TÄIUSTATUD JA SPORTLIK

Size: px
Start display at page:

Download "TÄIUSTATUD JA SPORTLIK"

Transcription

1 CIVIC

2 01 : SISSEJUHATUS SISUKORD 03 KERE DISAIN 07 SISUSTUSE DISAIN 09 TEHNOLOOGIA 11 MUGAV SISUSTUS 13 MAGIC-ISTMED 15 SOORITUSVÕIME 17 EARTH DREAMS TEHNOLOOGIA 19 TURVALISUS 23 TEIE CIVIC 25 MUDELITE KIRJELDUS 36 VÄRVID 37 POLSTER 38 LISAVARUSTUS JA -PAKETID 47 CIVIC DNA 49 UNISTUSTE JÕUD Pildil on Civic 1.6 i-dtec Sport Brilliant Sporty Blue Metallic värvitoonis ja 17 valuvelgedega Sport UUS 5 UKSEGA CIVIC TÄIUSTATUD JA SPORTLIK Püüdleme Hondas alati täiuslikkuse poole ja soovime valmistada veelgi võimsamaid, efektiivsemaid ja nauditavaid masinaid. Sellest annab tunnistust meie uus Civicu tootevalik. Auto on üle vaadatud ja täiesti uues kuues auto välimus annab tunnistust võimsusest, täiustatud tehnoloogia hoiab teid sõidu ajal kursis vajaliku infoga ning kõik elemendid autos on täiuslikult viimistletud. Nagu oodata oli, sisaldab Civicu tootevalik Honda kõige täiuslikumaid turvafunktsioone.

3

4 03 : KERE DISAIN Pildil on Civic 1.6 i-dtec Sport Brilliant Sporty Blue Metallic värvitoonis ja 17'' valuvelgedega "Sport" VÄLIMUS, MIS VASTAB SOORITUSVÕIMELE Tutvustame jõulisema stiiliga Civicut. Uue Civic Sport mudeli töötas välja sama meeskond, kes lõi rabava Type R-i. Seda on ka märgata uus stiilse sportliku esiotsaga ühendatud iluvõre, kerevärvi tagaluugi spoiler ja sportlikud 17-tollised mustad valuveljed Sport muudavad sõiduki välimuse dünaamiliseks ja meelierutavaks.

5

6 05 : KERE DISAIN Näidatud on Civic 1.8 i-vtec Executive mudel Polished metal metallic värvitoonis. PISIASJAD OLULISED ERINEVUSED Uue Civicu kõik disainielemendid alates julgetest disainlampidesse integreeritud LED-esituledest kuni tagaluugi spoilerini on mõeldud autole sportliku nüansi lisamiseks. Võimas mootor tagab sujuva sõitmise väiksema kütusekulu ja madalama müratasemega. Tulemuseks on kaunis, hästi kuuletuv, efektiivne ja intuitiivne masin.

7

8

9 SISUSTUSE DISAIN : 08 STIIL JA MUGAVUS KONTROLL Kõige olulisem autos on juht ja just seetõttu kavandasime Civicu uue tootevaliku juhikeskseks. Teid ümbritsevad juht- ja mugavusseadmed paiknevad kõik käeulatuses. Kahe ekraaniga armatuurlaud tagab, et kogu oluline teave liikumiskiiruse, mootori pöörete ja kütusekulu kohta asub teil silme ees ja seda on ohutu lugeda. Roolirattal olevad juhtseadmed ja uus helisüsteemi liides on kujundatud nõnda, et kontroll tee, auto sooritusvõime ja salongis toimuva üle on täielik. Pisidetailid on äärmiselt olulised ja just seetõttu rõhutavad Civicu kroomdetailid auto sportlikku loomust ja täiustavad väliselemente kaasaegse stiiliga. Näidatud on Civic 1.8 i-vtec Executive mudel automaatkäigukasti, täiustatud juhiabisüsteemi ja rakendusega Honda Connect. Tehnilised andmed on leitavad eraldi trükisel.

10

11 TEHNOLOOGIA : 10 *Honda rakenduste kasutamisel võivad rakenduda andmeside- ja rändlustasud ** Funktsiooni saab kasutada vaid siis, kui auto ei liigu. *** Funktsioon on saadaval vaid siis, kui kasutaja nutitelefon ühildub Honda CONNECT MirrorLinkiga. See tehnoloogia võimaldab peegeldada nutitelefoni ekraani ja seega kasutada nutitelefoni rakendusi. Lisateavet eri mudelite võimaluste kohta leiate tehniliste andmete lehekülgedel Δ HFT-ühilduvus võib erineda. ISIKUPÄRASTATUD AVAKUVA Laadige taustapildiks oma lemmikfoto ja muutke Honda CONNECT isikupäraseks. Ekraani saab kohandada teie eelistustele ja soovidele vastavaks. BLUETOOTH -HANDSFREE TELEFONISÜSTEEM Mobiiltelefoni kontaktidele juurdepääsuks kasutage intuitiivset puuteekraani. HOIDES TEID ÜHENDUSES Oleme arendanud välja innovatiivse ja nutika tehnoloogia, mis muudab iga sõidu täiuslikuks. Civic tutvustab uut Honda CONNECT audio- ja infosüsteemi, mis hoiab teid ühenduses oluliste inimestega ja võimaldab muusikat kuulata seda kõike ühe keskse puuteekraani kaudu, mida saab kasutada nagu nutitelefoni. Honda CONNECT hoiab teid teel olles ühenduses Wi-Fi-ühenduse või mobiilse Wi-Fi-ruuteriga. Honda CONNECT 7-tollist puuteekraani saab isikupäraseks muuta oma lemmikfotodega. Aha TM raadiost saate hõlpsalt sõidu ajaks muusikat valida. Saate kuulata oma lemmik Interneti-raadiot ja muid raadiosaateid tervest maailmast, sh uudiseid, ilmateateid, spordiuudiseid, netisaateid ja heliraamatuid. Bluetooth-ühendus võimaldab ühendada nutitelefoni autosisese handsfree telefonisüsteemiga Δ. Lisaks saate puuteekraani kaudu surfata Internetis**. Garmini auhinnatud satelliitnavigatsioonisüsteem on saadaval Honda CONNECT lisavarustusena; süsteem kasutab reaalajas liiklusteabe ja kiiruspiirangute esitamiseks lihtsat ikoonmenüüd, samuti saate viie aasta jooksul tasuta uuendada kaarte. Honda CONNECT on MirrorLink-võimalusega***. AHA * Aha -rakendus võimaldab luua ühenduse Interneti-raadioga, annab ligipääsu Facebooki ja Twitteri kontodele ning aitab otsida läheduses olevaid restorane ja hotelle. GARMIN NAVIGATION Garmin PhotoReal TM kuvab lähenevate ristmike realistlikud kujutised koos nooltega, et saaksite valida just õige sõidurea. Süsteem sisaldab ka ennustatavaid marsruute, reaalajas liiklusummikute vältimisi, kiiruspiirangute kuva, 3D-hooneid, maastikuvaateid ja palju muud.

12 11 : MUGAV SISUSTUS Model shown is Civic 1.8 i-vtec Executive, manual transmission with black leather interior, optional Advanced Driver Assistance System Pack 2 and HDD navigation. *For information on which models these features are available on, please refer to specifi cation pages

13 NAUDITAV SALONG Civicu salong on meeliülendav. Salongi iga elementi on hoolikalt disainitud, seda alates juhtseadmetest kuni istmete toestusvõime ja mugavuseni. Meie eesmärgiks on muuta ka kõige pikem sõit nauditavaks. Meie uue sportmudeli must laevooder ja piilarid annavad salongile sportliku välimuse. Näidatud on Civic 1.6 i-dtec Sport mudel manuaalkäigukastiga, salongis on kasutatud kangast ning komplekti kuulub ka Honda CONNECT. Tehnilised andmed on leitavad eraldi trükisel.

14 Näidatud on Civic 1.8 i-vtec Executive mudel Polished Metal Metallic värvitoonis ja rakendusega Honda CONNECT.

15 MAGIC-ISTMED : 14 IGAKS ELUJUHTUMIKS KOHANDATAV Usume, et auto peab sobituma teie järgi. Civicu nutikad tagumised Magic Seats istmed saab vastavalt vajadusele erinevatesse asenditesse seadistada. Istmed saab ühe lihtsa liigutusega üles või alla klappida ning paika lukustada, nii saab ruumi teha kõikvõimalikele asjadele. See võimaldab juba niigi küllalt ruumikat pagasiruumi kuni 1378 liitrini suurendada, hõlmates ka põrandaalust 70-liitrise mahuga panipaika. Iga võimaliku olukorraga on arvestatud.

16

17 SOORITUSVÕIME : 16 JÕUDLUS, MILLE ÜLE VÕIB UHKUST TUNDA Kombime pidevalt jõudluse ja efektiivsuse piire. Meie i-vtec bensiinimootorid ja i-dtec diiselmootorid on väga kütusesäästlikud, jõulised ja puhtamate emissioonidega. Väikese 1.4 i-vtec mootori jõudlus on 100 hj, kütusekulu 5,40 l/100km ja CO 2-emissioonid 128 g/km*. Võimsa 1.8 i-vtec mootori jõudlus on 142 hj ning kütusekulu võrdväärne väiksema mootori kütusekuluga. Uus 1,6 i-dtec pakub 120 hj, selle kütusekulu on 3,6 l/100 km ja kogus on 94 g/km Δ CO 2. Nüüd on mootorist viimase võtmine veelgi lihtsam. Kõik autod on varustatud 6-käigulise manuaalkäigukasti ja käiguvahetamise indikaatoritega, et kütusekulu oleks võimalikult väike. Neile, kes eelistavad automaatkäigukasti, on saadaval 5-käiguline automaatkäigukast mootori kütusekuluga 6,31 l/100km ja CO 2- emissioonidega 148 g/km. *Manuaalkäigukastiga 1,4 i-vtec-mootori keskmine kütusekulu näitaja on 5,4 5,5 l / 100 km, g/km CO2. Manuaalkäigukastiga 1,6 i-dtec-mootori keskmine kütusekulu näitaja on 3,6 3,7 l / 100 km, g/km CO2. Manuaalkäigukastiga 1,8 i-vtec-mootori keskmine kütusekulu näitaja on 5,8 6,4 l / 100 km, g/km CO2. Tehnilised andmed on leitavad eraldi trükisel. Pildil on Civic 1.6 i-dtec Sport Brilliant Sporty Blue Metallic värvitoonis ja 17'' valuvelgedega Sport.

18 17 : EARTH DREAMS TEHNOLOOGIA JÕUDLUS JA EFEKTIIVSUS Meie Earth Dreams Technology põhjal välja töötatud mootoriga Civic 1,6 i-dtec pakub ideaalset tasakaalu tõhususe ja sooritusvõime vahel. Kõikides varustuspakettides sisalduv uudse konstruktsiooniga mootor on kergem ja väiksema hõõrduvusega, pakkudes kadestusväärset ökonoomsust ilma jõudlust ohverdamata. Tulemus: kiired reaktsioonid, sujuv sõit ja sportlik juhitavus. * Manuaalkäigukastiga 1,6 i-dtec-mootori keskmine kütusekulu näitaja on 3,6 3,7 l / 100 km, g/km CO2. Tehnilised andmed on leitavad eraldi trükisel. Näidatud on Civic 1.6 i-vtec Executive mudel poleeritud metalses värvitoonis.

19

20 19 : TURVALISUS ROHKEM JÕUDU SUUREM REAGEERIMISVÕIME Innovatiivne salong ei ole mitte üksnes mugav, vaid tagab ka äärmise turvalisuse. Civic toetab võimsust ja jõudlust kõige uuemate turvafunktsioonidega. Honda kliimakamber meie Swindoni tootmishoones. Meie täiustatud kerestruktuur neelab kokkupõrke jõu ja suunab selle juhist ja reisijatest eemale, hoides neid kaitstuna. Salongis kuuluvad standardvarustusse ABS pidurisüsteem, elektrooniline pidurdusjõu jaotussüsteem ja sõiduki stabiilsusabisüsteem. Teel kaitsevad teid avariiolukorras pidurdusjõudu võimendav nutikas piduriabisüsteem. Kõigele lisaks ühendab täiustatud juhiabisüsteemi komplekt kõige uuemad tuvastustehnoloogiad nutikate funktsioonidega, nagu liiklusmärgi tuvastussüsteem, sõidurealt kõrvalekaldumise hoiatussüsteem ja pimenurga hoiatussüsteem. Sõltumatute hindajate poolt Civicule antud Euro NCAP 5 hinnang annab teile kindlus- ja turvatunde. Piire on seatud, edasi lükatud, murtud ja uuesti seatud. Honda testib oma mootoreid purunemispunktini, seetõttu saate teie sõita täiesti turvaliselt. See võib tunduda liigse ettevaatlikkusena, kuid me kuumutame oma mootoreid temperatuurini üle 80 ºC. Seejärel jahutame neid kuni temperatuurini -30 ºC. Laseme mootoreil töötada kõrgetel pööretel päevi. Võtame need koost lahti ja paneme uuesti kokku. Teeme seda kõike korduvalt. Miks me seda kõike teeme? Nii tagame mootorite usaldusväärsuse kõikidel teedel ja igas olukorras. Honda kaasaegne uurimis- ja arendusosakond Tochigis pakub ka kõikehõlmavaid testimisvõimalusi. See võimaldab meil töötada välja kõige uuemate ohutus-, jõudlus- ja mugavusomadustega sõidukeid, mis sõitmise suureks naudinguks muudavad. Euro NCAP-I turvatestides saavutati maksimaalsed 5 tärni.

21 HÄDAPIDURDUSE MÄRGUANNE Kui peate hädaolukorras ootamatult järsult pidurdama, siis on vaja nii kiiresti kui võimalik taga sõitvaid juhte hoiatada. Äkkpidurduse märguanne just seda teebki, vilgutades äkkpidurduse korral automaatselt ohutulesid, et vähendada tagant sissesõidu ohtu. AUTOMAATSED PÄEVATULED (FUNKTSIOON COMING HOME/ LEAVING HOME) Honda jaoks on klientide mugavus alati oluline olnud. Kui pargite Civicut öösel, siis jäävad esituled automaatselt veel 15 sekundiks põlema, et ümbrust valgustada. Naastes kordub sama, et te pimedas kiiresti ja turvaliselt autosse jõuaksite. AKTIIVKAITSEGA ESIISTMETE PEATOED Kokkupõrke korral aitavad esiistemete peatoed ja eelpingutitega 3-punkti ELR-turvavööd sõitjaid kaitsta. Pildil on Civic 1.6 i-dtec Sport Brilliant Sporty Blue Metallic värvitoonis ja 17'' valuvelgedega Sport TURVAPADJAD Civic on turvapatjatega ümbritsetud, sh turvakardinad. VSA Sõidu ajal jälgivad stabiilsuskontrollisüsteemi andurid haarduvust, et välja arvutada auto maksimaalseks juhitavuseks vaja minev võimsus või pidurdusjõud. REHVI TÜHJENEMISE HOIATUSSÜSTEEM Rehvi tühjenemise hoiatussüsteem jälgib rehvirõhku ning teavitab võimalikust rehvilekkest.

22 21 : TURVALISUS Juhiabi süsteemi pakett Liiklusmärkide tuvastussüsteem Liiklusmärkide tuvastussüsteem suudab tuvastada liiklusmärke kuni 100 m kauguselt ja edastab selle teabe liiklusmärgist möödudes i-mid-i ekraani kaudu juhile. Korraga võidakse kuvada kahte liiklusmärki. ÜLINUTIKAS ÜLITURVALINE Igaüks soovib oma perekonda kaitsta. See on kõigile mõistetav ja just seetõttu oleme töötanud välja täiustatud juhiabisüsteemi tehnoloogia. Aktiivne linnapidurisüsteem, mis kuulub kõikide autode standardvarustusse, jälgib eesolevat liiklust ja hoiatab juhti võimaliku kokkupõrke eest, andes talle aega õigeks tegutsemiseks. Täiustatud tehnoloogiad, nagu sõidurealt kõrvalekaldumise hoiatussüsteem ja auto ümbrust seirav nutikas kokkupõrget leevendav pidurisüsteem, aitavad vältida õnnetusi ja pakuvad täiendavat turvalisust. Pimeda ala informatsioon Ohutuma reavahetuse ja möödasõidu tagamiseks hoiatab see Honda uuendus teid pimedas alas olevate sõidukite eest. Aktiivsed kaugtuled (HSS) Aktiivsete kaugtulede süsteem hindab sõiduolusid ning lülitub automaatselt kaug- ja lähitulede vahel. Otsekokkupõrke hoiatus Kui eesmine kaamera tuvastab teie ees asuva sõiduki, edastatakse otsekokkupõrke hoiatus, et jõuaksite õigeaegselt reageerida. Sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatus Kui süsteem tuvastab sõiduradade eraldusjooned ja auto kaldub rajalt ilma suunatuld näitamata kõrvale, annab sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatus sellest märku audiovisuaalse hoiatussignaaliga. Ristuva liikluse hoiatus Tagurdamisel tuvastab ristuva liikluse hoiatus mõlemalt küljelt lähenevaid sõidukeid ja hoiatab juhti otsese ohu eest. Hoiatussignaal kuvatakse i-mid-i ekraanil. Pildil olevad mudelid on Civic Tourer 1,6 i-dtec Executive värvivalikuga Twilight Blue Metallic ja Civic 1,6 i-dtec Executive värvivalikuga White Orchid Pearl.

23 AKTIIVNE LINNAPIDURDUSE SÜSTEEM 1 Kui sõidate linnas kiirusel 5-30 km/h, jälgib süsteem teie ja eessõitva sõiduki vahelist kaugust, et saaksite kiiremas korras kokkupõrget vältida. 2 Kui te jätkate tuvastatud sõidukile lähenemist, edastab Civic teile i-mid-i ekraani kaudu audiovisuaalse hoiatussignaali. 3 Kui te pole jätkuvalt reageerinud ja kokkupõrke toimumine on võimalik, rakendab aktiivne linnapidurduse süsteem automaatselt hädapidurduse, et vähendada kiirust nii palju kui võimalik. Heades sõidutingimustes võib süsteem kokkupõrke koguni ära hoida.

24

25 TEIE VALIK TEIE CIVIC

26 25 : MUDELITE KIRJELDUS EXECUTIVE 1.6 i-dtec 6-käiguline manuaalkäigukast 1.8 i-vtec 6-käiguline manuaalkäigukast 5-käiguline automaatkäigukast 17-tollised valuveljed Klaasist panoraamkatus Toonitud klaasid LED-esituled Aktiivsed kaugtuled (HSS) Esilaternate pesu Esimesed udutuled LED-päevatuled Parkimisandurid ees ja taga Võtmeta lukustus- ja käivitussüsteem Nahkpolster Kaheastmelised esiistmete soojendused Nahkkattega rool Alumiiniumkattega pedaalid Magic Seats Elektriliselt reguleeritava nimmetoega esiistmed Elektriliselt reguleeritava küljetoega juhiiste Automaatne kahetsooniline kliimaseade Intelligentne multifunktsionaalne näidik (i-mid) Tagurduskaamera Automaatselt tumenev sisepeegell Bluetooth handsfree telefonisüsteem Premium audiosüsteem (MP3, lisabassikõlar) USB- ja audiosisend Elektriaknad ees ja taga Muudetava tundlikkusega vihmaandur Valgusanduriga tulede automaatika Esitulede automaatika Alarmsüsteem Stabiilsuskontrolli VSA Püsikiiruse hoidja kiiruse limitaatoriga STOPP/START-süsteem (ainult manuaalkäigukastiga) Aktiivne linnapidurduse süsteem Otsekokkupõrke hoiatus Liiklusmärkide tuvastussüsteem Sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatus Pimeda ala informatsioon Ristuva liikluse hoiatus Juhi i-srs turvapadi (kahefaasiline täitumine) Kaasreisija väljalülitatav SRS turvapadi Külgturvapadjad (ees) Turvakardinad (ees ja taga) Blokeerumisvastane pidurisüsteem (ABS) Elektrooniline pidurdusjõu jaotussüsteem (EBD) Pidurdusabi HSA kaldtee stardi abi 2-faasilise avariilukustusega eesmised turvavööd ISOFIX turvatooli kinnituskohad taga, äärmistel kohtadel Rehvi tühjenemise hoiatussüsteem Pakiruumikate Parkimisandurid (ees ja taga) Honda CONNECT 7-tolline puutekraan ja: AM/FM/DAB tuuner, Interneti-raadio, rakenduse Aha Ühilduvus*, Internetis surfamine*, rakendus Garmin Navigation ja CD-mängija NAHKISTMED *Ühenduvus rakendusega Aha TM (sh Interneti-raadio) ja Internetis surfamiseks toimub läbi Wi-Fi-ühenduse või mobiilse Wi-Fi ruuteri. Honda CONNECT rakenduste kasutamisel võivad lisanduda andmeside- ja rändlustasud. Soovitame teil kontrollida oma mobiilsidelepingut. Internetis saab surfata vaid siis, kui auto ei liigu. Märkus. Honda CONNECT on MirrorLink võimalusega (funktsioon on saadaval vaid siis, kui kasutaja nutitelefon ühildub Honda CONNECT MirrorLinkiga). **Ühilduvate telefonide loendi leiate aadressilt Tehnilised andmed on leitavad eraldi trükisel.

27 Elektriliselt reguleeritava nimme- ja küljetoega juhiiste Panoraamkatus Nahksisu Nahksisu muudab nii nägusa salongi veelgi luksuslikumaks. Juhi nimme- ja küljetugesid saab mugavuse suurendamiseks seadistada. Peaaegu tuuleklaasini ulatuv panoraamkatus täidab salongi valgusega ja muudab selle ruumikamaks. Garmin Navigation Ristmike realistlikud kujutised koos selgete sõidusuunistega. Näidatud on Civic 1.8 i-vtec Executive mudel Polished Metal Metallic värvitoonis ja 17-tolliste valuvelgedega. Uksetaskute valgustus Uksetaskudi valgustab õrn sinine valgus. 17-tollised valuveljed 17-tollised valuveljed annavad Civicule sportliku välimuse. Nutikas võtmeta sisenemis- ja käivitamissüsteem Nutikas võtmeta sisenemis- ja käivitamissüsteem võimaldab auto lukustada, lukust avada ja käivitada võtit taskust välja võtmata. Model shown is Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic.

28 27 : MUDELITE KIRJELDUS LIFESTYLE 1.6 i-dtec 6-käiguline manuaalkäigukast 1.8 i-vtec 6-käiguline manuaalkäigukast 5-käiguline automaatkäigukast 17-tollised valuveljed Toonitud klaasid LED-lähituled Esimesed udutuled LED-päevatuled Parkimisandurid ees ja taga Kaheastmelised esiistmete soojendused Alumiiniumkattega pedaalid Magic Seats Automaatne kahetsooniline kliimaseade Intelligentne multifunktsionaalne näidik (i-mid) Tagurduskaamera Automaatselt tumenev sisepeegel Bluetooth handsfree telefonisüsteem Premium audiosüsteem (MP3, lisabassikõlar) USB- ja audiosisend Elektriaknad ees ja taga Muudetava tundlikkusega vihmaandur Valgusanduriga tulede automaatika Esitulede automaatika Alarmsüsteem Kesklukustuse distantsjuhtimine võtmelt Stabiilsuskontrollisüsteem VSA Püsikiiruse hoidja kiiruse limitaatoriga STOPP/START-süsteem (ainult manuaalkäigukastiga) Juhi i-srs turvapadi (kahefaasiline täitumine) Kaasreisija väljalülitatav SRS turvapadi Külgturvapadjad (ees) Turvakardinad (ees ja taga) Blokeerumisvastane pidurisüsteem (ABS) Elektrooniline pidurdusjõu jaotussüsteem (EBD) Pidurdusabi HSA kaldtee stardi abi 2-faasilise avariilukustusega eesmised turvavööd ISOFIX turvatooli kinnituskohad taga, äärmistel kohtadel Aktiivne linnapidurduse süsteem Rehvi tühjenemise hoiatussüsteem Pakiruumikate Nahast multifunktsionaalne rool ja käiguvahetusnupp Parkimisandurid (ees ja taga) Honda CONNECT 7-tolline puutekraan ja: AM/FM/DAB tuuner, Interneti-raadio, rakenduse Aha Ühilduvus* ning Internetis surfamine* Esitulede pesurid Esitulede sisse/välja lülituse aegrelee Lisavarustus: Honda CONNECT koos rakendusega Garmin Navigation ja CD-mängijaga Täiustatud juhiabisüsteem koos järgnevaga: Otsekokkupõrke hoiatus Liiklusmärkide tuvastussüsteem Sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatus Pimeda ala informatsioon Ristuva liikluse hoiatus aktiivsed kaugtuled (HSS) LED LÄHITULED *Ühenduvus rakendusega Aha TM (sh Interneti-raadio) ja Internetis surfamiseks toimub läbi Wi-Fi-ühenduse või mobiilse Wi-Fi ruuteri. Honda CONNECT rakenduste kasutamisel võivad lisanduda andmekasutus- ja rändlustasud. Soovitame kontrollida oma mobiilsidelepingut. Internetis saab surfata vaid siis, kui auto ei liigu. Märkus. Honda CONNECT on MirrorLink võimalusega (funktsioon on saadaval vaid siis, kui kasutaja nutitelefon ühildub Honda CONNECT MirrorLinkiga). **Ühilduvate telefonide loendi leiate aadressilt Tehnilised andmed on leitavad eraldi trükisel.

29 Toonitud klaasid Toonitud klaasid tagavad sõitjate privaatsuse ja piiravad Civicu salongi tagaosas päikesevalgust. Soojendusega istmed Nii juhi kui ka kõrvalreisija iste on varustatud kahefaasilise soojendusega. Võimas helisüsteem Nautige kvaliteetset heli täiustatud 320 W helisüsteemiga. Parkimisandurid Eesmised ja tagumised parkimisandurid muudavad kitsastes kohtades parkimise hõlpsamaks. Mida lähemale objektile jõuate, seda tungivamaks piiksumine muutub. Näidatud on Civic 1.8 i-vtec Lifestyle mudel Passion Red Pearl värvitoonis ja 17-tolliste valuvelgedega. Nahkkattega rool Muudab Civicu luksuslikumaks. LED lähituled Võimsad tuled muudavad öösel sõitmise lihtsaks ning annavad Civicule meeldejääva ja isikupärase välimuse.

30 29 : MUDELITE KIRJELDUS SPORT 1.6 i-dtec 6-käiguline manuaalkäigukast 1.8 i-vtec 6-käiguline manuaalkäigukast 5-käiguline automaatkäigukast 17'' valuveljed Juhi i-srs turvapadi (kahefaasiline täitumine) Kaasreisija väljalülitatav SRS turvapadi Külgturvapadjad (ees) Turvakardinad (ees ja taga) ABS pidurid Elektrooniline pidurdusjõu jaotussüsteem (EBD) Pidurdusabi Stabiilsuskontroll (VSA) Kaldtee stardiabi (HSA) 2-faasilise avariilukustusega eesmised turvavööd ISOFIX turvatooli kinnituskohad taga, äärmistel kohtadel Aktiivne linnapidurduse süsteem Rehvi tühjenemise hoiatussüsteem Alarmsüsteem Pakiruumikate Nahast multifunktsionaalne rool ja käiguvahetusnupp Alumiiniumkattega pedaalid STOPP/START süsteem (ainult manuaalkäigukast) Intelligentne multifunktsionaalne näidik (i-mid) Püsikiiruse hoidja kiiruse limitaatoriga Automaatne kahetsooniline kliimaseade Elektrilised aknatõstukid ees ja taga Magic Seats Soojendusega esiistmed Honda CONNECT 7-tolline puutekraan ja: AM/FM/DAB tuuner, Interneti-raadio, rakenduse Aha Ühilduvus* ning Internetis surfamine* Bluetooth handsfree telefonisüsteem Tagurduskaamera Toonitud klaasid Esitulede pesurid Esimesed udutuled Halogeenesituled LED päevasõidutuled Esitulede sisse/välja lülituse aegrelee ALUMIINIUMKATTEGA PEDAALID *Ühenduvus rakendusega AhaTM (sh Interneti-raadio) ja Internetis surfamiseks toimub läbi Wi-Fi-ühenduse või mobiilse Wi-Fi ruuteri. Honda CONNECT rakenduste kasutamisel võivad lisanduda andmeside- ja rändlustasud. Soovitame teil kontrollida oma mobiilsidelepingut. Internetis saab surfata vaid siis, kui auto ei liigu. Märkus. Honda CONNECT on MirrorLink võimalusega (funktsioon on saadaval vaid siis, kui kasutaja nutitelefon ühildub Honda CONNECT MirrorLinkiga). **Ühilduvate telefonide loendi leiate aadressilt Tehnilised andmed on leitavad eraldi trükisel.

31 Toonitud klaasid Toonitud klaasid loovad privaatsema tunde ja annavad Civicule sportlikuma välimuse. Sportlik viimistlus Must laevooder ja piilarid annavad Civicule sportlikuma välimuse. Sportlik eesmine iluvõre Madalal paiknev iluvõre annab autole sportliku välimuse. Pildil on Civic 1.6 i-dtec Sport Brilliant Sporty Blue Metallic värvitoonis ja 17'' valuvelgedega "Sport" 17-tollised valuveljed "Sport" 17-tollised valuveljed annavad Civicule iseloomuliku ja sportliku välimuse. Signalisatsioon Teie Civicu varguskaitse.

32 31 : MUDELITE KIRJELDUS ELEGANCE 1.4 i-vtec 6-käiguline manuaalkäigukast 1.6 i-dtec 6-käiguline manuaalkäigukast 1.8 i-vtec 6-käiguline manuaalkäigukast 5-käiguline automaatkäigukast 17-tollised valuveljed Juhi i-srs turvapadi (kahefaasiline täitumine) Kaasreisija väljalülitatav SRS turvapadi Külgturvapadjad (ees) Turvakardinad (ees ja taga) ABS pidurid Elektrooniline pidurdusjõu jaotussüsteem (EBD) Pidurdusabi Stabiilsuskontroll (VSA) Kaldtee stardiabi 2-faasilise avariilukustusega eesmised turvavööd ISOFIX turvatooli kinnituskohad taga, äärmistel kohtadel Aktiivse linnapidurduse süsteem Rehvi tühjenemise hoiatussüsteem Alarmsüsteem Pakiruumikate Nahast multifunktsionaalne rool ja käiguvahetusnupp STOP/START süsteem (ainult manuaalkäigukast) Intelligentne multifunktsionaalne näidik (i-mid) Püsikiiruse hoidja kiiruse limitaatoriga Automaatne kahetsooniline kliimaseade Muudetava tundlikkusega vihmaandur Valgusanduriga tulede automaatika Eesmised ja tagumised elektrilised aknad Magic Seats Soojendusega esiistmed 1 CD-tuuner - MP3-ühilduv Kuus kõlarit USB/AUX sisend Bluetooth handsfree telefonisüsteem Toonitud tagaluugi klaas Esitulede pesurid Eesmised udutuled Halogeenesituled LED päevasõidutuled Esitulede sisse/välja lülituse aegrelee Tagurduskaamera *Tehnilised andmed on leitavad eraldi trükisel.

33 Tagurduskaamera Tagaluugis paiknev kaamera annab tagurdamisel selge ülevaate auto taga olevast piirkonnast. Klapitavad küljepeeglid Klapitavaid küljepeegleid juhitakse võtmerõnga või vastava nupu abil, muutes kitsastes tingimustes parkimise hõlpsamaks. Valgusanduriga tulede automaatika Kui valgustase langeb, süttivad tuled automaatselt. Pildil on Civic 1,6 i-dtec Elegance mudel Twilight Blue värvitoonis 17'' valuvelgedega. 17-tollised valuveljed 17-tollised valuveljed annavad Civicule sportliku välimuse. Eesmised udutuled Pakuvad kehvades valgustingimustes täiendavat valgustus, muutes nii sõitmise lihtsamaks ja turvalisemaks.

34 33 : MUDELITE KIRJELDUS COMFORT 1.6 i-dtec 6-käiguline manuaalkäigukast 1.4 i-vtec 6-käiguline manuaalkäigukast 16-tollised valuveljed Magic Seats Kesklukustuse distantsjuhtimine võtmelt Automaatne kliimaseade Intelligentne multifunktsionaalne näidik (i-mid) Raadio ja CD-mängija (MP3) USB- ja audiosisend Elektriaknad ees ja taga Esitulede automaatika Stabiilsuskontrolli VSA STOPP/START-süsteem (ainult manuaalkäigukastiga) Halogeenesituled Tekstiilpolster Esiistmete soojendus Esilaternate pesu Juhi i-srs turvapadi (kahefaasiline täitumine) Kaasreisija väljalülitatav SRS turvapadi Külgturvapadjad (ees) Turvakardinad (ees ja taga) ABS pidurid Elektrooniline pidurdusjõu jaotussüsteem (EBD) Pidurdusabi 2-faasilise avariilukustusega eesmised turvavööd ISOFIX turvatooli kinnituskohad taga, äärmistel kohtadel Aktiivse linnapidurduse süsteem Rehvi tühjenemise hoiatussüsteem Pakiruumikate Püsikiiruse hoidja kiiruse limitaatoriga Roolil paiknevad helisüsteemi juhtnupud LED päevasõidutuled Esitulede sisse/välja lülituse aegrelee Bluetooth handsfree telefonisüsteem PÜSIKIIRUSE HOIDJA KIIRUSE LIMITAATORIGA BLUETOOTH HANDSFREE TELEFONISÜSTEEM Tehnilised andmed on leitavad eraldi trükisel.

35 Automaatne kliimaseade Kliimasüsteem hoiab seadistatud salongitemperatuuri automaatselt. Aktiivne linnapidurduse süsteem Aitab vältida kokkupõrget, kui sõiduki liikumiskiirus on väiksem kui 50 km/h. CD-tuuner USB-/ AUX-pesaga ja MP3-ühilduv Integreerige digitaalne muusikamängija MP3- ühilduva CD-tuuneriga. Elektriliselt seadistavad ja soojendusega küljepeeglid Peegleid saab hõlpsalt soovitud nurga alla seadistada ning külmadel hommikutel kiiresti soojendada. Pildil on Civic 1,6 i-dtec Comfort mudel Alabaster Silver Metallic värvitoonis 16'' valuvelgedega

36 35 : VÄRVID MUUTKE OMA MAAILM VÄRVILISEKS 01 MILANO RED 02 CRYSTAL BLACK PEARL 03 GOLDEN BROWN METALLIC 04 ALABASTER SILVER METALLIC 05 POLISHED METAL METALLIC 06 TWILIGHT BLUE METALLIC 07 WHITE ORCHID PEARL 08 PASSION RED PEARL 09 BRILLIANT SPORTY BLUE METALLIC Pildil on Civic 1.6 i-dtec Sport Brilliant Sporty Blue Metallic värvitoonis ja 17'' valuvelgedega "Sport"

37

38 37 : POLSTER POLSTER Hoolimata valitud Civicu värvist võite kindel olla, et kvaliteetne polster täiendab autot täiuslikult MUST NAHK 02 HALL NAHK 03 MUST TEKSTIIL 03 Must nahk Hall nahk Must tekstil Must laevooder Hall laevooder Executive Lifestyle Sport Elegance Comfort 01 Standard Pole saadaval

39 LISAVARUSTUS JA -PAKETID : 38 VALIGE ENDALE MEELDIV LISAVARUSTUS Nagu oligi oodata, on Honda lisavarustuse ohutust, turvalisust ja vastupidavust paremaks muudetud ja igati testitud. Kuna lisavarustus töötati välja autoga samaaegselt, võib täiesti kindel olla, et iga komponendi kvaliteet ja usaldusväärsus vastab samadele standarditele. Iga lisatarvik sobitub ilmeksimatult Civicu välimusega. Detailideni viimistletud ja kasutusvalmis. Parim Hondalt. Pildil on 17-tollised Cobalt valuveljed CONVENIENCE PAKETT Pildil on 17-tollised Hydrogen valuveljed CHROME PAKETT Convenience pakett koosneb stiilselt kujundatud tarvikutest, mis kaitsevad autot kriimude, muda ja liiva eest. PAKETI SISU Kroom lävepakuliistud Eesmised ja tagumised porikummid Pakiruumi põhjamatt Kroomdetailid rõhutavad Civicu elegantsi. PAKETI SISU Esivõre kaunistus Aknakaunistused Küljeliistude kaunistused Tagastange kaunistus Kroomitud kütuseluuk Kõigi pakutavate tarvikute nägemiseks laadige rakendusest itunes ja Google Play alla Civicu tarvikute rakendus

40 39 : LISAVARUSTUS JA -PAKETID RALLY RED INTERIOR PAKETT Pildil on 18-tollised Inferno valuveljed Salongi isikupära võimendamiseks võtke kasutusele punane salongipakett. See pakett ühendab endas auto eksterjööri ja salongi värvitoonid, rõhutades nii auto loomulikku sportlikkust. RALLY RED EXTERIOR PAKETT PAKETI SISU Punased õhuavad Punane keskkonsool Punane rooli kaunistus Teistest eristumiseks lisage oma autole isikupära. Punane eksterjööripakett annab sportautole omase võistlushimulise, jõulise ja sportliku välimuse. PAKETI SISU Punane esivõre Punased küljepeeglite katted Tagumise kaitseraua punane liist Punane katusespoiler Kõigi pakutavate tarvikute nägemiseks laadige rakendusest itunes ja Google Play alla Civicu tarvikute rakendus

41 SHINY BLACK INTERIOR PAKETT Salongi isikupära võimendamiseks võtke kasutusele läikivmust interjööripakett. See pakett ühendab endas auto eksterjööri ja interjööri värvitoonid, rõhutades nii auto loomulikku elegantsi. PAKETI SISU Läikivmustad õhuavad Läikivmust keskkonsool Läikivmust rooli kaunistus ILLUMINATION PAKETT Muudab auto salongi õhkkonna nauditavamaks. PAKETI SISU Valgustatud lävepakuliistud Armatuurlaua alune valgustus

42 41 : LISAVARUSTUS JA -PAKETID PAGASIRUUMI PORIMATT KOERA- VÕRK Plastikust kõrge servaga matt, mis kaitseb pakiruumi vee ja mustuse eest. Hoiab pagasi ja lemmiklooma sõidu ajal ohutult pakiruumis. JALGRATTA- KINNITUS KAUBA- VÕRK Praktiline jalgrattahoidja koos katuseraamiga. Kinnita oma lahtised esemed mugavalt selle kaubavõrgu abil pakiruumi põrandale. Kõigi pakutavate tarvikute nägemiseks laadige rakendusest itunes ja Google Play alla Civicu tarvikute rakendus

43 TAGURDUS- KAAMERA ESISTANGELAIENDID Loob tagurdades pildi sõiduki i-mid näidukile. Sportlikud Shiny Black esistange laiendid. KÜLJE- LAIENDID KATUSE- SPOILER Sportlikud küljelaiendid Shiny Black. Kere värvi katusespoiler täiendab auto sportlikku välimust.

44 43 : LISAVARUSTUS JA -PAKETID KROOMIST AKNALIISTUD UDU- TULED Elegantsed kroomitud liistud. Tunnetage täiendavat ohutust ja paigaldage udutuled parema nähtavuse saavutamiseks. PORI- KUMMID TUULEKLAASIKATE Kaitseb Teie enda ja teiste autosid kahjude eest. Tumehall värvus. Üks komplekt = ees ja taga. Võib kasutada päikese eest kaitseks suvel kui ka lume/ jää eest kaitseks talvel. Kõigi pakutavate tarvikute nägemiseks laadige rakendusest itunes ja Google Play alla Civicu tarvikute rakendus

45 EEL- SOOJENDI Soojendab sõiduki mootori ja sõitjateruumi enne masinasse sisenemist. Kaugjuhtimispuldi toimeala on 1000 meetrit. PÕRANDA- MATID KUMMI- MATID Must kummist kõrge serv hoiab sõiduki sisemust mustuse ja vee eest. Must kummist kõrge serv hoiab sõiduki sisemust mustuse ja vee eest.

46 45 : LISAVARUSTUS JA -PAKETID LISAVARUSTUS EEMALDATAV HAAGISEKONKS KATUSERAAM JA TARVIKUD SPORTAUTOLIK PUNANE ESIVÕRE LIIST Saadaval on ka fikseeritud haagisekonks. Honda originaalne haagisekonks võimaldab, olenevalt mootori ja käigukasti tüübist, vedada kuni 1000 kg või 1400 kg autoelamut või haagist. Eemaldatav versioon on varustatud klapitava plaadiga, mis muudab haagisekonksu nähtamatuks, kui te seda ei kasuta. Maksimaalne vertikaalkoormus on 75 kg. Suurendage auto kandevõimet tugeva ja kindla katuseraamiga. Sisaldab nelja lukku. Lisaklambrite kasutamisel on maksimaalne kandevõime: 70 kg, katusel maksimaalselt 75 kg. Punane liist eesmisel iluvõrel muudab Civicu stiilseks ja sportlikuks. Saadaval ka kroomituna. PARKIMISANDURID Need eesmised ja tagumised parkimisandurid muudavad parkimise ohutuks ja pingevabaks. Saate hõlpsalt ka kõige kitsamasse parkimiskohta parkida. Kui lähenete objektile, annavad kaheksa andurid helisignaali, samuti saate andurite tööpiirkonda jälgida intelligentsel multifunktsionaalsel näidikul (i-mid). HONDA 3D HELISÜSTEEM Üldiselt eeldame, et auto helisüsteem mängib muusikat moonutusteta, olgu siis tegemist tehnilise stuudioheli või live-ettekandega. Honda helisüsteemi kompaktne DSP-seade (digitaalne signaalitöötlus) ei valmista selles osas pettumust. Kõigi pakutavate tarvikute nägemiseks laadige rakendusest itunes ja Google Play alla Civicu tarvikute rakendus

47 VALIGE VALUVELJED 17" RADIUM 17" NEON 17" COBALT 18" KRYPTON 18" HYDROGEN 18" NITROGEN 17" & 18" ARGON 18" INFERNO

48 Näidatud on Civic 1.8 i-vtec Executive mudel Polished Metal Metallic värvitoonis, Civic 1.6 i-dtec Sport mudel Brilliant Sporty Blue Metallic värvitoonis ja Civic Tourer 1.8 i-vtec metalses Twilight Blue värvitoonis.

49 CIVIC DNA : 48 CIVIC DNA Civicut on pidevalt edasi arendatud, ümber hinnatud ja uuesti leiutatud, sellel on katsetatud uusi ideid ning tehnoloogiaid. Meie inseneridel on selge visioon autost, milles valitseb tasakaal jõudluse, unikaalse disaini ja ruumikuse vahel toode, mis sisaldab erinevaid luukpära ja Toureri omadusi, näeb hea välja ja saab hakkama ka rallirajal. See näitab, kui kirglikult me töötame, et luua autot, mille omamist ja otseloomulikult, millega sõitmist, igaüks naudiks.

50 49 : UNISTUSTE JÕUD TÄITKE OMA UNISTUSED Unistusel on võimas edasiviiv jõud, mis sunnib katsetama uusi ideid ja tehnoloogiaid ning lähenema uutmoodi probleemide lahendamisele. Need võivad meid inspireerida tõeliste superautode loomisel, nagu seda on uus NSX, või tehnoloogiliselt täiustatud uus CR-V. Unistus paremast maailmast on andnud elu inimrobotile ASIMO, reaktiivmootorile HondaJet ning ülipopulaarsetele mootorratastele. Võtame õppust kõigest, mida teeme ja teada saame ning kõik see avaldub meie loomingus, näiteks Civicus. Näidatud on CR-V 1.6 i-dtec 4WD Executive mudel Passion Red Pearl värvitoonis ja NSX konsept-auto.

51

52 Honda Motor Europe Ltd. Estonian Branch EDASIMÜÜJAD: Catwees OÜ Tallinn, Pärnu mnt 139, tel ; Tartu, Kalda tee 13, tel ; Pärnu, Ehitajate tee 2, tel Veho Eesti AS Tallinn, Paldiski mnt 100, tel Agdeck-Auto AS Jõhvi, Pargi 39, tel ; Narva, Võidu 19, tel ML Autoservice OÜ Kuressaare, Auriga kaubanduskeskus, Tallinna tn 88, tel LX Motors OÜ Viljandi, Tallinna tn 86, tel Lihtne, paindlik ja mugav viis fi nantseerida ja kindlustada oma uus Honda. Kasutuselt kõrvaldamisel muutub auto romusõidukiks, mida käsitletakse keskkonnaohtliku jäätmena. Kogu informatsiooni Honda tegevusest ja romusõidukite keskkonnaohutust käitlemisest leiate meie kodulehelt > Autod > Minu Honda > Romusõidukid Palun ära viska mind prügikasti. Anna mind edasi sõbrale või taaskasuta. Selle paberi valmistamiseks on kasutatud taastuvat, täielikult säästvalt toodetud puitu ning paber on toodetud ECF (elementaarkloorita) tselluloosist. Piltidel on illustreeriv tähendus. Honda Motor Europe jätab endale õiguse teha mudelite varustuse osas muudatusi.

HÄMMASTAVALT mitmekülgne

HÄMMASTAVALT mitmekülgne uus 01 SISSEJUHATUS SISUKORD : SISSEJUHATUS : 01 KERE DISAIN : 03 SALONGI DISAIN : 07 MAGIC SEATS ISTMED : 09 TEHNOLOOGIA : 13 JÕUDLUS : 15 TURVALISUS : 17 TEIE JAZZ : 21 MUDELIVALIK : 23 VÄRVID : 29 ISTMEPOLSTER

More information

1.0 DOHC Classic Manuaal Bensiin 4,7 48/ DOHC Comfort Manuaal Bensiin 4,7 48/ Metallikvärv 275

1.0 DOHC Classic Manuaal Bensiin 4,7 48/ DOHC Comfort Manuaal Bensiin 4,7 48/ Metallikvärv 275 i10 i10 i20 Active Cross 1.0 DOHC Classic Manuaal Bensiin 4,7 48/66 9 990 1.0 DOHC Comfort Manuaal Bensiin 4,7 48/66 11 590 Metallikvärv 275 i20 Hatchback i20 Hatchback i20 Active Cross koos koos 1.2 MPI

More information

VOLVO V60 CROSS COUNTRY

VOLVO V60 CROSS COUNTRY VOLVO V60 CROSS COUNTRY See hinnakiri tühistab kõik eelmised hinnakirjad. Tootjal on õigus muuta käesolevas nimekirjas olevat autode ehitust, varustust ja hindu ilma sellest eelnevalt teavitamata. HINNAKIRI

More information

Kombineeritud kütusekulu l/100 km. 1.0 DOHC Classic Manuaal Bensiin 4,7 48/ DOHC Comfort Manuaal Bensiin 4,7 48/ Metallikvärv 250

Kombineeritud kütusekulu l/100 km. 1.0 DOHC Classic Manuaal Bensiin 4,7 48/ DOHC Comfort Manuaal Bensiin 4,7 48/ Metallikvärv 250 i10 i10 i20 5d i20 Active i20 5d 1.0 DOHC Classic Manuaal Bensiin 4,7 48/66 9 990 1.0 DOHC Comfort Manuaal Bensiin 4,7 48/66 11 590 1.2 MPI ISG Classic Manuaal Bensiin 4,7 55/75 12 590 11 590 1.2 MPI ISG

More information

Kia STINGER Hinnad ja varustused

Kia STINGER Hinnad ja varustused Hinnad ja varustused KIA STINGER HINNAKIRI 13.10.2017 Kere Mootor Varustustase Käigukast Kütus CO₂ emissioon (g/km) Kombineeritud kütusekulu Hind 2x4 2,0 T-GDI 247 hp RWD GT-Line 8AT Bensiin 190 8,3 44

More information

Kia OPTIMA SW MY19 Hinnad ja varustused

Kia OPTIMA SW MY19 Hinnad ja varustused Hinnad ja varustused KIA OPTIMA SW MY19 HINNAKIRI 29.08.2018 Mootor VARUSTUSTASE Käigukast Kütus Kombineeritud kütusekulu CO₂ emissioon (g/km) Hind Soodushind 2.0 MPI MT MY18 EX MY18 Manuaal Bensiin 7,6

More information

Uste arv. 5-käiguline käsikäigukast käiguline käsikäigukast käiguline käsikäigukast käiguline käsikäigukast 5 4.

Uste arv. 5-käiguline käsikäigukast käiguline käsikäigukast käiguline käsikäigukast käiguline käsikäigukast 5 4. AYGO Hinnad ja varused Bensiin Mootor ja Kere Käigukast Uste arv Kombineeritud kütusekulu (l/100 km) Hind Luukpära, 3 Luukpära, 5 Luukpära, 5 Luukpära, 5 Luukpära, 5 5-käiguline käsikäigukast 3 4.1 5-käiguline

More information

Opel Astra GTC. 6-käiguline manuaal käiguline manuaal. 6-käiguline automaat. 6-käiguline automaat. 6-käiguline manuaal. 6-käiguline manuaal

Opel Astra GTC. 6-käiguline manuaal käiguline manuaal. 6-käiguline automaat. 6-käiguline automaat. 6-käiguline manuaal. 6-käiguline manuaal OPEL Astra GTC Opel Astra GTC 1 3ukseline port Mootor Käigukast Bensiin tart/top 88 kw/12 HJ 13 kw/14 HJ tart/top 13 kw/14 HJ 13 kw/14 HJ 1.6 Turbo ECOTEC 125 kw/17 HJ 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 147 kw/2

More information

Volvo V60 Cross. Country

Volvo V60 Cross. Country Volvo V6 Cross Country HINNAKIRI Kirjeldus km-ga V6 CC T5 2.L 245 hj Kinetic AT8 38 24 V6 CC T5 2.L 245 hj Momentum AT8 41 4 V6 CC T5 2.L 245 hj Summum AT8 42 99 V6 CC T5 2.5L 254 hj Kinetic AT6 AWD 4

More information

uuenduslik energiasäästutehnoloogia kütusekulu ja CO2-heitmehulga vähendamiseks (sealhulgas start-stopp-süsteem ja pidurdusenergia regenereerimine)

uuenduslik energiasäästutehnoloogia kütusekulu ja CO2-heitmehulga vähendamiseks (sealhulgas start-stopp-süsteem ja pidurdusenergia regenereerimine) Golf Mudeli Mootor Võimsus Käigukast Hind Erihind Soodustus Tüüp kw / hj Tüüp EUR koos km-ga EUR koos km-ga EUR koos km-ga Comfort BQ12CX 1.0 TSI 6MAN 18 572 16 141 2 431 BQ12CZ 1.0 TSI 20 212 17 658 2

More information

uuenduslik energiasäästutehnoloogia kütusekulu ja CO2-heitmehulga vähendamiseks (sealhulgas start-stopp-süsteem ja pidurdusenergia regenereerimine)

uuenduslik energiasäästutehnoloogia kütusekulu ja CO2-heitmehulga vähendamiseks (sealhulgas start-stopp-süsteem ja pidurdusenergia regenereerimine) Golf Variant Mudeli Mootor Võimsus Käigukast Hind Erihind Soodustus Tüüp kw / hj Tüüp EUR koos km-ga EUR koos km-ga EUR koos km-ga Comfort BV52CX 19 804 17 351 2 453 BV52CZ 21 445 18 868 2 577 BV52GP 20

More information

Hinnakiri - Cadillac CTS-V Sedan

Hinnakiri - Cadillac CTS-V Sedan Hinnakiri - Cadillac CTS-V Sedan Käigukast Kiirendus 0-100 km/h s Võimsus kw/h Pöördemoment Nm Kütusekulu* C02 g/km Hind Cadillac CTS-V 6,2 Kompressor AT 8 3,7 477/649 855 20,0/8,9/13,0 298 101 990 * linnas

More information

VOLVO V60 HINNAKIRI. Volvo V60 T6 2.0L 367 hj Polestar AT

VOLVO V60 HINNAKIRI. Volvo V60 T6 2.0L 367 hj Polestar AT VOLVO V60 See hinnakiri tühistab kõik eelmised hinnakirjad. Tootjal on õigus muuta käesolevas nimekirjas olevat autode ehitust, varustust ja hindu ilma sellest eelnevalt teavitamata. HINNAKIRI Kirjeldus

More information

uuenduslik energiasäästutehnoloogia kütusekulu ja CO2-heitmehulga vähendamiseks (sealhulgas start-stopp-süsteem ja pidurdusenergia regenereerimine)

uuenduslik energiasäästutehnoloogia kütusekulu ja CO2-heitmehulga vähendamiseks (sealhulgas start-stopp-süsteem ja pidurdusenergia regenereerimine) Golf Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Erihind Soodustus Tüüp Tüüp kw / hj Tüüp EUR koos km-ga EUR koos km-ga EUR koos km-ga BQ12CX BQ12CZ BQ12GP BQ12GL BQ127V 1.0 TSI 1.0 TSI 1.6 TDI 6MAN

More information

jõudlusega ning vähendab võrra.

jõudlusega ning vähendab võrra. Põhifunktsioonid Aktiivne energiajuhtimine Aktiivse energiajuhtimise funktsioon reguleerib energiatarbimise taset ja jahutusvõimet, juhtides kompressori mootori maksimaalset sagedust. Ülim energiatõhusus

More information

Opel Mokka X. 6-käiguline manuaal. 6-käiguline automaat. 6-käiguline automaat. 6-käiguline manuaal. 5-käiguline manuaal

Opel Mokka X. 6-käiguline manuaal. 6-käiguline automaat. 6-käiguline automaat. 6-käiguline manuaal. 5-käiguline manuaal OPEL Mokka X Opel Mokka X 1 5ukseline election Mootor Käigukast Bensiin 1.6 ECOTEC tart/top 85 kw/115 HJ tart/top 13 kw/14 HJ 13 kw/14 HJ LPG 13 kw/14 HJ tart/top 4x4 13 kw/14 HJ tart/top 4x4 112 kw/152

More information

MINI HINNAKIRI. 3-UKSELINE MINI.

MINI HINNAKIRI. 3-UKSELINE MINI. MINI HINNAKIRI. 3-UKSELINE MINI. BAASMUDELI HIND Mudelikood Mudel Mootoritüüp ja töömaht cm 3 Võimsus kw (hj) Kiirendus 0-100 km/h sekundites M (A) R31 CPER R3 1499 100 (136) 7.9 (7.8) R51 CPER S R4 1998

More information

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Opel Astra & Opel Astra Sports Tourer Varustustasemed 16 23 Värvidjapolstrid 24 25 Veljed 26 27 Keskkonnaalanevastutus 28 29 Mootoridjakäigukastid 30 31 Sõidudünaamika/veermik 32 33 Ohutus 34 39 Käepärasus/FlexFix

More information

Passat Variant COMFORTLINE ERIHIND SISALDAB BUSINESS PAKETTI HIGHLINE ERIHIND SISALDAB EXECUTIVE JA R-LINE PAKETTE. Pakett Executive.

Passat Variant COMFORTLINE ERIHIND SISALDAB BUSINESS PAKETTI HIGHLINE ERIHIND SISALDAB EXECUTIVE JA R-LINE PAKETTE. Pakett Executive. Passat Variant Mudeli Varustus Mootor Võimsus Käigukast Hind Erihind Soodustus Mudeli Mudeli kw / hj Tüüp EUR EUR EUR 3G52BX 1.4TSI 92 / 125 21 854 3G52BZ 1.4TSI 92 / 125 23 725 3G522X 1.6TDI 88 / 120

More information

Dacia Logan MCV. Saad palju, maksad vähe

Dacia Logan MCV. Saad palju, maksad vähe Dacia Logan MCV Saad palju, maksad vähe Uus Dacia Logan MCV Erakordselt ruumikas Sinu vastab kõigile vajadustele Mahtuniversaal Dacia Logan MCV on ideaalne valik aktiivse elustiiliga peredele ja universaalset

More information

SIMPLY CLEVER. ŠKODA rapid. ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL. facebook.com/skodaeesti TEST 2012

SIMPLY CLEVER. ŠKODA rapid. ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL. facebook.com/skodaeesti TEST 2012 SIMPLY CLEVER ŠKODA rapid ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL TEST 2012 facebook.com/skodaeesti VÄRVID Candy White Laser White Pacific Blue Corrida Red Black Magic pärlefekt Moon White metallik Brilliant

More information

Praktikumi ülesanne nr 4

Praktikumi ülesanne nr 4 Järjestikskeemid - Koodlukk I07 - Digitaalloogika ja -süsteemid Õppejõud: Priit Ruberg Ülari Ainjärv 1/4 I07 - Sisukord 1. Ülesande püstitus!... 1. Lahendus!... 1.1. Automaadi mudel!... 1.. s0 - s14 (Moore)!....3.

More information

Volvo XC60. Info-Auto HINNAKIRI. XC60 KINETIC Sisaldab: XC60 MOMENTUM Sisaldab Kinetic varustusele lisaks:

Volvo XC60. Info-Auto HINNAKIRI. XC60 KINETIC Sisaldab: XC60 MOMENTUM Sisaldab Kinetic varustusele lisaks: Volvo XC6 HINNAKIRI Kirjeldus km-ga XC6 T5 2.L 245 hj Kinetic AT8 41 1 XC6 T5 2.L 245 hj Momentum AT8 43 3 XC6 T5 2.L 245 hj Summum AT8 46 5 XC6 T5 2.L 245 hj R-Design (Kinetic) AT8 45 8 XC6 T5 2.L 245hj

More information

Senini konkurentsitult parim

Senini konkurentsitult parim Land Cruiser 2 Senini konkurentsitult parim Uus Land Cruiser viib teid linnasüdamest metsiku looduse rüppe, tehes seda stiilselt, usaldusväärselt ja tõelise Toyota uuenduslikkusega. Tänu rohkem kui 60-aastasele

More information

Opel Corsa. Van. Bensiin. Van. Diisel. Van. Van

Opel Corsa. Van. Bensiin. Van. Diisel. Van. Van OPEL Corsavan Opel Corsa 1 1.2 TWINPORT ECOTEC 51 kw/7 HJ 1. TWINPORT ECOTEC 55 kw/75 HJ 1. ECOTEC 66 kw/9 HJ 1. ECOTEC tart/top 66 kw/9 HJ Mootor Käigukast 5-käiguline Easytronic, 1 253 1 53 1 65 11 56

More information

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Transparent Fond only Avasta Opel Insignia Avasta enda jaoks julge kombinatsioon, mis koosneb jõulisest disainist, intuitiivsest ergonoomikast ja tujutõstvast

More information

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID. ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL. facebook.com/skodaeesti

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID. ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL. facebook.com/skodaeesti SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID Tarvikud ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL facebook.com/skodaeesti Škoda Rapid on praktiline pereauto, mis õigustab end igati argipäeva situatsioonides. Kui te aga soovite

More information

Spare wheel 6,500 6,500 DIMENSIONS - CAPACITIES S LN 4,300 4,300. Wheelbase (mm) Length (mm)

Spare wheel 6,500 6,500 DIMENSIONS - CAPACITIES S LN 4,300 4,300. Wheelbase (mm) Length (mm) EURO CIVIC MMC / MAY 2015 THE EURO CIVIC. SPECIFICATIONS MODEL LINEUP S LN Embodies style, practicality and the very best of Honda technology across all Euro Civic models. Adds Leather, 17 Alloy Wheels,

More information

TERE TULEMAST UUDE VOLVOSSE!

TERE TULEMAST UUDE VOLVOSSE! QUICK GUIDE TERE TULEMAST UUDE VOLVOSSE! Selles kaustas on valik enimkasutatavaid funktsioone teie autos. Kasutus- ja muud juhendid sisaldavad ohutusteavet ning kõiki hoiatus- ja tähelepanu nõudvaid tekste

More information

V90 C R O S S C O U N T R Y

V90 C R O S S C O U N T R Y V90 C R O S S C O U N T R Y QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Juhendis Quick Guide tutvustatakse teie Volvo funktsioonide valikut. Täpsema kasutusteabe leiate autost, rakendusest ja Internetist. AUTO KESKEKRAAN Kasutusjuhendi

More information

SIMPLY CLEVER. facebook.com/skodaeesti. ŠKODA Eesti mobiilirakendus TEST 2013 SAADAVAL

SIMPLY CLEVER. facebook.com/skodaeesti. ŠKODA Eesti mobiilirakendus TEST 2013 SAADAVAL SIMPLY CLEVER ŠKODA rapid Rapid spaceback SPACEBACK ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL TEST 2013 facebook.com/skodaeesti Auto hind Rapid Spaceback Võimsus kw / hj Käigukast Keskmine kütusekulu, l/100km

More information

CLS-i hinnakiri. Kehtib alates CLS-i baashinnad. Tüüp Keretüüp Mootor/võimsus CO 2

CLS-i hinnakiri. Kehtib alates CLS-i baashinnad. Tüüp Keretüüp Mootor/võimsus CO 2 CLS-i hinnakiri Kehtib alates 02.01.2018 CLS-i baashinnad Tüüp Keretüüp Mootor/võimsus CO 2 emissioon (g/km) 5-ukseline kupee R6 / 210 kw 148-156 68 436 5-ukseline kupee R6 / 250 kw 148-156 72 840 5-ukseline

More information

ŠKODA OCTAVIA TARVIKUD

ŠKODA OCTAVIA TARVIKUD SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA TARVIKUD ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL TEST 2013 facebook.com/skodaeesti Škoda Octavia vastab väga paljudele ootustele, mistõttu pole ime, et ta on armastatud nii lastega

More information

ŠKODA Rapid Spaceback

ŠKODA Rapid Spaceback SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Spaceback Ametlikult volitatud Škoda edasimüüjad Eestis on: ŠKODA Tallinn Auto 100 Tallinn AS Tallinn, Paldiski mnt 73 / Pirni 1, 10621 Telefon: 6808 222 info@skoda.ee, auto@skoda.ee

More information

SIMPLY CLEVER. ŠKODA rapid. ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL. facebook.com/skodaeesti TEST 2012

SIMPLY CLEVER. ŠKODA rapid. ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL. facebook.com/skodaeesti TEST 2012 SIMPLY CLEVER ŠKODA rapid ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL TEST 2012 facebook.com/skodaeesti VÄRVID Auto hind Rapid Võimsus kw / hj Käigukast Keskmine kütusekulu, l/100km Active Ambition Elegance 1.2

More information

NISSAN QASHQAI ORIGINAALLISATARVIKUD. Prindi Loobu

NISSAN QASHQAI ORIGINAALLISATARVIKUD. Prindi Loobu NISSAN QASHQAI ORIGINAALLISATARVIKUD NISSAN QASHQAI. ÜLIM LINNASÕIDU KOGEMUS MUUTKE SEE OMANÄOLISEKS Lisage oma QASHQAILE selge isikupärane joon Nissani originaallisatarvikute abil. Valige ja sobitage

More information

SIMPLY CLEVER UUS ŠKODA FABIA. ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL. facebook.com/skodaeesti TEST 2014

SIMPLY CLEVER UUS ŠKODA FABIA. ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL. facebook.com/skodaeesti TEST 2014 SIMPLY CLEVER UUS ŠKODA FABIA ŠKODA Eesti mobiilirakendus SAADAVAL TEST 2014 facebook.com/skodaeesti Enesekindlust ei tule demonstreerida üksnes avalikul esinemisel. See on hoiak, mis juhib teid läbi elu.

More information

Opel Crossland X. Innovation. Crossland X. Mootor Käigukast käibemaksuga, EUR käibemaksuga, EUR. Bensiin. Selection Enjoy Innovation.

Opel Crossland X. Innovation. Crossland X. Mootor Käigukast käibemaksuga, EUR käibemaksuga, EUR. Bensiin. Selection Enjoy Innovation. Opel Crossland X Opel Crossland X 1 Crossland X election Bensiin 1.2 6 kw/81 HJ 1.2 Turbo ecotec tart/top 81 kw/11 HJ 1.2 Turbo tart/top 81 kw/11 HJ 1.2 Turbo tart/top 96 kw/13 HJ Mootor Käigukast käibemaksuga,

More information

GLS hinnakiri. Kehtib alates GLS baashinnad. Tüüp Keretüüp Mootor/võimsus CO 2

GLS hinnakiri. Kehtib alates GLS baashinnad. Tüüp Keretüüp Mootor/võimsus CO 2 GLS hinnakiri Kehtib alates 02.01.2018 GLS baashinnad Tüüp Keretüüp Mootor/võimsus CO 2 emissioon (g/km) Maastur V6 / 190 kw 185-199 78 084 Maastur V6 / 245 kw 206-218 80 016 Maastur V8 / 335 kw 255-264

More information

1.5 SEDAN TURBO 1.5 HATCHBACK TURBO 1.6 THRILL HAS NEW LIMITS. CIVIC CIVIC CIVIC

1.5 SEDAN TURBO 1.5 HATCHBACK TURBO 1.6 THRILL HAS NEW LIMITS. CIVIC CIVIC CIVIC CIVIC 1.5 SEDAN TURBO SUNROOF LED DAYTIME RUNNING LIGHTS THRILL HAS NEW LIMITS. REAR SPOILER ELECTRICALLY RETRACTABLE WITH INTEGRATED LED SIDE TURN INDICATORS LANEWATCH TM SYSTEM LED HEADLIGHTS REAR LED

More information

ADVANCED AND SPORTY THE NEW CIVIC

ADVANCED AND SPORTY THE NEW CIVIC CIVIC 01 : INTRODUCTION CONTENTS 01 INTRODUCTION 03 EXTERIOR DESIGN 07 INTERIOR DESIGN 09 TECHNOLOGY 11 INTERIOR COMFORT 13 MAGIC SEATS 15 LOAD SPACE 17 PERFORMANCE 19 EARTH DREAMS TECHNOLOGY 21 SAFETY

More information

The new. Civic Tourer

The new. Civic Tourer The new Civic Tourer Honda Civic Tourer - Technical Specification ENGINE Displacement (cc) 1597 1798 1798 Emission Standard Euro 5 Euro 5 Euro 5 Fuel Type Diesel Petrol TRANSMISSION 6 Speed Manual 5 Speed

More information

VALGE SÄRK PÕHIKANGAS TWO FOLD

VALGE SÄRK PÕHIKANGAS TWO FOLD VALGE SÄRK TWO FOLD S0 2-PLY POPLIN T0 2-PLY TWILL U06 2-PLY ROYAL- OXFORD V SMALL HERRINGBONE Laitmatult valge särk on ajatu klassika. Oma puhtuses võimaldab see kombineerimist mis tahes teiste värvidega.

More information

Väiketuulikute ja päikesepaneelide tootlikkuse ja tasuvuse võrdlus

Väiketuulikute ja päikesepaneelide tootlikkuse ja tasuvuse võrdlus Väiketuulikute ja päikesepaneelide tootlikkuse ja tasuvuse võrdlus Rein Pinn Eesti Päikeseenergia Assotsiatsioon EnergoGen Päikeseenergia ja paneelid Toodab sooja Vaakum torukollektor Plaatkollektor Päikeseenergia

More information

KAROQ AUTOD EESTIS ALATES 2.JAANUAR 2018.

KAROQ AUTOD EESTIS ALATES 2.JAANUAR 2018. TÄIESTI UUS ŠKODA KAROQ AUTOD EESTIS ALATES 2.JAANUAR 2018. 4x4 Saadaval nelikveolisena Võrgus Ühildub mobiiltelefoniga Turvaline Euro NCAP Eesti keel Emakeelsed menüüd KAROQ TEHNILISED ANDMED Mootor 1,0

More information

BE BOLD. BE REVOLUTIONARY.

BE BOLD. BE REVOLUTIONARY. BE BOLD. BE REVOLUTIONARY. For some, being bold is taking on the urban life. For others, being revolutionary drives them forward. And then there are those who just do it all. Just like the new Honda HR-V.

More information

1.5 SEDAN TURBO 1.6 LOOKS THAT THRILL. THRILL HAS NEW LIMITS. CIVIC CIVIC. Reimagined and reinvented, the all-new Honda Civic is set to reignite

1.5 SEDAN TURBO 1.6 LOOKS THAT THRILL. THRILL HAS NEW LIMITS. CIVIC CIVIC. Reimagined and reinvented, the all-new Honda Civic is set to reignite CIVIC 1.5 SEDAN TURBO SUNROOF LED DAYTIME RUNNING LIGHTS REAR SPOILER ELECTRICALLY RETRACTABLE WITH INTEGRATED LED SIDE TURN INDICATORS LANEWATCH TM SYSTEM THRILL HAS NEW LIMITS. LED HEADLIGHTS REAR LED

More information

UUS NEW Q-Q-SEERIA PÕLLUMAJANDUSE TULEVIK UUS Q-SEERIA

UUS NEW Q-Q-SEERIA PÕLLUMAJANDUSE TULEVIK UUS Q-SEERIA UUS NEW Q-Q-SEERIA Q-SERIES PÕLLUMAJANDUSE TULEVIK INNOVAATOR, KES LOOB PÕLLUMAJANDUSES UUED STANDARDID TÄNA JA TULEVIKUS 4 WORK SMARTER. NOT HARDER. Maailm muutub, ja nii ka põllumajandus. Me kõik oleme

More information

Get it all CONTENTS. 03 Exterior Design 05 Interior Design 07 Safety 09 Model Line-Up 11 Accessories and Colours 13 Specifications and Features

Get it all CONTENTS. 03 Exterior Design 05 Interior Design 07 Safety 09 Model Line-Up 11 Accessories and Colours 13 Specifications and Features Get it all With the Ballade you get a car that s big enough to comfortably carry fi ve people, yet perfect for everyday living. The Honda Ballade exceeds expectations at every level: from its streamlined

More information

Smart, refined, intuitive. A new cockpit, built around the driver. Intelligent-multi information display (i-mid)

Smart, refined, intuitive. A new cockpit, built around the driver. Intelligent-multi information display (i-mid) HATCH It s polite to stare. With the new Civic our engineers started with a clear vision, they wanted to build a car that balanced impressive performance levels, a unique design and flexible interior space.

More information

UUS PROACE KÕIGEKS VALMIS

UUS PROACE KÕIGEKS VALMIS UUS PROACE KÕIGEKS VALMIS 2 Tuleb toime iga ülesandega Ükskõik milliste probleemidega te kokku puutute, uus PROACE pakub neile lahenduse. Tänu laiale kombinatsioonide valikule keretüübid kaubik ja Crew

More information

THE CRV 2WD/4WD SPORT.

THE CRV 2WD/4WD SPORT. CRV / / NT / JANUARY 2015 THE CRV /. SPECIFICATIONS MODEL LINEUP 2015 CRV with a bold new look, added luxury, enhanced design detail. Adds the powerful 2.4L i-vtec powertrain. HANDLING Motion Adaptive

More information

Ehitisintegreeritud fotoelektriliste päikesepaneelide tootlikkus ja majanduslik tasuvus Eesti kliimas aastal 2011

Ehitisintegreeritud fotoelektriliste päikesepaneelide tootlikkus ja majanduslik tasuvus Eesti kliimas aastal 2011 Ehitisintegreeritud fotoelektriliste päikesepaneelide tootlikkus ja majanduslik tasuvus Eesti kliimas aastal 2011 Annika Päsik Majandus-ja Kommunikatsiooniministeerium Sisukord Eesmärk Päikesekiirgus Eestis

More information

SLC hinnakiri. Kehtib alates Baashinnad. Tüüp Keretüüp Mootor/võimsus CO 2

SLC hinnakiri. Kehtib alates Baashinnad. Tüüp Keretüüp Mootor/võimsus CO 2 SLC hinnakiri Kehtib alates 18.05.2018 Baashinnad Tüüp Keretüüp Mootor/võimsus CO 2 emissioon (g/km) kupee-kabriolett R4/115kW 142-146 36 180 kupee-kabriolett R4/135kW 151-155 41 196 kupee-kabriolett R4/180kW

More information

Smart, refined, intuitive. A new cockpit, built around the driver. Intelligent-multi information display (i-mid)

Smart, refined, intuitive. A new cockpit, built around the driver. Intelligent-multi information display (i-mid) HATCH It s polite to stare. With the new Civic our engineers started with a clear vision, they wanted to build a car that balanced impressive performance levels, a unique design and flexible interior space.

More information

HONDA CR-V DIESEL SPECIFICATION

HONDA CR-V DIESEL SPECIFICATION Powertrain Engine DOHC i-dtec DOHC i-dtec Cylinders Inline 4 cylinder Inline 4 cylinder Displacement (cc) 2199 2199 Maximum power 110 kw @ 4000 rpm 110 kw @ 4000 rpm Maximum torque 350 Nm @ 2000-2750 rpm

More information

Universal Honda Limited 302 Brownsbarn Drive Citywest Business Campus Naas Road Dublin 24 Telephone (01) Fax (01)

Universal Honda Limited 302 Brownsbarn Drive Citywest Business Campus Naas Road Dublin 24 Telephone (01) Fax (01) Universal Honda Limited 302 Brownsbarn Drive Citywest Business Campus Naas Road Dublin 24 Telephone (01) 642 3100 Fax (01) 642 3199 www.honda.ie /hondacarsireland /hondaireland /hondacarsireland The descriptions

More information

PRECISION ENGINEERED BECAUSE LIFE ISN T

PRECISION ENGINEERED BECAUSE LIFE ISN T THE NEW These specification details do not apply to any particular product which is supplied or offered for sale. The manufacturers reserve the right to vary their specifications, including colours, with

More information

new Honda sources paper responsibly from manufacturers within the EU. Please don t bin me, pass me onto a friend or recycle me.

new Honda sources paper responsibly from manufacturers within the EU. Please don t bin me, pass me onto a friend or recycle me. new These specification details do not apply to any particular product which is supplied or offered for sale. The manufacturers reserve the right to vary their specifications, including colours, with or

More information

2 *Actual model may vary in detail from image shown.

2 *Actual model may vary in detail from image shown. 2 *Actual model may vary in detail from image shown. Love makes all things possible. Love being a provider and taking on challenges. Love being ready for anything and having everything at your fingertips.

More information

renault kangoo drive the change

renault kangoo drive the change UUS renault kangoo drive the change ORIGINAAL UUES KUUES JUBA 15 AASTAT ON RENAULT KANGOO JÄRGINUD MUUTUSEID, MINNES KAASA RENAULT UUE DISAINIIDENTITEEDI JA RIKKALIKE VARUSTUSVÕIMALUSTEGA, KUID JÄÄDES

More information

BECAUSE EVERYONE IN THE FAMILY DESERVES IT.

BECAUSE EVERYONE IN THE FAMILY DESERVES IT. BECAUSE EVERYONE IN THE FAMILY DESERVES IT. Everyone plays an important role in your family. And you make it a point to give them nothing but the best. That is why the CR-V is the vehicle your family deserves.

More information

DEUTZ-FAHR 5080 G G G G G G 5G SEERIA

DEUTZ-FAHR 5080 G G G G G G 5G SEERIA DEUTZ-FAHR 5080 G - 5090 G - 5100 G 5090.4 G - 5105.4 G - 5115.4 G 5G SEERIA 2-3 SISSEJUHATUS ÄÄRMINE MITMEKÜLGSUS. 5G seeriaga pakub DEUTZ-FAHR ületamatu efektiivsusega traktoreid, kasutades uusimat tehnoloogiat

More information

For more information, visit or any Kah Motor Showroom. 255 Alexandra Road Singapore Ubi Road 3 Singapore

For more information, visit  or any Kah Motor Showroom. 255 Alexandra Road Singapore Ubi Road 3 Singapore For more information, visit www.honda.com.sg or any Kah Motor Showroom. 255 Alexandra Road Singapore 159937 370 Ubi Road 3 Singapore 408651 6840 6888 Mon to Sat 9am 7pm, Sun 10am 7pm Drive on the fun side

More information

For more information, visit or any Kah Motor Showroom. 255 Alexandra Road Singapore Ubi Road 3 Singapore

For more information, visit   or any Kah Motor Showroom. 255 Alexandra Road Singapore Ubi Road 3 Singapore For more information, visit www.honda.com.sg or any Kah Motor Showroom. 255 Alexandra Road Singapore 159937 370 Ubi Road 3 Singapore 408651 6840 6888 Mon to Sat 9am 7pm, Sun 10am 7pm Drive on the fun side

More information

Better than ever CONTENTS

Better than ever CONTENTS Better than ever The all-new Jazz is diverse, practical and designed with thought behind every detail. We have refined it to give you a striking new exterior, more space, enhanced interior appointments

More information

Elekter päikesest Eestis aastal Andri Jagomägi, Ph.D. Tallinna Tehnikaülikool Materjaliteaduse Instituut

Elekter päikesest Eestis aastal Andri Jagomägi, Ph.D. Tallinna Tehnikaülikool Materjaliteaduse Instituut Elekter päikesest Eestis aastal 2012. Andri Jagomägi, Ph.D. Tallinna Tehnikaülikool Materjaliteaduse Instituut Küsitlus Milline peaks olema päikesest elektrit toova süsteemi tasuvusaeg aastates, et Te

More information

Built by experience CONTENTS. 03 Exterior 05 Interior 07 Safety 09 Model Line-Up 13 Colour Options 15 Specifications and Features

Built by experience CONTENTS. 03 Exterior 05 Interior 07 Safety 09 Model Line-Up 13 Colour Options 15 Specifications and Features Built by experience Experience has built the CR-V; ours and yours. Every part no matter how large or small has been thought about, improved, perfected and always with the belief that each change should

More information

Built by experience CONTENTS. 03 Exterior 05 Interior 07 Safety 09 Model Line-Up 13 Colour Options 15 Specifications and Features

Built by experience CONTENTS. 03 Exterior 05 Interior 07 Safety 09 Model Line-Up 13 Colour Options 15 Specifications and Features Built by experience Experience has built the CR-V; ours and yours. Every part no matter how large or small has been thought about, improved, perfected and always with the belief that each change should

More information

HR-V S COLOUR AVAILABILITY

HR-V S COLOUR AVAILABILITY HR-V / JUNE 2016 HR-V S COLOUR AVAILABILITY 1.8 litre, 4 Cylinder, 16 valve, i-vtec engine 105kW @ 6500 rpm & 172Nm @ 4300 rpm Earth Dreams Automatic CVT Transmission 16 Alloy Wheels ECON Mode with Eco

More information

LISAVARUSTUS CITROËN JUMPY JA JUMPER

LISAVARUSTUS CITROËN JUMPY JA JUMPER JÄRELTEENINDUS JA VARUOSAD MAI 2012 www.citroën.ee CREATIVE TECHNOLOGIE LISAVARUSTUS CITROËN JUMPY JA JUMPER TURVALISUS 04 TRANSPORT 06 KAITSE 08 MULTIMEEDIA 10 VÄLJENDUSVABADUS Valides CITROËN i valid

More information

IN-LINE 4-CYLINDER, 16- VALVE DOHC i-vtec Earth Dreams Technology

IN-LINE 4-CYLINDER, 16- VALVE DOHC i-vtec Earth Dreams Technology ENGINE FUEL DISTRIBUTION IN-LINE 4-CYLINDER, 16- VALVE DOHC i-vtec Earth Dreams Technology PGM-FI DISPLACEMENT (CC.) 1,993 BORE X STROKE (mm.) 81.0 x 96.7 COMPRESSION RATIO 13.0:1 HORSEPOWER kw (PS) /

More information

All prices include VAT and fitting (where required) EmptyCell. EmptyCell Audio and Electronics. Honda 3D Sound Kit. EmptyCell Boot and Utility

All prices include VAT and fitting (where required) EmptyCell. EmptyCell Audio and Electronics. Honda 3D Sound Kit. EmptyCell Boot and Utility Audio and Electronics Honda 3D Sound page 1 of 6 All prices include VAT and fitting (where required) 450.00 Honda 3D Sound Kit Boot and Utility Boot Tray Boot Tray Cargo Net Cargo Net Dog Guard Dog Guard

More information

Let imaginative ideas light the way for you

Let imaginative ideas light the way for you Exterior Technology Let imaginative ideas light the way for you The new Accord is fitted with advanced Active Cornering Lights (ACL)*. They use xenon technology which means both the high-beam and the dipped

More information

The all-new HR-V, (known as the Vezel in Japan), is a new. crossover, derived from the Jazz. The HR-V has Honda s

The all-new HR-V, (known as the Vezel in Japan), is a new. crossover, derived from the Jazz. The HR-V has Honda s factor volumes AEB Fitment - Standard Honda HR-V The all-new HR-V, (known as the Vezel in Japan), is a new crossover, derived from the Jazz. The HR-V has Honda s highly practical Magic Seat system, allowing

More information

The all-new Amaze CONTENTS. Bigger, bolder and fresher than ever.

The all-new Amaze CONTENTS. Bigger, bolder and fresher than ever. The all-new Amaze Bigger, bolder and fresher than ever. More spacious, more comfortable and fresh new look, the new Honda Amaze has been completely redesigned to be bigger and better than ever. Step up

More information

Popular Accessories 1/3 Please refer to the Civic Accessories Brochure for the full range

Popular Accessories 1/3 Please refer to the Civic Accessories Brochure for the full range Popular Accessories 1/3 Please refer to the Civic Accessories Brochure for the full range 1 FR & RR Mudguards 125 6 Blue Ambient Lighting 215 2 Elegance Floor Mats 79 7 FR & RR Parking Sensors 820 3 Boot

More information

A willing accomplice that s ready when you are

A willing accomplice that s ready when you are A willing accomplice that s ready when you are The HR-V is the perfect mix that feels like a thrilling coupé but has the strength and versatility of the SUV you need. No matter where you re going, whether

More information

OMANIKU REGISTREERIMISSERTIFIKAAT

OMANIKU REGISTREERIMISSERTIFIKAAT OMANIKU REGISTREERIMISSERTIFIKAAT Müügiesindaja Pitsat OMANIK: AADRESS: Müügiesindaja Allkiri VIN Mark Mudel REG. KUUPÄEV Reg nr. või litsentsi nr. Päev Kuu Aasta Tel nr: Isiklik Töö Olen varustatud ja

More information

5 DOOR. Honda sources paper responsibly from manufacturers within the EU. Please don t bin me, pass me onto a friend or recycle me.

5 DOOR. Honda sources paper responsibly from manufacturers within the EU. Please don t bin me, pass me onto a friend or recycle me. 5 DOOR These specification details do not apply to any particular product which is supplied or offered for sale. The manufacturers reserve the right to vary their specifications, including colours, with

More information

UUS BOOSTERJET-MOOTOR

UUS BOOSTERJET-MOOTOR Vali sihtk ht UUS BOOSTERJET-MOOTOR Suzuki uus otsesissepritsega turbomootor pakub rohkelt võimsust ja pöördemomenti. Tänu väikesele töömahule on Boosterjet-mootor eriti kütusesäästlik ning tekitab vähe

More information

UUS LINNAMAASTUR PEUGEOT 3008

UUS LINNAMAASTUR PEUGEOT 3008 UUS LINNAMAASTUR PEUGEOT 3008 DISAIN KUI ILMUTUS Linnamaastur, mida olete oodanud. Kroomitud tahkudega iluvõre, mida piiritlevad peene ja terava ilmega minimalistlikud LED* tuled ning sõiduki dünaamilised

More information

LISAVARUSTUS CITROËN BERLINGO JA NEMO

LISAVARUSTUS CITROËN BERLINGO JA NEMO JÄRELTEENINDUS JA VARUOSAD OKTOOBER 2009 www.citroën.ee CREATIVE TECHNOLOGIE LISAVARUSTUS CITROËN BERLINGO JA NEMO TURVALISUS 04 TRANSPORT 06 KAITSE 08 VÄLJENDUSVABADUS Valides CITROËN i valid sa ka kvaliteedi,

More information

A willing accomplice that s ready when you are

A willing accomplice that s ready when you are A willing accomplice that s ready when you are The HR-V is the perfect mix that feels like a thrilling coupé but has the strength and versatility of the SUV you need. No matter where you re going, whether

More information

7 SPEED CVT. 1.8 i-vtec THE NEW HONDA HR-V. 1.8 i-vtec Engine. 7-speed CVT Transmission

7 SPEED CVT. 1.8 i-vtec THE NEW HONDA HR-V. 1.8 i-vtec Engine. 7-speed CVT Transmission 1.8 i-vtec 1.8 i-vtec Engine 7 SPEED CVT 7-speed CVT Transmission THE NEW HONDA HR-V The bold new HR-V delivers a multi-dimensional driving experience that s small on compromise and big on fun. The world

More information

First for knowledge HONDA CIVIC 2017 SALES VOLUME AEB FITMENT RISK FACTOR

First for knowledge HONDA CIVIC 2017 SALES VOLUME AEB FITMENT RISK FACTOR HONDA CIVIC 2017 The all-new tenth generation Civic has been completely re-designed and re-engineered, inside and out. As well as being lighter and stiffer than the previous model, it has more interior

More information

CR-V. Genuine Accessories. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

CR-V. Genuine Accessories. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Genuine Accessories CR-V We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Soichiro Honda Honda (UK) - Cars 470 London Road, Slough, Berkshire,

More information

Model shown is 1.4 i-vtec EX in Azure Blue Metallic with 16" alloy wheels.

Model shown is 1.4 i-vtec EX in Azure Blue Metallic with 16 alloy wheels. Jazz Model shown is 1.4 i-vtec EX in Azure Blue Metallic with 16" alloy wheels. Let the Jazz lead the way The Jazz has been refined to give you flexibility wherever your journey takes you. We like to take

More information

Opel Corsa. Van. Bensiin. Van. Diisel. Van. Van

Opel Corsa. Van. Bensiin. Van. Diisel. Van. Van OPEL Corsavan Opel Corsa 1 1.2 TWINPORT ECOTEC 51 kw/7 HJ 1. TWINPORT ECOTEC 55 kw/75 HJ 1. ECOTEC 66 kw/9 HJ 1. ECOTEC tart/top 66 kw/9 HJ Mootor Käigukast 5-käiguline Easytronic, 1 253 1 53 1 65 11 56

More information

Built for adventure CONTENTS

Built for adventure CONTENTS Built for adventure The stylish fifth-generation Honda CR-V shares your spirit of adventure, and gives you the freedom and flexibility to explore the world around you. CONTENTS 03 Exterior 05 Interior

More information

HR-V 2WD MMC /

HR-V 2WD MMC / HR-V 2WD MMC / 2018.1 THE WORLD S FAVOURITE SMALL SUV JUST GOT BETTER. HR-V SPORT NT - PASSION RED. OVERSEAS MODEL SHOWN. FROM THE RANKS OF 54 COUNTRIES NEW CAR MARKETS, THE HR-V COMES OUT ON TOP WITH

More information

new

new new These speciication details do not apply to any particular product which is supplied or offered for sale. The manufacturers reserve the right to vary their speciications, including colours, with or

More information

Introducing All New

Introducing All New www.hondacarindia.com Introducing All New Streets have signs, wheels have directions. Ones like me have other intentions. Pass the good or the great, on the roads of now. I bet you know it, I'm here to

More information

A CAR BUILT FOR DRIVERS

A CAR BUILT FOR DRIVERS DIESEL A CAR BUILT FOR DRIVERS Competey re-designed and re-engineered, the new Civic Diese range epitomises our innovative spirit and quest for technica exceence. The resut is a car created with a unique

More information

What if a car could drive you to be a better person? Contents

What if a car could drive you to be a better person? Contents Insight Contents 01-02 What if a car could drive you to be a better person? Everyone wants to be good. So we built the Insight, a hybrid that allows everyone to do a better job at using less fuel, reducing

More information

4 DOOR. Honda sources paper responsibly from manufacturers within the EU. Please don t bin me, pass me onto a friend or recycle me.

4 DOOR. Honda sources paper responsibly from manufacturers within the EU. Please don t bin me, pass me onto a friend or recycle me. 4 DOOR These specification details do not apply to any particular product which is supplied or offered for sale. The manufacturers reserve the right to vary their specifications, including colours, with

More information

Built by experience CONTENTS

Built by experience CONTENTS Built by experience Experience has built the CR-V; ours and yours. Every part no matter how large or small has been thought about, improved, perfected and always with the belief that each change should

More information

28 Mobiilsuse laiendaja 10 Juhiala. 04 Välisdisain. 32 Sooritusvõime 11 Ühendatavus. 34 Tehnoloogia ja turvalisus 16 Mugavus.

28 Mobiilsuse laiendaja 10 Juhiala. 04 Välisdisain. 32 Sooritusvõime 11 Ühendatavus. 34 Tehnoloogia ja turvalisus 16 Mugavus. UUS PEUGEOT 5008 04 Välisdisain 28 Mobiilsuse laiendaja 10 Juhiala 32 Sooritusvõime 11 Ühendatavus 34 Tehnoloogia ja turvalisus 16 Mugavus 38 Mootorid 2 22 Mitmekülgne disain 40 Kohandamine 3 TAASLEIUTATUD

More information

LAADUR-EKSKAVAATOR 3CX/4CX Brutovõimsus: 55 kw (74 hj) 81 kw (109 hj) Maksimaalne kaevesügavus: 4 m 6,14 m Maksimaalne kopa maht: 1,0 m 3 1,3 m 3

LAADUR-EKSKAVAATOR 3CX/4CX Brutovõimsus: 55 kw (74 hj) 81 kw (109 hj) Maksimaalne kaevesügavus: 4 m 6,14 m Maksimaalne kopa maht: 1,0 m 3 1,3 m 3 LAADUR-EKSKAVAATOR 3CX/4CX Brutovõimsus: 55 kw (74 hj) 81 kw (109 hj) Maksimaalne kaevesügavus: 4 m 6,14 m Maksimaalne kopa maht: 1,0 m 3 1,3 m 3 KULUD ÜLALPIDAMISELE JA TÕHUSUS. UUEMAD 3CX JA 4CX EKSKAVAATORID

More information

Rataslaadurid TORION

Rataslaadurid TORION Rataslaadurid TORION Liigutab koormaid. CLAAS Agricultural Material Handling. CLAAS Agricultural Material Handling Rataslaadur TORION Sujuv ja tõhus materjali teisaldamine on iga põllumajandusäri oluline

More information