VIII. Úradné kontrolné záznamy rybárskych stráží, civilných rybárskych stráží

Size: px
Start display at page:

Download "VIII. Úradné kontrolné záznamy rybárskych stráží, civilných rybárskych stráží"

Transcription

1 VIII. Úradné kontrolné záznamy rybárskych stráží, civilných rybárskych stráží Pokiaľ v spojitosti rybolovu, rekreačného rybolovu ste postrehli porušenie pravidiel, môžete podať oznámenie na ovú adresu allamihalor@nebih.gov.hu! allamihalor@nebih.gov.hu mohosz@mohosz.hu NÉBIHOM (Národným úradom pre bezpečnosť potravín) splnomocnený MOHOSZ (Maďarský národný rybársky zväz) respektíve ním splnomocnený (meno, adresa/poštová adresa distribučného rybárskeho zväzu) Poradové číslo: A (Prísne zúčtovateľné tlačivo) Cena: 2200,- HUF 4200,- HUF 200,-HUF ŠTÁTNE RYBÁRSKE POVOLENIE A ZÁZNAM ÚLOVKOV NA ROK 20-- Je platný: od dňa vystavenia do dňa 31. januára nasledujúceho roku Oprávňuje: na súčasné použitie 1 u 2 ov náradia * Meno:... Miesto, dátum narodenia:... Rodné meno matky:... Adresa bydliska:... Názov rybárskeho združenia:... Adresa rybárskeho združenia:... Platí len spolu s občianskym preukazom, ďalej len spolu s platným miestnym povolením, registrovaným na rybárskom revíre rybárskeho obhospodárenia, je zakázaný jeho prevod na iného! Držiteľ tohto dokladu je povinný doklad odovzdať do dňa 28. februára nasledujúceho roku, počítaného od roku vystavenia alebo odoslať distribútorovi ako doporučenú poštovú zásielku s návratkou.

2 Vystavené:..., dňa mesiaca roku Miesto pečiatky.... podpis distribučného splnomocnenca * súčasne sa popri tom môže používať jeden čerňa nástrahové rybky do plochy 1 m 2.

3 STATE FISHING ROD LICENCE AND CATCH REGISTER Expiry of validity; from the date of issue to the 31.st.of January of the consequentiai year Valid; The number of activities are listed on the cover sheet. It is only valid with the combined use of personal document, i n the case of registered fishing areas it is only valid together with an area ticket. No transferabie! The iicence (fishing rod iicence) must be returned back or send back as a registered maii to the distributor by the Owner before the 28th of February of the consequentiai year of the year of issue. The distributor must provide a booklet about the terms and conditions ofthe catch register/log book to license s Owner on the chosen language of the Owner in English, Germán, Russian, Románián, Slovak or Serbian language at the time of issue! STAATSANGLERKARTE UND FANGTAGEBUCH Gültig; vom Tag der Ausstellung bis 31. Tag des Januars im nächsten Jahr Berechtigt; auf den gleichzeitigen Gebrauch der Ausstattung mit der auf der Titelseite gekennzeichneten Zahl. Es ist gültig nur mit einem Personalausweis, aufsieden auf einem Wasserbereich mit Anglerbehandlung mit einer gültigen Regionalkarte zusammen. Es ist verboten die Dokumente überzuwechseln! Der Besitzer dieses Dokumentes soll diese Staatsanglerkarte und Fangtagebuch bis 28. Tag des Februars im Pflichtjahr um zu verlieren oder für den Verteiler als eine Rückquittungspost abschicken, Aus den Regeln der Führung des Fangtagebuches - und von Fanggelegenheiten und Verboten soll der Verteiler gemäß der Wahl des Berechtigtes einen auf Englische, Deutsche, Russische, Rumänische, Slowakische oder Serbische Sprache vorbereiteten zusätzlichen Prospekt überzugeben, zur Zeit des Aufwandes des gegenwärtigen Dokumentes!

4 I. Predpisy na vydanie štátneho rybárskeho povolenia a záznamu lovu 1. Toto štátne rybárske povolenie a záznam lovu je vhodný požiadavkám zákonu CII. z roku 2013 o rybárskom obhospodárení a ochrane rýb (Hhvtv.), na jeho zakúpenie ma právo a) maďarský rybár disponujúci národnou rybárskou skúškou (alebo predtým právoplatným štátnym rybárskym povolením) a členstvom potvrdeným rybárskym zväzom, b) zahraničný rybár disponujúci dokladom alebo rybárskym dokladom o potvrdení rybárskej skúšky, c) maďarský a zahraničný detský rybár od veku troch rokov do veku 15 rokov, do konca vystaveného roku, voľačo d) duševne postihnutý rybár disponujúci členstvom rybárskeho zväzu. 2. Splnomocnením NÉBIHU, MOHOSZ, voľačo ním v rámci komisionárskej zmluvy splnomocnený distribučný organizačný člen (spolu distribútor) má právo a je aj zároveň povinný vydať štátne rybárske povolenie a záznam lovu pre všetkých rybárov zodpovedajúcim požiadavkám určených v bode 1. Distribútor, v prípade splnenia požiadavok podľa Hhvtv. a pri miestnej kontrole potvrdzujúcej ich overenie, vydanie nemôže odmietnuť v dobe otvorenia, povinne vyveseného na mieste vydania, určeného v komisionárskej zmluve. 3. K činnosti potrebné vhodné doklady pre držiteľov štátneho rybárskeho povolenia a povolenia rekreačného rybárstva vydávajú Vládne úrady rybárskeho obhospodárenia. Nárok a vydanie turistického štátneho rybárskeho povolenia na obmedzenú dobu, sa vydáva ročne len raz, výlučne elektronickou cestou cez informatický odborný systém prevádzkovaný NÉBIHOM. 4. Cenu za štátne rybárske povolenie a za záznam lovu obsahuje nariadenie 133/2013 (29. XII.) VM (Ministerstva rozvoja vidieka), a o oslobodení od platby, doplnkoch, odmietnutia vydania, voľačo o odvolaní podmienok Hhvtv. 5. V prípade splnenia všeobecných podmienok bodu 1, distribútor aj v prípade nespočítania množstva, zadania po lehote zadania, alebo nezadania záznamu lovu z minulého roku môže vydať na nový rok štátne rybárske povolenie a záznam lovu. V tomto prípade treba zaplatiť dvojnásobnú hodnotu štátneho rybárskeho povolenie a záznamu lovu (4200 HUF), pokiaľ v prípade osôb oslobodených od platby podľa bodu 4. je suma vhodná konsolidovanému poplatku (2200 HUF). 6. Distribútor, o skutočnosti a príčine sankcie zakúpenia rybárskeho povolenia podľa bodu 5, respektíve pri vydaní oslobodenia podľa bodu 4, je povinný pripraviť záznam o titule oslobodenia poplatku, mena a potvrdenia poradového čísla dokladu a v ročnom zúčtovaní informovať úrad rybárskeho obhospodárenia o týchto údajoch. Tento záznam, v prípade povolenia od NÉBIHU vymení vytvorenie podmienok uloženia do programu úradnej evidencie.

5 II. Predpisy vedenia záznamu lovu 1. Všetky záznamy do záznamu lovu treba vykonať jednoznačne, čitateľne a nezmazateľným atramentom tak, aby sa tento záznam v budúcnosti nemohol opraviť. Oprava pokazeného údaju sa môže previesť len jedným prečiarknutím, potom nový údaj v prípade úlovkov treba súčasne so zaznamenaním zaznamenať v novom riadku. Pri prečiarknutí, ako poznámku treba zapísať oprava a je povinný aj podpis rybára. 2. Pred začatím rybolovu v prípade nočného rybolovu aj pri zmene dňa je rybár povinný označiť v ročnom kalendári deň začatia rybárskej činnosti. V prípade rybolovu vykonaného z plavidla, začatie rybolovu sa počíta odchodom z prístavu, ukončenie rybolovu je príchod do prístavu. 3. Rybár je povinný okamžite zapísať do záznamu lovu vylovenú a privlastnenú rybu patriacu do obmedzenia množstva- po oslobodení ryby od háku. 4. Neprivlastnený úlovok po ulovení, okamžite (po okamžitom fotografovaní) pustenú rybu netreba zaznamenať do záznamu lovu. Počas rybolovu, najneskôr pri zaznamenaní váhy prvej privlastnenej ryby ak sa to už skôr neudialo treba do záznamu lovu spočítania zapísať presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia ďalej v prípade predpisov vydavateľa miestneho povolenia, miesto rybolovu, voľačo dátum lovu. 5. V prípade ulovenia ryby, ktorá patrí do obmedzenia množstva, treba zaznačiť presnú dobu úlovku do 0-24 h formátu, aby bola presne viditeľná hodina a minúta, v každom prípade je potrebné aj zaznamenanie štyrmi číslami (napr. 08:05). Množstvo druhov rýb, ktoré nepatria do obmedzenia množstva ( domorodé a nedomorodé, voľačo nariadené na zaznamenanie údajov) rybár po skončení rybolovu ale ešte pred opustením vodného brehu je povinný zaznamenať do záznamu lovu ich spoločnú hmotu, tu zaznamenaný dátum a doba je doba skončenia rybolovu. 6. Hmotu treba zapísať podľa daného odhadu alebo merania, s presnosťou aspoň 0,5 tak, že v prípade privlastnenia ľubovoľného jedného u ryby, v zázname musí v každom prípade účinkovať aspoň hmota 0,5. Hmotu druhov rýb, ktoré patria do denného obmedzenia množstva treba zapísať po jednom (ovo). Ak rybár cez deň odíde z rybárskeho revíru, záznam treba previesť aj viackrát denne, ak v ten istý deň rybolovu znovu vyloví druhy rýb patriacich do obmedzenia množstva. 7. Držiteľ dokladu je povinný pred odovzdaním tak uzavrieť záznam lovu, aby v ňom boli spočítané, na privlastnené ryby sa vzťahujúce údaje lovu po evidovaných rybárskych revíroch rybárskeho obhospodárenia a spočítané druhy rýb, voľačo aby bol spočítaný aj počet dní, ktoré strávil rybolovom.

6 III. Ročný rybársky kalendár Prosíme, aby ste deň podľa II. bodu 2 označili znakom O alebo X! ROK ZAPLATENIA FEBRUÁR JANUÁR (29) MAREC APRÍL MÁJ JÚN JÚL AUGUST SEPTEMBER OKTÓBER

7 NOVEMBER DECEMBER NASLEDUJÚCI ROK JANUÁR ROČNÉ SPOČÍTANIE Prosíme Vás, aby ste pred odovzdaním záznamu lovu tu spočítali, podľa II. bodu 7, ročný (rok: v platnom období záznamu lovu) počet dni, ktoré ste strávili s rybolovom! Počet dní strávených rybolovom v tomto roku: deň/dni/dní

8 IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*:

9 **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé

10 Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru:

11 Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka

12 Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ).

13 IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*:

14 **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé

15 Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru:

16 Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka

17 Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ).

18 IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*:

19 **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé

20 Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru:

21 Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka

22 Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ).

23 IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*:

24 **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru: Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé

25 Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ). IV. Záznam sumy lovu Názov rybárskeho revíru:... Mesiac a deň; Hodina, minúta (0-24): kapor amur mrena lieň sumec šťuka Názov rybárskeho revíru:

26 Presný názov a kód evidovaného rybárskeho revíru rybárskeho obhospodárenia, ktoré sa nachádzajú na vydanom miestnom povolení, kde vydavateľ povolenia môže nariadiť označenie presného miesta rybolovu*, respektíve môže nariadiť aj doplnok povinne zaznamenaných druhov rýb**! Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: boleň mieň obyčajný domorodé nedomorodé Kód rybárskeho revíru: Miesto lovu*: **Tieto druhy rýb sa povinne zapisujú [kódom]: pstruh hnedý [1], jeseter malý [2], karas obyčajný [3], úhor [4] (1-4: /), garda [5] ( ); v prípade predpisu záznamu údajov: ostriež [6], pleskáče [7], karas striebristý [8], tolstolobikov [9], malé sumce [10] (5-10: ).

27 V. Súpis ročného lovu Názov rybárskeho revíru, kód rybárskeho revíru: kapor amur mrena lieň sumec šťuka boleň mieň domorodé nedomorodé

28 V. Súpis ročného lovu Názov rybárskeho revíru, kód rybárskeho revíru: kapor amur mrena lieň sumec šťuka

29 boleň mieň domorodé nedomorodé V. Súpis ročného lovu Názov rybárskeho revíru, kód rybárskeho revíru: kapor amur mrena lieň sumec šťuka

30 VŠETKO boleň mieň domorodé nedomorodé

31 VI. Informácia o druhoch rýb a možnostiach lovu Upozornenie! Táto informácia nie je úplná a taktiež nenahradzuje poznanie právnych predpisov a miestnych predpisov. Prosíme Vás, aby ste sa pred začatím rybolovu v každom prípade oboznámili aj s miestnym poriadkom lovu rýb, vzťahujúcim sa na daný evidovaný rybársky revír rybárskeho obhospodárenia, ktorý sa nachádza na miestnom povolení alebo v prílohe, povinne odovzdanej počas zakúpenia! 1. Druhy patriace do zvýšenej ochranou a patriace do ochrany: všetky druhy mihúľ, vyza obyčajná, jeseter ruský, jeseter hladký, jeseter hviezdnatý, alóza pontická, plotica lesklá, plotica perleťová, jalec obyčajný, jalec karpatský, čerebľa obyčajná, ovsienka obyčajná, ploska pásavá, mrena škvrnitá, všetky druhy hrúzov, lopatka dúhová, všetky druhy pľžov, blatniak tmavý, lipeň obyčajný, hlavátka obyčajná, všetky druhy hlaváčov hrebenačka vysoká, hrebenačka pásavá, všetky druhy pancierničiek; pijavica lekárska, všetky druhy domorodých desaťnožcov a žiab. Tieto všetky chránené druhy sa nemôžu privlastniť, skutočnosť ich vylovenia môže viesť k právnemu následku začatia úradného konania Úradu na ochranu prírody! 2. Lov domorodých druhov rýb: úhor obyčajný, plotica obyčajná, červenica obyčajná, jalec hlavatý, jalec tmavý, boleň obyčajný, belička obyčajná, piest zelenkavý, pleskáč vysoký, pleskáč siný, pleskáč tuponosý, nosáľ obyčajný, šabľa krivočiara, podustva obyčajná, lieň obyčajný, mrena obyčajná, kapor obyčajný, sumec obyčajný, šťuka obyčajná, pstruh obyčajný, mieň, ostriež,,. Zákaz lovu domorodých druhov rýb: jeseter malý, karas obyčajný, hrebenačka obyčajná. Úrad rybieho hospodárstva môže povoliť aj lov jednotlivých druhov rýb, patriacich do zákazu lovu. 3. Nedomorodé druhy rýb vyskytujúce sa v našich vodách: jeseter sibírsky, veslonos, amúr biely, amur čierny, hrúzovec sieťovaný, karas striebristý, tolstolobiky, sumček hnedý, sumček čierny, sumček škvrnitý, sumček africký, sivoň americký, pstruh dúhový, pichľavka siná, slnečnica pestrá, ostračka lososovitá, všetky druhy býčkov. Invazívne nedomorodé druhy rýb sú hrúzovec sieťovaný, karas striebristý, tolstolobiky, sumček hnedý, slnečnica pestrá a býčkovec amurský. Lov nedomorodých druhov rýb je bez rozmerového a množstvového obmedzenia, ale vydavateľ miestneho povolenia v poriadku lovu môže určiť aj prísnejšie predpisy. Ak v tomto poriadku lovu je aj denné množstvo vylovených rýb obmedzené, tak pri dosiahnutí tohto, lov vhodný na normálny lov invazívnych druhov v danom dni sa už nemôže vykonávať, lebo ich vylovené jedince sa nesmú pustiť späť.

32 4. Čas individuálnej ochrany loviacich sa domorodých druhov rýb, rozmerový rozsah úlovku, denný limit úlovku: Meno obdobie individuálnej ochrany rozmerový rozsah*úlovku denný limit úlovku Šťuka aspoň 40 cm 3 y Boleň obyčajný aspoň 40 cm 3 y Ostriež každý - Zubáč aspoň 30 cm 3 y Zubáč aspoň 25 cm 3 y Šabľa krivočiara aspoň 20 cm - Jalec hlavatý aspoň 25 cm - Jalec tmavý aspoň 20 cm - Nosáľ obyčajný aspoň 20 cm - Podustva obyčajná aspoň 20 cm - Mrena obyčajná aspoň 40 cm 3 y Kapor aspoň 30 cm 3 y Lieň obyčajný aspoň 25 cm 3 y Sumec obyčajný aspoň 60 cm, v období individuálnej ochrany 3 y aspoň 100 cm Pstruh obyčajný aspoň 22 cm 3 y Mieň aspoň 25 cm 3 y Rozmer; dĺžka tela meraná od predného konca hlavy až do koreňa chvostovej plutvy. Vydavateľ miestneho povolenia má právo na zistenie zvýšenia spodného, respektíve vrchného rozmerového limitu, ďalej podľa druhu a tiež na všetky úlovky zistiť znížený denný, respektíve týždenný, mesačný a ročný limit úlovku. 5. Obdobia individuálnej ochrany: sa začínajú v nulovej hodine prvých dňoch, končia sa v dvadsiatej štvrtej hodine posledných dňoch. Ak prvým dňom je sobota alebo deň odpočinku, tak zákaz vstúpi do platnosti až v pracovnom dni po ňom nasledujúcom. Ak posledný deň zákazu je sobota alebo deň odpočinku, zákaz sa ukončí v predošlom pracovnom dni. Úrad rybárskeho obhospodárenia môže povoliť aj skrátenie obdobia ochrany alebo aj oslobodenie spod zákazu. 6. V tom prípade, ak úrad rybárskeho obhospodárenia povolí výlov domorodých druhov rýb, patriacich do zákazu lovu, tak sa oslobodenie nemôže vydať v dobe medzi 01. marcom a 31. májom, ďalej oslobodenie v prípade jesetera malého sa môže dať na jedince s dĺžkou aspoň 50 cm;

33 v prípade karasa obyčajného aspoň 20 cm, a aj na nich sú platné predpisy, vzťahujúce sa na denné obmedzenie množstva. 7. Štátnym rybárskym povolením disponujúce osoby v evidovanom rybárskom revíre rybárskeho obhospodárenia ak vydavateľ miestneho povolenia nenariadi od tohto prísnejšie do denného limitu množstva patriacich domorodých druhov rýb sa môže denne vyloviť po druhu 3 y, spolu nanajvýš 5 ov, do denného limitu množstva nepatriacich domorodých druhov rýb denne spolu najviac Odchýlene od bodu 7, osoba ktorá nedovŕšila vek 15 rokov, voľačo duševne postihnutá osoba loviaca so sprievodcom ak vydavateľ miestneho povolenia nenariadi od tohto prísnejšie do denného limitu množstva patriacich druhov rýb môže vyloviť denne spolu 1, do denného limitu množstva nepatriacich druhov rýb môže vyloviť denne spolu Ak rybár vyloví takú domorodú rybu, ktorá nepatrí do denného limitu množstva, ktorou prekročí hranicu dennej hmoty, rybu si môže ponechať, ale v ten deň už nemôže vyloviť ďalšiu domorodú rybu patriacu do denného limitu množstva.

34 VII. Potvrdenie Pozor! Toto odpojiteľné potvrdenie treba len vtedy vyplniť, ak si rybár zakúpi štátne rybárske povolenie nie na mieste vydania. Potvrdenie treba odovzdať na novom distribučnom mieste, v chýbaní tohto, rybárske povolenie sa môže vydať len spôsobom podľa I. bodu 6, pri dvojnásobnom zaplatení poplatku.. Dolu podpísaný... ako distribučný splnomocnenec distribučnej rybárskej organizácie potvrdzujem podľa 35 odseku 3 nariadenia 133/2013 Ministerstva rozvoja vidieka (29. XII.) o rybárskom obhospodárení a zistení jednotlivých pravidiel, že... (rodné meno matky:... mieste narodenia:... deň mesiac rok ) záznam ročného lovu dňa mesiaca roku 20 odovzdal spočítaný bez chýbania bez spočítania. Pripravené: dňa mesiaca roku 20 Miesto pečiatky.... podpis splnomocneného distribútora

Declaration of Conformity

Declaration of Conformity I Ia The listed prociuct is classified as Class Ha as stateci in Arinex IX of EC Directive 93/42/EEC Chief Operating Officer Declaration ofconíormity / / ĺ: Jř Certificate issued by: BSI (UK) Certificate

More information

Poznámky k formuláru žiadosti o konverziu

Poznámky k formuláru žiadosti o konverziu ÚRAD PRE HARMONIZÁCIU VNÚTORNÉHO TRHU (OHIM) Ochranné známky a vzory Poznámky k formuláru žiadosti o konverziu Všeobecné poznámky Tento formulár poskytuje Úrad pre harmonizáciu vnútorného trhu (OHIM) podľa

More information

SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV.

SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV. SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV www.injoy.sk SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV V SÚLADE S NARIADENÍM EP A R EÚ 2016/679 O OCHRANE FYZICKÝCH OSÔB PRI SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV A O VOĽNOM POHYBE

More information

Application Notes Recommended Print Modes for Roland Printers

Application Notes Recommended Print Modes for Roland Printers Application Notes Recommended Print Modes for Roland Printers Recommended Print Modes for Roland Printers ErgoSoft AG Moosgrabenstr. 13 CH-8595 Altnau, Switzerland 2011 ErgoSoft AG, All rights reserved.

More information

DANI Z PRIDANEJ HODNOTY

DANI Z PRIDANEJ HODNOTY Zákon NR SR č. 222/2004 Z. z. O DANI Z PRIDANEJ HODNOTY v znení zákona 350/2004 Z.z. - účinnosť od 1. júla 2004 v znení zákona 651/2004 Z.z. - účinnosť od 1. januára 2005 v znení zákona 340/2005 Z.z. -

More information

FUSS-EMV DC-bus-choke 3,2 A ac 400V + 25% from 3kHz to 120Hz

FUSS-EMV DC-bus-choke 3,2 A ac 400V + 25% from 3kHz to 120Hz FUSS-EMV DC-bus-choke 3,2 A ac 400V + 25% from 3kHz to 120Hz Manufacturer part number: ZKD400/800-3,2 DC-bus-chokes will be connected to the DC-bus directly. The frequency inverter has to have a DC-Input.

More information

Všeobecné obchodné podmienky pre sprostredkovanie predaja leteniek Cestovnej kancelárie TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o.

Všeobecné obchodné podmienky pre sprostredkovanie predaja leteniek Cestovnej kancelárie TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o. Všeobecné obchodné podmienky pre sprostredkovanie predaja leteniek Cestovnej kancelárie TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o. I. ČASŤ 1. Úvodné ustanovenia 1.1 Tieto Všeobecné obchodné podmienky pre sprostredkovanie

More information

Zásady ochrany osobných údajov a Informačná povinnosť

Zásady ochrany osobných údajov a Informačná povinnosť Zásady ochrany osobných údajov a Informačná povinnosť Nasledujúce informácie sa poskytujú v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní

More information

StreetSense LED Street Light - UL for Roadway and Area Illumination

StreetSense LED Street Light - UL for Roadway and Area Illumination StreetSense LED Street Light - UL for Roadway and Area Illumination On when it matters most. Products and solutions that protect your business 2 www.dialight.com Dialight_LED_Street_Light_SpecSheet_UL_Jan208

More information

ZÚČASTNENIE SA V HRE A PRAVIDLÁ HRY.

ZÚČASTNENIE SA V HRE A PRAVIDLÁ HRY. ZÚČASTNENIE SA V HRE A PRAVIDLÁ HRY. 1. V losovaní verejnej hry o ceny (ďalej len: Hra ), ktorú organizuje SMART DATA Network Kft. (sídlo: 1149 Budapest, Angol u. 38., korešpondenčná adresa: 1149 Budapest,

More information

Národná rada Slovenskej republiky sa uzniesla na tomto zákone:

Národná rada Slovenskej republiky sa uzniesla na tomto zákone: Úplné znenie zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákonov č. 350/2004 Z. z., 651/2004 Z. z., 340/2005 Z. z., 523/2005 Z. z., 656/2006 Z. z., 215/2007 Z. z., 593/2007 Z. z., 378/2008

More information

Štrukturálny cenzus fariem 2010, komplexné výsledky

Štrukturálny cenzus fariem 2010, komplexné výsledky Štatistický úrad Slovenskej republiky Štrukturálny cenzus fariem 2010, komplexné výsledky Farm Structure Census 2010 Complex Results 2012 Štatistický úrad Slovenskej republiky Číslo: 850-0070/2012 Kód

More information

Sú to vaše údaje prevezmite kontrolu

Sú to vaše údaje prevezmite kontrolu Sú to vaše údaje prevezmite kontrolu PRÍRUČKA PRE OBČANOV O OCHRANE ÚDAJOV V EÚ Spravodlivosť a spotrebitelia AKO SÚ CHRÁNENÉ VAŠE ÚDAJE V RÁMCI EÚ Či už prostredníctvom internetového bankovníctva, pri

More information

Operating manual FP-2. Index

Operating manual FP-2. Index Operating manual FP-2 Index 1 Introduction... 2 2 Technical data... 2 3 Maintenance... 2 4 Directions of safety... 2 5 Starting... 3 6 Exhaustion... 4 7 Searching for an error... 4 8 Spare parts... 5 9

More information

Podmienky spracúvania osobných údajov. Projekt Čerešne

Podmienky spracúvania osobných údajov. Projekt Čerešne Podmienky spracúvania osobných údajov Projekt Čerešne 1.1 Tieto podmienky spracúvania osobných údajov sú splnením informačnej povinnosti vo vzťahu k dotknutým osobám v zmysle článku 13 nariadenia Európskeho

More information

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti Ringier Axel Springer SK, a.s.

Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti Ringier Axel Springer SK, a.s. Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti Ringier Axel Springer SK, a.s. Obsah Kto sme?... 2 Aké typy informácii o vás zhromažďujeme?... 2 Prečo spracúvame vaše osobné údaje?... 3 Aký je právny základ

More information

STANDARD handles. outside. Rose. HoPPE LiVERPooL Aluminum. Aluminum. Aluminum. Aluminum. inside. HoPPE LiVERPooL. Aluminum. HoPPE LiVERPooL.

STANDARD handles. outside. Rose. HoPPE LiVERPooL Aluminum. Aluminum. Aluminum. Aluminum. inside. HoPPE LiVERPooL. Aluminum. HoPPE LiVERPooL. handle SeleCTiON STANDARD handles HoPPE ATLAnTA 1.100 PATio HoPPE 5004 Handlebar 330 mm AUBi spruce Trendline 04 spruce Classic 01 HoPPE E5011 Handlebar 400-1800 mm RAL 9010 Pure white RAL 7016 Anthracite

More information

Zásady ochrany osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov Zásady ochrany osobných údajov Spracoval Aktualizované: 3. mája 2018 Global GDPR Team, Privacy Champion GfK Slovakia Aktualizované: 3. mája 2018 1 O nás GfK [GfK Slovakia, s.r.o., so sídlom Račianska 153,

More information

de.scribd.com/doc/ /f2-1-ps 1/123

de.scribd.com/doc/ /f2-1-ps 1/123 Hochladen alvaroprudente Öffentliches Profil ansehen Recently ReadMy LibrarySocial Feed My UploadsMy CollectionsMy Stats KontoHelpAbmelden Search the world's dig Browse Books Fiction & LiteratureRomanceScience

More information

GDPR:!!!NOVÉ!!! OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V SÚLADE S GDPR

GDPR:!!!NOVÉ!!! OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V SÚLADE S GDPR GDPR:!!!NOVÉ!!! OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V SÚLADE S GDPR Informácia o ochrane osobných údajov na web ohľadom súhlasu so spracúvaním osobných údajov na marketingové účely spoločnosti Vážení klienti, v tomto

More information

Kraftfahrt-Bundesamt DE Flensburg

Kraftfahrt-Bundesamt DE Flensburg Kraftfahrt-Bundesamt DE-24932 Flensburg B a u a r t g e n e h m i g u n g s b o g e n betreffend eine Nicht-Originalauspuffanlage für einen Typ eines Kraftrads C o m p o n e n t t y p e - a p p r o v a

More information

National Routing Number Administration p-ani Activity and Projected Exhaust Report

National Routing Number Administration p-ani Activity and Projected Exhaust Report National Routing Number Administration 2016 p-ani Activity and Projected Exhaust Report The ATIS Industry Numbering Committee developed the P-ANI Administration Guidelines, which contain the following

More information

Zmluva o poskytovaní verejných služieb podľa 44 zák. č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách

Zmluva o poskytovaní verejných služieb podľa 44 zák. č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách Zmluva o poskytovaní verejných služieb podľa 44 zák. č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách Číslo zmluvy (prideľuje Poskytovateľ) 8150783 Kód autorizácie (prideľuje Poskytovateľ) Kód kampane

More information

European Aviation Safety Agency: Ottoplatz 1, D Cologne, Germany - easa.europa.eu

European Aviation Safety Agency: Ottoplatz 1, D Cologne, Germany - easa.europa.eu EASA.E.218 Description: E.218 Solo Kleinmotoren Solo 2625 series engines Language: TCDS: Product type: Manufacturer/TC Holder: English EASA.E.218 Engine (CS-E) Solo Kleinmotoren GmbH European Aviation

More information

- Registrácia na web stránke Na našej web stránke je možné zaregistrovať sa 3 spôsobmi:

- Registrácia na web stránke Na našej web stránke je možné zaregistrovať sa 3 spôsobmi: Ochrana osobných údajov Ak ste naším zákazníkom, odberateľom noviniek či len návštevníkom web stránky www.akonaweb.sk, tak nám zverujete svoje osobné údaje. Zodpovedáme za ich ochranu a zabezpečenie, a

More information

Taking the lead via Vorsprung durch Technik

Taking the lead via Vorsprung durch Technik Investor Visit to AUDI AG, Ingolstadt, 23 rd November 2010 Taking the lead via Vorsprung durch Technik Axel Strotbek CFO, Member of the Board, AUDI AG Disclaimer United States Legend These materials do

More information

Informácie o spracúvaní osobných údajov

Informácie o spracúvaní osobných údajov Informácie o spracúvaní osobných údajov UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., pobočka zahraničnej banky oznamuje v zmysle zákona č.122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len Zákon

More information

COMPANY CHEMOSVIT BTS CHEMOSVIT

COMPANY CHEMOSVIT BTS CHEMOSVIT COMPANY CHEMOSVIT BTS CHEMOSVIT 1 Pracovná komisia BOZP pri ZCHFP 2 Členstvo ZCHFP v organizáciách Zväz chemického a farmaceutického priemyslu Slovenskej republiky je členom: Asociácie zamestnávateľských

More information

FALCO AF3009. en Spare parts list Tire changer Equipment. Parti di ricambio Smontagomme

FALCO AF3009. en Spare parts list Tire changer Equipment. Parti di ricambio Smontagomme FALCO AF009 it Parti di ricambio Smontagomme en Spare parts list Tire changer Equipment 9 0 870 00-07- Hinweise / Notes / Remarques / Advertencias FALCO AF009 Diese Ersatzteilliste enthält zusätzlich zu

More information

Axial piston pump A10V(S)O with electro-hydraulic pressure control ED../ER..

Axial piston pump A10V(S)O with electro-hydraulic pressure control ED../ER.. Electric Drives and Controls Hydraulics Linear Motion and Assembly Technologies Pneumatics ervice Axial piston pump A10V()O with electro-hydraulic pressure control ED../ER.. RE 92707/11.10 1/12 Replaces:

More information

Zmluvné dojednania pre program Invest Plus s rozšírenou ponukou pripoistení (ďalej len ZD )

Zmluvné dojednania pre program Invest Plus s rozšírenou ponukou pripoistení (ďalej len ZD ) Zmluvné dojednania pre program Invest Plus s rozšírenou ponukou pripoistení (ďalej len ZD ) k Všeobecným poistným podmienkam pre investičné životné poistenie pre tarify 3UL a 3ULJ, k Všeobecným poistným

More information

marec 2017 GDPR ČO BUDE PRE VÁŠ BIZNIS ZNAMENAŤ NOVÉ NARIADENIE NA OCHRANU OSOBNÝCH ÚDAJOV? Viac informácií na tému GDPR sifrovanie.eset.

marec 2017 GDPR ČO BUDE PRE VÁŠ BIZNIS ZNAMENAŤ NOVÉ NARIADENIE NA OCHRANU OSOBNÝCH ÚDAJOV? Viac informácií na tému GDPR sifrovanie.eset. marec 2017 GDPR ČO BUDE PRE VÁŠ BIZNIS ZNAMENAŤ NOVÉ NARIADENIE NA OCHRANU OSOBNÝCH ÚDAJOV? Viac informácií na tému GDPR sifrovanie.eset.sk GDPR DESATORO 1. Povinnosť oznamovať porušenie ochrany osobných

More information

LAVTBYGGENDE BAKMONTERT BESLAG

LAVTBYGGENDE BAKMONTERT BESLAG Monteringsanvisning: LAVTYGGENE AKMONTERT ESLAG Har du spørsmål eller trenger du hjelp? Ring ar-o Garasjeporter AS på 55 11 42 10 3 mm 3/8" 1/2" 9/16" 3/8" 1/2" 9/16" #2 #2 4mm 8mm 10mm A 5718 5743 5421

More information

Ochrana Osobných Údajov

Ochrana Osobných Údajov Ochrana Osobných Údajov Vybrané informácie Od 15.4.2014 Informácie k Ochrane osobných údajov Oznamovacia povinnosť (informačného systému) sa vždy vzťahuje na prevádzkovateľa, nie na sprostredkovateľa.

More information

Überwachte Fertigungsstätte

Überwachte Fertigungsstätte Überwachte Fertigungsstätte Approved Place of Manufacture Solarwatt GmbH Maria-Reiche-Straße 2a 01109 Dresden Fertigungsstättennummer: Die Überwachung der Fertigungsstätte erfolgte nach dem europäischen

More information

Všeobecné podmienky pre servery prevádzkované spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s.

Všeobecné podmienky pre servery prevádzkované spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s. Všeobecné podmienky pre servery prevádzkované spoločnosťou Ringier Axel Springer Slovakia, a.s. Obsah I. Úvodné ustanovenia... 1 II. Základné podmienky využívania Služieb... 2 III. Ochrana osobných údajov

More information

ANNUAL REPORT ON POWER FLOWS IN THE TRANSMISSION SYSTEM OF BOSNIA AND HERZEGOVINA IN 2015

ANNUAL REPORT ON POWER FLOWS IN THE TRANSMISSION SYSTEM OF BOSNIA AND HERZEGOVINA IN 2015 Nezavisni operator sistema u Bosni i Hercegovini Независни оператор система у Босни и Херцеговини Neovisni operator sustava u Bosni i Hercegovini Independent System Operator in Bosnia and Herzegovina ANNUAL

More information

Date Event or Holiday :Sun, 2:Mon North Orchard Delong Preschool North Orchard Delong Preschool

Date Event or Holiday :Sun, 2:Mon North Orchard Delong Preschool North Orchard Delong Preschool 2018 6 1 1:Sun, 2:Mon 2018-2019 Date Event or Holiday Aug 16 Board Meeting 6pm Aug 23 Open House June 2018 July 2018 August 2018 Sep 06 Board Meeting 6pm Su M Tu W Th F Sa Su M Tu W Th F Sa Su M Tu W Th

More information

Powerflare Caution Light

Powerflare Caution Light Powerflare Caution Light M a n u a l BATTERY & RECHARGEABLE VERSION www.powerflare-shop.de Content The Powerflare LED caution lights 3 Supplied 4 Features 4 Use rechargeable version 5 Use battery version

More information

Mercedes-Benz 300 Sl Rennsportwagen: Milestones Of Motor Sports By Daimler AG

Mercedes-Benz 300 Sl Rennsportwagen: Milestones Of Motor Sports By Daimler AG Mercedes-Benz 300 Sl Rennsportwagen: Milestones Of Motor Sports By Daimler AG The Mercedes- Benz SL-Class sports cars - Daimler-Benz AG introduced the Mercedes-Benz the Mercedes-Benz 300 SL racing sports

More information

Všeobecné poistné podmienky pre poistenie asistenčných služieb (VPP-SPPAS-1310)

Všeobecné poistné podmienky pre poistenie asistenčných služieb (VPP-SPPAS-1310) Podmienky využívania služby Balík 1-2-3 od SPP (Poistné podmienky pre Asistenčné služby od SPP, Lekár na telefóne od SPP, IT asistencia od SPP) príloha číslo 1 Všeobecné poistné podmienky pre poistenie

More information

CONVATEC ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV 11. máj 2018

CONVATEC ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV 11. máj 2018 CONVATEC ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV 11. máj 2018 ÚVOD Predstavujeme Vám Zásady ochrany osobných údajov spoločnosti ConvaTec. Spoločnosť Unomedical s.r.o., Zákaznícke centrum ConvaTec (ďalej len ConvaTec

More information

FLY BABY U.S.MAIL. Radio control model R/C Flugmodell INSTRUCTION MANUAL MONTAGEANLEITUNG U.S.MAIL VERSION SPECIFICATIONS TECHNISCHE DATEN

FLY BABY U.S.MAIL. Radio control model R/C Flugmodell INSTRUCTION MANUAL MONTAGEANLEITUNG U.S.MAIL VERSION SPECIFICATIONS TECHNISCHE DATEN Radio control model R/C Flugmodell INSTRUCTION MANUAL MONTAGEANLEITUNG FLY BABY U.S.MAIL VERSION U.S.MAIL Item No. 1600133 SPECIFITIONS Wingspan 1210mm (49in.) Length 880mm (34.6 in.) Electric Motor (See

More information

WELLSTAR MARKETINGOVÝ PLÁN TÉMY

WELLSTAR MARKETINGOVÝ PLÁN TÉMY WELLSTAR MARKETINGOVÝ PLÁN JAZYK: slovenský VERZIA PLÁNU: platné od prevádzkového mesiaca 09 2013 TÉMY (1) POJMY (2) WELLSTAR FASTSTART PROGRAM od 31.08.2013 (3) PROMÓCIA VYŠŠÍCH POZÍCIÍ PO FASTSTARTE

More information

Technické údaje Passat

Technické údaje Passat 6st. 92kW / 125k ACT 6st. 110kW / 150k ACT 7st. DSG 110kW / 150k 1.8 TSI BlueMotion Technology 7st. DSG 132kW / 180k 2.0 TSI BlueMotion Technology 6st. DSG 162kW / 220k Rozmery exteriéru Dĺžka / Dĺžka

More information

WEGA-MODULE2 LED Recessed Mounting

WEGA-MODULE2 LED Recessed Mounting MODULAR LD Recessed Luminaires for Direct llumination WGA-MODUL2 LD Recessed Mounting 114 MODULAR LD Recessed Luminaires for Direct llumination WGA-MODUL2 LD Recessed Mounting 33 115 MODULAR LD RCSSD Luminaires

More information

Technické údaje Passat Variant

Technické údaje Passat Variant 6st. 92kW / 125k ACT 6st. 110kW / 150k ACT 7st. DSG 110kW / 150k 1.8 TSI BlueMotion Technology 7st. DSG 132kW / 180k 6st. DSG 162kW / 220k Rozmery exteriéru Dĺžka / Dĺžka s ťažným zariadením 4.767 mm /

More information

OZ - Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení. Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti VÁHOSTAV- SK, A.S. republiky.

OZ - Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení. Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti VÁHOSTAV- SK, A.S. republiky. Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti VÁHOSTAV- SK, A.S. 1 Úvodné ustanovenia 1.1 Definície Cena - Cena za dodaný Tovar dohodnutá medzi Stranami v Zmluve. Dohodnutú Cenu nie je možné jednostranne meniť.

More information

AUDIO PHYSIC

AUDIO PHYSIC AUDIO PHYSIC www.audiophysic.de MOC s DPH SUPER AKCIE a Výpredaje na konci cenníka Cena za pár Classic 3 Classic 5 Classic 8 Séria Classic 2018 EUR Walnut, Cherry, Black Ash (jaseň) Semi Gloss White Walnut,

More information

ENGLISH (mm) PUMA SERIES PORTABLE PUNCHING MACHINES

ENGLISH (mm) PUMA SERIES PORTABLE PUNCHING MACHINES ENGLISH (mm) PUMA SERIES PORTABLE PUNCHING MACHINES PUMA SERIES The GEKA hydraulic punching machines have been designed by experienced technicians, assisted by powerful CAD CAM equipment and adapted to

More information

Všeobecné poistné podmienky pre

Všeobecné poistné podmienky pre VŠEOBECNÉ POISTNÉ PODMIENKY PRE POISTENIE ASISTENČNÝCH SLUŽIEB MOTOCARE FUN (VPP- MCFSK-1604) Článok 1 ÚVODNÉ USTANOVENIA 1. Poistenie asistenčných služieb MotoCare Fun (ďalej len poistenie ) je poistením

More information

Poučenie k vyplneniu tlačiva W-8BEN-E (Rev. v júli 2017)

Poučenie k vyplneniu tlačiva W-8BEN-E (Rev. v júli 2017) Poučenie k vyplneniu tlačiva W-8BEN-E (Rev. v júli 2017) Ministerstvo financií Federálny daňový úrad (IRS) Potvrdenie o štatúte oprávneného vlastníka na účely daňových zrážok a výkazov v USA (právnické

More information

-DISCOVERY CENTER - RANCE TIDAL POWER PLANT

-DISCOVERY CENTER - RANCE TIDAL POWER PLANT -DISCOVERY CENTER - RANCE TIDAL POWER PLANT Booking process for groups Guided or free visits 2016 YOUR ATTENTION PLEASE : THE VISIT OF THE DISCOVERY CENTER DOESN T INCLUDE A VISIT OF THE PLANT BECAUSE

More information

Hinweis: Bitte beachten Sie, daß der angehängte Text nur in Englisch verfaßt ist.

Hinweis: Bitte beachten Sie, daß der angehängte Text nur in Englisch verfaßt ist. EN Texte zu den geplanten neuen EU-Regelungen zur umweltgerechten Produktgestaltung und zur Energieverbrauchskennzeichnung in der Beleuchtung Zusammenstellung * des Umweltbundesamtes (UBA), Deutschland

More information

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov v súlade s GDPR

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov v súlade s GDPR Vyhlásenie o ochrane osobných údajov v súlade s GDPR pre webovú stránku BILLA, Newsletter, Kontaktný formulár, Spotrebiteľské súťaže, Marketingové aktivity a Cookies BILLA s.r.o (ďalej len BILLA ) Vám

More information

hans kaufeld hk 2005 Design Manfred Maurer

hans kaufeld hk 2005 Design Manfred Maurer hk 2005 Das Planungsprogramm hk 2005 bietet unglaubliche Möglichkeiten: Denn Sie können sich nach eigenen Wünschen und Vorlieben Ihr individuelles Sofa zusammenstellen. Zur Wahl stehen sechs Armlehnen

More information

MRAD Universal Measuring Arm System For Optical/Magnetic and Fiber Optic Encoders

MRAD Universal Measuring Arm System For Optical/Magnetic and Fiber Optic Encoders Measuring Wheel Meauring Arm Encoder (Absolute or Incremetnal) Spring-loaded, adjustable measuring arm for universal applications Measuring wheels are utilized in combination with encoders to measure material

More information

Poistná zmluva č uzavretá podľa 788 a nasl. Občianskeho zákonníka

Poistná zmluva č uzavretá podľa 788 a nasl. Občianskeho zákonníka Poistná zmluva č. 9100182451 uzavretá podľa 788 a nasl. Občianskeho zákonníka Čl. l Zmluvné strany Poistník / Poistený: Sídlo: Štatutárny orgán: Bankové spojenie: Číslo účtu: 7000064743/8180 IČO: 00 151

More information

Crane Inspection Log. Mailing Address: P.O. Box Tulsa, OK Phone: (918) Fax: (918)

Crane Inspection Log. Mailing Address: P.O. Box Tulsa, OK Phone: (918) Fax: (918) 999978000 Crane Inspection Log Mailing Address: P.O. Box 581510 Tulsa, OK 74158-1510 Physical Address: 4707 North Mingo Road Tulsa, OK 74117-5904 Phone: (918) 836-0463 Fax: (918) 834-5979 www.autocrane.com

More information

General fitting instructions for Whiteline swaybars.

General fitting instructions for Whiteline swaybars. General fitting instructions for Whiteline swaybars. Redranger Pty Limited 4 Warringah Close, Somersby, NSW 2250 Australia Ph: 61 2 4340 2355 Fax: 61 2 4340 2466 E-mail: sales@whiteline.com.au A.B.N. 99

More information

Všeobecné poistné podmienky pre úrazové poistenie ERGO Active

Všeobecné poistné podmienky pre úrazové poistenie ERGO Active Všeobecné poistné podmienky pre úrazové poistenie ERGO Active 1. Úvodné ustanovenia 1. Pre úrazové poistenie ERGO Active dojednávané poistiteľom ERGO Poisťovňa, a.s., so sídlom Apollo Business Center II,

More information

No. CONSUMER PRICE INDICES. Information bulletin. Moscow 2019

No. CONSUMER PRICE INDICES. Information bulletin. Moscow 2019 No. January 209 CONSUMER PRICE INDICES Information bulletin Moscow 209 No. (87) January 209 Consumer prices by group of goods and services (per cent change month-on-month) Table Inflation Core inflation

More information

WELLINGTON, NEW ZEALAND. PURSUANT to sections 152, 155(a) and (e) and 158(a)(i) of the Land Transport Act 1998

WELLINGTON, NEW ZEALAND. PURSUANT to sections 152, 155(a) and (e) and 158(a)(i) of the Land Transport Act 1998 WELLINGTON, NEW ZEALAND PURSUANT to sections 152, 155(a) and (e) and 158(a)(i) of the Land Transport Act 1998 I, Gerry Brownlee, Minister of Transport, HEREBY make the following ordinary Rule: Land Transport

More information

2013 Carolyn Wilhelm, Wise Owl Factory,

2013 Carolyn Wilhelm, Wise Owl Factory, 2013 Carolyn Wilhelm, Wise Owl Factory, This book is copyrighted. This book is not for resale or distribution. This book may not be stored on any other web server. It may not be given away at any website

More information

IČO: IČ DPH: dodať Nadobúdateľovi spolu s APV tiež súvisiacu programovú dokumentáciu;

IČO: IČ DPH: dodať Nadobúdateľovi spolu s APV tiež súvisiacu programovú dokumentáciu; L- \\::> SOFTlP,a.s., divízia SME Licenčná zmluva Č. 3021 3088 SOFTlP, a. s. so sídlom Business Center Aruba, Galvaniho 7/0 Bratislava 821 04 a Letisko Sliač, a.s, so sídlom Letisko Sliač Sliač 96231 IČO:

More information

CILINDRI I BRAVE PADLOCKS AND LOCK CYLINDERS / ORHÄNGESCHLÖSSER UND SCHLIESSZYLINDER

CILINDRI I BRAVE PADLOCKS AND LOCK CYLINDERS / ORHÄNGESCHLÖSSER UND SCHLIESSZYLINDER CILINDRI I BRAVE PADLOCKS AND LOCK CYLINDERS / ORHÄNGESCHLÖSSER UND SCHLIESSZYLINDER Cilindar standard šifra L1 (mm) L2 (mm) ukupna dužina (mm) ključ (kom) 77100 27 27 54 3 3873077000146 77200 30 30 60

More information

COMMUNICATING RESEARCH AND INNOVATION

COMMUNICATING RESEARCH AND INNOVATION VŠEOBECNÉ ZMLUVNÉ PODMIENKY PRE ZABEZPEČENIE REGISTRÁCIE, UBYTOVANIA A INÝCH SLUŽIEB SPOJENÝCH S ORGANIZÁCIOU KONGRESOV, KONFERENCIÍ, SEMINÁROV A PODUJATÍ 1. Organizátor kongresu: CLS Consulting s.r.o.,

More information

VŠEOBECNÉ ÚVEROVÉ PODMIENKY pre poskytovanie úverov firemným klientom právnickým osobám a fyzickým osobám - podnikateľom

VŠEOBECNÉ ÚVEROVÉ PODMIENKY pre poskytovanie úverov firemným klientom právnickým osobám a fyzickým osobám - podnikateľom VŠEOBECNÉ ÚVEROVÉ PODMIENKY pre poskytovanie úverov firemným klientom právnickým osobám a fyzickým osobám - podnikateľom Článok I ÚVODNÉ USTANOVENIA Všeobecné úverové podmienky pre poskytovanie úverov

More information

PREDATOR-Z PRÚTY T TAŠKY. navijaky ... Zoltán Csiffáry

PREDATOR-Z PRÚTY T TAŠKY. navijaky ... Zoltán Csiffáry PRÚTY T Tričká sietkyčelové tḱ lampy navijaky TAŠKY... Zoltán Csiffáry Twitch&Spin prívlačový prút (1 dielny) Ľahký a ohybný 1 dieny prút ktorý vďaka presne stanovenej rovnováhy uhlíka predstavuje rýchlu

More information

Vtg Stencil DIN. fonts by Andreas Seidel ABCDEFGHIJKLM NOPQRSTUVWXYZ

Vtg Stencil DIN. fonts by Andreas Seidel ABCDEFGHIJKLM NOPQRSTUVWXYZ Vtg Stencil DIN apple fonts by Andreas Seidel ABCDEFGHIJKLM NOPQRSTUVWXYZ 987-654-3210 THE GERMAN STANDARD TYPE The Vtg Stencil series of fonts from astype are based on real world stencils. The Vtg Stencil

More information

Technické údaje Golf Variant 2017 Golf Variant

Technické údaje Golf Variant 2017 Golf Variant 1.0 TSI BlueMotion Technology 6st. 81kW / 110k 1.0 TSI BlueMotion Technology 7st. DSG 81kW / 110k 92kW / 125k DSG 92kW / 125k Rozmery exteriéru Dĺžka / Dĺžka max. 4.258 mm / 4.351 mm 4.258 mm / 4.351 mm

More information

DOWNLOAD OR READ : THE SILVER SHADOW PDF EBOOK EPUB MOBI

DOWNLOAD OR READ : THE SILVER SHADOW PDF EBOOK EPUB MOBI DOWNLOAD OR READ : THE SILVER SHADOW PDF EBOOK EPUB MOBI Page 1 Page 2 the silver shadow the silver shadow pdf the silver shadow Silver Shadow is a cruise ship that entered service in 2000, and is operated

More information

Oznámenie o vyhlásení výberu na obsadenie voľného štátnozamestnaneckého miesta

Oznámenie o vyhlásení výberu na obsadenie voľného štátnozamestnaneckého miesta Výber č.: 2/2016 Oznámenie o vyhlásení výberu na obsadenie voľného štátnozamestnaneckého miesta Obsadzovaná funkcia: odborný radca Druh štátnej služby: stála štátna služba Počet voľných miest: 1 Organizačný

More information

Politika národného certifikačného orgánu Slovenskej Republiky SK-MSA pre systém digitálneho tachografu.

Politika národného certifikačného orgánu Slovenskej Republiky SK-MSA pre systém digitálneho tachografu. Politika národného certifikačného orgánu Slovenskej Republiky SK-MSA pre systém digitálneho tachografu. Ministerstvo dopravy, pôšt a telekomunikácií Slovenskej Republiky Strana 1 z 46 Schválenie dokumentu

More information

SODANKYLÄ GEOPHYSICAL OBSERVATORY PUBLICATIONS. N o. 97 MAGNETIC RESULTS SO D A N K Y L Ä JOHANN ES KULTIMA TERO RAITA

SODANKYLÄ GEOPHYSICAL OBSERVATORY PUBLICATIONS. N o. 97 MAGNETIC RESULTS SO D A N K Y L Ä JOHANN ES KULTIMA TERO RAITA SODANKYLÄ GEOPHYSICAL OBSERVATORY PUBLICATIONS N o. 9 MAGNETIC RESULTS SO D A N K Y L Ä 0 JOHANN ES KULTIMA TERO RAITA OULU 05 Editor: Johannes Kultima Sodankylä Geophysical Observatory FIN-9900 SODANKYLÄ,

More information

DOWNLOAD OR READ : VW RABBIT JETTA SCIROCCO AND PICKUP PDF EBOOK EPUB MOBI

DOWNLOAD OR READ : VW RABBIT JETTA SCIROCCO AND PICKUP PDF EBOOK EPUB MOBI DOWNLOAD OR READ : VW RABBIT JETTA SCIROCCO AND PICKUP 1975 1992 PDF EBOOK EPUB MOBI Page 1 Page 2 vw rabbit jetta scirocco and pickup 1975 1992 vw rabbit jetta scirocco pdf vw rabbit jetta scirocco and

More information

RGI Workshop on The Need for Grids

RGI Workshop on The Need for Grids RGI Workshop on The Need for Grids Why we need grids now Grid Planning - Carsten Siebels Hanover - 22nd of June 202 Overview. Current Situation at TenneT TSO GmbH 2. Decentralised renewable Generation

More information

Vyhlásenie o ochrane súkromia a používania súborov cookies

Vyhlásenie o ochrane súkromia a používania súborov cookies Vyhlásenie o ochrane súkromia a používania súborov cookies Toto je Vyhlásenie o ochrane súkromia a používania súborov cookies spoločnosťou vidaxl Europe B.V. (ďalej len: vidaxl ). Toto vyhlásenie vysvetľuje,

More information

SHAPING URBAN MOBILITY. TOGETHER.

SHAPING URBAN MOBILITY. TOGETHER. SHAPING URBAN MOBILITY. TOGETHER. JOHANNA REINHARDT, emo BERLIN. FRANK HANSEN, BMW GROUP. Polis Conference 2017, Bruxelles 06.12.2017 BMW GROUP CENTER OF COMPETENCE URBAN MOBILITY. REACHNOW IN DEN USA.

More information

Efektívne pou itie údajov centrálnych registrov v informačných systémoch.

Efektívne pou itie údajov centrálnych registrov v informačných systémoch. Efektívne pou itie údajov centrálnych registrov v informačných systémoch. Ing. Katarína Hamzová Bratislava, október 2012 1 Agenda Klient údaje, zdroje Centrálne registre koncepcia, zdroje Centrálne registre

More information

Psychiatrická starostlivosť v SR 2013

Psychiatrická starostlivosť v SR 2013 EDÍCIA ZDRAVOTNÍCKA ŠTATISTIKA Psychiatrická starostlivosť v SR 2013 Psychiatric care in the Slovak Republic 2013 EDÍCIA ZDRAVOTNÍCKA ŠTATISTIKA Psychiatrická starostlivosť v SR 2013 Psychiatric care

More information

2. Predmetom činnosti spoločností je podľa príslušného Obchodného registra:

2. Predmetom činnosti spoločností je podľa príslušného Obchodného registra: Povinné informácie pre klientov spoločnosti HEUREKA Brokerage & Consulting, s.r.o. ako sprostredkovateľa z iného členského štátu a spolupracujúcej spoločnosti HEUREKA, s.r.o. ako finančného agenta (ďalej

More information

1. OSOBA, KTORÁ OSOBNÉ ÚDAJE ZHROMAŽĎUJE A SPRACOVÁVA JE:

1. OSOBA, KTORÁ OSOBNÉ ÚDAJE ZHROMAŽĎUJE A SPRACOVÁVA JE: 1. OSOBA, KTORÁ OSOBNÉ ÚDAJE ZHROMAŽĎUJE A SPRACOVÁVA JE: IČO : 424 187 47 DIČ: 2120067334 Hollého 3,81108 FitKids Bratislava o.z www.fitkids.sk ďalej iba Portál 2. AKÉ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE SPRACOVÁVAME?

More information

CERTIFICATE OF COMPLIANCE

CERTIFICATE OF COMPLIANCE FM Approvals 1151 Boston Providence Turnpike P.O. Box 9102 Norwood, MA 02062 USA T: 781 762 4300 F: 781-762-9375 www.fmapprovals.com CERTIFICATE OF COMPLIANCE HAZARDOUS (CLASSIFIED) LOCATION ELECTRICAL

More information

AGRO POWER Products and Applications

AGRO POWER Products and Applications AGRO POWER Products and Applications AGRO POWER V-belts Kraftbands Ribbed belts Variable speed belts Owner of any and all copyrights and intellectual property rights as well as other rights of use and

More information

ANCR CRU Statistics Februa.. to December 2007

ANCR CRU Statistics Februa.. to December 2007 ANCR CRU Statistics Februa.. to December 2007 Jan/07 Feb/07* Mar/07 Apr/07 May/07 Jun/07 Jul/07 Aug/07 Sep/07 Oct/07 Nov/07 Dec/07 Total notes Answered dato from Perimeter phone system unavailable prior

More information

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov pre klientov spoločnosti ING. Máj 2018

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov pre klientov spoločnosti ING. Máj 2018 Vyhlásenie o ochrane osobných údajov pre klientov spoločnosti ING Máj 2018 Obsah 1. Informácie o vyhlásení o ochrane osobných údajov 3 2. Druhy údajov, ktoré o vás zhromažďujeme 3 3. Čo robíme s vašimi

More information

Analýza bezpečnosti informačných systémov prevádzkovaných v pôsobnosti Štátneho komorného orchestra Žilina

Analýza bezpečnosti informačných systémov prevádzkovaných v pôsobnosti Štátneho komorného orchestra Žilina Bezpečnostný projekt Časť: Analýza bezpečnosti informačných systémov prevádzkovaných v pôsobnosti Štátneho komorného orchestra Žilina (aktualizácia k 15.5.2017) Zhrnutie: Analýza bezpečnosti informačných

More information

Poučenie k vyplneniu tlačiva W-8IMY (rev. v júni 2017)

Poučenie k vyplneniu tlačiva W-8IMY (rev. v júni 2017) Poučenie k vyplneniu tlačiva W-8IMY (rev. v júni 2017) Potvrdenie zahraničného sprostredkovateľa, zahraničného Ministerstvo financií Federálny daňový úrad (IRS) sprostredkovateľského subjektu (flow-through

More information

USER MANUAL. Line Interactive UPS. Uninterruptible Power System

USER MANUAL. Line Interactive UPS. Uninterruptible Power System USER MANUAL Line Interactive UPS Uninterruptible Power System IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS SAVE THESE INSTRUCTIONS This manual contains important instructions for models Line Interactive 400, 600, and

More information

ENERCON GmbH ENERCON E-66. page 1 of 6. Design. Dreekamp 5 Tel.: / Aurich Fax: / Design

ENERCON GmbH ENERCON E-66. page 1 of 6. Design. Dreekamp 5 Tel.: / Aurich Fax: / Design 1 of 6 2 of 6 1 MAIN DATAS 1.1 / 18.70 technical data The E-66 / 18.70 is a wind energy converter with variable speed and active blade tilt via pitch drives. The generator is connected directly to the

More information

Line Interactive UPS 1000/1400/2000VA Uninterruptible Power System

Line Interactive UPS 1000/1400/2000VA Uninterruptible Power System USER MANUAL Line Interactive UPS 1000/1400/2000VA Uninterruptible Power System IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS SAVE THESE INSTRUCTIONS This manual contains important instructions for models Line Interactive

More information

Platobné karty v bankovom sektore SR

Platobné karty v bankovom sektore SR Bankovní institut vysoká škola Praha zahraničná vysoká škola Banská Bystrica Platobné karty v bankovom sektore SR Bakalárska práca Miriama Demová jún 2016 Bankovní institut vysoká škola Praha zahraničná

More information

Electrification for Agricultural Technology

Electrification for Agricultural Technology Page 1/6, Nov 12, 2017 Electrification for Agricultural Technology High and low voltage generator TERRA+ Electric single-wheel drive ZF etrac Electric drive systems for Zero Emission tractors Continuously

More information

Different types of network usage. Atypical network usage

Different types of network usage. Atypical network usage Different types of network usage In light of the current grid fee regulation, the legislature allows a reduction in the costs of network usage, in case the customer supports the network through it s cautious

More information

Flange holes are bored according to DIN 28605: up to DN 150 for PN 16 (PN 16 on special request).

Flange holes are bored according to DIN 28605: up to DN 150 for PN 16 (PN 16 on special request). Primjena Fazonski komadi upotrebljavaju se za spajanje plastičnih PVC DIN 8061/8062 u cijevovodnim sistemima za vodu i neutralne medije Radni tlak 10bara Dozvoljeni radni tlak 16 bara maks. Radna temperatrua

More information

The Winning Force MS SERIES MECHANICAL SHEAR. Hi-Speed Accurate Efficient Performance

The Winning Force MS SERIES MECHANICAL SHEAR. Hi-Speed Accurate Efficient Performance The Winning Force MS SERIES MECHANICAL SHEAR Hi-Speed Accurate Efficient Performance 1 The Winning Force As a total supplier for sheet metal manufacturing with almost 60 years of experience, Durma understands

More information

Politika spoločnosti BlackBerry v oblasti ochrany osobných údajov

Politika spoločnosti BlackBerry v oblasti ochrany osobných údajov Politika spoločnosti BlackBerry v oblasti ochrany osobných údajov Spoločnosť BlackBerry Limited spolu so svojimi dcérskymi a pridruženými spoločnosťami (ďalej len spoločnosť BlackBerry ) pristupuje veľmi

More information