Katalog Renault We support only new technology. Change your browser now! CLOSE. TEDGUM KATALOG TEDGUM KATALOG Veneporte Make Model Litre From To Body cc HP kw Fuel Engine

More information

KAROQ WIP THE ALL-NEW ŠKODA IF YOU VE ENJOYED READING ABOUT IT IMAGINE DRIVING IT CALL US TO ARRANGE A TEST DRIVE

KAROQ WIP THE ALL-NEW ŠKODA IF YOU VE ENJOYED READING ABOUT IT IMAGINE DRIVING IT CALL US TO ARRANGE A TEST DRIVE IMAGE DISCLAIMER The images presented in this catalogue (brochure) are used for illustrative purposes only and are not intended to form part of any contract or warranty. They display pre-series cars and

More information

Renault KANGOO EXPRESS Euro6

Renault KANGOO EXPRESS Euro6 Renault KANGOO EXPRESS Euro6 Cenovnik vozila 01/06/2018 Model: KU2 kw (KS) CO 2 (g/km)* Osnovna cena Cena bez PDV-a Cena sa PDV-om** COMPACT dužina vozila L0-3,9 m Energy dci 75 E6 F CON0 A0 55 (75) 112

More information

Principles that guide us...

Principles that guide us... Principles that guide us... Pouzdanost/Reliability Sigurnost/Certainty Kvaliteta/Quality Inovativnost/Inventiveness Ekonomičnost/Cost-effectiveness Dostupnost/Affordability Stručnost/Competence Iskustvo/Experience

More information

KAROQ THE ALL-NEW ŠKODA IF YOU VE ENJOYED READING ABOUT IT IMAGINE DRIVING IT CALL US TO ARRANGE A TEST DRIVE

KAROQ THE ALL-NEW ŠKODA IF YOU VE ENJOYED READING ABOUT IT IMAGINE DRIVING IT CALL US TO ARRANGE A TEST DRIVE IMAGE DISCLAIMER The images presented in this catalogue (brochure) are used for illustrative purposes only and are not intended to form part of any contract or warranty. They display pre-series cars and

More information

Emisije iz motornih vozila (a malo i o VW-u)

Emisije iz motornih vozila (a malo i o VW-u) SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET STROJARSTVA I BRODOGRADNJE KATEDRA ZA MOTORE I VOZILA Doktorski rad Emisije iz motornih vozila (a malo i o VW-u) Zoran Lulić Zagreb, 1 Što pišu mediji Poslovni dnevnik, 2015-09-22

More information

ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B

ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B * ZAŠTO IĆI SAMO OD TAČKE A DO TAČKE B KADA MAŠTA MOŽE DA VAS ODVEDE SVUDA. Put. Zapravo, samo staza. Ali ipak mnogo više od toga. Možda je pravi razlog što su putevi tako posebni to što mogu da nas odvedu

More information

Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od 40kg do 60kg

Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od 40kg do 60kg Classic Klizači za pregradna klizna vrata sa standardnim nosačima nosivosti od kg do 0kg Classic Pribor za vrata EKONOMIČNO LAKA MONTAŽA RAZDALJINA OD PODA: mm USPORIVAČI ZATVARANJA ECONOMIC EASY MOUNTING

More information

DML POTOPNE PUMPE ZA FEKALNE KANALIZACIJSKE OTPADNE VODE

DML POTOPNE PUMPE ZA FEKALNE KANALIZACIJSKE OTPADNE VODE APLIKACIJE Prepumpavanje civilnih i industrijskih fekalnih otpadnih voda Prepumpavanje kanalizacije iz septičkih jama Generalno prepumpavanje nečiste vode koja sadrži krute tvari Pražnjenje procjedne vode

More information